bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
0
2
topic
Evila Autortiesības
Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 22:10

Mums šodien ar ThE_EviL_OnE radās ļoti ļoti ļoti ļoti ilgs konflikts par to vai viņš var aizliegt rīkot kādam citam foruma spēli kurai līdzīgu rīkoja viņš, balstoties uz to ka viņam ir autortiesības un to jo viņš tādu rīkoja pirmais.

 

Man secinājums bija šāds:

Kickā administracija var pieprasit no konkursa rīkotāja rīkot konkursu noteikti bieži, ja viņš to nedara noteiktajos termiņos tad šo konkursu pilnībā var nodot vadīt kādam citam pat bez rīkotāja piekrišanas, konkursa rīkotājs var aizliegt konkursa tekstu izmantot ja to pats sarakstīja pilnībā no nulles jo viņam ir autortiesības uz tekstu. Pašu tāda tipa spēli aizliegt rīkot varētu tikai tad ja pats būtu uzkodējis šo spēli, piemēram ja būtu "Evila 8ball" speles likumīgs īpašnieks, bet tas nekādā veidā neattiecas uz to ka vnk izdomāja kaut ko darīt kas jau līdzīgs tika darīts pirms tam vai, vai arī izmantot cita sagatavotas programmas vai cita veida lietas un piesevinājās tās sev kā paša ideju tikai tāpēc ka ierakstīja to topikā

 

 

Evils tam nepiekrīt un uzskata ka mēs ar -kk- esam zagļi, jo mēs nedrīkstam dalīt giveaway topikos spinus, jo viņš to darīja pirmais, pat ja mēs izveidojam topiku ar savu tekstu, tā tāpat ir zagšana.

 

Ko jūs par to domājiet? Vai mēs tiešām nedrīkstam dalīt spinus giveaway topikos?

Manuprāt giveaway topiki ir visur, un spini tika radīti dēļ zvaigžņu sadaļas ar mērķi lai būtu kaut kāds veids kā lotto veidā lietotājiem dot iespēju laimēt grieizenu, kas ir tieši tas pats kas ir giveaway foruma spēle - lotto veida iespēja iegūt griezienu.

 

Evila komentārs:

Es uzskatu ka tā ir zagšana jo, te būs aprakstīts kas ir autortiesības - https://prnt.sc/h7v28l
Kā redzams
Nedrīkst bez atļaujas rīkot - man neviens neprasija
Nedrīkst izmainīt tekstu - teksts tika izmainīts tādejādi gopijot manu ideju. 

Zagšana manās acīs tā ir tāpēc ka es visu laiku rīkoju, tas ka man ir bans webā nedod tiesības to citiem rīkot es neesmu aizgājis no kicka, esmu aktīvs admins. 
Piemērs: paris gadus atpakaļ prometejs pazuda un nerīkoja 8ball, es griezos pie čemiju prasiju vai varu sākt rīkot viņš teica nē vajag atļauju, prasiju vai nevaru arī ar sevis sastādītu topiku, atbilde tā pat bija nē, tad nu es meklēju viņu rokā lidz dabuju atļauju, ar ko šī reize atšķirās no tās? šī pat ir trakāka mana acu priekša gopī un taisa, kā arī vakardien KK skaidri un gaiši pateicu ka netļauju vairs rīkot, viņš paņema un uzrīkoja zem cita nosaukuma un teksta, ja es uztaisīšu ierīci dārzeņu sasmalcināsanai un nosaukšu par prenderi, tas nemainīs būtibu, tās tā pat būs blenderis un ražosāna un izplatīsāna ir aizsargāta ar autortiesībām. 
Respektīvi sauc to topiku kā gribi tas tā pat ir manis taisīts giveaway. 

Manas acīs tā ir zagšana, es izdomāju tieši tādu giveaway un bez amnas atļaujas tiek rīkots. 
Nebūtu nekādi iebildumi ja uztaisītu smieklīgi primitīvu konkursu kurā spinus laimēt, taču nē, tikai ne kick administracija, vieglāk ir nospert.

I love you all bicheeeez :D

 

Lūdzu neuztveriet šo topiku kā joku, ja arī tas tā izklausās :D

Nenopietnas atbildes tiks dzēstas

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 22m
Redzēts 2023. gada 21. oktobrī, 21:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 22:14
0
post

Kāds sakars te ar evila viedokli, viņam šeit ir bans un viss, viņa vidotās aktivitātes ir publiski pieejamas visiem. Ja viņš te būtu administrators no kick dibināšanas un visas aktivitātes būtu viņam domātas, tu gribi teikt, ka šeit neviens neko vispār nevarētu rīkot, pašam smiekli nenāk? :D

lemony
Jauniņais
227 atbildes forumā
Online: 19d 23h 1m
Redzēts 2022. gada 13. novembrī, 23:24
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 22:16
0
post

Evils tiesā sūdzēs? Tu taču esi īpašnieks, kāpēc tev jāņem galvā, ko evils tev tur raksta?

Klaus
V.I.P.
Lietotājs
JB Monster
ⒸⓊⓅⓊⓎⒸ
9794 atbildes forumā
Online: 119d 17h 5m
Redzēts 2022. gada 18. aprīlī, 00:00
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 22:17
0
post

[Lamuvārds]

Pēdējo reizi rediģēja Unicorn, 2017. gada 08. novembrī, 22:18.

 

 

 

Obijs
V.I.P.
Lietotājs
2312 atbildes forumā
Online: 251d 8h 54m
Redzēts 27. martā, 20:43
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 22:19
0
post

Nu.... vairāk tākā sliecos uz evila pusi (jā esam draugi utt fuk off), bet arī ne 100%... Ja viņš ir izdomājis to konkursu tad ir izdomājis, un viņam pieder autortiesības... Tipisks skats uz manu iepriekšējo situāciju ar 1x1 turnīriem.... Es nevarēju rīkot konkursus bez Prometaja atļaujas.. Man viņš bija jāmeklē un jājautā... To arī izdariju.. Tāka es piekrītu evilam vairāk kā tev.. KK/Tev bija jājautā vai var... 

Bet no otra skata punkta... Ja konkrētais giveaway ir izdomāts 2 vai vairāk administratora galvās... tad nu čort zin kam vairāk ir taisnība

 

Bet nu tas ir kick... te visiem pie dirsas, cilvēki tiek šķiroti, administrācija ir kaut kādi kick supervaroņi utt... Visatļautība karoč.. Topiks ir bezjēdzīgs, jo tāpat nekas te netiks ņemts vērā un tiks rīkots viss tas ko evils ir izdomājis vai cits. Jo KK pie dirsas

 

 

No Evila: atļauju prasīt ir vispārēji pieņemta forma.

Pēdējo reizi rediģēja Obijs, 2017. gada 08. novembrī, 22:22.

 

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 22:19
0
post

Es pamatā turpnāju to sarunu tikai tāpēc ka evils joprojām ir csdm un war3 serveros mains līdz ar to es cenšos nesabojāt attiecības vnk uzspiežot savu viedokli.

 

Es nepiekrītu viņa teiktajam, a viņš nepiekrīt manis teiktajam, tāpēc cerēju ka varbūt ja viņš dzirdēs citu viedokļus ka viņš varētu labāk izprast manu nostāju :D

Unicorn
V.I.P.
Veterāns
|| ♛Čigāns♛ ||
Uni🅿orn
2382 atbildes forumā
Online: 68d 18h 48m
Redzēts 8. martā, 00:11
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 22:21
0
post

Cik viņš var, lai priecājas ka vispār tu pažēloji un atstāji viņu main adminos.

Tātad, es uztaisu giveaway, vairāk neviens nevar taisīt bez atļaujas? kas par stulbumu? Viņš vēl ir perm banots, tātad tas vēl mazāk attiecas uz to, ka kautko zog.

Lai viņš dusmojas cik grib...

Image result for Unicorn Gif signature

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3433 atbildes forumā
Online: 131d 1h 22m
Redzēts Vakar, 14:33
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 22:28
0
post

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

Vnk čalis. Kā var būt giveaway autortiesības? Tam nav nekādu komplicētu noteikumu, to katrs var izdomāt. Es izdomāju poda vāku atvērt, ņemot kreiso brilles pusi. Tagad visiem jāver, ņemot labo pusi! Tas tak ir absurds. Es saprastu, ja viņš būtu sastādījis komplicētus konkursu noteikumus, nevis vienkārši giveaway.

1) Ja viņš grib autortiesības uz kaut ko, tad viņam ir jāpieraksta (kaut apakšā), ka pats izdomājis to un to, visas autortiesības patur. Vai, protams, patentēt produktu, ko viņš nedarītu.

2) Un piedevām runa ir par konkrētām lietām, ko kāds atdod no sevis vai no spiniem (kas vispār ir chemija "īpašums"). Piemēram, man kko nevajag vai kko dāvinu citiem, es pats izvēlos metodi, kā to paveicu. Un uz to nevar būt autortiesības, ja vien netiek izmantota kaut kāda evil'a programma vai citādi izstrādāta metode.

3) Kuru tas vispār krata? Par šādu štruntu nekāda administratīvā atbildība (kur nu vēl kriminālā) nevar iestāties.

 

Lai turpina kopēt, mī un žē.

Komisarchiks
Lietotājs
Unicorns bots
2203 atbildes forumā
Online: 31d 20h 26m
Redzēts 4. februārī, 00:27
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 22:28
0
post

Es nepiekrītu viņa teiktajam, a viņš nepiekrīt manis teiktajam, tāpēc cerēju ka varbūt ja viņš dzirdēs citu viedokļus ka viņš varētu labāk izprast manu nostāju <img class=" src="http://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/lough.gif" />

Tak kāda iespēja, ka viņš mainīs savas domas, ja mēs ( parastie kick lietotāji, neskaitot īpašnieku, administratoru, moderatoru ) rakstīsim, ka ir nepieciešami šādi giveaway. Viņam tak tas pie pakaļas ir, šim galvenais, ka viņa idejas "nezog." Neviens jau nesaka, ka to tieši tas cilvēks ir izdomājis, tas, ka banned no foruma, nenozīmē, ka citi cilvēki nevarētu taisīt Evila giveaway. Tas tgd ir tā, ka es nedrīkst taisīt csdm vai war3 kaut kādus konkursus tikai dēļ tā, ka evils ir tajos serveros mains un viņš tam nepiekritīs? Nu es domāju konkursa topiku par tiem serveriem. 

Es palieku pie tā, ka šāda tipa giveaway ir jātaisa, neskatoties uz to, vai nu evils ir banots, vai nu nav. Manuprāt, tēma ir lieka, jo daudzi, iespējams, būtu par taisīšanu.

Klaus
V.I.P.
Lietotājs
JB Monster
ⒸⓊⓅⓊⓎⒸ
9794 atbildes forumā
Online: 119d 17h 5m
Redzēts 2022. gada 18. aprīlī, 00:00
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 22:29
0
post

Man 1 jautājums, tā ir parasta spēle, ko viņš ar to grib panākt?

 

 

 

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5483 atbildes forumā
Online: 351d 7h 51m
Redzēts Vakar, 22:03
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 22:41
0
post

8ball nav derīgs piemērs, tāpat kā daudzi citi konkursi (zīmēšanas, sotw, bilžu utt), jo neviens negāja oriģinālajam viedotājam vaicāt vai drīkst turpināt vadīt, lai nepārkāptu autortiesības, bet gan gāja vaicāt, vai drīkst vadīt, lai nesanāk tā ka, nepaprasot jaunais vadītājs uztaisa un tad vecais vadītājs ienāk un redz ka uztaisīts konkurs un sāk strīdēties, jo viņš pats vēl gribēja veidot. Ar autortiesībām nav bijis sakars, bet gan, lai zin kurš tad īsti turpinās vadīt.

Un tākā Evilam ir bans, tas ir loģiski, ka galvenie var noteikt kurš vadīs tālāk.

 

Par kuru giveaway vispār ir runa? Cik saprotu spinu giveaway? ... Saprotu ka viņš iesāka pirmais veidot. Bet vai tad šie ieiro, spinu, awardu konkursi nav jāsaskaņo ar chemiju un kk? Jo tāpat pa velti jau nevar dot spinus, awardus, ieiro, servera balvas utt. Un Evils jau pats arī visu nevarēja iedot. Chemijs jau tik spinus var diedot, tātad tas jau jāsaskaņo ar viņu ... tāpēc es neuzskatu, ka ir pārkāptas autortiesības ar šiem giveaway.

Ja vienīgi viens izņēmums. Award giveaway. Laigan awardi arī jāsaskaņo savā starpā vai drīkst dot vai nē. Bet šeit ir tā, ka Evils pats taisīja tos awardus, tātad tā ir tāda oriģinālāka doma. Un tāpēc tur ir tā vairāk, ka pārkāpj autortiesības. Bet cik senāk minēja, tad viņš jau esot atļāvis turpināt šo veidot.

 

Edit: P.s. reāli īstenībā nekas pa lielam te nav oriģināls, cik esmu dzirdējis viens otrs konkurs vai foruma spēle ir paņemta no citiem random forumiem ;D

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2017. gada 08. novembrī, 22:44.

            

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 22:48
0
post

Tas ka evilam ir bans būtībā nenozīmē ka viņš zaudētu "savas autortiesības" ja te tādas ir.

Pamatā ta arī bija tieši mans galvenais arguments, ka es dalīju spinus par konkursiem jau sen pirms šī konkursa, un ka spinu pati jēga ir lai tos dalītu par konkursiem.

Ka to pašu varētu attiecināt arī uz ieiro, ka sanāk ka pirmais kurš uztaisīja ieiro giveaway vai pat vipa giveaway var aizliegt citiem vispār dalīt ieiro vai vipus balvās, nevis ka es to nosaku es jo es vispār tādas valūtas un vipus izdomāju, uztaisīju, popularizēju integrēju visās pārējās sistēmās gan webā gan serveros.

 

Pamatā laikam topika jēga vairāk pārtapa uz to ka nevis evilu jāparliecina par kaut ko, jo viņš neuzskata tos par nopietniem viedokļiem, bet gan ka ja viņš taisīs par šo kaut kādu sūdzību, ka es varēšu parādīt ka šī tēma jau ir izrunāta un ka te neviens neko nezog un ka tā ir tikai viņa interpretācija.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 08. novembrī, 22:49.

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 22m
Redzēts 2023. gada 21. oktobrī, 21:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 22:52
0
post

Kā viņš varēs taisīt sūdzību, ja viņam perm bans?

xVeins
Lietotājs
Veins
251 atbildes forumā
Online: 10d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 23. decembrī, 01:36
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 22:57
0
post

Ha autortiesības my ass

P.S JAKE PAUL

Dzēsts lietotājs
599 atbildes forumā
Online: 24d 2h 15m
Redzēts 6. martā, 19:38
12 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 23:03
0
post

diezgan stulbs topiks ar pastulbu probleemu, tpc arii risinaajums tik pat pastulbs - autortiesiibas uz patentu ir? ja nav, tad arii tiesas nav. 

Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 14h 11m
Redzēts Vakar, 19:36
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 23:06
0
post

Nomaini savācamās zvaigznītes par mēnestiņiem, spinus pārdēvē par "veiksmes rata griezieni" un challenge sadaļu pārdēvē par "veiksmes rats". Problem solved.

Tu esi izveidojis sadaļu "Challenges", viss uztaisītais pieder tikai tev. Kāds tur sakars vispār Evilam? Okay, viņš varētu piesieties pie tā, ja tiktu nozagtas idejas par pašu giveaway (kaut arī tas būtu pilnīgs stulbums), bet ne par spinu dalīšanu...

ketamine
Jauniņais
abstrakts
2059 atbildes forumā
Online: 38d 5h 39m
Redzēts 2020. gada 26. jūlijā, 13:19
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. novembrī, 23:37
0
post

Un kapēc tas ir jāapspriež. domāju, ka caurmērā ir gluži vienkārši pajāt. varat vērt ciet. Uztaisiet gaļas vakaru @ kick kautkādu labāk svētdienā 8 vakarā nevis te par autortiesībām mistiskām runājat. ir par ko cepties... zeķi mutē iebāzt jums vajag. TOPIC CLOSED. un NĒ ! es izlasiju topic. tas nav spams. vnk gluži vienkārši tas ir lieki.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0