bilde ko parada kad esi afk par ilgu
1
blogs
+0.05 ieiro

Vīrietis un Sieviete

Blogu izveidoja Latgales Čalis • 2016. gada 10. jūnijā, 22:54

Attiecības starp vīrieti un sievieti, iespējams, vienmēr radīs un sarunu tēmas, tas ir būtisks aspekts, kas vienmēr ir desmitiem jautājumu, lai rastu atbildes, bet reizēm jūs nevarat pat lielākā daļa "kaislīgs" un pieredzējuši cienītājiem psiholoģija.
 Taisnīgāku sex – drīzāk noslēpumaini un dīvaini radījumi, viņiem ir lieliska intuīcija un instinkts, nav brīnums, viņi saka, ka katra sieviete – mazliet ragana, lielākā daļa no viņiem rozkusyty nav atšķetināt, tomēr staraysya.

Kā var savaldzināt un meitene iemīlēties?


 Lai gan, protams, dāmas ir atšķirīgi, bet dvēsele izlietnes, galvenokārt tie, kuriem pieder "izcelt" no "noslēpums", kas nav gulēt nelaimīgo vīrieti mīlestībā.

 Panākt uzmanību, un vēl labāk – apņemšanos viņu pusē – tas nav viegli, jūs varat cīnīties par mēnešiem, līdz šim, bet negāja uz kapa un paļāvību katrā ziņā, attiecības.


 Daudzi vīrieši ir centušies rakstīt rakstus un grāmatas par tēmu, kā savaldzināt meiteni, bet izrādījās daudz literatūras, jo pieredze neklausa, lai gūtu panākumus, jo īpaši dažās sarežģītās lietās, tas joprojām ir diezgan grūti. Ko darīt, ja paskatās uz jautājumu par sieviešu pusē?
 Jebkura sieviete jums pateiks, ka viņas ideāls datums un, ka veids, īpašības vai darbības spēj padarīt viņu sirdsdarbība spēcīgāka.

 Tomēr meitenes – mainīgais raksturs, un visi gali būs mazāks – tikai rekomendācijas izmantošanai, bet ne strikti noteikumi, kas var darboties jebkurā situācijā.

 

 Meitenes ir atšķirīgi


 Kad cilvēks redz skaisti viņam patika, viņš reti domāja par to, ka viņa un viņas personība varētu būt ieinteresēts. Bieži vien standarta shēmas, iepazīšanās, it kā raksta viens rakstnieks: "Hi! Kā jums klājas? Iepazīsimies! ".
 Godīgi sakot, šī garlaicīgi variants, visticamāk, nevis to, kas nav ieinteresēts meiteni, viņš pilnīgi jāatspoguļo visi vēlamies, lai turpinātu sarunu. Padoms skaits atkal: darbība uz situāciju!
 Mēģināt sākt sarunu par jautājumiem, uz ko tas precīzi atbildēs, un tad mēģināt izpildīt. Piemēram, tikšanās notika kasē filmā – potsikavsya ka nākamajā sesijā zālē un skaista kinoteātrī, kad redzējām, ka dāma vēlas, lai atbildētu uz jautājumu, jūs varat mēģināt piedāvāt apmeklējumu sesiju kopā.

Kā var savaldzināt un meitene iemīlēties?


 Pirmā tikšanās neizdzēšams efekts nekad nav izdevies uzsākt sarunu, ja tas nav nepieciešams aizpildīt viņu ar jautājumiem, vienmēr atstājiet dialogu, mums pastāstīt par sevi un savu dzīvi, vienmēr ir svarīgi, lai interesi, radīt interesi, pamodies vēlmi uzzināt par personu, cik iespējams vairāk.
 Ja jūs atbilstat kopējo uzņēmumu, vēl vienkāršāk: none ievada frāzi un meklēt grūtības, kāpēc sākt runāt, jo jūs vienmēr varat sākt ar draugiem, kas ir ieviesušas vai iztirzāta tā paveicies notikumu, kas sniedz iespēju.
 Ir vīrieši, kuri no pirmās minūtes mēģina neticami spiedienu un augstprātību, bet atcerēties, ja viņa patiešām īpašu, tad tas ir tas drīzāk biedē, nekā piesaista uzmanību. Pašapziņa un vaļīgi – jā, bet pumpuru rokas un vulgāra joki – noteikti ne.

 Meet uz apģērba


 Lielākā daļa meiteņu cenšas rūpēties par sevi un savu izskatu, ir svarīgi izskatīties labi un svarīgi, ka cilvēki, kuri ir tuvu viņai, un izskatīties stilīgi un veikls. Ja viņa nevēlējās, lai iepazītos ar pirmo sekunžu sanāksmes, lielākā daļa no visiem, viņai nepatika izskatu puisis, viņa frizūra vai kleita.

Kā var savaldzināt un meitene iemīlēties?


 Tomēr dude un atklāti Lovelace, kurš uzrauga katru viņa matus, arī reti izraisa sieviešu sajūsmu: ir svarīgi, lai izskatās glīts, sekojiet matus un bārdu, savlaicīgu aprūpi apaviem un neaizmirstiet lietot tualetes ūdeni taupīgi.

 Sirsnība un nestandarta


 Atcerieties, mēs teicām, ka visas sievietes ir maz raganas, un tā, nepatiess un "slidenas" jaunieši vairāk vai mazāk pieredzējuši un nepieejams meitene redzēt cauri trim kontiem. Ja jūs patiešām vēlaties, lai pārņemtu viņas uzmanību, tad iet uz ļoti patīkamu un ciešas attiecības, svarīgs patiesu sirsnību un godīgumu.
 Patiesībā ir pat saraksts ar rakstura īpašībām, kas noteikti būtu interesanti no viedokļa sieviešu, jauneklis. Tie ir šādi: sirsnība, pārliecību, drosmi, humora izjūtu, oriģinalitāti un, galvenais, īsts vīrietis ar meiteni, lai būtu droši un ērti.
 Savaldzināt meitene neieņemams, tas būtu pārsteigums, viņa nekad nedrīkst zināt, ko sagaidīt no jums nākamajā brīdī, jo labs veids, protams. Tas ir veids, vīrieši ar kuriem mājīgs, atvieglinātas un bezrūpīgi, un viss šķiet labi, bet kaut kas nav kārtībā. Ak jā, vienkārši garlaicīgi ar viņiem!
 Ne katru dienu tiek veikta, lai iet tajās pašās kafejnīcās, apmeklēt pašu vietu un apspriest tās pašas lietas. Man vienmēr vajag paturēt stāvoklī emocionāls stress, viņai vajadzētu justies kādu noslēpumu un puzzle savu tikšanos, un katra diena atklāt kaut ko jaunu, citu "America" ​​cilvēkā.
 Šī dažādība un dinamiskas radošs cilvēks piesaistīt dažus soļus iepriekš visiem, ar kuru viņa tikās un runāja ar to.

 Ir svarīgi atcerēties, ka sievietes vienmēr vēlas romantika, neticami uzvedību un emocionālo uzliesmojumi, jo daiļā dzimuma tiek organizēta atšķirīgi.


 Jo īpaši attiecībā uz to, ka ir vēl vairāk savdabīgs piemērs, kā rūpēties par meiteni, lai izlīdzinātu visnepieejamākajiem no tiem izkusis no vīriešu uzmanību.

Kā var savaldzināt un meitene iemīlēties?


 Tie ietver romantisku satikšanās uz pludmali ar pudeli šampanieša un mīksto mūziku, tiekoties uz jumta, kur var satikt un runāt notikumu garīgām tēmām vai sapulču rītausmu skaistā vietā.
 Ir daudzas iespējas, un nav svarīgi, cik banāli un vienkārši tie var šķist puiši, viņi vienmēr pārsteigt un pārliecināt sievietes.
 Apgūt mākslu komplimentus, tie nedrīkst pour nepārtraukti un ir, vairāk nepamatoti. Meitenes vienmēr ir jauki, ja uzsvērt savu skaistumu, bet vēl svarīgāk, kad cilvēki var pamanīt viņas iekšējo pasauli, lai koncentrētos uz savām interesēm, uzskatiem, komplimentus būtu jārisina ne tikai izskatu, bet arī tās vērtības, uzvedību, attieksmi pret dzīvi.
 Sieviete vienmēr notverti tiem, kas var zvanīt viņai ziņkāri, rada iespaidu, ka jums jau ir pazīstami gadu desmitiem, tas ir, lai būtu ērti un labi meitenēm emocionālo un garīgo intimitāte spēj spēlēt izšķirošu lomu.

 Dažas svarīgas noslēpumi:

 

 Ja jūs patiešām vēlaties, lai savaldzinātu meiteni, tad izskaidrot visu sakārtot jauka un pareizajā vietā, nenodrošina lielu spiedienu, pat ja viņa atsakās skūpstīt, tad mēs varam runāt par to nākamo.

 

 Ne vienmēr ir "nē" tiešām noliegšana.

 

 Inspiration aizraujoši, ja cilvēks emocionāli un ar entuziasmu pieņem visu, kas saistīts ar jums, viss entuziasms beidzot vienalga un pāriet uz to.

 

 Neaizmirstiet par savu fitnesa, anyway, un dāmas ir diezgan prasīga, jo īpaši nepieejamas.


2018. gada 02. septembrī, 14:26
''Tie ietver romantisku satikšanās uz pludmali ar pudeli šampanieša un mīksto mūziku''
2016. gada 14. jūnijā, 16:37
Laikam jau ka kādam varētu šī informācija palīdzēt :D Tikai nu... kāda jēga būt super tīram, super kārtīgam, dārgās drēbēs, kāpēc spiest sevi būt romantiskākam kāds esi, kāpec tas ir vajadzīgs? :D Ja tu tāds neesi un tev tas nepatīk, tad nedari to, tāpat atradīsi agrāk vai vēlāk meiteni, vismaz būsi kas tu esi attiecībās
2016. gada 14. jūnijā, 16:43
Paldies par padomu!
2016. gada 10. jūnijā, 23:01
Gribētos zināt kas to lasīs :/
Vispopulārākie blogi šodien
Dezoksiribonukleīnskābe jeb (DNS)
Kā darbojas  DNS?Šūnas dalīšanās cikla laikā dezoksiribonukleīnskābes daudzums dubultojas. Dezoksiribonukleīnskābes dubultošanās (replikācijas) procesā dubultspirāles vir...
3 komentāri
1
liels zirdziņš
Nīlzirgs ir nogalinājis daudz vairāk cilvēku nekā lauvaNīlzirgs var svērt no 1.5kg līdz 3 tonnāmNīlzirgi ir vieni no bīstamākajiem dzīvniekiem pasaulēTa...
6 komentāri
0
Kā runāt ar meiteni?
Daudzi puiši nemaz nedomā, kā runāt ar meiteni. Kāpēc? Jo viņi ir tie kautrīgie tipiņi un uzskata, ka dāmu nespēs piesaistīt. Šeit 15 lietas, kā un par ko runāt ar meiteni, lai visu nesa...
11 komentāri
3
Psiholoģiskais tests.
Šo testu atradu pirms kāda krietna laiciņa un biju pārsteigta, kad to izpildīju - atbilde atbilda patiesībai.Ungāru psihoanalītiķis Leopolds Sondi 1939. gadā publicēja testu, lai spētu kons...
22 komentāri
1
Kāds bija pirmais dators?
ENIAC ir pasaulē pirmais elektroniskais dators, ko izgudroja 1943. gadā un būvēja trīs gadus. Tas svēra 27 tonnas!Cilvēks jau no seniem laikiem ir vēlējies izgudrot mašīnu, kas veiktu aprēķ...
14 komentāri
5
Pērku Tumbas ar Būferi
Tātad.... Es vēlos iegādāties Tumbas ar Sabvūferi! Ja ir kādi piedāvājumi,atrakstām šeit topikā vai pa Pm. Summu nenosaku,kādu piedāvas man,tādu piedāvās. Latgales pusē,Ārpus latgalei,Madonas p...
1 komentāri
0
Vīrietis un Sieviete
Attiecības starp vīrieti un sievieti, iespējams, vienmēr radīs un sarunu tēmas, tas ir būtisks aspekts, kas vienmēr ir desmitiem jautājumu, lai rastu atbildes, bet reizēm jūs nevarat pat lielākā daļa ...
3 komentāri
1
5 FAKTI #5
1. Sasniedzot 40 gadu vecumu, cilvēka ķermenis sāk sarauties vidēji par 0,63 līdz 1,27 cm katrā gadu desmitā, turklāt sieviešu ķermenis vidēji saraujas vairāk nekā vīriešu. ...
3 komentāri
0
KICKieši gifos (nudes)
Sveiki kikieši! Pateicoties pašu rīkotajai GIF Galerijai, radās iedvesma izveidot tādu maziņu blogu, ar smieklīgiem gifiem, kuriem ir pierakstīti kādi komentāri, par kādu no kickieti/-&s...
4 komentāri
2
TESTS: Superviegls latviešu valodas tests!
TESTSSupergrūts latviešu valodas tests!Dzimtā valodā ir jāmāk. Šoreiz nav runa par vienkāršu mācēšanu, bet gan par gramatiku un tiem piņķerīgajiem vārdiem, kurus pare...
9 komentāri
0
mēģināts nav zaudēts
 jā. šonakt porņuku vietā, es izdomāju pačakarēties ar jauno appu - garageband.tā kā man patīk visādi šitādi appi, nolēmu kaut ko arī uzcept.tiem, kam nav bail, ka ausis sāk...
7 komentāri
0
Pornhub statistika Valentīndienā.
13.februārī pornosaite Pornhub ir publicējusi atskaiti par meklēšanas pieprasījumiem un trafika kritumu svētā Valentīnas dienas priekšvakarā. Tagad mēs zinām, ka 14.februārī Pornhub...
5 komentāri
0
3 interesanti stāsti, kurus tu lasīsi ar lielu prieku
3 aizkustinoši, neparasti un nedzirdēti stāsti, kuri tev noteikti ir jāizlasa!Mans kaķis izglāba manu dzīvību. Es vannā laidu ūdeni, bet viņš tobrīd laiski gulēja izlietnē. Kad v...
0 komentāri
0
Kā ietaupīt naudu
Šajā blogā, es pastāstīšu par dažādiem veidiem, kā var ietaupīt naudu. Naudu var ietaupīt...1. Ja katru vakaru sīknaudu, kas ir makā ieliek burkā, tā izvairoties no naudas izbir...
2 komentāri
0
Šokējoši stāsti no visas pasaules!
Pasaulē ik dienu notiek daudzi interesanti notikumi. Vēlējos jums parādīt dažus no tiem. Rakstā minēti stipri atšķirīgi notikumi, tādēļ ceru, ka katram no jums kāds šeit minētais stāsts ...
0 komentāri
0
zemes vāvere
Burundukiem ir visas piemītošās īpašības, lai kļūtu par mājdzīvnieku;Burundukiem jau pie +25 grādiem var būt nopietnas veselības problēmas;Burundukiem ir unikāls sazi...
7 komentāri
0
garās
Žirafes savā starpā atšķirās ar kažokiem, katrai žirafei tas ir īpašs;Žirafes veido barus pēc dzimuma;Tēviņu baros vala hierarhija, dominantie tēviņi iegūst tiesības ...
1 komentāri
0
Šo meiteņu dēļ, rokas slīdēs nedaudz zemāk.
Skaties un priecājies! Lai jaukas brīvdienas!           ...
21 komentāri
3
Cik daudz ir par daudz?
Atradu interesantu rakstu par to, cik daudz dažādu ēdienu/našķu/dzērienu cilvēks var uzņemt, pirms nav par daudz. Kā arī - kas vēl Tevi var nogalināt?70 kafijas krūzītes satur pietieka...
3 komentāri
0
lsd(Lizergīnskābes dietilamīds)
Rakstu veidošū no savam zinašanam,un ari mazliet izmantošu wikipediju.Latvija lsd dēve par markām vai Skābi, latvija ir 10% kad dabusi istu LSD viss parejais ko dabūsi bū...
9 komentāri
0