bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Foruma Spēles
0
0
topic
Neturi sveci zem pūra
Linda Clover
Jauniņais
13 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 2014. gada 06. maijā, 07:58
Pievienots, 2014. gada 13. martā, 22:19

Sveiciens visiem šajā pavasarīgajāgandrīzpilnmēnessvakarā!

Ja Tu, slinkais lasītāj, esi šeit ticis, bet tālāk nevēlies lasīt, tad droši pievērsies aiznākamajai rindkopai, jo zemāk tāpat nekas prātīgs nav rakstīts.

Kādu laiku domāju, ko jauku un pavisam noteikti draudzīgu, varētu izveidot šajā foruma sadaļā. Nonācu pie secinājuma, ka neko. Bet paga, es tomēr šeit rakstu, pareizi? Tātad šo to izdomāju. Pieķeroties ideju čupai ar nosaukumu ''Galīgi garām idejas'', paņēmu pirmo un izcēlu gaismā. Katrā forumā ir sasveicināšanās sadaļa. Katrs tur izspiež sev pieņemamo informācijas daudzumu, kas citiem par viņu būtu jāzin. Būsim reāli - ne visi tās sasveicināšanās lasa, tādējādi, palaižot garām visai interesantas personības. Es piedāvāju šo spēli/diskusiju, lai uzzinātu vairāk tieši par komūna biedru interesēm/hobijiem/talantiem un citām aktivitātēm, kas atrodas zem sadaļas ''brīvais laiks''. Jā, te varētu sākties diskusija, kurā būtu lasāms apmēram: vai tas tiešām ir nepieciešams, vai tad kāds arī neizlasa sasveicināšanos, kāpēc man par tiem muļķiem kaut kas būtu jāzin utt? Būtu jauki, ja tas tiktu izlaists. Katram taču ir kaut kas savs. Vienalga - ķiršu kauliņu spļaušana, kompotu vārīšana, krāniņu zīmēšana, da jebkas. Citiem, atkal, varbūt brīvā laika ir gaužām maz, vai arī - brīvais laiks tiek veltīts tieši cs`am. Vaiii arī: brīvā laika nav, statuss - strādājošs komūna biedrs. Šeit varētu būt vieta, lai to visu apvienotu un, iespējams, atrastu kopīgu valodu un intereses ar kādu komūna biedru.

 

 

Tātad, 'spēle' izskatās apmēram tā: katrs uzraksta par saviem hobijiem/interesēm/talantiem, nedaudz pastāsta kā tas sākās, cik ilgi ar to nodarbojas. Droši var atsaukties arī uz iepriekšējo postotāju ierakstiem.

 

Būtu ļoti jauki, ja jūs te vienkārši neiepirstu, bet tiešām arī vairāk, nekā vienā teikumā uzrakstītu par sevi. Pieņemu, ka neesmu vienīgā, kas reti kuru šeit pazīst, tāpēc radiet labu iespaidu par sevi, jo visi taču vienā komūnā ''dzīvojam''. <img class="bbc_emoticon" src="https://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/smile.gif" alt=":)" title=":)" />

 

 

Sākšu.

Šobrīd mans vienīgais hobijs ir mūzika. Sāku pavisam nejauši - pirms nedaudz vairāk kā diviem gadiem nolēmu apgūt ģitārspēles pamatus. Sākumā klājās grūti, bet ar laiku man tik ļoti iepatikās, ka tiku pie elektriskās stroķa un trenējos ap 4 stundām dienā. Vēlāk man piedāvāja spēlēt basu orķestrī un es tam piekritu. Nekad nenožēlošu lēmumus, kas saistīti ar mūziku. Tā, pamazām, esmu paķērusi līdz citus instrumentus. Varētu teikt, ka daru lietu, ko mīlu.

Pirms orķestra, 5 gadus gāju mākslas skolā. Pašai prieks, ka pabeidzu. Šobrīd gan vairs neko nezīmēju, varbūt tikai brīžos, kad ikdienas ir par daudz. Mazais darbiņš no manas puses: http://lindaclover.t...5832415/old-one

 

Tātad, kā ar pārējiem?

KasparsK
Jauniņais
Iespējams Pasaulē Labākai...
25 atbildes forumā
Online: 7h 45m 06s
Redzēts 2023. gada 05. aprīlī, 20:03
Pievienots, 2014. gada 13. martā, 23:29
0
post

Esmu programmetājs, mācijos pašmācības ceļā, kopā jau būs apmēram 3 gadi. Veidoju jebkāda tipa lapas, bet pagaidām ar pornogrāfiskām lapām man nav sanācis saskarties - es domāju veidošanā. Atalgojums ir labs, ja nu kādu tas ārkātīgi interesē, ka jalauž krēsli, tad ienākumi man sasniedz apmēram 1,000 - 2,000 eiro. Un jā, man patīk mans darbs.  Ko vēl es varētu pateikt, jā un man ir talants gan sasmīdināt, gan izvest no pacietības jebkuru cilvēku. Paldies par uzmanību, uzredzēšanos punkts, komats, trīs izsaukum zīmītes.

_*UnDerTaKeR*_
Jauniņais
188 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 2014. gada 05. maijā, 17:56
Pievienots, 2014. gada 14. martā, 07:17
0
post

Nu es nodarbojos ar bungām jau gandrīz 2 gadus!! Sākumā bija viegli, pēctam jau nāca notis, trijoles...akdievs, nu vārdu sakot ļoti grūti palika, bet man vēljoprojām patīk un es spēlēju šo instrumentu! Par cs.. Nu es esmu maksimāls neprofesionālis, nemāku spēlēt labi! Dazreiz saras sanāk <img class="bbc_emoticon" src="https://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/lough.gif" alt=":D" title=":D" /> Un jā, tiem, kas vēl nezina, nesen palika 16 gadi tā kā esu liels puisītis! <img class="bbc_emoticon" src="https://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/lough.gif" alt=":D" title=":D" />

Nighterance
V.I.P.
Veterāns
broke boy
1280 atbildes forumā
Online: 7d 20h 30m
Redzēts 2022. gada 04. aprīlī, 19:30
Pievienots, 2014. gada 14. martā, 08:15
0
post
Esmu 14 gadus vecs, nodarbojos ar peldēšanu, spēlēju gitāru un braucu ar weikbordu (ūdensdēli).Pats dažreiz mēginu uztaisīt JB mapi, kuru kādreiz pabeigšu, bet tagad esmu uztaisijis celll un gr.Mani talanti....Nu es māku reāli izbesīt cilvēkus, protu dažus kāršu trikus <img class="bbc_emoticon" src="https://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/smile.gif" alt=":)" title=":)" />

KICK.LV FOREVER.

skaļums
vecis
kruasančx
1058 atbildes forumā
Online: 23d 22h 0m
Redzēts 2017. gada 06. februārī, 23:17
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 14. martā, 11:31
0
post

Oh jau vakar gribēju uzrakstīt, bet virtuves darbi man to neļāva.

 

Tātad, varbūt kāds jau zin, kāds varbūt mazāk - esmu 19 gadus jauna māte. Līdz mana pusotra gada mazā dēla piedzimšanai es centos darīt visu, kas mani piesaistīja. Sākot ar dziedāšanu, klavieru spēlēšanu, peldēšanu, dejošanu, zīmēšanu, gribēju arī sākt mācīties šūt, bet nu tas kaut kā atkrita. Galu galā, no visa tā, es tagad tikai dažreiz pazīmēju un padziedu, cik nu laiks atļauj, jo visas manas intereses/nodarbošanās grozās tikai ap sīko. Vēl man dažreiz patīk aiziet uz sporta zāli,bet tas jau arī tikai tad, kad sīkais izsniedz mutisku atļauju :DD

Kādreiz ar dziedāšanu nodarbojos visai nopietni - gāju no sākuma Arņa Medņa popmūzikas skolā, tad privātstundas pie Anmary (Lindas Amantovas), tad pie Olgas Rajeckas (fufufu) un visbeidzot pie Nijoles Berezinas. Ir bijuši daudzi piedāvājumi dziedāt uz prāmjiem, ārzemju konkursos, bet tolaik es biju par sīku (vismaz man tā likās) un es no visa tā atteicos... Ar grūtniecības sākšanos, dziedāt jau palika ar vien grūtāk (neesmu es nekāda Beyonce, kas 8ajā grūtniecības mēnesī lēkā pa skatuvi un dzied Run the World utt.) tapēc, es to atmetu uz laiku un vairāķ tā kā agrāk es nedziedu... Balss kļuvusi vairāk tāda kā mātēm pienākas, respektīvi, maiga.

Zīmēšana mani vienmēr ir piesaistījusi un aizrāvusi, bet ne uz kādiem pulciņiem es neesmu gājusi. Viss pašmācības ceļā. Nākotnē, gribu sākt mācīties apgūt digitālo mākslu and šīīt, karoč uz animatoriem gribu iet, lai varētu veidot multenes, kas mani ārkārtīgi aizrauj. 

Bet uz doto momentu manas lielākās aizraušanās ir gaming pasaule un lielu vīru saraudināšana.

 

 

šeit ir links, kur varēsiet pasmieties par manu muzikālo daiļradi. pirmās divas dziesmas ir ierakstītas studijā 13 gadu vecumā, trešā dziesma - mājas apstākļos, caur pirdinošu mikrofonu pašdarbības rezultāts (14 gadi) https://myspace.com/...oll/music/songs

 

un un un daži smērējumi :

 

http://www.bildites....c1u8yosav5c.jpg

http://www.bildites....z2ctagfssi9.jpg

http://www.bildites....6jjgl0ikpwe.jpg

 

paldies par uzmanību! sēnītes visiem!

juliet
V.I.P.
Meitene zeltene
Lietotājs
609 atbildes forumā
Online: 35d 14h 12m
Redzēts 2023. gada 18. martā, 19:00
Pievienots, 2014. gada 14. martā, 15:41
0
post

Ļoti aizrāvusies esmu ar dziedāšanu. Atceros to dienu, kad laikam 4.klasē mani pieņēma ansamblī. Dziedu 1.balsi. Vēlos savu nākotni saistīt ar mūziku, bet diez vai tas piepildīsies. Eju korī, ansamblī. Jau vairākkārt esmu ar kori un ansambli nopelnījusi 1.pakāpi un esmu devusies ar kori uz Rēzekni. Piedalīšos arī Dziesmu svētkos, kas priekš manis būs liels gods. 
No sporta aktivitātēm man interesē tikai futbols, pa retai reizei sekoju līdzi hokejam. Ļoti bieži vasarā ar draudzenēm un draugiem kādā stadionā paspārdam bumbu. No vakardienas esmu sākusi iet vieglatlētikā. Cenšos pēdējā laikā uzturēt sportisku dzīvesveidu. 

Arī viena no manām interesēm ir cs. 
Dievinu putnus. Pašai jau ir bijuši 2 putni, tagad jau ir trešais vārdā Čiriks.

P.S Esmu vienkārši pārliecināta, ka neviens šo neizlasīs. :DD

nav_jazin
Jauniņais
81 atbildes forumā
Online: 21h 12m 40s
Redzēts 2017. gada 01. janvārī, 22:04
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 21. augustā, 09:27
0
post

es nodarbojas ar ritenbrauksannu gandriz 5 gadus

KickMan Kick
Lietotājs
meiteņu magnēts
kika
482 atbildes forumā
Online: 6d 17h 14m
Redzēts 14. aprīlī, 23:50
Pievienots, 2016. gada 22. augustā, 19:28
0
post

mana nodarbosanas ir ritenbrauksana saku pirms kadiem 4 gadiem tad vel bija bmx atceros ka mocijos un diena nobraucu vairak ka 100 km ar vinu. tad ari sapratu ka vajag atrumnieku un tagad braukaju lielus attalumus keru pokemonus ka liela dala bernu visa pasaule. man ir ari citi hobiji piemeram florbols saku pirms 4 gadiem. tad vel nodarbojos ar robotiku to gan tikai gadu daru bet man loti labi sanak. robotex sacensibas igaunija bijam tik tuvu uzvarai tikai robots pievila un svariga brauciena saluza. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0