bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
1
0
topic
ZMWAR3KICKLV +
emaymyska.
Biedrs
+ ZM GOD +
💎
1357 atbildes forumā
Online: 29d 6h 38m
Redzēts 20. februārī, 21:09
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 09. decembrī, 22:46

sveiki , vai čau , kada starpība , bet nu , lūk ari no manis pāris ieteikumi zombiemod serverim.

sākšu ar to , ka esmu ļoti priecīgs un pat nedaudz šokets, par to , ka kick beidzot ir atveris zombiemod serveri , tāka liels paldies tev čhemij. 

bet tomer , serveris ir diezgan (nezināju pat kā pateikt ) neapdomāti uztaisīts un ir diezgan daudz carumu, mīnusu kurus varētu salabot vai mainīt lai visiem būtu intresanti .

 

- tā , sakšu ar to , ka manuprāt ir diezgan netaisnīgi un neitresanti , ka pipe bomb darbojas ari zombie madness laikā , takā ja kāds met pipe un tu centies ar madnesu viņu novaļit vai inficēt tas būs bezjedzīgi , jo pipebomb tapat tevi pievilks klāt . Iesaku izlabot šo mīnusu , jo kā neka , zombie madness ir zm priekšrocība .

 

- domāju daudzi zin , kas ir tāda lieta ka SCROLL (nezinātajiem paskaidroju , ka ar šo spēju , pa attiecīgu naudu var nopirkt atdzimšanu,atdzīvošanos tāka ja esi nogalināts vari atdzīvoties ) . Liels mīnuss , ka pec  armageddon mode un citiem modiem , uzrakstot scroll , tu atdzimsti , bet nevari pakustēties ! 

 

- piedāvaju tādu variantu , ka uzrakstot HEALTH varētu dot vairāk hp (pagaidām dod tikai +15hp, ja nemaldos tad arī zm dod tikpat) attiecīgi , humaniem varētu dot vismaz +70HP , bet zm apmēram no 500-1000hp , jo tā ir diezgan ladzīgi iespēja , ja tev ir palicis maz hp un tu esi zombijs , bet vel ladzīgaka iespēja , kad esi pēdejais dzīvais humans (jo pēdejam humanam ir diezgan mazas cerības idzivot ar 115hp)

 

- varbūt man vienīgajam tā liekas, bet es uzskatu/domāju , ka varētu vispar naxrinizēt (atvainojos par lamuvardiem) DEMON ZOMBIE , jo tam ir tāda spēja , ka nomest humana wep , uzskatu , ka šis zm ir galīgi nevietā , jo tas dod vel mazākas cerības uzvarēt (iedomājaties tādu momentu , kad esi paņemis pa pēdejiem ammo sev machinegun sēdi spota ar 115hp un tev vel šo wep izmet no rokām) , kā arī tas , ka šo zombie izvēlas ļoti daudz spēletaji un tu tik pameiģini izdīvot, kad tev piekto reizi pēc kartas izmet wep no rokām.

 

lūk arī mani ieteikumi , drīzak tas , ko esmu pamanījis , bet domāju , ka drīzuma nāks klāt vel šis tas. Protams arī ar šiem mīnusiem serveris ir ciešams un man ir ļoti patīkami tur spēlēt , jo pats parsvarā speleju tikai zmwar3 modu .

kā arī es nekritizēju šo serveri un nečikstu , ka dažs labs var padomāt , es tikai iesaku un piedāvaju risinājumus lai visiem būtu jautri spēlet , jo esmu parliecināts , ka pilnveidojot un pielabojot serveri , būs daudz tautas , pat bez boost playeriem.

 

Pēdējo reizi rediģēja emaymyska., 2017. gada 09. decembrī, 22:52.

 

mimiC
Lietotājs
574 atbildes forumā
Online: 8d 7h 59m
Redzēts 2022. gada 19. novembrī, 23:38
Pievienots, 2017. gada 09. decembrī, 23:18
0
post

Godīgi sakot, es varu piekrist tikai par HP, diezgan labs ieteikums! :)

Bet par to zombie madness un pipe bomb nepiekrītu, jo nu tā pat visu laiku netiek pirkti ne pipe bomb, ne madness. Tā ka nekas īsti nemainītos. Pa to laiku, kamēr biju spēlējis, nebija gadījies tāds kombo. 

Par to scroll pēc armageddon mode ir samērā bezjēdzīga ideja, jo kāda jēga tērēt naudu un pirkt scroll, ja tā vai tā nomirsi nevienu nenošaujot. Varētu vienkārši noņemt scroll iespēju armageddon laikā! 

Man liekas, ka deamon zombie nevajadzētu nahrinizēt, jo tas ir diezgan interesanti, kad tev izmet ieroci no rokām, kaut vai tas besī, bet nu jā. 

Serveris pats par sevi ir pārāk viegls un ja pipe bomb nepievilks madness laikā un noņems deamon zombiju, tad vispāŗ paliks neinteresanti. + serveris ir ĻOOOOOOOTI pārbāzts ar daudz un nevajadzīgām figņām, kas neko īsti neuzlabo, bet gan liek spēlei lagot (Bezgala daduz gaismu un tādu huiņu)   

Es te karoč tā ielīdīšu un piemetīšu savas idejas! 

1. Noņemt resnajam zombijam to neglīto skinu vai kas tas tāds ir. Atstāt parastu viņu. Ir pierasts pie ši kverpļa un viņš izskatās vislabāk: http://prntscr.com/hlc719

2. Padarīt visu tumšāku, daaaaauddzz tumšāku. Tā lai rastos vajadzība izmantot night vision vai flash light. Tad spēle kļūst interesantāka un aizraujošāka, kā arī palielinās spriedze, jo nezini, kurā momentā izlīdīs zombijs

3. Noņemt visas tās bezjēdzīgās gaismiņas, vai arī samazināt tās, lai tik ļoti nelago, jo nav nozīmes kāds kompis(neliela nozīme tomēr ir :D ) , tā vai tā ielago, kad sākas tas armageddon mode vai tie tamlīdzīgie. 

4. Varētu botus padarīt gudrākus (Nu, protams, ja tas ir iespējams :D )

Tātad tās ir manas domas!  Ceru, ka vismaz kaut kas tiks ņemts vērā :) 

I'm just a regular everyday normal motherfucker...

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12157 atbildes forumā
Online: 452d 0h 25m
Redzēts pirms 2 stundām
Pievienots, 2017. gada 10. decembrī, 10:30
0
post

Par pipe īsti negribu piekrist, tad lūk  rezultātā ct būs lieki iztērējis ammo un neko nepanācis, bet ja skatās no otras puses, zombijam tas pats- lieki būs izterējis ammo priekš madness.

Deimon zombiju nevajag izņemt laukā, viņu vienkārši varētu arī pielikt pie V.I.P , lai netiktu tik daudz izmantots (es personigi visu laiku speleju ar šo zm) , jo nu tas zombijs ir manā skatījumā vislabākais.

2. Padarīt visu tumšāku, daaaaauddzz tumšāku. Tā lai rastos vajadzība izmantot night vision vai flash light. Tad spēle kļūst interesantāka un aizraujošāka, kā arī palielinās spriedze, jo nezini, kurā momentā izlīdīs zombijs

Man dators nepavliks nightvision vai flashlight (būs jāspēlē ar 15fps), bet labi, ko es te muldu ,zm tāpāt vairāk nespēlēju , bet nu jā, tumsā būtu interesantāk (Sirdstrieku norausi, kad kāds izlīdīs no tumsas un nobiedēs XD)

4. Varētu botus padarīt gudrākus (Nu, protams, ja tas ir iespējams <img class=" src="http://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/lough.gif" /> )

Jā, tas gan, nav ko lieki piebilst .

Pēdējo reizi rediģēja Latvians, 2017. gada 10. decembrī, 10:30.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0