bilde ko parada kad esi afk par ilgu
3
blogs
+0.20 ieiro

Kā pareizi dabūt meiteni.

Blogu izveidoja knejvs • 2016. gada 29. augustā, 11:22

Lai iegūtu meiteni īslaicīgām attiecībām, no pašas meitenes atkarīgs ir ļoti nedaudz. Pats lielākais darbs un pūles jāiegulda pašam sevī un tikai pienācīgs darbs ar sevi var nest augļus. (Ievietošu pāris bildes, lai raksts skatāmāks)

 

 

 

 

UZMANĪBUInformācija kuru jūs... Autors: Black Out Kā dabūt meiteni no interneta! Īslaicīgām attiecībām.1.

UZMANĪBU!!!
Informācija kuru jūs grasāties lasīt var neatbilst Jūsu priekšstatu sitēmai. Personāžus ar vājiem nerviem lūdzam atstāt šo rakstu atstājot aiz sevis PLUSU.

Ir kāds vecs teiciens mīlēsi... Autors: Black Out Kā dabūt meiteni no interneta! Īslaicīgām attiecībām.2.

Ir kāds vecs teiciens- mīlēsi sevi, visa pasaule tevi mīlēs. Analizē sevi uzdodot sev jautājumus, kas es esmu, kāpēc es tāds esmu un kā es to sevī varētu mainīt, lai to labāk izdarītu aizej pastaigā vai izved pastaigā savu suni (ja Tevi apmierina savs esošais stavoklis tad hi five). Nebaidies uzdrošināties sev pateikt es esmu skaists, šarmants, lielisks, apburoš, jauks, seksīgs, visseksīgākais u.t.t (lai cik narcistiski tas neizklausītos tā tas nemaz nav)., jo pats galvenais šajā lietā ir tas ko Tu pats domā par sevi. Ja domāsi negatīvi un jutīsies neapmierināts ar sevi, tad droši sev uz pieres vari uzspiest treknu zīmogu FAIL, jo visticamāk kautkas nojuks un Tev neizdosies sasniegt savu mērķi, vai radīsies visādi nevajadzīgi šķēršļi, kas apgrūtinās ceļu uz dāmas sirsniņu. Pašsuģestijā ir liels spēks, ko var izmantot sev par labu, vajag tikai pareizo pieeju, jo nekas nav neiespējams. 

Imidžscaron un stils Pirmais... Autors: Black Out Kā dabūt meiteni no interneta! Īslaicīgām attiecībām.3.

Imidžš un stils- Pirmais ko meitene pamanīs Tevī ir tava āriene kas pirmajās sekundēs radīs par Tevi vislielāko iespaidu, un priekšstatus. (kautkur lasiju 70%). Izveido sevi tādu kādam meiteņu flangam Tu vēlies izrādīt savu uzmanību. (par šo laikam viss, diezgan pašsaprotami)

Meitene no interneta... Autors: Black Out Kā dabūt meiteni no interneta! Īslaicīgām attiecībām.4.

Meitene no interneta- Šķietami neticami, ka no šādas vides iespējams dabūt dāmu neilgām attiecībām? Kā jau teicu viss ir iespējams, tikai vajag pareizo pieeju. Šis proces vairāk līdzinās makšķerēšanai ezerā ar mānīšanu pie ēsmas, diezgan aizraujoš un dumjš proces. Lai visu ballīti aizsāktu, nebūtu diezgan pareizi mēģināt strauji piecirst, rakstot pa taisno vēstuli, piem: Sveika daiļā!, Kā iet saulstariņ, nevēlies iepazīties?, vai kā savādāk Džonija bravo stilā, vai kā to dara ārzemju čurkas no Arābu emirātiem kas meklē fiktīvas laulības. 

Pats nejaukākais proces kas... Autors: Black Out Kā dabūt meiteni no interneta! Īslaicīgām attiecībām.5.

Pats nejaukākais proces kas ir javeic ir atrast to otro pusīti. Neieteiktu uzreiz lekt pāri savai galvai, ievērojiet mērenību, seno grieķu filosofijā mērenība tika uzskatīta par augstāko tikumu un cilvēka īpašību. Personīgi es izvēlos 1-2 latiņas augstāku meiteni par sevi (protams šai vērtēšanas sistēmai nav nekāda atskaites punkta, to vērtē pēc izjūtām), jo tā ir vieglāk, vajag ievērot mērenību. 

Analizē Ir pagājusi stunda... Autors: Black Out Kā dabūt meiteni no interneta! Īslaicīgām attiecībām.6.

Analizē- Ir pagājusi stunda, diena, nedēļa vai mēneši un beidzot Tu viņu esi atradis. Pirmais, ko vajadzētu sākt ir virspusēji analizēt kas tad īsti par putniņu varētu būt šī īpašā dāma. Par piemēru ņemsim, ja jums ir iespēja viņu apskatīt kādā sabiedriskā portālā, nesvarīgi kādā piem: facebook vai draugiem.lv  un vislabākais veids kā to izdarīt ir aplūkojot bilžu galerijas. Tādējādi var iegūt plaša spektra informāciju, vai meitenei vairāk noslieces uz ballēšanos, vai viņa ir nedaudz konservatīvāka (šis ir manas mīļākās). To var noteikt pēc darbībām kas tikušas uzņemtas, var ari izanalizēt cik meitene ir ļoti intraverta vai ekstraverta. Es uzskatu, ka vieglāk ir ar ekstravertām meitenēm ''randiņos'' dzīvē, bet sarakstē internetā, var gadīties, ka jūs nevarēsiet noteikt pēc sarunas kāds ir šis cilvēks, jo rakstot Tu jūties brīvāk un ir daudz vieglāk izteikties. Tāpēc pirmajā satikšanās reizē vienmēr var sagaidīt visādus pārsteigumus.  Bet nekad nevajag nokārt galvu  Jo nekas nav zaudēts.

Pievērs uzmanību Nu ganjau... Autors: Black Out Kā dabūt meiteni no interneta! Īslaicīgām attiecībām.7.

Pievērs uzmanību- Nu ganjau esi jau izrakņājis galerijas un jau esi apjautis kāds enģelīts vai velniņš Tev jaiekaro. Es uzskatu, ka labāk ir lēnām un pamatīgi nevis ātri un nestabili. Japiebilst šis etaps kopā ar visu saraksti var arī ievilkties, jo nekas nenotiek nekavējoties. Pirmais, sāc ar kautko pavisam vienkāršu profila apskatijums, liekas nekam nederīgi? Tas vairāk skaitās kā kontrol šāviens, tu varēsi redzēt vai šī meitene Tevi apskatās atpakaļ (šajā momentā viņa tikai novērtē kas Tu tāds esi), Izdari to pašu vēl nākamajā dienā, ja ir atbildes reakcija ari otrajā dienā, tad tavas izredzes būtiski paaugstinājās. Tu vari spert nākamo soli, iekomentē bildi. Pats galvenais komentārā atkal ir mērenība, neaizraujies un neiekomentē neko par salkanu, vai ari pārāk Johny Bravo stilā, lai cik dīvaini tas neizklausītos mūsu latviešu daiļavas ir īpašas meitenes un pašas skaistākās pasaulē, un arī gudrākās, pēc savas pieredzes tādi braūrīgi tekstiņi uz viņām īpaši neiedarbojas, viņas tikai padomās:''Kas tas atkal par kārtējo jampampiņu!''  (tā es uzskatu, un domāju, ka mani uzskati ir nekļūdīgi.) Komentārā labāk uzraksti- Ābols ir salds un zāle ir zaļa- Tas darbosies efektīvāk. 

Nākamais punkts Nezinu kā... Autors: Black Out Kā dabūt meiteni no interneta! Īslaicīgām attiecībām.8.

Nākamais punkts( Nezinu kā savādāk nosaukt :D)- Uzraksti vēstuli, kautko nevainīgu, ļauj vaļu fantāzijai. Es iespēams uzrakstītu: Piedod, nevarēju atturēties un nepateikt, ka Tavas brūnās acis ir apburošas, kā Tev izdevās iemūžināt tik lielisku bildi?  

-Bet iespējams rakstītu kautko savādāku vai pilnīgi citādāk pieietu šai lietai. Viss ir atkarīgs tikai no situācijas. Katrā gadijumā dāmām patīk, ka tiek izteikti komplimenti par viņu izskatu. (Kam gan nepatīk)  Ja sarakste turpinās, tad tavas izredzes palielinājas daudzkārt. Un jautrība var sākties! Nekad neatslābsti, pietiekamas pūles nesīs augļus. Tālākā sarakste ir atkarīga tikai no Tevis paša. Apgrūtinājums ir tad, ja šai meitenei ir puisis, meitene var būt nedaudz kūtrāka nekā brīva dāma. Ja viņa ir kūtra tad tas par to var liecināt. Uzdot uzreiz jautājumu:''Vai Tev ir puisis?'', wrong question, jo tas vienkārši ir nepareizi, sagaidi lidz viņa Tev pati to pateiks!!! Tev ir jācenšas būt interesantākam sarunas biedram nekā viņas puisim, Tu jutīsi vai Tev izdodas vai nē, pats sapratīsi. Esi gatavs atmest arī ar roku. Bet, ja meitene brīva tad ballite atkal uzņem apgriezienus.  Kad sarakste ir iesilusi, tad nekad neaizmirsti izrādīt interesi par viņas teikto, nebaidies dalīties arī savos pārdzīvojumos. Esi ieinteresēts, bet ne pārāk apmāts, parādi arī savu velnišķīgo pusi. Tev jaiegūst uzticība, tas nenotiks uzreiz tas var ievilkties diezgan pailgi (nedēlas, mēneši) un visu šo laiku neatslābsti. Paspēj ari samainīties ar Tel. nummuriņiem, turpini sazināties ari tad kad neesi savā iemīļotajā sabiedriskajā portālā. Tev jāspēj būt visu laiku tādam kāds viņai patīk. (skype ir labs sarakstes veids, dēļ tā apgriezieniem, viss notiek ātri)

Aicināt uz tikscaronanos Ja... Autors: Black Out Kā dabūt meiteni no interneta! Īslaicīgām attiecībām.9.

Aicināt uz tikšanos- Ja Tev viss ir izdevies, visticamāk Tev arī ir izdevies sabīdīt intriģējošu saraksti, savādāk nemaz nemēdz būt. Tu vari doties tālāk. Sāc apsvērt domu par tikšanās organizēšanu. Ieminies par to, ka būtu ļoti intriģējoši skatīt viens otru vaigā pie tējas tasītes, vai vienalga kur. Visticamāk viņa piekritīs, jo pats grūtākais jau ir cauri, ja vien nav pieļautas kļūdas. Neaizmirsti, ka tikšanās arī ir jaizplāno, šeit viss ir akarīgs pēc izvēlētas meitenes modeļa, bet esi netradicionāls, neesi tāds kā visi pārējie neiekļaujies standartos (roze, kafejnīca, restorāns u.c.) ieintriģē, esi neprognozējams, uztaisi pārsteigumu. Dažkārt lielāks efekts ir pastaiga gar jūras krastu nevis atsēdēt restorānā, bet bez tā arī visticamāk neiztikt, pastaiga nogurdina un ir nepieciešams iestiprināties. Alkohols ari nav aizliegtais auglis, tas pat ir veselīgi, lai atraisītos (pārmērīgs daudzums ir aizliegts). Ziedi- Tā ir Tava brīva izvēle, bet ieteiktu būt netradicionālam un uzzināt ziedu nozīmi, jo liela daļa meiteņu spēs atšķirt puķi, ko nes uz bērēm un ko uz kāzām.   Personīgi es visos gadijumos izvēlos nevis rozi kā to dara vairākums no mums, bet gan gerberu, šis zieds mani fascinē, savā bērnišķībā, un savā dzivespriecīgajā starojumā, līdz šim dāmām ir paticis šis ziediņš. 

Pirmais randiņscaron un... Autors: Black Out Kā dabūt meiteni no interneta! Īslaicīgām attiecībām.10.

Pirmais randiņš un izturēšanās- Lūk ir pienācis tas brīdis kuru tik ilgi gaidīji, un pūles ir daļēji atmaksājušās, pats jautrākais tikai priekšā. Sāksim ar to, ko Tu drīksti darīt pirmajā randiņā. Tu drīksti būt pieklājīgs, tu drīksti nerunāt ar pilnu muti, nerunāt žargonā, tu drīksti laist meiteni visur pa priekšu, bet neaizraujies ar to tavs mērķis ir izskatīties pēc džentlmeņa nevis pēc pakalpiņa. Centies atstāt ideāla vīrieša iespaidu (ja gribi islaicīgas attiecības, jo šis iespaids agri vai vēlu sabruks). Sarunas laikā visur kur tas iespējams piekrīti viņas sacītajam. Skaties uz viņu, viņas acīs, smaidi. Esi uzmanīgs un ieinteresēts klausītājs, jo sievietēm patīk, ka uzklausa kas viņām sakāms. Pats galvenais esi labs novērotājs, jo ar dāmām sarežģītākais ir tas kad pirmajā randiņā viņas reti saka, ko domā, tāpēc ķermeņa valoda un acis pasaka daudz vairāk nekā vārdi, tas ļaus neparedzētos gadijumos vakaru iespējams iegrozīt uz pareizo pusi. Neskopojies ar komplimentiem un uzslavām (neaizmirsti sākumā pateikt, ka viņa izskatās apburoši :D). Runā kompetenti, radi iespaidu, ka pats stāvi uz savām kājām. Nerunā par daudz vai par maz. Sarunā uzsver kopīgo interesēs, domās un jūtās. ATCERIES!!!! Nekad nerunā par savām bijušajām, un neļauj viņai uzsākt sarunu par viņas, tas nekad nepiekā laba nenoved. Nerunājiet par vecākiem. Runājiet par jebko citu, kaut par baletu vai operu  Ja pienāks otrais randiņš, atceries tēmas kuras visraitāk rosijās pirmajā, un pieturies pie tām. Ja viss būs bijis labi, tad neatslābsti un turpini iesākto līdz esi viņu iekarojis. Uzticies Sev, nebaidies no šķēršliem un Tev viss izdosies. Turpmākais ir Tāvā ziņā, ar visām no tā izrietošajām sekām


2018. gada 26. februārī, 17:48
Vēlu veiksmi, kadam noteikti palīdzēs!!
2016. gada 07. septembrī, 12:19
Bildes jau smukas, bet pats raksts gan huiņa :D
2016. gada 06. septembrī, 14:27
Bet nu - es kad redzu smuku meiteņu bildes, es spiežu "like" :D
2016. gada 06. septembrī, 14:27
Noderīga pamācība kā izaugt par manipulējošu sociopātu un kā salauzt meitenēm sirdis :D
2016. gada 02. septembrī, 15:48
''meiteni īslaicīgām attiecībām'' fuckboy guide?
2016. gada 30. augustā, 13:53
xD
2016. gada 29. augustā, 22:29
:D :D :D Acīgais -KK-, bet nu šitas nestrādā.
2016. gada 29. augustā, 13:48
Te arī reklāmas baneris... :/
Vispopulārākie blogi šodien
Mans blogs, ieliek kloķi tavam Chemij! :D
8 komentāri
1
Cik tu esi vecs prātiņā? :D
 Mans rezultāts: 30Pārspējiet sīkie :D Smuki izdevas sataisit ka caur blogiem var jau testu aizpildit :) jej
78 komentāri
1
Zilā brīnuma kameras atstāja pieci dzīvi palikušie
Sveiki,sis ir mans pirmais blogsLasot pasam sos materialus,nemaz prata nebij ienacis kad tik loti zinama vieta kurai ik ritu esmu gajis garam ir notikusas zverigas slepkavibas (materiali nemti no ...
0 komentāri
0
zemes lauva
Vārds hameleons cēlies no latīņu valodas vārda chamaeleō, kas latviski nozīmē zemes lauva.Hameleoni ir pazīstami ar spēju mainīt krāsu atbilsto...
5 komentāri
0
7 fakti par suņiem
Es zinu ka lielāko daļu jūs zinat bet tas ir priekš mana prieka!!!Man ļoti patīk suņi tieši tāpēc es izveidoju šo bloguIr lietas ,kuras mums ir pašsaprotamas sa...
5 komentāri
0
Vēl kaķīši
7 komentāri
0
ūdenscūka
Kapibara ir daļēji ūdenī dzīvojošs, jūrascūciņu dzimtas grauzējs; Kapibara ir lielākais grauzējs pasaulē; Tie ir sastopami tikai Dienvidamerikā;Kapibaras m...
5 komentāri
0
Kristaps Porziņģis
Dzīves dati - Dzimis 1995. gada 2. Augustā (21 gads)Pozīcija - Spēka UzbrucējsKomanda- New York KnicksDrafts - 2015. gads (izvēlējās kā 4. spēlētāju)Apraksts - Basketbolu aizsācis...
4 komentāri
2
Ietekmīgākas firmas 2017. gadā.
Ilgi domāju par ko varētu uztaisīt blogu, kas varētu interesēt kickiešiem, nu vismaz 40% kickiešiem.  Nav neviena no kā nozagt idejas par blogiem. Beigās nonācu delfos, un pie ...
0 komentāri
0
Feminisms Latvijā?
Feminisms ir sociāla vai politiska kustība kuras mērķis ir definēt un panākt dažādas pārmaiņas attieksmē pret sievietēm. Kā jūs domājat pēc cik ilga laika kas tāds varētu ienākt arī ...
3 komentāri
0
Tava superhero vārds :D
Man sanāca - Sonic Brain The Master :DKas sanāk tev?
28 komentāri
0
Kāpēc jāņos ir jāēd siers?
Izrādās – pētnieki atraduši pamatojumu, kā izveidojusies šī gardā un pasaules kontekstā neparastā tradīcija ēst sieru vasaras saulgriežos. Viens no svarīgākajiem iemesliem – ...
5 komentāri
0
25 tehnoloģiju tendences, kas noteiks nākamo desmitgadi.
Mēs vēl nedzīvojam uz Marsa un nedodamies uz darbu, izmantojot lidojošas mašīnas, bet nav šaubu, ka nākamā desmitgade nesīs daudz aizraujoša tehnoloģiska progresa. Biznesa ...
1 komentāri
0
Kefīra alkoholiķiem
 Vai zinājāt ka vidējais alkohola saturs kefīra pakā ir ap 0.5%?Ja tas nostāv ilgāk kā dienu - aiztaisīts ledduskapi, tad jau 1% Salīdzinājumam - bezalkoholskajā alū ir 0...
2 komentāri
0
20 interesanti fakti par miegu.
1. 70% pieaugušo guļ nepietiekami daudz.2. 55% cilvēku sāk žāvāties piecu minūšu laikā kopš brīža, kad redzēja, ka nožāvājas kāds cits. 3. Vidēji cilvēkam nāv...
3 komentāri
0
Neatrisinātas, mistiskas slepkavības
Domāju katrs ir skatījies kādu šausmu filmu un nodomājis, kā filmas scenāristam var būt tik samaitāts prāts. Dažas, protams, ir balstītas uz patiesiem notikumiem…Še nu būs pie...
4 komentāri
0
Zis is sparta!
3 komentāri
0
Par godu tev
Ko par godu tavam uzvārdam/vārdam varētu nosaukt ? :D
2 komentāri
1
PĀRDODU SEJAS MASKAS
Covids nāk, bet Tu vari aizsargāt sevi un arī citus izmantojot šo lielisko sejas masku. Ja vēlies iegādāties, raksti uz uzmasu@inbox.lv. Pērkot 2, trešā par velti!
5 komentāri
0
Kur palika 1 euro?
12 komentāri
0