bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
blogs
+0.07 ieiro

Remonta laikā vīrietis atklāja slepenu istabu.

Blogu izveidoja Latvians • 2016. gada 17. maijā, 17:55

1963 gadā kāds turks savā mājā, parasta remonta laikā atklāja ko pārsteidzošu, slepenu istabu kura tālāk ved uz zudušu pazemes pilsētu ar nosaukumu Derinkuju. Pēc izpētes kļuva skaidrs, ka pilsēta sastāv no 8 līmeņiem sasniedzot 60 metru dziļumu zem zemes.

Pilsēta tika izveidota mīkstajā vulkāniskajā iezī – Šūnakmenī. Vēsturnieki uzskata, ka Derinkju tika izveidota I – II tūkstošgadi pirms mūsu ēras. Pilsēta kalpoja par lielisku patvērumu no ienaidnieku armijām.

Šajā pilsētā bija visas ērtības kas nepieciešamas komfortablai dzīvošanai priekš tiem laikiem : Dzīvojamās telpas, virtuves, akas, maiznīcas, darbnīcas, staļļi un viss pārējais kas nepieciešams būtu arī uz virszemes. Tiek uzskatīt, ka pilsētā bija arī sava kapsēta. Pilsētā varēja uzņemt līdz pat 20 000 cilvēku. Svaigais gaiss pilsētā iekļuva pa ventilācijas šahtām.

Iedomājies cik daudz laika un pūļu tika ieguldīts, lai izveidotu šādu pazemes pilsētu.

Izmantotie Avoti: Topraksti


2016. gada 26. maijā, 22:53
Shito lasiju spokos.Wow, iedomājies ieei pagrabā un atrodi pilsētu.
2016. gada 19. maijā, 14:00
wow :OOO es domāju ka tur būs vnk tunelis ar 1 istabu pēc virsraksta... njāā, grūti iztēloties kā ko tādu var vnk aizmirst, un tad nejauši atrast, tur tacu ielikts vairāk darba kā debesskrāpi uzbūvēt
2018. gada 23. martā, 16:46
+