bilde ko parada kad esi afk par ilgu
3
blogs
+0.10 ieiro

Kā runāt ar meiteni?

Blogu izveidoja SpriditisMAD • 2016. gada 09. jūnijā, 10:12

Daudzi puiši nemaz nedomā, kā runāt ar meiteni. Kāpēc? Jo viņi ir tie kautrīgie tipiņi un uzskata, ka dāmu nespēs piesaistīt. Šeit 15 lietas, kā un par ko runāt ar meiteni, lai visu nesačakarētu. 

Vajadzētu runāt par nosacīti... Autors: Fosilija Kā runāt ar meiteni?1.

Vajadzētu runāt par nosacīti emocionālākām tēmām - par viņas bērnības atmiņām, nākotnes ambīcijām vai vienkārši par to, ar ko viņa aizraujas. Šādas tēmas jebkuru meiteni pavērs uz sarunu. 

Meitenēm patīk puiscaroni... Autors: Fosilija Kā runāt ar meiteni?2.

Meitenēm patīk puiši, kas nebaidās būt līderi, vadītāji. Arī savstarpējās attiecībās. Kad runājat, pārņemat līderpozīcijas, parādat, ka Jūs vidojat sarunu. Nekad nepieļauj, ka meitene pateiks, par ko runāsiet.

Meitenes sarunas laikā spēj... Autors: Fosilija Kā runāt ar meiteni?3.

Meitenes sarunas laikā spēj raidīt kādus mājienus. Ja, piemēram, stāvesiet pārāk tuvu un runājot netīšām uz viņas izdalīsies jūsu siekalas vai tamlīdzīgi, viņa jutīsis neērti un dos Jums zīmi atkāpties. Vērojiet tās.

Atceraties vienu lietu - jautrība un smiešanās nav viens un tas pats. Meitenēm patīk puiši, ar kuriem viņām ir jautri. Bet nekoncentrējaties uz smieklīgākajiem jokiem. Veidojat jautrību ar kustībām un darbībām.

Nekad, nekādā gadījumā nedrīkst aizmirst par tik elementāru lietu kā kaitināšana. Vienkāršs veids, kā padarīt saraksti jautrāku un veikt nelielu koķetēšanu. Bez šī punkta neiztikt..mēs jau no mazotnes, no bērnības smilšu bedres, kurā spēlējāmies ar meiteni 5 gadu vecumā, atceramies, kā koķetējām.

Ar laiku sākiet sarunas arī... Autors: Fosilija Kā runāt ar meiteni?4.

Ar laiku sākiet sarunas arī par intīmākām tēmām. Protams, tas nekādā gadījumā nav jādara uzreiz, bet pēc laika. Meitenēm patīk puiši, kas pēc noteikta laika spēj pievērsties nopietnākām un intīmākām sarunām.

Jebkuras sarunas vidū, mierīgi, ņemat un iespraucat pa kādam komplimentam. Bet nevis kaut ko, ko saka vienmēr, bet kaut ko tādu retaku. Un kas ir pilnīga taisnība, jo meitenēm patīk klausīties viedokļus par sevi. Pasakat viņai, ko esat novērojis, ko par vinu varat pateikt.

 

Par komplimentiem Tie ir... Autors: Fosilija Kā runāt ar meiteni?5.

Par komplimentiem. Tie ir neatņemama sastāvdaļa, bet tos noteikti arī nevar izteikt par daudz. Ir grūti no tā izvairīties, bet meitenei tas var nepatikt un beigās būs pretējs efekts. To meitene var uztvert kā uzbāzību vai to, ka esi viņas lelle, kas tikai cenšas izpatikt.

Diezgan mistisks jautājums ir, kā tad galu galā runāt ar meiteni, lai pēc pāris minūtēm viņa nebūtu pārāk nogarlaikota. Maksimali izvairieties no intervijas stila sarunas. Nemitīgi neuzdodiet tiešus jautājumus. Ar vienu jautājumu uzsākat tēmu, turpinājumā tikai izsakat savas domaspar visu. 

Atceraties jautājumi ir... Autors: Fosilija Kā runāt ar meiteni?6.

Atceraties, jautājumi ir būtiski. Piemēram, tā vietā, lai jautātu pa tiešo, kur tu esi augusi, labāk uzraksti - neizskatās, ka tu varētu būt augusi šajā apkārtnē. Tādējādi, meitene no savas puses un dzīves sāks visu stāstīt sīkāk un jūs veiksmīgi sāksiet daudz ko uzzināt par viņu.

Neslepiet savu būtību puiši. Nevajag baidīties no tā, kas tev patīk, kas ir tavas kaislības.

Pēc iespējas mazāk ir jāizsaka komplimenti par acīm un vispār ķermeņa izskatu. Šeit neietilpst skaista, jauka utt. Šeit ietilpst - Tu šodien izskaties skaista. Meitenei tas liks justies dīvaini, jo tas varētu izklausīties kā mājiens, ka citas reizes viņa neizskatās skaisti. 

Bet atkal gandrīz vai... Autors: Fosilija Kā runāt ar meiteni?7.

Bet atkal gandrīz vai pretpunkts iepriekšējam. Izsakat frāzes, kas parāda, ka jūs meiteni aplūkojat, tā teikt, seksuālā veidā..lai meitene jūt, ka viņu aplūko un iekāro. Ja jūs neko tādu neteiksiet, ātri vien varēsiet nonākt meitenes tikai draugu zonā. 

Vipārīgi izmantojot visus minētos punktus, maksimāli tos apvienojot uzturiet labu noskaņojumu un veiciet flirtu. Flirts ir tas, ko meitene gaida jebkurā situācijā. Laba noskanojuma uzturēšna var būt jebkas, pat "Patiesība vai risks". 

Vīri - kad jūtat uzvaras garšu, kļūstat nedaudz nesasniedzami attiecīgajai meitenei. Meitenēm patīk, ka viņas lutina, ka ar viņām flirtē, pievērš uzmanību, bet viņai patiks arī tas, ka tu viņu izaicini. Ja meitene jutīs, ka iegūt jūs ir pārāk viegli, viss būs pa tukšo. Skarbas un sarežģītas būtnes. 

 

Sekojiet liktenim draugi, lai visiem veicas atrast savu otru pusi..kaut kad.. 


2016. gada 10. jūnijā, 22:31
Ja es šādā veidā būtu iepazinies ar savu sievu,tad laikām,šobrīd es viņu nesauktu par savu sievu ! :D
un kā jau chemijs teica,katra meitene ir savādākā,līdz ar to pieeja arī ir savādāka..
2016. gada 10. jūnijā, 21:30
Labs padoms :D
2016. gada 10. jūnijā, 15:24
lolwuts zin kā ar meitenēm runāt >> http://image.prntscr.com/image/…0f0ed0f0da.png
2016. gada 10. jūnijā, 17:57
+, like, thumbs up. ;D
2016. gada 10. jūnijā, 15:07
Viss, es esmu gatavs šodien vecrīgai :D
2016. gada 09. jūnijā, 20:47
Pa savam ir vienkāršāk dabūt, nekā darot visus šitos punktus...
2016. gada 09. jūnijā, 20:34
h*iņ* nekas jauns + chemijam katrai savs raksturs, savas prasības, savas domas par dzīvi.
2016. gada 09. jūnijā, 14:45
pateici čau beyba tu sexy braucam pie manis ja nebrauc tad iedzerat ar viņu samagonkas un viss viņa tava
2016. gada 09. jūnijā, 14:42
Bišķ bezjēdzīgi padomi :D šo blogu varēja uzrakstīt 6 vārdos - joko, saki kompilmentus un vadi sarunu. Un es tam nepiekrītu, katra meitene ir savādāka, un sagaida mazliet ko citu, labāk ir būt pašam nevis kaut kā samocīti uzspiest to ko grib teikt :D
2016. gada 09. jūnijā, 14:09
varbūt arī norādi no kurienes esi ņēmis rakstus. http://spoki.tvnet.lv/foto-izla…meiteni/638627
2016. gada 09. jūnijā, 10:33
mby
2016. gada 09. jūnijā, 10:31
Varu iet koļit!
Vispopulārākie blogi šodien
Kā runāt ar meiteni?
Daudzi puiši nemaz nedomā, kā runāt ar meiteni. Kāpēc? Jo viņi ir tie kautrīgie tipiņi un uzskata, ka dāmu nespēs piesaistīt. Šeit 15 lietas, kā un par ko runāt ar meiteni, lai visu nesa...
11 komentāri
3
35 Dzīves likumsakarības.
1. Blakus rinda vienmēr kustas ātrāk. 2.Ja nekas cits nepalīdz, izlasiet beidzot instrukciju! 3.Meklēšanu vajag sākt no visnepiemērotākās vietas. 4.Vienmēr nepietiek ...
1 komentāri
0
Misters Bīns
 Interneta jokdari «atdzīvina» Misteru Bīnu vēl neredzētos tēlosInternetu sākušas pārpildīt «uzlabotas» fotogrāfijas, kurās visiem zināmu filmu varoņu, slav...
4 komentāri
0
Autisms
Man ienāca prātā uztaisīt šitādu blogu, jo daudzi lieto šo vārdu nezinot ko tas nozīmē.Autisms ir dažādu  pakāpju psihiski traucējumi. Autisms izpaužās dzīvē no a...
6 komentāri
0
I'm now no longer partial to whatever managed behind the curtain
MT 2K23 ImprovementsI sense like we must all together say "no" to this query. However, I do assume ACE receives a bit little bit of a awful recognition due to the fact now no longer absolutely eac...
0 komentāri
0
This new norm isn't something that Madden NFL 23 was prepared to face
Players who had accepted $80-90M deals are now seeking 120-140 million. The yearly impact has gone up from $15M to now averaging $30 million. It is not a secret that the representatives for the Davant...
0 komentāri
0
Interesanti fakti par cheatiem/VAC
---Šis ir cilvēkiem, kuri tik daudz nezina par čītiem un pašu vacu. Izglītojoši tā teikt. Ilgi aizņēma lai šo visu sarakstītu. glhf lasīt,--------------------Kā str...
9 komentāri
1
Piemērotākie tetovējumi katrai zodiaka zīmei.
Tetovējums ir zīmējums, kuru uztetovē uz cilvēka ādas. Tas ir viens no populārākajiem ķermeņa modifikācijas veidiem.Cilvēki tetovēties izvēlas dažādu iemeslu dēļ, visbiežāk izvēloties tetovējumu k...
13 komentāri
0
Kick iemītnieki gifos #1
Kad jb serverī ienāk KK 2. Kad ⛔соси мой бич ir bagātākais kickaa 3. Kad shokur nobano Splash par neadekuvātiem vārdiem 4. Kad Nucce12 mūk no soda un domā k...
1 komentāri
1