bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sasveicinies
2
0
topic
čau no Nauris
Šķidrais Ēriks
Lietotājs
Napis
233 atbildes forumā
Online: 5d 6h 36m
Redzēts 2021. gada 06. martā, 18:46
Pievienots, 2018. gada 10. janvārī, 01:58

Sveicināti!

Nedaudz par sevi:

Mani sauc Nauris. Esmu 20 gadus vecs, dzīvoju tukuma rajonā. Pēc horoskopa esmu auns. Beidzu mācības jurmalas skolā, par ēdināšanas speciālistu, šobrīd strādāju par viesmīli, bet tas jau vairs nav uz ilgu laiku, jo diemžēl esmu izvēlējies nepareizo profesiju, turpināšu mācības visticamāk par IT vai kautko uz to pusi. Brīva laika vairāk nav, tāpēc var teikt ka brīvo laiku pavadu pa mājām atpūšoties no visas ikdienas. Agrāk gāju šaušanā, bet par sportu to īsti nevarētu nosaukt, šobrīd ar sportu nenodarbojos, skumji drusku tas ir, ceru, ka mainot darba vietu atliks laika arī kādam sportam. 

Mans moto, visu dzīvi ir bijis viens, un tas ir - Dzīvo katru dienu tā, it kā tā būtu pēdējā.

Par kicku es jau zinu diezgan ilgi, šo komūnu izmantoju priekš cw serveriem, kad aktīvi ar draugiem spēlējam cw, bet pātraucot biju nedaudz aizmirsis par šo projektu līdz vienu dienu jūsu jauniņā lietotāja mani pasauca pievienoties šim komūnam. (madryy).

Pirms šī komūna, esmu bijis arī daudz citos gan kā lietotājs, gan kā konkursu/totalizātora vadītāju. Bija laiks, kad tika veidots savs projekts, bet dēļ kodēšanas zināšanām, nācās visus pārtraukt. 

Kāds ir bijis mans trakākais atgadījums mhhhh... grūti pat izdomāt, kurš būtu trakākais, bet labi pastāstīšu vienu atgadījumu, drusku apkaunojoši jau ir bet nekas :D :D. Tātad es ar draugu izdomāju uzstaisīsim 2dienieku tusiņu, pirmais vakars noritēja labi, un kad pienāca otrais vakars viss vairs nebija tik spoži, vakarā,  sadzēros vienu dzērienu vārdā "HEKTORS" :D nezinu kāpēc čoms nopirka tieši hektoru, bet nu labi tas sīkums :D tad kad taisijāmies iet iekšā, es gāju pa taciņu un nekur neaizķeroties es nokritu un iekritu mammas puķu dobē, un teicu, ka es esmu savā dīvānā, lai liek man mieru :D:D:D tā īsumā varēsiet pasmieties par šo xD

Ceļojis es esmu diezgan maz, esmu bijis kaimiņvalstīs un vienu vasaru nostrādāju Skotijā, Aberdeen, šī vasara bija ļoti intereesanta un tika apskatītas foršas vietiņas. Mans sapnis ir aizceļot uz Venēciju, nezinu kāpēc man šī vieta tā saista, bet gribas reiz tur aizceļot. Cerams, ka to arī izdariši.

Es esmu jautrs, diezgan runātīgs cilvēks, ar savu humoriņu, kā arī draugi saka, ka ar mani kopā būdami nevar nesmieties. Varu iesaistīties dažādās diskusijās un vienmēr pastāvu pa savu viedokli, kas daudziem riebjas. :D 

Vēlējos ar jums sasveicināties, jo domāju, ka uzsturēšos šeit vairāk un kontaktēšos, tāpēc vajadzētu sevi iepazīstināt ar jums. Cerams ņemsiet mani savā bariņā :) .

Lasītājiem novēlu visu to labāko, nekad nepadodaties un vienmēr ejat uz priekšu.

Par spēļu pasauli:

Mans niks iekš Cs - NPMP, ir bijuši daudz niki ( xc3{-_-}cx3, mana lode tava galva, fuxury, zagis7 vairāk uz sitiena nevaru atcerēties)

Spēlēju pārsvarā cs1.6, lol un cs:go visilgākā pieredze ir cs 1.6 kādi 8 gadi varētu būt kopā jau ar pauzēm pa vidu un league of legends.

Kickā esmu jau spēlējis gan war3, gan arī dd2. Turmāk šajos 2 serveros mani arī varēs redzēt. Esmu piedalijies gan 1,6 turnīros, gan league of legends turniros, kā arī šobrīd piedalos league of legends turnīros.(meklēšu jaunu komandu, lai būtu kautkāda lielāka iespēja vinnēt) atrodos parasti score dēli līdz 5tjai vietai. mani varēsiet sastapt gan forumā, gan arī serveros

 

Ar cieņu Nauris.

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Šķidrais Ēriks, 2018. gada 10. janvārī, 01:58.

ZombikOzy
Biedrs
DD2 Legend
Lācis
4040 atbildes forumā
Online: 42d 13h 4m
Redzēts 2021. gada 16. augustā, 22:50
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 12. janvārī, 09:56
0
post

Čau. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0