bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
4
0
topic
FAQ (Visbiežāk uzdotie jautājumi)
Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 5h 8m
Redzēts pirms 7 stundām
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 16. februārī, 01:32

F.A.Q. ( frequently asked questions )

Visbiežāk uzdotie jautājumi.

 

1. Man kaut kas nepatīk vai man ir sūdzība

Neskrien uzreiz visus kritizējot. Vispirms izpēti visu 2 reizes, pēc tam ja tev ir kādi jautājumi vai ietiekumi, vērsies pie adminiem/moderātoriem čatā vai privāti, kad būsi noskaidrojis ka tas tiešām nav pārpratums un ka šo tēmu ir jēga pacelt - tad esi laipni gaidīts rakstīt iteikuma topiku lai arī citi varētu par to izteikties.

 

2. Man nestrādā vip / acc

Ja ejot serverī tevi met ārā ka nepareiza parole:

Pārliecinies ka pareizi uzrakstīji konsolē: setinfo _pw "parole"

Ja parole satur vairākus vārdus tad obligāti jābūt sākumā un beigās pēdiņām (nevis divi ' simboli blakus, BET pēdiņas) - piemērs: setinfo _pw "laba parole"

Pārliecinies vairākas reizes ka esi pareizi uzrakstījis paroli.

Ja esi pircis to sms shopā, ieej sms sadaļā pakalpojuma un pārliecinies vai esi sarakstā, ja neesi tad mēģini pasūtīt vēlreiz ar to pašu kodu

Ja tev rakstot "setinfo" komandas konsole rādas "Info string length exceeded"

Tas nozīmē ka tev ir izmantoti pārāk daudz setinfo

Izlabot šādi:

1. ieraksti konsolē - setinfo

atvērsies visi tavi info, un tev vajag viņus likvidēt

piemēram parādas: 

_pw                manaparole
lang                la
kick                yolo

Lai iztīritu rakstam konsolē:

setinfo _pw ""

setinfo lang ""

setinfo kick ""

Un tā jāiztīra cik daudz var, un tad varēs ierakstīt savu paroli un šādas problēmas vairāk nebūs

 

3. Man ir bans

Ja esi čitojis vai pārkāpis noteikumus un esi dabūjis banu - vari nopirkt unbanu "Veikals" sadaļā.

Ja tev ir uzlicies bans uz nicku ar kuru tu nekad neesi spēlējis - tev tāpat ir jāraksta bana apelāciju pēc parauga

Ja uzskati ka bans nav pamatots, raksti topiku SPĒLES sadaļā "bana apelācija" pēc parauga kas ir piesprausts augšā

Ja esi bijis vainīgs, vari rakstīt topiku kur atvainojies adminiem/spēlētājiem un lūgt lai tev bana ilgumu samazina

 

4. Man ir sūdzība par kādu lietotāju vai adminu

Visi ir laipni gaidīti rakstīt sūdzības, tas ir pat labi jo nozīmē ka tu rūpējies par projektu lai gan tev, gan citiem būtu patīkamāk spēlēt. BET pirms pat domā ko tādu rakstīt izvērtē vai tas nav bijis kāds pārpratums, vai tu pats uzvedies pilnīgi pareizi, un vai šī sūdzība kaut ko mainīs.

5. Your map [maps/css_dust2_go.bsp] differs from the server's
  Tāda lieta parādās tad ja tev jau ir šī karte reiz bijusi nokačāta, tikai mazliet savādāka, nu nosaukums viens, tāču pati karte atšķirās ar kaut ko. 
Vai arī tu kad pirmo reizi kačāji šo karti no servera, tu to neizdariji līdz galām, tas nozīmē, ka karte tev itkā ir nokačāta tikai nepilnīgi tapēc atšķirās no tās kas ir serverī. 

Ja tev steamed aizej - C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike_downloads\maps UN IZDZĒS to karti. 
Ja tev nonsteam tad aizej uz savu cstrike folderi /maps un izdzes karti. Nākamreiz kad iesi serverī un būs tā karte, nokačāsies pa jaunu. 
Kā arī vari nokačāt un vienkārši iemest par jaunu /map folderī atiecīgi steamed vai nonsteam, nezinu kas tev ir -  https://failiem.lv/u/5x6spk9h#_" target="_blank">https://failiem.lv/u/5x6spk9h#_


 

Pēdējo reizi rediģēja ~Evils~, 2017. gada 05. aprīlī, 10:51.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 153 ( 1895 skatījumi )
love_me, Zaix, Tessa&Hardin, EthereumLT, Kizit, Kiwi :], Stas, MENDIJA, SintijaL, Venta, Eddy, bomzisGG, Zane, Chemijs, log1, Hvz, 𝒶𝓋𝒾𝓀𝓈, PD / Kapteinis, BANZAI, gucci, Bubliks, Сhrееру©, bnation-, radžiņš, Kristersss, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., Yenote, wind, Kipchoge, avix`, mimiC, Fon der Markov, ES`CAPE, Gamora, Mohit, PooKa, Defs, Edijs*, EvE, Apocalypse, nisker, EAZY., Мишка, [TM] genijs, Lakrica, andrisptrs, Kubi, no-legal, luīze, Beyondz, RaimY_s, Ticiigais, KaapostgalvaLV, FreakyyPrime., REDFOO, sсhoKKur-, stn, dest, Purpel, Jareks, migla, alle, LatvietisNU, Rastaman4iks, thestyle, def., Dweller, Sajma, Kanazews, ZeltaBlack, xVeins, RagnaR, misha pekausis, ketamine, ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, ⛔lolwut?, FROSTJAW, Жить в кайф, acidflux, Dzēsts lietotājs, Abeliitee, esportinsh, [TM] Faggot*, Salah, Pecinja, Bacardi, ~Evils~, Sentro, 0nion_man_LV, Forestiņš, 32456yhytbg, -lembergs-, mashq, Delimo, knejvs, ZnT, Vortex, Mhm, hehegeeva, Aleksandr_, kid gamer, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, hipester, Rubax, MAVERIK, SoulshakerLV, DirsaPisejs, psihaa4, Latvians, Pizhikz., Klaus, TheFireMaster_, noob, Makavelli', Čamzijs, Daiiiviiids, Pacans, LMNTRIX, Puika, ZED, blonda, Tvinks , Ebyrn, Dancer, ayy, DaKine, pelciņš, Daņiks, lucifers, Trey*, Dope^, jumpybug, Jogijs, NDancer, Xeexs, Enemijs, lomka18, kpucmepc, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, DIMON, Dalī, LAUVa, SPEEDLINKK 337, Kkpd, Strelnieks., oLFen, Dzeks, SharkY, 9904, Uksors, MercuriaL*, Kokaīns, *_*DeViL*_*