bilde ko parada kad esi afk par ilgu
1
blogs

Sliktākās Holivudas filmas.

Blogu izveidoja ~Evils~ • 2016. gada 22. janvārī, 10:55

Sliktākās Holivudas filmas, kuras neizglāba pat ievērojami aktieri.


 

Savdabīgajā topā ir arī filmas, kurās piedalījies Bredlijs Kūpers, Šons Penns un Bils Marijs. Saraksts veidots, ņemot vērā to, cik no filmas budžeta atpelnīts, tās izrādot kinoteātros līdz 18.novembrim.

Pirmo vietu topā ieņem Marijs. Viņa filma «Rock the Kasbah» («Austrumu dēka»), kuras veidošana izmaksāja aptuveni 15 miljonus dolāru, ienesa 2,9 miljonus dolāru.

Penna trilleris «The Gunman» («Šāvējs»), kas izmaksāja 40 miljonus dolāru, arī nespēja savākt pilnas zāles. Tā ieņēmumi bija 10,7 miljoni dolāru.

Klūnijs nespēja izglābt filmu «Tomorrowland» («Rītdienas zeme»). Lai gan filma ienesa 209 miljonus dolāru, tās ražošanas izmaksas tiek lēstas ap 190 miljoniem dolāru, neieskaitot filmas mārketingam atvēlēto finansējumu.

Par spīti spožajai aktieru plejādei, kurā bija arī Kūpers un Emma Stouna, Havaju salās uzņemtā romantiskā komēdija «Aloha» bija viena no visvairāk publicitāti ieguvušajām šī gada neveiksmēm. Filmas budžets bija 37 miljoni dolāru, bet tās ieņēmumi - tikai 26,3 miljoni dolāru.

Efrona filma «We Are Your Friends» («Mēs esam tavi draugi») topā tika ierindota astotajā vietā. Tās budžets bija seši miljoni dolāru, bet ieņēmumi - 3,6 miljonus dolāru. Savukārt Depa 60 miljonu dolāru budžeta filma «Mortdecai» («Mortekajs») ar nopelnītiem 47 miljoniem dolāru ir saraksta 10.vietā.

«Forbes» saraksta veidošanā vadījās pēc kinoteātru kasu ieņēmumiem un aprēķinātajiem filmu budžetiem. Sarakstā iekļautas filmas, kas iznākušas no šī gada janvāra līdz oktobrim.

Jāteic, ka 3 no tām filmām esmu redzējis, Aloha bija viss lielākais sūds. Tomorrowland noskatīties varēja taču gaidiju ko vairāk. Mortdecai likās salīdzinoši jēdzīga, varēja uztaisīt smieklīgāku un būtu zbis, taču realitātē smieklīgās vietas bija maz un galīgi nesmieklīgas. 


2016. gada 25. janvārī, 02:08
Tomorrowland nemaz nebija tik traka, tur bija arī Hauss :D Pārējas vsp neesmu redzējis
2016. gada 22. janvārī, 16:48
trakums nu, tīrais trakums.
2016. gada 22. janvārī, 14:55
Nu citreiz gadās,ka nesanāk labas filmas.

Nekļūdas tas,kas neko nedara.