bilde ko parada kad esi afk par ilgu
2
blogs
bezjēdzīgs blogs.

Kā pareizi spēlēt cs 1.6

Blogu izveidoja ANormalStick • 2017. gada 27. jūlijā, 23:21

Ka pareizi spēlēt CS 1.6

Ieteikumi'

Cilvēki vēlarvien spēlē šo spēli.

Nekad nekempo. 'Kemposhana' attiecas uz nelietīgu ilgāk par desmit sekojošu milisekunžu palikšanu vienā vietā. Šis ietver ķīlnieku (hostages) vai vai bumbvietu (bombsites) sargāšanu - nekad nepaturi prātā iespēju, ka teroristi nevēlētos, lai ķīlnieki tiktu izglābti. Šiem teroristiem veiksmīgas glābšanas misijas ir vienaldzīgas, dēļ viņu, iepriekš pieminētās, maigās dabas.

Nekad nepērc labu ieroci. Visi meistarīgie Counterstrike spēlētāji izvairās no AW/M snaiperšautenes, automātiskā šotguna, MP5 un citiem ieročiem, kas spējīgi cauršaut ādu. Uzbrukt ienaidniekam no attāluma ir lēti, uzbrukt ienaidniekam no muguras ir lēti un mēģināt trāpīt pretiniekam ar lodēm galvā vispār izraisīs šausmu uzplūdus visā CS sabiedrībā un tuvākajos viņu ģimenes locekļos. Vienīgā iespēja, kā neaizvainot citus spēlētājus, ir aizmest pa gaisu savu sākuma pistoli un tieši doties uzbrukumā ar nazi, atklātā vietā, bez sānsoļiem (strafe). Protams, vispirms paziņojot pretiniekam savu klātbūtni, nodomus un uzbrūkot frontāli, pietupjoties un griežoties rinķī, viss parējais ir tikai lēti.

Nekad neakceptē faktu, ka esi miris. Katrai nāvei vajadzētu sekot frāze 'WTF' vai 'BS'. Tas ļauj parējiem spēlētājiem nojaust, ka tu neesi laimīgs mirt, kas kliedētu viņu iepriekšējās aizdomas, ka esi atmetis ļaunā terorista dabu un meties ugunslīnijā, lai apskautu savus jaunos anti-teroristu brāļus. Vienmēr paturi prātā, ka spēle tevi specifiski ienīst, un ir pilnīgi nereāli, ka 7 .50-kalibra lodes galvā tevi nogalinās vai izraisīs kādu citu efektu neskaitot varbūt vieglu dūkšanu tavā kreisajā ausī.

Vienmēr atceries, ka tev RIEBJAS Counterstrike. Katru reizi, kad kaut kas neiet pa tavam prātam, esi drošs informējot par to visus pārējos, ka tu to ienīsti, ar kreativām frāzēm kā "I hate CS", "Fuck CS" vai "I fucking hate CS". Bet patiesībā nepārtrauc spēlēt, vienkārši turpini komentēt par to, ka spēle, kuru tu spēlē pagājušās četras stundas, smird tapēc, ka viņi ir pavājinājuši tavu mīļāko šauteni.

Kad pievienojies serverim, noteikti izvēlies šausminošu vārdu. Izmantodams vārdu piemēram kā {SuP4hl33tk1LLa}CaP-a-CoP tu nobaidīsi visu pārējos tik tālu, ka tie paši nometīs ieročus un bēgs, kad tu tuvosies. Nekāda gadijumā nelieto korektu rakstību savā vārdā, jo darot šādi, tas norādīs, kas esi pavadījis laiku mācoties pareizrakstību nevis spēlējot Counterstrike. Tu jocīgais.

Ekipējums

Bruņuveste (Kevlar) - šīs ir bruņas, ko lieto modernie teroristi un antiteroristi, kuri vēlas viegli pārvietoties vai vienkārši uzskata, ka labas bruņas ir priekš mīkstajiem. Vienīgais patiesais rezultāts ir nāves iestāšanās laika paildzinājums no .02 līdz .020003 sekundēm. Galugalā, ja tā sniegtu kādu aizsardzību no lodēm kā to dara īsta bruņuveste, tā maksātu lēti.

 

Ķivere (Helmet) - šajā relālistiskajā modifikācija būtu tikai dabiski iekļaut kādu īstu ekipējumu, kā piemēram maģiskās ķiveres, kas spētu atvairīt pretinieka tiešu trāpījumu no jauka ne-maģiska SAW (Squad Automatic Weapon) automāta. Lai gan tā kā bez ķiveres tu vari tikt nogalināts, ja tavu galvu ķer, sacīsim, kāds akmenis vai nedabiski asa gaisa molekula, ir tomēr labi vienu tādu nopirkt un cerēt, ka pretinieks neizlems šaut pa tavu ķermeni.

Šo izskatīgo granātu bundžā ir viegli lietot un atļauties. Slikti, ka tās ekplozija pielīdzināma plaukšķenei. HE granāta - šis ļoti-eksplozīvais ierocis ir paredzēts pretinieku izspridzināšanai no slēptuvēm. Kaut gan tu varētu to iegrūst pretiniekam tieši rīklē un tas nodarītu kaut kur ap 16 ievainojumus (damage), līdz ar to vajadzētu to lietot tikai gadijumā, ja tava primārā ieroča aptvere ir tukša, pistolei beigušās lodes un nazis ir iesprūdis sienā tajā vietā kur tur kasīji nost sava komandas biedra uz sienas uzpūsto porno logo.

 

Flashbang granāta - vēl viena maģiska lieta. Kad aizmests, flashbangs pārvēršas par savadu, kustīgu spraitu mākoni, kas itkā attēlo dzirksteles. Brīdī, kad tas notiek visi apžilbst uz 10 sekundēm, un pretinieki tevi apsmejot apšauda. No otras puses, tas var strādāt arī tavā labā, tā kā visi tavi komandas biedri būs apžilbūši un apstāsies, lai uzsrakstītu tev veltītas dāžādas piedauzības, tu vari izmantot viņus kā dzīvos vairogus.

Ieroči

 

Desert Eagle - pretēji populārajam ticējumam, šī nav vienīga pistole Counterstraikā. Lai gan tev var prasīt pāris mēnešus spēlēšanas līdz tu redzēsi kādu lietojam P228, Five-Seven vai arī kādu citu pistoli. Varbūt tas ir tapēc, ka cilvēkiem ir grūti mainīt ieradumus un pazīstamu ieroču lietošana, var dot tev zināmas priekšrocības dzivības-nāves kaujas situācijās. Vai arī varbūt tāpēc, ka Desert Eagle novāc ar diviem šāvieniem un jebkura cita pistole pieprasa, lai tu tēmētu uz pretinieku un vismaz 15 sekundes aktīvi spaidītu, lai kādu arī vispār nogalinātu..

 

Elites - kaut kas tieši no Džona Vū (John Woo) filmām, lai gan kaut kā dumjāk. Counterstrike veidotāji ir nosprieduši, ka par labu balansam, dārgākā spēles pistole ir arī pati sūdīgākā. Patiesībā ir divas pistoles, un ja tu esi pietiekami dumjš, lai tās nopirktu, skraidi riņķī kā idiots ar katrā rokā pa vienai. Šāviens no kreisās pistoles novirzās viegli pa kreisi un katrs šāviņš ar labo pistoli aizlido viegli pa labi. Tas nozīmē, ja tu mērķē labi, tas beigsies ar to ka trāpīsi savam mērķim apmēram 0% no visiem šāvieniem. Ja tu esi laimīgs un tava mērķēšana sūkā, tad trāpīsi katru otro šāvienu. Jūs matemātikas ģēniji tur būsiet jau aptvēruši, ka tas kopsumā radīs tikai pusi no bojājumiem nekā ar normālu pistoli.

TMP - šo taktisko mašīn pistoli lieto anti-teroristi. Ja to izmantotu īstie anti-teroristi, es baidītos par mūsu valsts drošību. Cilvēki, kas lieto šo ieroci, teiks tev, ka tam ir ātrs šāvienu temps, tas ir precīzs un fiksi pārlādējās. Tā visa ir patiesība. Šim ierocim ir tikai viens mīnuss - lai ar to izdarītu jelkādus bojājumus, tev pret pretinieku jāiztukšo vismaz 40 šāviņi, lai kopējais ievainojums būtu pietiekami liels, lai kopsummā sasniegtu 1. Pēc tā, pretinieks pagriezīsies un iebelzīs tev ar Desert Eagle, kuru viņš būs nopircis par puscenu no TMP. Nekas nav vairāk pazemojoš - kā ja tevi nogalina maz-budžeta terorists.

 

UMP - šis ir pēdējais papildinājums CS ieroču saimei. Patiešām laba ideja - jau pastāvēja diezgan labs automāts MP5, līdz ar to viņi to paņēma un pārveidoja sliktāku katrā atsevišķā jomā, pataisija dārgāku, un nosauca par UMP. Tam ir mazāka aptvere, tas nodara niecīgākus bojājumus, tas šauj lēnāk un maksā par $200 vairāk. Kolosāls ierocis, ja gribi nerrot teroristus trāpot tiem ar lodēm, kas izsistu zobus vai liktu acīm asarot, ja tu trāpītu pietiekami daudz tieši sejā.

Lietodams atbaidošo AWM liks katrai personai uz servera vēlēties tavu nāvi un dažreiz vēlmes piepildās.

Steyr Scout - šo lielisko snaiper šauteni lieto tad, ja šī spēle ir jauna priekš tevis un pastāvigie tavas komandas biedru apvainojumi ir likuši pilnīgi izsīkt tavai vēlmei dzīvot. Mēlītes nospiešana liks sīcot izlidot mazai patētiskai snaiper lodītei apslāpēta skaņas efekta pavadība, kas izklausās pēc uzpūtīga moskīta. Tā nodarīs apmēram 2 bojājumus, 5 - par šāvienu galvā un 6 par precīzu trāpijumu smadzenēs. Ja serveris vispār uztrauksies par tā reģistrāciju, tavs pretinieks pagriezīsies pret tevi, pasmiesies 'Es esmu papa' un izsķaidīs tavu galvu (tu uzminēji) ar Desert Eagle.

AW/M - šī ir bīstamā un ienīstā Arctic Warfare Magnum snaiper šautene saukta arī "AWP" vai "THE GUN THAT NOOB LAMER SHOT ME WITH ARRRRRGGGGG". Pēdējās versijās tā ir nedaudz degradēta, lai būtu jāmērķē uz pretinieka visparēju atrašanās vietu nevis tikai kontinentu uz kā tas atrodas. Ja pretinieks nepaspēj nomirt no tīra terora vien, tev ir dota iespēja veikt laik-ietilpīgo mēlītes nospiešanas procesu, kas izraisīs apmēram tādu pašu bojājumu radīšanu kā ja trāpītu acī ar pret-tanku raķeti apklātu ar antraksu un benzīnu.

Pretinieki

Tagad, kad tev ir labs sākums un fons zināšanās par šaujamajiem un ekipējumu, ir vērts uzmest aci dažiem individuāļiem uz kuriem tad tu arī izmantosi šos ieročus. Zināt savu ienaidnieku vienmēr ir liela priekšrocība, līdz ar to esmu izveidojis dažādu personību tipu, ar kuriem tu visticamāk sastapsies, sarakstu kopā ar to raksturīgajām iezīmēm un veidu kā iespējams uzvarēt. Tu vari man pateikties nerīkojoties līdzīgi nevienam no minētajiem..

Kapteinis stratēģija: pēc 20 vai 30 reižu Full Metal Jacket noskatīšanās, šis jauneklis ir iemācijies visu, kas saistīts ar karu. Viņš ne tikvien ir militārais ģēnijs, kurš gaida, kad viņu atradīs un iesauks Federal Bureau of Discovering and Recruiting Military Geniuses, bet arī tik augstsirdīgs, ka dala savus muļķudrošos kaujas plānus ar pārējo komandu, pat informē citus spēlētājus jelkad viņu stratēģija nesakrīt ar viņa apstiprinājumu. Laimīgie!

Tipiskais gājiens: Sakot "rushojam pa labi", metoties pretinieka apshaudes lozhu birumaa, vēlāk atkārtodams "juus stulbenji nerushojaat ar mani! savadaak es buutu dziivs.. dirsas"

Stratēģija: šauj uz viņu ar šotgunu pāri visai kartei, tu varēsi viņu vēlāk novākt, kad viņš apstāsies, lai uzrakstītu 500 vārdu garu eseju, par to kapēc šotgunus nevaidzētu lietot lielos attālumiem.

 

Sociopāts: tieši tāpat kā idioti, ko parasti satiec čatos, sociopāts ir nikns un skābs bērns, kurš maskējas par sīkstu veci, kas nevilcināsies spert tev pa pakaļu, gadījumā ja tu uz viņu nepareizi paskatīsies vai izmantosi nepareizu smaidiņu. Šis var izlikties par relatīvi nekaitīgas Counterstrike spēlētāju sugas pārstāvi, taču grupās viņi spēj radīt letālu apgrūtinājumu. Sociopāts ienīst Counterstrike kā arī visus, kas to spēle (un arī visus, kas nespēlē), bet spēlē spēlē šo spēli, jo tas ir vienīgais veids kā viņš var tikt vaļā no savas agresijas pret citiem cilvēkiem nesaplēšot savas brilles.

Tipiskais gājiens: apmētāt citus spēlētājus ar neiedomājami skanīgiem un asprātīgiem apvainojumiem kā "pimpis", "pImPiS" un "PIMPIS".

Stratēģija: sāc apvainot grupu Slipknot. Ar nelielu veiksmi Sociopāta naida brēcieni uzmodinās otrā istabā gulošos vecākus un viņam būs jāizslēdz dators un jādodas gulēt.

 

Ieroču eksperts: tipiski ir 30-gadīgs vīrietis, kas uzaudzis kopā ar ieročiem, viņam piederēja daži ieroči vidusskolā un beidzis policijas akadēmiju vai militāro dienestu. Viņš atceras svaru, stobra izmērus u.c. veida informāciju par ieročiem kopš 1600. gada. Protams viņš tic, ka padziļinātas zināšanas par šaujamajiem viņu padara par naturālu Counterstrike spēlētāju un katra viņa nogalināšana ir tikai dēļ spēles aīmredzamajām neprecizitātēm. Vienkāršāk sakot, viņš ir pieaugusi sešgadīga puišeļa versija, kas vienmēr spēlē indiāņus un kovbojus, bet strīdas vienmēr kad viņa draugi saka "Bang, bang.. tu esi beigts."

Tipiskais gājiens: sūtīt personai, kas viņu tikko novākusi, privātu ziņu par to ka šāviens no viņa AK-47 stobra vairāk gan līdzīnājies pēc AR-10

Stratēģija: Paziņo, ka Counterstrike ir pati realistiskākā visu laiku spēle un nav pilnīgi nekādas atšķīrības starp spēles un reālajiem ieročiem. Dusmu straujais uzplūds ja neliks ieroču eksperta galvai eksplodēt tas noteikti nopietni pavājinās viņā reaģēšanas spējas. Lai nu kā, tā ir viegla uzvara tev!

 

Iesācējs: nenovēršami tu satiksi arī kādu, kas nekad nebūs ierpiekš spēlējis Counterstrike, kā arī atteiksies mācīties jelko par to. Parasti tas ir tīnis, kas spēlē visu to pašu ko viņa draugi, lai tikai iederētos. Tā viņš būs pārgājis no Quake3 uz Unreal Tournament, uz Counterstrike, bez uztraukumiem apzināties spēļu atšķirības. Tipiski tu viņu redzēsi spēlē skraidot apkārt, uzdodot jautājumus kā 'kas ir flashbangs?' un 'kapeec tu valkaa masku?', un saņemot atbildes variējot no 'varbuut tev vajadzeetu palasiit instrukciju' līdz 'bljedj.. '. Bet tā kā viņam piemīt tādi pati personība kā mazam bērnam, kurš mēģina salīmēt 100 latus vērtu lidmašīnas modeli nelasot pamācību, viņš turpinās akli stampāties pa spēli un mēģinādams lietot 'mācies darot' metodi, tai pašā laikā atkārtojot 'ko noziimee RTFM?' , 'beidziet teikt rtfm man.. tas pat nav iists vaards juus stulbenji'

Tipiskais gājiens: mēģināt 12 reizes pēc kārtas nogalināt tevi sāniski riņķojot ar glock un skaļi brīnīties, kāpēc tas neizdodas.

Stratēģija: Izmanto to pašu piegājienu kā pamatskolā basketbola spēlēs pret to resnuli. Proti, tev jādara viss tavos spēkos, lai jūs spēlētu pretējās komandās.

Hroniskais depresants: Vidēji tu atradīsi 3 līdz 4 HDs no 20-spēlētājiem. Viņus viegli atrast veroties chatā sūdzamies par to cik pilna sāpju viņu dzīve ir spēlējot spēli uz $2000 vērta Dell Dimension, ko vecāki uzdāvinājuši 16 gadu dzimšanas dienā. Visi mēģinājumi kaut ko pārtraukt (piemēram sakot "Ja jau tev ir tāda depresija kapēc to nedari neko citu bez Counterstrike spēlēšanas?") tiks sagaidīti ar "tu nesapratīsi.." vai arī ar sēriju dusmīgiem tekstiem par tavas mātes romantisko dzīvi.

Tipiskais gājiens: ieraudzīt pretinieku un nespēt savākt spēkus, lai nospiestu peles pogu lai šautu.

Stratēģija: Uzraksti pirmo rindu no kādas Marilyn Manson vai Nine Inch Nails dziesmas. Hroniskais depresants ķers momentu, aizverot acis un nospēlējot dziesmu prāta, kas attēlo cilvēku eksistences bezjēdzību un faktu ka tikai dažas grupas saprot sāpi par dzīvi bez priekiem. Tad viņš atgūsies un atklās, ka tu esi izmantojis situācijas priekšrocības un pieskrējis pie viņa, sadūris līdz nāvei, ļaujot visam pārējam serverim smieties uz NIN fanu rēķina. Divas uzvaras par vienas cenu!

 

Universitātes profesors: viņš ir gudrāks par tevi, un viņš nebaidās to izrādīt! Katra rindiņa, kas nāk no profesora klaviatūras ir tik pārpilna inteliģences, ka IQ plūdi parasti noved pie pakešu zuduma un servera nobeigšanās. Ja cits spēlētājs oponē vai pasaka ko nejauku viņam, tam seko tēzes par diferenciālaprēķiniem vienā rindā. Protams, viņš to dara pēc raunda sākšanās un viņa komandas rusha cīņā ar pretiniekiem, līdz ar to tiekot tikai trešdaļā ienaidnieks viņu nošauj spawn zonā, nosaucot par idiotu.

Tipiskais gājiens: sūta aizraujoši labas un domu pilnas ziņas, kas nesatur vārdus, kuriem būtu mazāk par četrām zilbēm.

Stratēģija: Pasaki viņam ka trigonometrija un algerbra ir viena un tā pati lieta, tikai ar dažādiem simboliem. Pēc veltīgiem tevis apmācīšanas mēģinājumiem, viņš metīs klaviatūru pret sienu, izleks pa logu un bļaudams skries uz mežu, nekad vairs ne redzēts ne dzirdēts.

 

Kiberstaigule: man nepatīkas sagraut visas jūsu cerības tur ārā, bet lielākā daļa seksīgo sieviešu, kas lieto internetu ir 50-gadīgi sviedraini veči. Bet kiberstaigule spēlē uz cilvēka stulbību, ka neviens neatklās, ka viņš nav 21 gadus jauna supermodele. Lieki teikt, ka 98% gadījumu tas arī izdodas. Viņš pievienosies serverim ar nicku piemēram kā SexySniper vai [HOT]Angel_Eyes, un viņš nekļūdīsies faktā, ka neviens necentīsies noskaidros kapēc jaunai atraktīvai sievietei būtu jāflirtē ar puišiem Counterstrike spēles laikā.

Tipiskais gājiens: "Hej salduminj.. neshauj mani *giggle* ^_^ :P"

Stratēģija: Dari to kas liekas dabiski. Nogalini viņu spēlē, tad notreiso IP, aizbrauuc uz viņa mājām un piekauj ar dārza grābekli.

 

Klaneris: šis puisi bija jau spēlētājs pirms spēlēšana vispār nāca modē. Kad tu vēl biji embrijs, klaneris bija embrijs savā mātes vedērā, spēlēdams Armor Battle uz mazas Intellivision sistēmas piestriprinātas pie placentas. Kad viņš bija četrus gadus vecs, viņš spēja pieveikt visus iekš Quake 3, kas bija ļoti iespaidīgi ņemot vērā faktu ka tas bija 12 gadus pirms Quake 3 vispār iznāca. Katrā spēlē, ko viņš jelkad ir spēlējis, vai tas būtu Quake, Doom vai SimToiletbrush, viņs ir apvienojies komūnās ar līdzīgi-apveltītiem spēlētājiem un vinnējis visus šajā specifiskajā onlain izklaides formā. Viņš izsmej visus vienkāršos muļķus, kas spēlē spēles ar stulbu iemeslu kā "for fun", un dzīvo priekš saviļņojuma kādu norailgunot.

Tipiskais gājiens: izvairas no visām tavām lodēm, izvilkdams pistoli un raidot lodi tev tieši starp acīm no 200 metru attāluma.

Stratēģija: izdomā gadījuma saīsinājumu piemēram "tpais" un lieto to regulāri. Klanneri baidās atpalikt no viedi runājošajiem, lai neizliktos par muļķiem, līdz ar to viņi jautās tev, ko tas nozīmē. Veido arvien jaunus vārdus (nav īsti svarīgi vai tie ir kādā loģiskā kārtībā vai kā tamlīdzīgu), maini akronīmus un atkārto. Turpini to darīt tik ilgi kamēr klaneris nomirs badā sava monitora priekšā. Būtu labi, ja tev pa rokai atrastos arī pārtika, lai būtu droši ka viņš nomirs badā nāvē pirms to izdarīsi tu.

Tā, vēlu veiksmi. Šim gidam vajadzētu tev palīdzēt iejusties jaukajā pasaulē, kur pēc gadījuma principa novāc citus cilvēkus ar tiem pašiem trīs ieročiem, sūdzoties par to ka spēle pret tevi izturas neobjektīvi un brīnoties, kapēc mūsu valsts uzskata teoristus par draudu, ja tie neparko citu nesatraucas kā tikai šaut ar AK-47 uniformās tērptus valdības darbiniekus. Un atceries, ja viss viss tas nepiepildas, bļauj 'bullshit'.

 

 


2017. gada 30. jūlijā, 18:38
Visu izlasiju, labi pastradāts!
2017. gada 29. jūlijā, 08:34
Nice copy/paste pat nelasīšu
2017. gada 30. jūlijā, 18:16
Un kas no tā mainās, ja cilvēks to ir nokopējis no kāda cita saita?
2017. gada 29. jūlijā, 07:41
Garš teiksts slinkums lasīt:D
2017. gada 28. jūlijā, 09:45
nekad neperc labu ieroci?? wtf ko man ar p90 skraidit?
2017. gada 28. jūlijā, 09:52
ja
2017. gada 28. jūlijā, 10:26
ne :bad:
2017. gada 30. jūlijā, 18:17
Laikam neesi sapratis, ka teksts ir humoristiska rakstura.
2017. gada 28. jūlijā, 08:17
wtf,tak paņem Elites un arrmor un skrien virsu 100% noshausi visu team
2017. gada 28. jūlijā, 00:06
Vienmēr atceries, ka tev RIEBJAS Counterstrike. Katru reizi, kad kaut kas neiet pa tavam prātam, esi drošs informējot par to visus pārējos, ka tu to ienīsti, ar kreativām frāzēm kā "I hate CS", "Fuck CS" vai "I fucking hate CS". Bet patiesībā nepārtrauc spēlēt, vienkārši turpini komentēt par to, ka spēle, kuru tu spēlē pagājušās četras stundas, smird tapēc, ka viņi ir pavājinājuši tavu mīļāko šauteni.
True.
2017. gada 28. jūlijā, 00:03
labāk nolāde aimu pornhubā.
2017. gada 27. jūlijā, 23:29
izlasiju visu, cerams tagad busu pro
2017. gada 27. jūlijā, 23:27
Kopi peist.. ņet, pat negribu lasīt, pārāk gari. paldies par uzmanību
2017. gada 30. jūlijā, 18:16
Un kas no tā mainās, ja cilvēks to ir nokopējis no kāda cita saita?
Vispopulārākie blogi šodien
Daži notikumi un fakti futbolā
Daži interesanti futbola notikumi un fakti. 1. notikums:Lielākā rezultātu starpība profesionālā futbola vēsturē ir 149-0, spēlējot AS Adema pret SO I’Emyrne futbola klubiem. &Sc...
2 komentāri
0
Komiksiņi #3
Komiksi Latviešu valodā:              ...
5 komentāri
2
seksuāli attīstīti dzīvnieki
Bonobo un šimpanze ir cilvēka tuvākie mūsdienās dzīvojošie radiniekiZinātnieki pieņem, ka uz pasaules ir tikai 29 500 - 50 000 bonobo.Bonobo ir iekļaut...
5 komentāri
0
Latvietei porno Oskars
Latviešu meitene Berlīnē saņem porno OskaruŽurnāls «Privātā Dzīve» sazinājies ar dobelnieci, kura ieguvusi pieaugušo Oskaru. Oskarotā Vladlena Puškaša t...
8 komentāri
0
Top 10 pasaulē ātrākās automašīnas! (2012)
1. Bugatti Veyron Super Sport: 429 km/h no 0-60 - 2.4 sekundēs !2. Hennessey Venom GT: 418 km/h no 0-60 - 2.5 sekundēs !3. Koenigsegg Agera R:418 km/h, ...
6 komentāri
0
Interesantākās skolas formas 8 pasaules valstīs
Vai tev ir bijusi skolas forma? Mēs zinām, ka dažās Latvijas skolās vēl praktizē vienotās formas valkāšanu un tās nepieciešamību. Jūsu uzmanībai piedāvājam 8 neparastākās skolas for...
3 komentāri
0
Kāpēc tavs mājdzivnieks ir īsts kretīns?
Šis blogs ir domātss tiem kuriem patīk kaķi. Šis blogs ir balstīts uz zinātnieku faktiem. Tā tad sākam...1. Kaķis tevi dzird, bet to neizrādais Kaķis neapšaubāmi dzir...
7 komentāri
1
Free Assassins creed Unity
From April 17th at 03:00 pm to April 25th at 08:00 am (your local time). you can download Assassins Creed Unity on PC for free here, and you’ll own it for...
0 komentāri
0
Personības Tests
Mums visiem patīk parbaudīt un izzināt sevi ,tādēļ nolēmu arī es pārbaudīt sevi šajā testā un rezultāti mani izbrīnija,tapēc iečeko arī tu :http://www.niid.lv/tests/testi/tests4_1.php:)
3 komentāri
1
gg, slaktēšana sākas.
Francijas militāro amatpersonu publicētais ziņojums: «Reidā piedalījās desmit iznīcinātāji, kuri pacēlās gaisā vienlaicīgi no Francijas, Apvienoto Arābu Emirātu, kā arī Jordānas lidlaukiem. ...
4 komentāri
0
Interesantas, bet dīvainas psihiskas slimības.
   1.Muskuļu dismorfisms.Cilvēkam sāk likties, ka viņa muskuļi nav pietiekami lieli. Cilvēks atsvešinās no citiem un pilnībā koncentrējas uz treniņiem. &Scaro...
3 komentāri
0
Iluzija #1
  (mans milakais)  (mini iluzija)  Paldies! :D
7 komentāri
1
Komiksiņi #2
Komiksi Latviešu valodā:       
9 komentāri
1
Interesanti fakti 2
 1. Gliemezis var gulēt līdz pat 3 gadiem!2. Ilgākā monopola spēle,kas spēlēta zem ūdens aizņēma 45 dienas! 3. Augstākais punkts Pensilvānijā atrodas zemāk par zemāko...
0 komentāri
0
Interesanti fakti 3
1. Selerijas ēdot cilvēks patērē vairāk kaloriju, nekā iegūst no paša ēdiena.2. 2008. gadā vārds Muhameds bija visizplatītākais vārds, ko jaundzimušajiem deva… Londonā. Un vis...
0 komentāri
0
10 interesanti fakti par pārtiku
Šķiet, ka par pārtiku ir zināms pilnīgi viss un ka pārtikā nav nekā interesanta vai neparasta. Tomēr tas tā īsti nav. Lasi 10 interesantus faktus par pārtiku, augļiem un dārzeņiem!1. Ābeles...
0 komentāri
0
Komiksiņi #4
Komiksi LV valodā:               ...
7 komentāri
0
Komiksiņi #5
Komiksi :                ...
5 komentāri
1
NoN Cheat! Counter-Strike 1.6
Apnicis ka nevar dabūt tīru cs1.6 un tevi bano pa 4ītiem... Šis GSClient tevi pasargās ka nevarēs draugs nolādēt 4ītus un iemest Cstrike mapē, par ko tu dabūsi bannu. Lietojot šo GSClien...
11 komentāri
1
Nepalaid garām gada lielāko notikumu Latvijas esportā!
Jau šajā nedēļas nogalē, 16-17.oktobrī, greznajās Royal Casino Spa & Resort Hotel telpās, Tērbatas ielā 73, Rīgā, norisināsies Spēlēt.lv CS:GO Akadēmijas finālturnīrs. Biļetes meklē &scaron...
0 komentāri
0