bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
11
2
topic
JB SERVERIS IR KĻŪDA
Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 14h 11m
Redzēts pirms 10 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 11. februārī, 21:26

Nu labi, tas virsraksts nav patiess. Man vienkārši nebija idejas virsrakstam.

 

Tātad, es veidoju šo topiku ar mērķi ierakstīt noteikumos jaunu punktu: 

X Tiesas, karaļu, dāvanu utml. spēles vadīt ir AIZLIEGTS!

 

Jūs jautāsiet kāpēc? - tāpēc, ka šajās dienās var ļoti vienkārši šmaukties, kas arī notiek gandrīz katru reizi, kad rīko šo spēli, tīši vai netīši. Paņemsim kā piemēru tiesas spēli. Vadītājs izsauc ieslodzīto attaisnot viņa pārkāpumu, un lai arī cik slikti vai labi viņš attaisotos, ja tas ir tavs draugs, tad 99% gadījumos viņš tiks attaisnots. Bet ja šis ieslodzītais nav tavs draugs, bet labi attaisnojas - tāpat vadītājs var pateikt, ka pārāk slikti attaisnojās un nošaut ieslodzīto. Šo spēli šaubos vai kāds ir novadījis pilnīgi godīgi, nešķirojot draugus un nedraugus, un šaubos vai arī kādreiz to kāds novādīs tādu. Tas pats ir arī ar dāvanu un karaļu spēlēm, kur vadītājs vai "karalis" var izlemt, kurš dzīvo, un kurš nē (draugi izdzīvo, heiteri - mirst). Tāpēc es arī vēlos aizliegt šīs spēles. Gandrīz katrā mapē ir vēl 101 iespējas, kā var izmantot mapi, spēlejot citas spēles.

 


 

Pie reizes vēl pierakstīšu vēl vienu lietu, kas nav fixots iekš JB. Par šo lietu es jau čemijam esmu rakstījis, bet viņš teica, ka tas neesot tik svarīgi un vēlāk tiks izdarīts, taču neesmu vienīgais ar tādu problēmu (GodFather arī sūdzējās, un noteikti vēl kādam ir šī problēma, kas par to nerunā skaļi), un tā ļoooti traucē. Tātad, kad tiek uzsākata kāda diena, piemēram, cietuma diena - centrā, tur kur vienādojumi rādās, izlec uzraksts "Cietuma diena, bla bla bla". Un šis uzraksts dažiem, ne visiem, uzlec tieši tajā vietā, kur rādas vienādojumi, līdz ar to nevar redzēt vienādojumu un nākas 1-2 vienādojumus izlaist.

Piemērs: attēls

 

no heiterino

Pēdējo reizi rediģēja Kiwi :], 2018. gada 11. februārī, 21:55.
luīze
Moderators
JB Admins
Meitene zeltene
JB konk. rīkotājs
luīzīte
4314 atbildes forumā
Online: 160d 22h 43m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2018. gada 11. februārī, 21:35
1
post

Kaut kad sen vienu nobanoja vienu ct par to, ka uztaisīja karaļu spēli un izdzīvoja tikai pats karalis, visi pārējie nomira. Nobanoja par massfk. Bet beigās apelāciju un banu noņēma. Sanāk, ka kad es esmu karalis/dzimšanas dienas tas tur, tad es varu visiem teikt nē un nebūs fk, ja? :D

Un tad izveidoja noteikumu - 

Karaļu spēle.

Tiek izvēlēts viens galvenais TS kurš būs karalis. Pārējie TS dāvina karalim dāvanas. Ja karalim patīk dāvana, TS nostājās vienā čupiņā, ja nepatīk dāvana, tad viņi nostājās citā čupiņā. Pēc tam var šaut nost tos kuru dāvanas nepatika. No kopējā TS skaita, maksimums drīkst nomirt tikai 2/3, pārējie skaitīsies kā FK.

Bet tas, laikam, attiecās tikai karaļu spēli un viegli šo noteikumu var apiet.

Piekrītu Kiwi par šo. Vai nu izdomāt kaut kādu !jēdzīgāku! noteikumu par tām visām spēlēm vai arī vispār aizliegt spēlēt tās visas karaļu/dzimšanas dienas spēles.

Pēdējo reizi rediģēja luīze, 2018. gada 11. februārī, 21:36.

Omega
Biedrs
Chemija bots
Foruma spēļu uzraugs
1816 atbildes forumā
Online: 25d 20h 22m
Redzēts pirms 9 stundām
Pievienots, 2018. gada 11. februārī, 21:35
1
post

Pilnīgi piekrītu tavam sacītajam , jo ir bijuši gadījumi , kad tevi daži ir īpaši heiteri , kuri tevi heito utmldz. Dažreiz pat ir tā , ka ja ir , piemēram , no kaut kādas bandas kur ir 5 cilvēki un viens parastais ir bijuši gadījumi ka iznāk ''karalis'' priekšā visi savējie gangas biedri izdzīvo , bet tas kurš nav viņu gangā kaut vai viņam ir laba vai pat labāka dāvana viņu vnk izlemj novākt. Pat ir bijuši gadījumi , kad prasa cigaretes , piemēram , pasaki labu dāvanu...pasaka ka padomās...un atstās dzīvu tikai tad ja iedos cigareti. Es personīgi ticu ka JB mapēs var darīt daudz ko interesantu nevis kā citi vada sadzen būri un izšauj visus pa vienam. Un arī tas par tām tiesas dienām ir pat tādi iesēdināto veidi kuros tu nevari izdomāt ko teikt...bet , kad kaut ko normālu izdomā atkal darbojas draugu princips , ja tavs draugs būs tiesnesis , protams , ka viņš tevi attaisnos un tu dzīvosi , piemēram , es esmu redzējis tos jauniņos kuri pasaka normālu attaisnojošu iemeslu , bet citiem ir vienkārši pie vienas vietas un viņu vienkārši novāc. Personīgi uzskatu , ka būs cilvēki kuri uzskatīs , ka šis ir bezjēdzīgs topiks , bet tā nav...visi nevar būt tādās gangās kā 420 vai GG vai Luīzes suņos , mēs visi nevaram CS būt tik veiksmīgi un tikt tikai tajās pašās labākajās bandās .Tāpēc pilnībā Mr. Kiwi :] ideju 

Atbalstu.

Princess Peach

Pēdējo reizi rediģēja Omega, 2018. gada 11. februārī, 22:20.

Lakrica
JB Admins
Lietotājs
1153 atbildes forumā
Online: 20d 16h 15m
Redzēts Vakar, 21:49
Pievienots, 2018. gada 11. februārī, 21:42
1
post

Ko darīt, ja esi ct un negribi vadīt? Mums ir risinājums!

Sadzen visus būri, uztaisi vārdu spēli, izvēlies karali. Apsveicam, mass frag ir tavās rokās!

Bet tā, piekritīšu visam kas augšā rakstīts. Noteikumus vajag papildināt, jo ir daži noteikumi, kuri nav rakstīti, un ne visi to var zināt.

Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 14h 11m
Redzēts pirms 10 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 11. februārī, 21:55
0
post

Topiks papildināts.

stn
Lietotājs
trigonometry bro
305 atbildes forumā
Online: 23d 9h 18m
Redzēts 2021. gada 19. martā, 15:00
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 11. februārī, 21:56
0
post

NAVI HEITERIEM!!!!!

Komisarchiks
Lietotājs
Unicorns bots
2203 atbildes forumā
Online: 31d 20h 26m
Redzēts 4. februārī, 00:27
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 11. februārī, 21:57
0
post

Es jau cerēju, ka RIP JB, bet nu ja nē, tad nē.

Šito arī var attiecināt uz heiteriem, tāpēc šitās spēles dvj ārā vajag, bet tā vietā izdomāt jaunas spēles un lai ar to nodarbojas gudrie jb admini, kuri tur pavada pusi savu mūžu (runa iet par atkarīgajiem adminiem). Viņiem 100% ir daudzas idejas, kuras nevēlas izpaust. 

Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija, Rekomendācija.

Omega
Biedrs
Chemija bots
Foruma spēļu uzraugs
1816 atbildes forumā
Online: 25d 20h 22m
Redzēts pirms 9 stundām
Pievienots, 2018. gada 11. februārī, 22:00
0
post

Piekritīšu par tiem vienādojumiem...Pats esmu mēģinājis , tas bija ļoti haotiski , lai redzētu vienādojumu man pat bija ar visu seju jāliecas pie ekrāna, kas apgrūtina pēc tam pašu spēlēšanu , (ja vēl fonā CT bļauj VISI TUPUS AR SKATU UZ LEJU UN GRIEŽAS AP SAVU ASI)  , lai saprastu vai tas ir 9 vai - vai + , tāpēc ieteiktu Čemijam vēlreiz pārskatīt šo problēmu

Princess Peach

P.S. Paldies par attēlu , kur es novācu Galax :D 

𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡
V.I.P.
Papucītis
12119 atbildes forumā
Online: 296d 7h 47m
Redzēts 2022. gada 30. novembrī, 00:10
9 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 11. februārī, 22:10
0
post

yes, ar karaļu dienu ir tā, pats esmu tā darijis :(, bet nu vajag aizliegt vispār, neinteresanti pašam bij :D

 

par abiem true

 canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu  
StonerKumar420
Lietotājs
Кумарс
530 atbildes forumā
Online: 6d 13h 3m
Redzēts 2021. gada 17. jūnijā, 02:14
Pievienots, 2018. gada 11. februārī, 22:17
0
post

Es ar piekrītu tam ka karaļu spēli ir brutāli jāizsvītro no jb, jo sadarbība tur vienmēr ir, karaļu spēle vienmēr ievelkas, ar to ka piem daudziem nav mic/voice kad tur drukā 2 minūtes ko dāvinās, un vienas karaļu spēles laikā varētu jau izmantot kautkādas 3 vietas mapē, piemēram futbols, kz, strafe race utt. bet par tiesas spēli nepiekritīšu, es piekrītu ka tur arī ir haoss, bet nu tas ir jb, tur varētu ieviest kaut kādus speciālus noteikumus, par kuru neievērošanu varētu sodīt tur uz 2-12 stundām :), jo nu reāli tad nav jēga no mūsu cietumsodiem, tad viņus reāli var ņemt nost. Un par tiem piemēriem es arī piekrītu jo esmu cilvēks kam tā cietuma diena uz piemēra arī rādās :( 

 

Pēdējo reizi rediģēja StonerKumar420, 2018. gada 11. februārī, 22:18.
Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12157 atbildes forumā
Online: 452d 0h 3m
Redzēts Vakar, 20:13
Pievienots, 2018. gada 12. februārī, 16:08
0
post

Es uzspiedu "Like", jo es tiku pieminēts, paldies <3

Par to karaļa/dāvanu spēli, neteiktu, ka būtu jāņem laukā, bet tos noteikumus varētu varbūt labāk uztaisīt, lai nebūtu čakara, blablabla, bet nu tik un tā, tas nemainītu to saucamo "sadarbību", kad heiterus nogalinās un draugi paliks dzīvi(es ,piemēram, tā nedaru). Tad jau labāk tiešām būtu, ja izņem vienkārši laukā, savādāk sāksies problēmas.

Kaut kad sen vienu nobanoja vienu ct par to, ka uztaisīja karaļu spēli un izdzīvoja tikai pats karalis, visi pārējie nomira. Nobanoja par massfk. Bet beigās apelāciju un banu noņēma. Sanāk, ka kad es esmu karalis/dzimšanas dienas tas tur, tad es varu visiem teikt nē un nebūs fk, ja?

Jā, atminos šo momentu,Sandis33 bija tas neveiksmīgais, kurš sēdēja banā par massfk xD  Bet pēc tā visa tika izveidots tas jaunais noteikums, kad obligāti ir jāpaliek dzīviem noteiktam skaitam teroristu, lai nebūtu tā kā , tu minēji, visus nogalina un tu izdzīvo un ez laif, ne? xD

Runājot, par to bildi ko Kiwi ielika   kas redzams Šeit , neteiktu, ka būtu jāņem tas teksts nost, bet to vienādojumu vai to pašu tekstu varētu uzlikt mazliet augstāk (screenā ar bultiņu parādīju aptuveni kur ) un tad nebūs ne problēmu mums kas rēķina, ne pārējiem.

Un ja jau iesākām runāt par to visu, tad parādīšu arī kaut ko citu.  Šeit redzam, kad ieslēdz cd jeb atskaiti un  vienādojums uzreiz pazūd, un tas mani ļoti tracina. Gan jau, ka neesmu vienīgais, kurš par to "Streso" , it īpaši , kad ir "lielie" vienādojumi , kur ez naudiņa nāk, tāpēc derētu arī to sataisīt, lai rādītos vienādojums arī tad, kad uzliek atskaiti un mēs mierīgi varētu rēķināt.

Edit:     Šeit  Arī redzam, kad dueļa laikā nerāda vienādojumu. Tiešām būtu jauki, ja sataisītu, paldies. <3

Pēdējo reizi rediģēja Latvians, 2018. gada 12. februārī, 16:27.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

tuis
Lietotājs
1293 atbildes forumā
Online: 14d 12h 32m
Redzēts 2022. gada 24. decembrī, 12:42
Pievienots, 2018. gada 12. februārī, 16:27
0
post

Piekrītu, karaļu spēli pats nekad netaisu, jo neredzu jēgu. Jo vienmer izvēlies čomiem vai gang biedriem par labu.

                                                                                                                                         

steam

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 14. februārī, 16:41
0
post

Neko citu šeit nevar izdomāt kā tikai aizliegt tāda veida spēles. To arī izdarīju. Pat visādu papildus ierobežojumi nepalīdz no "sadarbošanās".

 

Runājot par vienādojumiem, jau sen zināms, sen izrunāts ar Chemi, uz ko viņš saka "tas nav nekas svarīgs". Pareizi, svarīgāks tak ir nekam nevajadzīgs pubs, jeb citi sūdaini uzlabojumi.

Gloks
Lietotājs
Pavārs
Glox
867 atbildes forumā
Online: 76d 3h 58m
Redzēts 25. martā, 16:40
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 13. martā, 12:09
0
post

Piekritu par karaļu speli , bet ne par tiesu , atņem daļu jo JB uzreiz. ļoti retos gadijumos ir kāds sadarbojies tiesu spēlē. 

 

+ Reali tad pilniba visas dienas ir jaaizliedz jo vinas ari var sadarboties , reali tirakais bezsakars.

 

+ Kads prikols no tada ieteikuma? tu pats vairs nespele JB , un parejie izboja visu jautribu

Pēdējo reizi rediģēja Gloks, 2018. gada 14. martā, 00:54.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0