bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Filmas
0
0
topic
[Filma] John Wick
Dzokelz
Lietotājs
184 atbildes forumā
Online: 8d 16h 53m
Redzēts 2023. gada 27. novembrī, 22:21
Pievienots, 2018. gada 01. martā, 00:42

John Wick

Attēlu rezultāti vaicājumam “John wick”

Režisori: Deivids Leičs, Čeds Stahelski
Galvenajās lomās: Kianu Rīvzs, Viljems Defo, Īens Makšeins
ASV, 2014. gads, 96 min

"John Wick" nav vienkārši grāvējfilma, bet gan leģendāras Holivudas kaskadieru studijas "87Eleven Action Design" dibinātāju debijas filma, kurā tie ielikuši sirdi un dvēseli un kurai pietaupījuši savus labākos trikus un idejas Turklāt tā saņēmusi fantastiskas recenzijas un atzinību no pasaules vadošajiem speciālistiem šajā jomā, kā arī - galvenajā lomā ir redzams Kianu Rīvzs.

Treileris

Manas domas par šo filmu- Man viņā ļoti patīk, ideāli izdomata, kā ari nav tik ļoti prognozējama kā mūsdienas parasti filmās ir, iesaku noskatīties treileri visu sapratīsiet. Es jums ieteiktu uzreiz iet skatīties filmu, un pat neskatīties treileri.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 4h 37m
Redzēts Vakar, 21:56
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 01. martā, 00:48
1
post

Es nesaprotu kāpēc cilvēkiem tā patīk šī filma, man viņa likas tieši pilnībā prognozējama no sākumā līdz beigām, un šausmīgi nepatika tas ka scenārijā iztrūka pāris lietas, piemēram tas kā viņš ar "savu mērķtiecību" ir gandrīz kā supervaronis, kāmēr citi trenējas katru dienu tur visu mūžu un viņam ir kā vārguļi :D

Nu es gan esmu ļoti kritisks pret filmām, biju uz šo pat uz kino, filma ir ok, bet nesaprotu to hype :D

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3437 atbildes forumā
Online: 131d 3h 8m
Redzēts Vakar, 15:44
Pievienots, 2018. gada 01. martā, 01:03
0
post

Man šī filma ļoti patīk. Baigā sakritība, bet šodien tieši telefonā uzliku lekcijas laikā un noskatījos. Nebiju redzējis kādu gadu. :D Otrā daļa šķiet nedaudz vājāka par pirmo.

 

P.s. Chemij... Nesaprotu, kur ir tas "ponts" skatīties action movie, un cerēt uz negaidītiem pavērsieniem. Drāmās, kriminālfilmās u.c. vari sēdēt un prātot "diez kas tur varētu notikt", bet šāda tipa filmās tev ir jāskatās un jābauda KĀ tas notiek, nevis KAS notiks tad un tad. Esi iešāvis nepareizajā filmu žanrā, Chemij.

Konkrēti Džonā Vikā ir slepkavas imidžs - kādas izjūtas ir apkārtējiem cilvēkiem, kas par viņu ierunājas, iedomājas. Ar kādu cieņu visi pret viņu izturas. Un tad vēl Keanu Reeves cīņas māksla ir baigi atstrādāta, ka interesanti skatīties. Skatītāji gaida varoņa atriebību un to saņem. Mūzika un režija arī baigi labi kopā saiet. Karoč no action filmām, manuprāt, viena no visu laiku labākajām.

 

CROUPZZZ
Jauniņais
154 atbildes forumā
Online: 2d 9h 22m
Redzēts 2022. gada 14. augustā, 14:56
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 01. martā, 10:33
0
post

Šī filma ir nenormāli laba. SKatoties pirmo daļu biju vistāvākajā sajūsmā. Jā, varētu piekrist chemijam, ka filma ir paredzama, bet tik daudz jau tev tajā filmā nav jāiedziļinās. Manuprāt, kārtīgām CS cienītājam šī filma būs tieši laikā. Protams, ja ja tā ieskatās, tad Wick's visus savus upurus novāc ar HS, tas mani nedaudz sasmīdināja. :D

Bet ja ņem otro daļu, tad otrājā daļā nav tik labs story's. Tāpēc pirmā man ir ļoti iekritusi sirsniņā!

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 14 ( 595 skatījumi )
Tessa&Hardin, KOB, Kiwi :], sсhoKKur-, LatvietisNU, Chemijs, Dzokelz, CROUPZZZ, Xtcent, Enemijs, Capture, thestyle, gucci, Dweller