bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
0
0
topic
Diskusija par attieksmi
Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 04. septembrī, 17:47

Man ir tāda diezgan svarīga tēma - administrācijas trūkums - Webā aktivitāte aug, serveros tā ļoti skaisti turās, bet adminu trūkst, moderātoru trūkst, aktivitāšu rīkotāju trūkst, blogeri, intervetaji, gfx, utt

 

Notiek ķēdes reakcija:
1. trukst adminu
2. admini parstradajas, viņiem izbesi ka tik daudz jastrada un sak pavirsak darit savu darbu
3. cilveki piesakas, bet vinjiem atsaka jo admini pavirsi dara savu darbu un viņi grib lai jaunie kandidati butu labaki ka shobridejie

4. delj ta ka neviens netiek pienemts adminu trukst vel vairak

 

Ar laiku kad šis cikls aiziet jau līdz šobrīdējam līmenim, ka vēl tiek paceltas prasības un smieklīgi augstām, ka izteikties pietiekumos nedrīkst visi, ka ja nav izpilditas prasibas ka pat nevar pietiekties, līdz cilvēki jau baidās pietiekties pat, jo visiem atsaka un viņiem rodas iespaids ka admina darbs ir ļoti grūts jo admini ir pārstrādājušies visi un ja cilvēks ir 1x izdarījis kaut ko vai pateicis tad viņam uzreiz visi dot anti.

 

 

Agrāk bija tā ka pieteicās katru dienu jauni cilvēki, varbūt ko tādu būtu iespējams panākt arī tagad? :D

 

 

Kā šo labot?

* Dot cilvēkiem iespējas un viņus iedrošināt

* Nevis kādam aizrādīt, bet viņu pamācīt

* Drastiski nolaist prasības ( nevis meklēt kāpēc dot ANTI, bet gan meklēt iemeslu kāpēc dot REC )

 

 

Es iespējams ka vienīgais tā domāju, es nekādā veidā necenšos teikt ka adminsitrācija slikti strādā, vienkārši tas ka neviens nevienam nedod iespējas un dēļ tā pēc tam paši cieš, bet vaino citus. Serveros būtu jābūt 1-5 adminiem online visu dienu, nevis ka 1 admins pa retam ieiet, webā cilvēkiem būtu jāstāv uz moderātoru rindā, nevis ka 1 cilvēks uzdrīkstas pieteikties reizi pusgada :D

Kādam ir viedoklis par šo? :D

 

~Evils~
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6556 atbildes forumā
Online: 326d 9h 56m
Redzēts Vakar, 21:54
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 04. septembrī, 17:56
0
post

Par modiem negrib pieteikties, jo viņi negrasas darīt tik daudz cik no viņiem gaida, pimēram, lidz šim moderatorus vnk bez sāls noēda, visu laiku atrada par ko viņiem piekasīties, bet ja tā padomā vaitad nepamatoti? Piemēram tas pats dalī, nu kas viņš par modu bija, viss ko darīja reizi nedēļā vai divās uztaisija jb konk topiku, nu apsmieks. 
Dēļ tāda slinkuma viņu aprunāja utt, es domāju daudzi no malas to redzot negribēji paši pieteikties, jo uzskatija ja nedarīs daudz, tad viņu mocīs tā pat, Tas pats Zii tagad, nu jopcik tāds pats kadrs kā dalī. Tas ko visi grib ir normālus strādājošus cilvēkus redzēt, nevis tā kā te daži. Ja būs tādi cilvēki pie šprices kuriem nebūs pamats pratu čakarēt arī citiem atiecīgais darbs liksies kārtinošāks. 


 

Pēdējo reizi rediģēja ~Evils~, 2017. gada 04. septembrī, 17:59.

Unicorn
V.I.P.
Veterāns
|| ♛Čigāns♛ ||
Uni🅿orn
2382 atbildes forumā
Online: 68d 18h 48m
Redzēts 8. martā, 00:11
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 04. septembrī, 18:00
0
post

Nu, pagaidi. Tu uztaisi pieteikumu, a ko tu ar to mainīsi? Paši ar -KK- būtu sarunājuši, un vienkārši pieņēmuši, pēc saviem uzskatiem. Tam piedāvājat, ja piekrīt, tad aiziet. Tā vienkārši visi sametīs Anti, un būs laimīgi, jo sabendēja pieteikumu.

Tas aptuveni ir tas ko gribēju jau kādu laiku atpakaļ pateikt. Parunā ar -KK-, kuru pieņemt kur... gluži kā pieņēma Banteam Borezz piemēram... jeb arī JB adminu. Bez pieteikuma, parunājot... ja ir pelnījis, pieņemiet.

Image result for Unicorn Gif signature

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 22m
Redzēts 2023. gada 21. oktobrī, 21:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 04. septembrī, 18:06
0
post

Banteam Borezz pieņēma tāpēc, ka man vajadzēja palīgus, un vienīgais kandidāts, kas būtu spējīgs man palīdzēt bija borezz. Tas pats arī ar citiem statusiem, ja izvirza kādu kandidatūru tad lūdzu, to jau visu izskatīs un izlems. 

Saraksti labāk, kādi pienākumi ietilpst katram statusam, jo atkal sāksies tas juceklis, kad no moderatoriem prasīst tur sazin ko, bez maz vai, jāizskata sūdzības.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 04. septembrī, 18:07
0
post

Evil

1. nepiekritu, moderātoram nav daudz darba, moderators pats izvelas to cik daudz dara, es tikai iedodu čupu uzdevumu un tas kādā ātrumā to dara ir vinā ziņā.

2. Kas traucē paņemt vairākus moderātorus lai viņiem būtu maz darba? 

3. Moderātori jau neizgāja dēļ tā ka daudz darba, moderātori aizgāja dēļ citu attieksmes pret viņu darbu.

 

Unicorn

1. Tas jau arī tiek darīts, šobrīd jau kādu laiku serveros tiek ņemti admini bez pieteikumiem, bet tas nav īsti pareizi, kā arī mēs varētu ņemt vairāk adminus ja mums nebūtu tā jābaidas ka kāds piekasīsies kad tiek pieņemts kāds admins kurš izrādās slikts.

2. Tavs moderātora pieteikums ir perfekts piemērs, cilvēki atrada ka tu esi agrāk parādījis sliktu attieksmi tāpēc ignorē tavas labās puses, kuras tu būtībā kickā esi daudz parādījis.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 04. septembrī, 18:08.

dudi
Lietotājs
DD2 Zvērs.
283 atbildes forumā
Online: 4d 3h 10m
Redzēts 2020. gada 09. aprīlī, 21:05
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 04. septembrī, 18:24
0
post

Modu,banteam,admini, visi augstākstāvošie nav nekad par daudz. 

forum sig image

Nesaki ko man darīt , neteikšu kur tev iet!

sneiks
Lietotājs
I'm a savage.
1137 atbildes forumā
Online: 58d 11h 4m
Redzēts 2023. gada 12. martā, 00:07
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 04. septembrī, 18:27
0
post

Par adminiem, kad vecie admini baigi visiem bŗuk viršu nedod iespēju, kautvai paši nav bijuši labāki.

par tiem modiem, nja zii ir diezgan neaktīvs palicis, man arī bija doma pieteikties itkā, uztaisīt dažus konk ar servera balvām kā agrām, kas nav darīt ilgi, bet negribu būt statusņiks, tapēc nepieteikšos :D

 

 

Obijs
V.I.P.
Lietotājs
2312 atbildes forumā
Online: 251d 8h 54m
Redzēts 27. martā, 20:43
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 04. septembrī, 18:32
0
post

Še ku reko Obijs nāk, un ar modu dziedāt sāk :D

Tu man mod neiedevi pat neskatoties uz to ka tur bija krietns pārsvars uz rec... nevienam tik skaisti nebija kā man.. Un tagad tu čīksti ka tev tas un tas pietrūkst...  :D 

Konkursi visi izmira jo cilvēkiem vienkārši apnika piedalīties.. Varbūt tas ir tāpēc ka balvas nav nekādas? 80% cik lietotāji paralēli kickam spēlē ari citas spēles, uzturas kur citur. Kickā ienāk tikai parunāt vai pa retam uzšaut cs.. Iespējams jau tas arī ir slinkums ka nekur nepiedalas... 

Izdomā ko jaunu, unikālu... nevis taisi šitādus topikus :D

 

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5483 atbildes forumā
Online: 351d 7h 51m
Redzēts Vakar, 22:03
Pievienots, 2017. gada 04. septembrī, 20:26
1
post

Teikšu kā katru reizi - VISIEM VIENALGA.

Vienalga, tāpēc arī nepiesakās par adminu, mod, banteam un it īpaši konkursu rīkotāju, jo visiem pofig lielākoties par kokursiem jau cik sen, jau simto reizi tas minēts. Es vismaz tā uzskatu, ka vairāk ir vienaldzība nevis bailes no heita. Visi slinki palikuši pēdējos gados.

Un par administratoru jau neviens noteikti pašsaprotami ka negrib kļūt, tas ir tāds liels, pārāk liels status.

Laigan var piekrist, ka iespējams pārāk daudz skatās uz negatīvā pieteikumu topikos, laigan daudzviet redzi ka daudzi iemet rec, bet pat neskatoties uz pozitīvā, tikai tāpēc ka kruts čalis un viss.

 

Par to slinkumu re, varbūt bija citi iemesli, bet tomēr - kas notika ar luciferu un forestu kā banteam? lucifers man liekas tik 1-3 sūdzības izskatīja un viss. Forests vairāk, bet arī diži neko daudz. Ok viņam pc jauns bija vajadzīgs, bet re, abi bez bantean. ... Kas notiek ar Zii jeb Knave? atkal kaut kur pazudis, parādās, bet pazūd.

 

Man personīgi jau ir vienalga, vai kādu pieņem ar pieteikumu vai nē. Tā jau te ir ierasta lieta un piesieties pie tā nav nekāds jēgs vairs.


Tātad vajag dot iespējas? ... ammm, Tad kāpēc obijam, znt, unicornam tā arī neiedeva iespēju būt par modiem? ... ok, reāli obijam un znt jau būtu jāsēž banos, bet nu re evilam senāk iedevāt vēlāk statusu, pat ja topikā pirms tam atteica. Lielākoties savu uzvedību laboja. Kāpēc tiem 2 nevarēja tad iedot? man personīgi negribētos redzēt viņus ar statusiem, bet teikšu ka senāk, jo tagad reāli vienalga, kam ir kāds status, tātad būtu pofig ja viņiem abiem būtu kāds status ;D. it īpaši znt, jo gribētos redzēt, kā tas balamute (kurš iepriekšējos 2 moderatorus jau pirmajās dienās noveda līdz nervu sabrukumam) tiktu galā, ko viņš jaunu foršu izveidotu un kā aplauztos :D

Chemij, ja Tu pats saki ka vajag dot iespēju, tad kāpēc viņiem diviem nedevi?


Evil, tak ko Tu muldi. Ok, es diži neatceros, nenāk prātā nekas, ko Dalī jēdzīgu būtu izdarījis kā mods, blondā laikam tur šo to vairāk padarīja no viņa profila, Dalī it kā bija slinks mods. Bet es neatminos, ka viņu kā slinku modu kāds heitotu, laikam tikai tu un vēl maza čupiņa, man liekas ka lielākai daļai bija pilnīgi vienalga par viņu kā modu ;D.

Un tas ka citi negribēja būt modi, jo redzēja cik slinks mods ir viņš? pilnīgi noteikti ka nē :D ... tad jau redzot cik daudz tu vēl kā mods un administrators banos pasēdēji tomēr, tad jau arī varētu spriest ka tavu nesmuko izdarību dēļ kā personai ar stusiem, neviens nepiesakās pie tiem statusiem.

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2017. gada 04. septembrī, 20:45.

            

Pizhikz.
Lietotājs
spalvainais
2489 atbildes forumā
Online: 49d 15h 29m
Redzēts Vakar, 20:27
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 04. septembrī, 21:23
0
post

Piekritīšu Enemijam par pieteikumiem:

- daudzi ir stingri un liek anti

- daudziem ir pilnīgi poh, ierauga niku un ieliek rec.

Te principā ir divas galējības, bet nu ja redz, ka lielākā daļa lietotāju liek anti, tad tomēr tā ir kaut kāda zīme, ka labāk neņemt attiecīgo personu par moderatoru, jo vienkārši tas moderators tiks izēsts. Un mana atbilde Obijam - situācijās, kad rec ir vairākumā, tomēr gala vārdu ir jādod administrācijai. Tas ka ir vairāk rec par anti neko nenozīmē, it īpaši, redzot lielāko daļu rec pamatojumu - "jādod iespēja", "var jau atņemt statusu", "labs čalis" utt. Ir taču noteikums par rec/anti normālu pamatošanu, bet šķiet, ka tas vairs nav aktuāls. Atceros, ka pēc tā noteikuma izstrādes situācija patiešām bija uzlabojusies un nāca normāls viedoklis, nevis lieki posti un postu vācējiem.

 

Atbildot uz tavu rakstīto:

Kā šo labot?

* Dot cilvēkiem iespējas un viņus iedrošināt

* Nevis kādam aizrādīt, bet viņu pamācīt

* Drastiski nolaist prasības ( nevis meklēt kāpēc dot ANTI, bet gan meklēt iemeslu kāpēc dot REC )  Tas, ka admini/mod/konkursu rīkotāji ir nepieciešami nenozīmē, ka ir jāpieņem uzreiz kurš katrs. Ja tas cilvēks būs labs kandidāts, bet nwbūs prasību, tad administrācija būs to personu tāpat pamanījusi un arī piedāvājusi statusu.

 

                            

ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4789 atbildes forumā
Online: 121d 5h 24m
Redzēts Vakar, 13:46
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. septembrī, 11:22
0
post
Viss tas notiek, jo tu nemāki ieklausīties. Tālāk neko neteikšu, savādāk atkal draudēsi ar banu jeb uzliksi..
~Evils~
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6556 atbildes forumā
Online: 326d 9h 56m
Redzēts Vakar, 21:54
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. septembrī, 11:58
2
post

Nu nezinu vai vienkārša iedošana pamēģināt kaut ko atrisinās, es esmu droš ka tikai nokainās labi daudz cilvēkus, par piemēru ņemsim unikorna moda pieteikumu, tur ir tik daudzi anti, un tie ir tikai daži no visiem kuri izteicas, ja pavērosim rec, tad viņi ir tikai pa draugam ielikti, nevis tāpēc, ka tur būtu uzskaitītīts kāpēc viņš būtu labs mods, tur pat pie dažiem rec ir klaji meli, jo viņš ne ne velna nebija aktīvs, tagad tik kaut ko rauj, kas ir ļoti smieklīgi, visas viņa darbības tik samākslotas izskatās, bet ne par to stāsts. 

Jā tiks pieņemts tāds unikorns kurš tā jau ļoti daudziem besī,  pret viņu netiks izrādīts nekāda cieņa ne nekas, heitos tikai vel vairāk, jo būs atstādājis modu. 

Man liekas vakardien lolwuts ieminējas ka snakam acc vajadzētu dot un pamatojums bija ļoti labs, jo nevienam ar viņu nav problēmas, mierīgs aktrīvs webā, un es pilnīgi tam piekrītu, kāpēc nemudināt tadus cilvēkus rakstīt pieteikumus kuri visiem patik nevienam nav problēmas ar viņu un galvenasi nemet ādu uz otru pusi lai tikai izdabātu korķi rauj no tādiem. 

Man leikas ar latvianu arī ir vērts parunāt, apspriest ko mazliet uzlabot, lai tas pieteikums izskatītos smuks, tas protams, ja snake un latvinas vai jebkurš ir ar mieru. 
NEVAJAG PAT DOMĀT PAR TĀDIEM MODIEM KURŠ RIEBJĀS TIK DAUDZIEM. 

Te noteikti atra'disies kāds kurš teiks, ar ko es biju labāks, mana gadijumā, mani visu laiku noraka origo banda + viņu pakaļskrējēji, mazie mugurkaulnieki kuriem savs vioedoklis nav un pielimejas pie tā kurš uzrakstīs visgarako tekstu. 

 

bnation-
Biedrs
RWRec
5695 atbildes forumā
Online: 66d 12h 19m
Redzēts 2022. gada 30. oktobrī, 18:59
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. septembrī, 14:11
0
post

po moemu evils bija sakarigakais admins un bija labakā aktivitate, tad arii kkada dvizuha bija

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5483 atbildes forumā
Online: 351d 7h 51m
Redzēts Vakar, 22:03
Pievienots, 2017. gada 05. septembrī, 19:28
0
post

Savā ziņā piekrītu evilam, bet tai pašā laikā nē.

Par tiem kurus heito kā modi - Tur jāskatās tas kāds raksturs ir personai. Jo es piekrītu, ka unicorns iespējams nederētu kā mods, jo viņš ir līdzīgs raksturā kā komisārs. Čīkst par katru dislike, par katru heitiņu, tāpēc man liekas, ka viņš beigās to neizturētu un varbūt izdarītu tā kā komisārs, sāktu čakarēties tā ka norauj banu un tad tiek atņemts status, vai arī pats ātri vien atteiktos. Varbūt arī kļūdos. Bet tagad jau reāli pofig, var iedot, ja pašam nav bail, jo pārējos tas diži jau neietekmēs, tik viņu pašu.

Tai pašā laikā varētu likt personas par modiem kurus heito, bet šīm personām vajag normālu raksturu, tā lai var uzmest pofig par heiteriem. Evilam tas daļēji sanāca, jo daudzreiz sēdēja banos jo no dusmām uzsprāga, bet tomēr redz cik ilgi nosēdēja statusā. Gribēja atteikties vienu otru reizi, bet tas nebiju heiteru dēļ, tik specifisku konfliktu dēļ.

Nu iepriekšējie modi likās ka būs jēdzīgi, it īpaši exdents, kurš ir nosvērts, sakarīgs un mierīgs. Heiteru viņiem nebija, tik pāris cilvēki ar aizspriedumiem un znt kurš neheitoja, bet pilnīgi ņirgājās pašās pirmajās dienās, nu ok, exdentam arī bija cits iemesls laikam.

Ir bijušas nepatīkamas reizes ar snake, bet ne tādas, lai sodītu, bet piekrītu, viņš ir pietiekoši jēdzīgs, lai būtu mods. To pašu arī domāju par pižiku, bija ehh brīži, bet ir pietiekami jēdzīgs lai būtu mods, bet viņam laikam aktivitāte nav pietiekami laba :/

Latvians. Par to gan es šaubos, es viņu forumā reti kad redzu.

Evil, par tevi. Nu jā, uzmetot aci tavam mod pieteikumam, tur anti salika viens no origo, vip galdiņš, viena otra pesona, es un viens otrs pārlika no rec un anti. Bet nu un ka origo vai vip galdiņš? viņu anti pamatojumi bija patiesi, tas ka viņi sastrādāja vēlāk sūdus jo viņiem bija te viss izbesijis, tas nenozīmē, ka viņiem nebija taisnība. Es pat pieminēju vienu lietu, kas notika nesen pirm tā pieteikuma. un lielākā daļa rec tur ar truli vienā teikumā vai vienā vārdā pat, tik vien otrs ar normālu pamatojumu .... Tad nu reāli tas ir tāpat kā vēl aizvien, tavs pieteikums neatšķiras ar neko kā ir tagad. Vienīgi šeit pašlaik nav, tā teikt, vienādi domājošu grupu, kā origo vai vip galdiņš. Un tas ka tā bija grupa, tas nenozīmē, ka katram viņiem nebija savu domu par tevi vai kādu citu.

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2017. gada 05. septembrī, 19:33.

            

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. septembrī, 19:39
0
post

Nu pamatā sanāca ka šis topiks pārvērtas par ko citu kā bija domāts :D

 

Bija domāts iedrošināt vnk cilvēkus dot iespējas un labāk attiekties pret citu darbu, beidzās ar to ka "ņemiet cilvēkus vai arī mēs paši paņemsim" :D

 

Ļoti daudzi pieteicās statusiem visādiem pēc šī topika, mums ir jauns moderātors, jauni multi admini, blogers, vēl pāris cilvēki gaida adminus, iespējams arī saņems.

Komisarchiks
Lietotājs
Unicorns bots
2203 atbildes forumā
Online: 31d 20h 26m
Redzēts 4. februārī, 00:27
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. septembrī, 19:40
0
post

 Jo es piekrītu, ka unicorns iespējams nederētu kā mods, jo viņš ir līdzīgs raksturā kā komisārs. Čīkst par katru dislike, par katru heitiņu, tāpēc man liekas, ka viņš beigās to neizturētu un varbūt izdarītu tā kā komisārs, sāktu čakarēties tā ka norauj banu un tad tiek atņemts status, vai arī pats ātri vien atteiktos.

Es nečīkstu par dislike, vienkārši man patīk tie cilvēki, kas bezsakarā speciāli ieliek dislike heita dēļ. :D Un ja par tēmu runājot, tad unicorns un mods - tās ir čist beigas, jo viņš jau man šodien uzbāzās virsū ar savu 3x3, kad dabūšu komandu, vot ar vienu reizi nepietiek šim pateikt, ka es nezinu, šis vēl bļin prasa. Es pat domāju, kas būs tālāk, jo šis speicāli sāka man meklēt nepatikšanas, lai tik es norauju toreiz banu par "family abuse", kurš tā pat bija nepamatots. Mhm, bet Unicorns jau, protams, nekad nelamājās un ir godīgs. xDDDDD lol, uznāca rēka, tak tas nav normāli, jo viņš jau arī paspēja palamāt dažus, daži sapratīs par kuru laika posmu rakstu. Es domāju, ka čemijam poh, kas vispār būs par mod forumā. :D Iedomājamies, ja kāds jauniņais ienāktu un prasītu daudz jautājumus un nesaprastu, iedomājamies, kā ar to "krutais mods" reaģētu? Pasūtītu 10 mājas tālāk, jo pacietība šim cilvēkam čist nav un pieklājības normas ar nav iemācījies, ka meklē kašķi visur kur var.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. septembrī, 19:43
1
post

komisar, beidz piekasities administrācijai, neviens nav perfekts, tu pats arī neesi, bet es tev neskraidu pakaļ tev aizrādot to.

Vai tev liekas ka viņam noņems moderātoru tāpēc ka tu pasaki ka viņš uz tevi lamājās agrāk?

 

Laiks parādīs cik daudz cilvēks darīs, kā darīs, un kā uzvedīsies, nav jēgas viņu tagad aprunāt. Tu tikai bojā cilvēkiem garstāvokli un motivāciju, ļoti labi zinu kā ko tādu klausīties.

 

Vai tev ir kādi cilvēki kurus tu varētu ieteikt ņemt viņa vietā par kuriem nevienam nebūtu nekā slikta sakāms? vai arī tu gribi lai mēs atlaistu visus moderātorus, moš arī -kk- atlaist, un tad vnk vispār visu darīt man vienam?

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 05. septembrī, 19:44.

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5483 atbildes forumā
Online: 351d 7h 51m
Redzēts Vakar, 22:03
Pievienots, 2017. gada 05. septembrī, 19:48
0
post

Chemijs kuriem kas būs? Sastādi sarakstiņu ar visiem kuriem statusi un kādi statusi viņiem būs, lai mēs zinam, lai nav pārpratumu un strīdu.


Minēju, ka viņi čīkst par heiteriem. Vienā otrā reizē it kā par to smej, bet citā reizē var saprast ka nesmej, ja to piemin kādu desmito reizi stundas laikā, var redzēt, ka tas viņus dikti grauž.

Bet piemirsu pieminēt, paldies ka atgādināji komisār saistībā ar šo:

Es nečīkstu par dislike, vienkārši man patīk tie cilvēki, kas bezsakarā speciāli ieliek dislike heita dēļ.

Jūs abi arī esat vieni no tiem kuri ieliek dislike, tikai tāpēc, ka jums kaut kur ielika dislaik. Jūs ieliekat dislaik kaut kur, pat ja bijis kāds kašķis forumā, ne katru reizi, bet ir reizes kad jūs tā darat un vēl daži citi. Paši tādi vien esat, kā tie heiteri šajā veidā.


aaa un vēl. piekritu ka varētu Snakam dot mod un varbūt Pižikam.

Bet varbūt iedot lolwutam atpakaļ, ja viņam pašam nav iebildumu. Ilgi nenoturējās, varbūt šoreiz sanāks, jo neko sliktu kā mods neizdarīja, pat ja viņš nav tas jaukākais šeit. Varbūt būs sakarīgs mods, jo toreiz uz to īso laiciņu bija ok.

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2017. gada 05. septembrī, 19:51.

            

Komisarchiks
Lietotājs
Unicorns bots
2203 atbildes forumā
Online: 31d 20h 26m
Redzēts 4. februārī, 00:27
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. septembrī, 19:55
0
post

Jūs abi arī esat vieni no tiem kuri ieliek dislike, tikai tāpēc, ka jums kaut kur ielika dislaik. Jūs ieliekat dislaik kaut kur, pat ja bijis kāds kašķis forumā, ne katru reizi, bet ir reizes kad jūs tā darat un vēl daži citi. Paši tādi vien esat, kā tie heiteri šajā veidā.

Tak visi liek, ko darīt. :D Es senāk liku, bet tgd nelieku, vnk skatos kādu sviestu ir kāds ir sarakstījis.

Laiks parādīs cik daudz cilvēks darīs, kā darīs, un kā uzvedīsies, nav jēgas viņu tagad aprunāt. Tu tikai bojā cilvēkiem garstāvokli un motivāciju, ļoti labi zinu kā ko tādu klausīties.

Pagaidi, paskaties, kas man bija un kuri man bojāja motivāciju būt par BanTeamu, tgd vot tas ir dots pret dotu. Tāpēc par to, ka es bojāju citiem cilvēkiem garastāvokli un motivāciju... tur viņi paši ir pie vainas.

Obijs
V.I.P.
Lietotājs
2312 atbildes forumā
Online: 251d 8h 54m
Redzēts 27. martā, 20:43
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. septembrī, 20:50
1
post
Chemij? Es nesaprotu tavu loğiku un pilnīgi iespējams pats to arī nesaproti... Ja tu minēji ka es nevarot dabut mod ar vienu no iemesliem ka man ir darbs un majas esmu pēc 5... tad kas notiek ar knave? Viņš varbūt pieejams ir tikai sestdienās vai svētdienās... līdz šim ir uzrīkojis vienu 8ball konkursu kuru viņš pats bija jau aizmirsis.. un tikai ar manu palīdzību atcerējās... un kur visam tam ir iemesls? Visu nedēļu strādā un reti pat no telefona uzrodas.. Tev par to nekas nav sakāms? Iebilstams? Kur ir loğika tam par ko man piesējies un šobrīdējai situācijai ar knave?

 

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. septembrī, 21:03
0
post

pirms Knave tika pienemts nebjia zināms ne tas ka viņš tiks avārijā, ne tas ka viņš aizbrauks haltūrā, ar viņu tāpēc regulāri tiek uzturēts konktakts lai zinātu kad viņš beidzot sāks darīt savus pienākumus un tad arī būs jāskatās vai tiks galā. Protams ka ja aktivitāte netiks uzlabota pēc haltūras beigām ka viņš tiks atlaists, un ja būtu zināms ka šādi būs viņš vēl nebūtu ticis pieņemts.

Viņam tika dota iespēja jo pirms pieteicās viņš bija ļoti aktīvs, veidoja foruma spēles, ieteica idejas ik pa laikam visādas utt.

Tu nerīko spēles, tu netaisi ne topikus, ne blogus, ne miniblogus, ne galerijas, tu neko neiesaki. Mūsu vienīgais kontakts ar tevi ir parasti strīdi.

 

To daļu tu pateici pareizi, ka es teicu ka viens no iemesliem kāpēc negribēju tevi ņemt ir ka tu strādā, bet tas nenozīmē ka tu netiki paņemts tikai tāpēc, vai ka citi nevar būt paņemti kuri strādā. Tas tomēr ir tikai viens no iemesliem.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 05. septembrī, 21:11.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0