bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
2
3
topic
Sūzība par DD2 adminu nxo #1
knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 3h 40m
Redzēts pirms 3 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 16. janvārī, 18:40

1. Izdarītais pārkāpums - Nepamatots bans. 
2. Adrese uz demo vai ekrānšāviņiem (screenshot) screen - http://bildites.lv/a/bnw4e9jq#wv9mmbt5 demohttps://failiem.lv/u/qpf3gv77">https://failiem.lv/u/qpf3gv77
3. Demo momenta PRECĪZS laiks, vai arī katra screenshot apraksts - Tur īss dēmo.
4. Pārkāpēja IP adrese (uzzināt var ierakstot konsulē xlist) 85.113.184.41  STEAM_0:0:226007704
5. Pārkāpēja niks - nxo 
6. Komentārs par notikušo - Smieklīgi. Administrātors nobano mani par niku ZANEVAKARKURPIsies,viņš iestāsta,ka viņš saskata vārdu "pisies" un tad viņu uzreiz čatā nocenzē,bet es viņam piedāvāju rakstīt niku ZANE,nevis visu. Tad viņš apgalvo ka viņam patīk rakstīt pilnu niku,un ja raksta pilnu niku viņu uzreiz soda,tad es čatā ierakstiju visu atsevišķi Zane Vakara Kurpi sies un man arī nocenzēja,kādā sakarā? Vaitad man nikā tiek izmantots vards pisies? Nu ja kāds ir tik "speshel" kā nxo,tad iesaku palasīt tautas dziesmas tekstus un tur sastapsies vārdus. Bet protams es izlaboju savu nickname. Jā un kā viņš man ts3 sabļāva virsū,tas nu bija kaut kas un tagad brīnos kāpēc devu rekomendāciju par tādu cilvēku,kurš dēļ vārda kurpi sies sāks apsaukāt ar visiem necenzētajiem vārdiem. 
7. Mape, kurā tas notika - de_dust2
8. Serveris - dd2.kick.lv


Dzēsts lietotājs
599 atbildes forumā
Online: 24d 2h 15m
Redzēts 6. martā, 19:38
12 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 16. janvārī, 19:00
1
post

tīrākā admina provocēšana, laikā kad serverim ir paņemts būsts, un iekš servera tik 2 admini, tas attiecināms uz tavu komentāru par to ko tev teicu iekš ts3, un kas uz šo topiku vsp nav attiecināms.

par, tavuprāt, nepamatotu banu:

1. 4.3. Niks nedrīkst saturēt necenzētus vārdus un aizvainojumus. Sods - kick, ja nepalīdz ban 5 minutes

vārd ''pisies'' ir necenzēts vārds, vārds ''pisies'' ir salasāms šī indivīda nicknamā, nez ko te vēl paskaidrot. Ceru uz BT atbalstu šīs izteiktās provokācijas noregulēšanā, un lai šim kadram vairs tādas domas nenāktu galviņā, piedāvāju sodīt vaininieku ar +1WP iekš foruma. 

ar cieņu jūsu en iks 00.

Pēdējo reizi rediģēja Dzēsts lietotājs, 2018. gada 16. janvārī, 19:03.
rewzk
Lietotājs
183 atbildes forumā
Online: 3d 3h 14m
Redzēts 2018. gada 02. aprīlī, 00:00
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 16. janvārī, 19:10
1
post

Es zinu, ka šeit nevaru līst iekšā, bet es nevaru noklusēt par Zii a.k.a. Mr.Kārtības ieviesējs knjevs.

Ļaušos tev pieminēt momentu, kad tu mani arī vairākkārt esi kikojis, draudējis ar banu un arī beigu beigās nobanojis par "aizvainojošu niku". Tāpēc uzskatu, ka admins ir rīkojies pareizi piespriežot tev banānu, tā teikt nogaršo savu pašu medicīnu un tad runā par taisnīgu/netaisnīgu rīcību. #karmastrikesback

No manis tas būtu viss, vienkārši palūgšu ievērot manis teikto, par adminu Zii.

Ja nu liekas manis teiktais aplams, tad redz būs arī bana links, tiekat galā paši, paldies! http://www.kick.lv/bans/search/?ban_id=32537

 

EDIT: Tu mani nobanoji nevis par kaut kādiem izteicieniem, bet par niku, jo vairākkārt biji pieminējis, ka tev viņš nepatikot, ka viņš neatbilstot noteikumiem un tu gribi, lai es viņu nomainu. Par bana ilgumu arī varētu padiskutēt, tāpēc ka tur topikā bieži piemini savas "5minūtes bans", tad man jautājums, kāda velna pēc man piespriedi 280min? Jā jā, admini var mainīt bana ilgumu, viss atkarīgs no viņa garīgā n sh*t, tāpēc neuzskatu, ka tev vajadzētu te tagad celt tādu traci par 3minūtem, nomierini nerviņus, ievelc dūmu un pie reizes nomaini niku, par ko tev piekasijas un dzīvo brīvi!

 

Pēdējo reizi rediģēja rewzk, 2018. gada 16. janvārī, 19:45.

                                             

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 3h 40m
Redzēts pirms 3 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 16. janvārī, 19:11
1
post

1. 4.3. Niks nedrīkst saturēt necenzētus vārdus un aizvainojumus. Sods - kick, ja nepalīdz ban 5 minutes

khmm kaut kā nesajutu KICK no Tavas puses. Kur Tev ir kāda provokācija? Ja nēesi mācijies skolā,tad esi pats vainīgs. Nikā viss tīri un skaidri rakstīts ZANE VAKAR KURPI SIES speciāli priekš tevis izcēlu ar atstarpēm. Tātad sanāk,ja es ienāku kaut vai ar atstarpēm ar tādu pašu tipa niku un tad zināms,ka Tev patīk rakstīt pilnus nikneimus tad tev arī sodīs par necenzētu valodu. Hmm diez kapēc? Pat nikā speciāli tika izcelts ZANEVAKARKURPIsies "sies" ar mazajiem burtiem. Kurā vieta ir provocēšana? Ko darīt,ja man patīk tāds niks? Un ja reģistrēšu viņu tad ko man vairs ar viņu pat spēlet nevarēs un banu saņemšu par to? Un kurš naudu man atgriezīs?

 

P.S. - rewkz Tu serverī uzvedies,kā pēdējais klauns un tava uzvedība nebija no tā labākajām un saņemi gagu tad. Pēc gaga Tu turpināji un saņemi banu par nepieklājīgu uzvedību serverī.

 

P.S. - Atbilde nxo uz jauno postu - Nekad nēesmu serverī redzējis,ka visi raksta pilnus nikus. Un vēlreiz saku,ka ja kāds rakstīs to niku kas ir atstarpēm tur būs arī nocenzēts un ja viņš uzrakstīs vairākas reizes arī saņems par to gag. Un pat kāda jega viņam rakstīt manu niku ja gribēs rakstīt rakstīs Zane,nevis pilnveidotu niku. Iesaku aiziet atpūsties un nespēlēt cs kādas 2-3 nedēļas

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2018. gada 16. janvārī, 19:30.


Dzēsts lietotājs
599 atbildes forumā
Online: 24d 2h 15m
Redzēts 6. martā, 19:38
12 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 16. janvārī, 19:20
1
post

tad ja tā nav provokācija, un nickname ir domāts tāds kādu tu uzrrakstīji ar atstarpēm, esi tik mīļš puisītis, un nākamoreizi nāc serverī ar atstarpēm nickā, nekādu problēmu nebūs, bet šobrīd tā ir tirākā manis un citu spēlētāju provokācija, jo uzrakstot/uzrunājot tevi ar tādu nick formātu kāds tika nobanots, ir iespēja noraut gagu, neitrālam spēlētājam, kurš pie tava mazā bērna prāta nekādīgi nav vainīgs.

un vsp zī, tev blēēc 10 gadi? ko tu īsti nesaproti? nokaunējies būtu, par šitādiem bērnudārznieka izgājieniem.

jā kick nebija, bet tu tiki brīdināts iekš servera, uz ko saņēmu skaidru atbildi - nick es netaisos mainīt, tavi vārdi tak, lasāmi skaidri iekš dēmo. tieši tāpēc, ka nebija kick, tu saņēmi nevis 5 min banu, bet tikai 3, būtu to novērtējis un kā labs puisītis pateicies labajam adminam, ka saudzēja tevi. 

EDITS: 

Atbilde uz indivīda editu..

tas, ka tu to neredzi, jo spēlē 20 min pa nedēļu iekš servera, nenozīmē, ka tā neviens nedara. tik pat labi var pateikt, ja es neredzu, ka serverī ir spīdhackeris, tad viņa tur nemaz nav, bet tas jau nekas, ka pats tur arī neesmu, lol. 

Ja tev neapmierina čemija jaunais plugins, un ja arī ar atstarpēm tavu nicname cenzē, tad droši raksti sūdzību, un iespējams, to izlabos.. tu vēl uzraksti, ka tev space nestrādā un nevari atstarpes salikt - cirks zī, vnk cirks.

puišēl iesaku pieaugt, un darīt kaut ko servera labā, nevis provocēt adminus ar tik jēlām provokācijām. 

 

Pēdējo reizi rediģēja Dzēsts lietotājs, 2018. gada 16. janvārī, 22:08.
⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 22m
Redzēts 2023. gada 21. oktobrī, 21:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 17. janvārī, 20:33
0
post

Admins rīkojās pareizi šajā situācijā, jo visiem labi zināms, ka tāds niks tika izmantots adminu provokācijai, bet ja tiešam, tur bija domāts "kurpi sies" tad droši var rakstīt niku ar atstarpēm, lai nerastos šādas neskaidrības.

 

Bans pamatots.

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0