bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Spēļu un IT Pasaule
0
0
topic
Simulētā Hokeja Līga - SHL! Tava hokejista karjera!
OBESE
Jauniņais
Džī
126 atbildes forumā
Online: 1d 0h 54m
Redzēts 2020. gada 02. jūnijā, 03:26
Pievienots, 2017. gada 08. janvārī, 05:09

Sveiki!

Rakstu, jo gribēju uzzināt vai šeit būtu cilvēki, kuri būtu ieinteresēti tādā lietā kā Simulēta Hokeja Līga. Tiem, kam rodas jautājums, kas tas tāds, tad skaidroju - tas ir kaut kas līdzīgs, bieži sastopamajiem, sporta menidžeriem un spēlēm kā NBA 2k16 vai jebkurai citai sporta spēlei, kur ir pieejams career mods. Respektīvi Tu izveido savu spēlētāju un pamazām trenē to, spēlē līgās, tiec draftēts utt.

Pats nesen pievienojos un esmu diezgan aizrāvies ar šo padarīšanu. Pašā līga viss notiek Angļu valodā, tā kā vidējam Angļu valodas zināšanām būtu jābūt. Iemesls kāpēc rakstu šeit ir tāds, ka visiem, sevišķi jau mums Letiņiem ir zināms, ka esam hokeja lielvalsts, taču diemžēl šinī projektā nav pārak liela sarkanbaltsarkanā pārstavniecība. Ja nemaldos, tad uz pirkstiem var saskaitīt letiņus. Gribētos redzēt daudz vairāk latviskus uzvārdus un vārdus.

Jauniešu līgas drafts notiks pēc pāris nedēļām, tā kā šis ir ļoti labs laiks lai pievienotos un jau uzkačātu nedaudz muskuļus pirms draftēšanas, kas Jums dos labākas priekšrocības tikt draftētam ar augstu drafta numuru.

Tā kā nav referālis, tad rekur ir adrese uz vietni: http://originalshl.com/">http://originalshl.com/.

Zinu, ka pāris gadus pastāvēja arī līdzīga līga tieši Latviešiem, bet domājams, ka interesantāk ir cīnīties par Latvijas izlasi un ar Latviešiem vienā komandā, tieši starp cilvēkiem no visas pasaules, ne tikai savējiem.

Droši uzdodiet jautājumus, ja tādi ir. Centīšos atbildēt pēc savām labakajām zināšanām, jo pats esmu ļoti jauns spēlētājs.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 46m
Redzēts pirms 10 stundām
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. janvārī, 16:09
0
post

Tiik nenormāli sarežģīts kaut kas :D

Es domāju ka tās ir ka tu ieej programā un vnk spaidi podziņas un saliec status un tavā vietā cīnas komandas. A tur kaut kādi forumi un sazin kas vēl :D

OBESE
Jauniņais
Džī
126 atbildes forumā
Online: 1d 0h 54m
Redzēts 2020. gada 02. jūnijā, 03:26
Pievienots, 2017. gada 08. janvārī, 17:04
0
post

Piekrītu, ka pirmajā momentā tā liekas, taču nav nemaz tik traki. Kā jau jebkurā projektā, tev ir jāpierod pie foruma un kur kas atrodas un tālākais jau ir pupu mizaas. Protams ir jābūt kaut kāda veida interesei, jo lai pelnītu naudu un pilnvērtīgi attīstītos tev ir vai nu jāraksta raksti angļu valodā, vai gfx. Nauda ir vajadzīga, lai spētu pilnvērtīgi attīstīties un maksāt par treniņiem, ekipējumu. Taču temps kādā Tu attīsties ir tavās rokās. Tu vari attīstīties ļoti strauji, Tu vari attīstīties ļoti lēni, taču jāatceras tas, ka beigās tāda arī būs tava karjera, kāds būs tavs attīstības līmenis.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0