bilde ko parada kad esi afk par ilgu
1
blogs
+0.20

Kapēc cilvēki sevi pazemo internetā?

Blogu izveidoja ALLAHU TRAMP • 2016. gada 15. jūnijā, 16:46

Sveiki kick'ieši!

Šoreiz raksts par cilvēkiem , kas sevi pazemo internetā.

Mani iedvesmoja šo rakstu veidot slavenā , visu mīļā youtube're ''Super Aņa''.

PopularitāteMūsdienās... Autors: Daivids Kapēc cilvēki sevi pazemo internetā?1.

Popularitāte

Mūsdienās cilvēki redz kā slaveni cilvēki uzdzīvo un var darīt visu ko grib un vienmēr būs mīlēti (gandrīz vienmēr). Bet viņi aizmirst , ka pa TV rāda tikai to labo pusi un tā otra ir ļoti slikta kā , piemērams , daudz darba , pārāk daudz fani , kas vēlas no tevis autogrāfu , bildi , jautājumus uzdot utt. kas ir ļoti apnicīgi,apbesīgi un nedomāju , ka kādam tas ļoti patiktu.

 Tad nu viņi cenšas , piemērams , veidot video klipus YouTube un cer , ka nu tulīt būs populāri ar savām muļķībām , jo 'PewDiePie' tak to pašu izdarija un viņa video visiem patika! Tad paiet diena un BUM 100 000 mīnusi , 1 pluss. Video ir bijis tik apsmejošs , ka vairs pat uz ielām nevarēsi rādīties. Lūdzu tava popularitāte. Ir jādomā ko veido un ne katrs tomēr ir derīgs populāro cilvēku starpā , jo saki ko gribi , bet skaistums , nauda ir vajadzīgi šai 'karjerai' , bet , protams , tu tak to zini un priecājos , ka zini , bet daudzi to nezin. Vislielākoties tie ir cilvēki kam dzīvē nav daudz draugi vai vispār nav un tad viņi grib sev beidzot parādīt , ka ir krutā/ais un tad iet kā iedomīgā/ais garām tiem , kas ar viņu nedraudzējās. Un , protams , parasti šādi cilvēki ir tādi kuri nav radīti kameras priekšā rādīties.

 

NaudaMūsdienās daudzi... Autors: Daivids Kapēc cilvēki sevi pazemo internetā?2.

Nauda

Mūsdienās daudzi cilvēki cieš no naudas trūkuma , bezdarba utt. tad nu viņi izdomā - heh tāš tek īzī shet , es a būs populērs un pelnīs deudz , deudz nudas un beidzot ēdīš omār 24/7. Tad nu viņi cenšas kā vien var līdz aiziet tik tāli , ka vairs nevar rādīties uz ielām.

Forscarons  viegls... Autors: Daivids Kapēc cilvēki sevi pazemo internetā?3.

Foršs , viegls darbs

Parasti visi iedomājas cik viss ir viegli un tad izmēģina visu un es , protams , esmu viens no tiem. Bet bieži vien viss aiziet tik tālu , ka uzfilmē video , neapstrādā pat , liek YouTube un gatavs. Redz kā tava mamma ienāk un tev tīras apenes atnes , kā kaķis noliek kluci tev gultā , kā spoks tev skapī gaida kad iesi gulēt utt. Pēctam , protams , rezultāts viens. Citu apsmiekls. Protams , tagad tev tas ir pilnīgi pie kājas , bet padomā kad pieaugsi un mēģināsi atrast darbu. Kolēģi uzraks šo video un tu darbā tiksi apsmieta/s. Tu VISUR tiksi apsmieta/s. Padomā pirms liec kaut ko internetā vai jebkur. Vispār , ja kaut ko dari tad padomā vispirms. Ja tev nav citi slavējuši , ka tev ir balss tad nedziedi Got Talent. Ja tu neēsi skaistulis/e tad neej pa aktieri vai topmodeli. Nemēģini izprieces pēc sevi pazemot. 

Es negribu tev teikt  lai... Autors: Daivids Kapēc cilvēki sevi pazemo internetā?4.

Es negribu tev teikt , lai necenties , es mēģinu pateikt , lai nedari to , ja labi zini , ka tev tas neizdodas un citi tev pārmet , ka tev nesanāk. Jo viss sajies tik lielā putrā , ka vairs no bļodas tā putra neiztecēs. Vismaz mēs - latvieši varam būt gudrāki un nemēģināt , ja zinām , ka nav talanta? 

*YouTube izmantoju kā paraugu , jo tur tieši pārsvarā visi mēģina kļūt populāri , jo tur visiem liekas ir visvieglāk tādam kļūt.

*Protmas , ar to ''aiziešanu par tālu'' biju domājis , ka citu video nokopēšana , mēģināšana būt krutam utml.

#PretSevisApkaunošanaLatvijā

#PretSevisApkaunošanaSpokos

#PretSevisApkaunošana

 

p.s.

Paldies , ka izlasijāt rakstu un piespiedāt    , Jūs tikko dēvāt man slavu    


2016. gada 25. jūnijā, 00:42
Īstenībā labs un pamācošs raksts, ļoti ceru ka kāds kurš trakulības dara to ņems vērā :D
2016. gada 17. jūnijā, 15:40
:D
2016. gada 17. jūnijā, 13:42
Man garšo pelmeņi.
2016. gada 17. jūnijā, 11:11
Es arii gribu naudu, taka aiziet!
2016. gada 25. jūnijā, 00:43
Raksts nav par naudu, bet gan par to ka tas nav īstais veids kā to darīt :D
2016. gada 16. jūnijā, 01:44
es kad lasīju nosaukumu gribēju srazu par super Aņu ierunāties bet tā bij pirmā bilde. XDXDXD
2016. gada 15. jūnijā, 22:23
nauda, nauda un velreiz nauad