bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
4
2
topic
Nopietni?!
MiX(eP)!
Lietotājs
bySandis*
94 atbildes forumā
Online: 5d 7h 56m
Redzēts 2018. gada 15. aprīlī, 22:30
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 17. februārī, 09:43

Īsti nezināju kur rakstī tapēc lieku Offtopic..

 

Tātad, tiklīdz atvērās BB serveris, tad spēlējot tur daudzus kickoja ārā par AFK un visi baigi teica ka nevajg to plugin utt un cik saprotu viņu izņēma ārā, cik atceros NunCe bij viens no lielākajiem kurš pret plug in bīja, nū nav jau brīnums kapēc.

Skatos o 3 cilvēki iekš BB jāiet pamācīties kau to pacelt, jo- mazāk tauta mazāk stresa priekš iesācējiem. Ieeju- o NunCe online varēšu mošk kaut ko pajautāt ko kā labāk celt... Protams, un tur nu mani sapņi un cerības pazuda.. ALL TIME AFK!? Dafaq nopietni? Un pēc tam visi brīnās kā var būt aktīvākais, nu kā tad nebūs ja par AFK nekoko ārā un 1000000% ka visu nakti sēdējis prosta afk lai būtu aktīvākais, jo forumā paša NunCe's pašlaik nav, bet serverī sēž afk, rakst viņam - ignore..

 

Demo īss bet nu visu laiku afk, pirmstam bīja vēl viens demo kur 5cus raundus bīju iekšā un viņš bīja AFK, rakstīju neatbildēja, nu bet tas demo vairs nav xD

 

https://failiem.lv/u/3g5jv43a

 

Mans ieteikums- lieciet atpakaļ to Plugin jo ja nevienu nekikos ārā tad ari varu ieiet BB serverī atstāt cs vaļā un iet mierīgi čučēt.

 

EDIT: domāju čals aizgājs uzpīpēt, iegāju vēl reiz serverī paklačot ar Nuncīti, ari PP @WEB vinam rakstīja ko redz iekš demo-  ignore...

 

https://failiem.lv/u/s4zrc79w

Pēdējo reizi rediģēja MiX(eP)!, 2018. gada 17. februārī, 09:50.

Skyline Is The LIMIT!

Obijs
V.I.P.
Lietotājs
2312 atbildes forumā
Online: 251d 8h 54m
Redzēts Vakar, 20:43
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 17. februārī, 11:00
0
post

Vāc stundas ai dabūtu acc... Mans ieteikums būtu, likt atpakaļ afk pluginu bet samainīt laiku pec kura izkiko. Piemeram, kad biju pirmaja reizi serveri, zm bija jagaida tas laiks kad sacels visu utt.. dažus izkikoja, jo iespejams aizgāja pakakat vai fiksi paēst... Lai liek pluginu iekšā un lai kiko piemeram, nu pec 5 min

 

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 3h 40m
Redzēts pirms 4 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 17. februārī, 12:08
0
post

NunCe tiek diskvalificēts no konkursiem! Un brīdināts,ka nākamreiz par stundu krāšanu priekš konkursa vai afk speciāli stāvēšanas saņems sodu.

Par AFK kickeri: Viņš netiks ievietots atpakaļ,jo šajā servera versija nav domāti vispār spectatori un AFK kicker viņus pārmet uz speciem. Kā arī Tu bāzē esot šauj un Tevi bezsakarā pārmet uz speciem,jo nekustējies bet tikai šāvi.

 

 

 


Lietotāji skatās šo tēmu: 0