bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Citi apskati
0
1
topic
Huawei P8 Lite, Huawei apkaunojums?
0nion_man_LV
Lietotājs
.
75 atbildes forumā
Online: 1d 14h 46m
Redzēts 17. februārī, 12:38
Pievienots, 2017. gada 18. aprīlī, 19:36

Jā, jā...zinu, telefons izlaists 2015. gadā un tagad ir 2017, taču man bija dots pietiekami daudz laika testēt telefona limitus un vispārīgo izturību.

Tātad sākšu ar galvenajām specifikācijām

* 5 collu ekrāns ar izšķirspēju 720x1280

* 13MP, FHD aizmugurējā kamera un "selfij-kamera" ir 5MP liela. 720p. Abām kamerām diemžēl maksimālais fps kādā tās var filmēt ir 30 kas nozīmē to, ka telefons jau totāli nokrīt aiz vecā, labā Galaxy S5 kam ir 60fps kamera. Nebūs Tev nekādi slow-mo video ar Huawei.

* Procesors ir viens liels apkaunojums Huawei firmai. HiSilicon Kirin 620, 1.2ghz un 2gb RAM atmiņas. Daudz par lēnu procesors un RAM prasās 3gb, taču 2015 vēl 2gb skaitījās tīri labi. Procesoram ir 8 kodoli kas "garantē" multitasking.

* Baterija ir Li-Lon 2200 mAh, papildus tam vēl nav izņemama kas nozīmē to, ka ja tev baterija nobeidzas tad neceri uz lētu remontu.

 

Nu tad ķeramies klāt pie manas pieredzes ar šo viedtālruni

Cena 2015. gadā bija diezgan augsta, vismaz manuprāt- ap 250€. Pirmie mēneši tika pavadīti vienkārši apbrīnojot unikalitāti un oriģinālās iespējas. Jau pašā sākumā pievīla ļoti slikta darbavirsmas ielāde, ikona nevis tiek ielādēta kāmēr logo rāda taču tieši kad tevi iemet darbavirsmā un tad pa vienai ikonas salādējas, tādēļ ieteikšu turēt visas programmas pa mapītēm. Teiksiet "hei, vienkārši neko neliec tur un izmanto to "visas programmas" pogu kas atver atsevišķu lapu ar visām programmām!". Nūū....kā lai pasaka...Huawei kaut kā vienalga par to lagg, viņi pat tādu iespēju neielika, būs jāiztiek ar mazu frīzošanu un lagg pēc katras ieslēgšanas.

Ekrāns

Vispārīgi tiešām laba bilde, nav amoled tādēļ enerģiju savā mazajā akumulātoriņā tērē ātri. Filmas forši skatīties, spēlītes spēlēt ar. Nav sūdzību par bildes kvalitāti, vienīgais ko pamanīju (varbūt man kaut kāds brāķis vienkārši) ir zaļi punkti ekrāna vidū, tā, kā sīki pikselīši vienkārši nestrādā. Ja lieto "krāsainas" programmas tad šos pikseļus tu tikpat kā neredzēsi.

Baterija

Ehh...sākumā ar vienu uzlādi teju 2 dienas izturēja ar spēlīšu spēlēšanu ik pa brīdim un jūtūba skatīšanos. Šodien gan vairs nav labi, paskaties 9Gag 20min un jau no 100% uz 80% nokrities ir. Tad lēnām kritīsies līdz 50% un tālāk līdz 0% tev tiešām ātri izlādēsies.

Kamera

Kvalitāte ir tiešām laba, nav protams 4k izšķirtspēja, nav 2k, taču ir FHD, nav slikti ja mājās ir FHD monitors haha. Lai uzņemtu kādu foto ir liela sāpe, man reāli bildi uzņem kādas 5 sekundes pēc pogas spiešanas. Nebūs nekāda sacīkšu fotogrāfēšana jo tik ilgu laiku prasa. Video sāk filmēt pēc kādām 15 sekundēm pēc pogas spiediena.

Hi-Suite

Tiem kas nezin kas ir Hi-Suite - tā ir Huawei programma kas "palīdz" labāk pārvaldīt telefonu no datora, proti, Huawei uzskata, ka visiem jāzin hieroglifi un necentās pat iztulkot programmu diemžēl. Šausmīga nolaidība.

vēl bija šāds atgadījums, ka šī "kvalitatīvā" programma man centās uzinstalēt reālus vīrusus. Nesakiet, ka pats vainīgs jo instalēju to no kaut kāda čigānu saita- nē, nē. Šī progrmma automātiski tiek instalēta no Huawei viedtālruņa, tur ir .exe fails. Tātad vairāk par šo atgadījumu

Ir normāla diena, domāju pievienot telefonu pie datora lai saliktu bildes uz tā un atbrīvotu atmiņu telefonā, kad esmu pievienojis telefonu, Hi-suite saka, ka ir pieejams atjauninājums, nu ko- es protams spiežu OK jo tas jau nenāktu par ļaunu vaine? Nekā nebija! Atjaunināja Hi-Suite un automātiski pieinstalēja telefonu pilnu ar kautkādiem nezin, ķīniešu vai korejiešu mēsliem. Reāli neko nevarēja saprast. Pat mūzikas programmu sačakarēja un padarīja to par korejiešu/ķīniešu Spotify ripoff. Kad mēģināju atskaņot kādu dziesmu, izleca "this song has been removed due to copyright problems" un te Huawei tiešām nofeiloja. Es protams uzreiz rāvu USB vadu ārā no datora lai nesainstalē vēl, pietam visu šo laiku man telefonā antivruss leca ārā sakot ka tiek instalēta programma ko citi lietotāji atzīmējuši kā bīstamu. Es kādas pusstundas laikā paguvu atinstalēt visas vīrusprogrammas un ķēros cik nu ātri spēju pie Huawei Support ziņojuma rakstīšanas, neko tik pretīgu no lielas firmas nebiju pieredzējis. Sarakstīju kādus 3 ziņojumus un vēl šodien- 2017 gadā man nav atbildējuši.

 

Pieredze ikdienā

Ja vajag kādam piezvanīt tad tas ir iespējams, vari savu nummuru kādam iedot pat caur QR kodu. Internetam "lido" cauri ātri un nesaskatu problēmas, taču ir vēl viena liela problēma. Bluetooth un Wi-Fi čipi nesader kopā, tas nozīmē to, ka ja esi pievienojies Wi-Fi un vēl piemēram mēģini pievienoties Bluetooth tumbai, tad telefons tevi atvienos no Wi-Fi sakot "pieeja liegta". Esmu mēģinājis rūterim atļaut vis-visādus savienojuma veidus un tāpat ir šī problēma, arī internetā ir sūdzības par to. Telefons spēles tikpat kā nevelk vispār, ņemsim par piemēru kaut vai to pašu Minecraft: Pocker Edition- 25fps uz bezgalīgās pasaules ar visu uz minimumu PLUS onlainā kaut kur ap 5fps. GTA San Andreas- 1-60fps. Tie 60 tikai tad, kad skatās taisni uz leju vai ieiet mājā. Pārsvarā ap 30 ar visu uz minimālo. Huawei iebūvētā klaviatūra vispār kaut kāds murgs, labāk izmantot Google "G-board" klaviatūru. Huawei klaviatūra vislaik lago jau kopš pirmās dienas un regulāri vienkārši iefrīzo. Telefonam nav arī Gyroscope tā,kā nekādas VR spēles vai video nebūs.

 

Kopsavilkums

Nē! Vienkārši netērējiet tos 250€ vai vienalga cik Huawei tālruņi maksā, nemaz nav to vērts. Support komanda viņiem vispār neeksistē, problēmas risini pats. Viņi paši dara ko grib un neklausās pircējos.

 

Paldies, ka lasīji un ceru, ka palīdzēju izlemt vai pirkt kādu Huawei viedtālruni.

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 23m
Redzēts 18. aprīlī, 20:38
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 18. aprīlī, 19:52
0
post

Man ir huawei honor 7 un sencis panēma p8 lite un nekādu problēmu... Es labāk paņemu pa 300-400euro huawei nevis iphone vai samsung pa 1k un pēc gada mainītu atkal citu.

0nion_man_LV
Lietotājs
.
75 atbildes forumā
Online: 1d 14h 46m
Redzēts 17. februārī, 12:38
Pievienots, 2017. gada 18. aprīlī, 19:59
0
post

Nu tad man visu mūžu brāķi vienkārši ir bijuši ja jau šāda pieredze Tev. Man personīgi diezgan nepārāk.

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 23m
Redzēts 18. aprīlī, 20:38
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 18. aprīlī, 20:04
0
post

Nu mūsdienās neko nevar nebrāķētu paņemt, viss ko es pērku ir brāķēts, tāpēc tā jau ir ierasta lieta, izsaiņot preci un sagaidīt, kad parādīsies tas brāķis.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 18 ( 707 skatījumi )
Tessa&Hardin, Kiwi :], 0nion_man_LV, santiz, Fēnikss, iFamous, Latvians, EvE, Cloudy, DeFire, Klaus, sсhoKKur-, Sentro, knejvs, Valtero, ⛔lolwut?, Saldenieks, Enemijs