bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
0
2
topic
Pāris ieteikumi.
Xtcent
V.I.P.
Lietotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
1397 atbildes forumā
Online: 66d 3h 41m
Redzēts 17. martā, 22:08
Pievienots, 2018. gada 14. martā, 15:49

 

9.1 Vietās, kurās var ielīst vairāki spēlētāji. saistībā ar šo punktu bija baigais skandāls ar NonSkilledPlayer. Vajadzētu konkrētu piemēru, jeb paskaidrojumu ko tad šis īsti nozīme. Spēlētāji bieži bloķē garus spotus, vai trubas kuru beigās atrodas kāds spots, vai pat vairāki, kuros varētu mierīgi visi kopā salīst. Ko tad īsti nozīmē šis punkts? to kā spotā var ielīst vairāki, vai arī vismaz 2 spēlētāji var ielīst vienlaicīgi, jo viņš ir pietiekoši plats, vai augsts?

11. Aizliegts nepildīt misiju. Sods - Slay / Ban līdz 2 stundām ko tad īsti nozīme nepildīt misiju? To kā aizej uz spawnu gaidi pretinieku lai inficētu/nogalinātu jeb to kā stulbi lēkā pa karti ignorējot cilvēkus, itkā viņi nemaz nebūtu un atrodies spēlē viens? Varētu konkrētu paskaidrojumu, jeb kādu piemēru no augstāk stāvošiem lai nebūtu tā kā man beigās saņemot banu. Tāpat kādu konkrētu piemēru, lai nebūtu tagad paņemšu šito un slay uzmetīšu, bet tam ban jo viņš man nepatīk. Par ko un kāpēc tiek likts bans/slay ar piemēriem.

10. Nedrīkst sadarboties ar pretējo komandu, neinficēt vai nešaut zombiju. Sods - Slay / Ban līdz 24 stundam šodien pat ar šo saskāros no rīta pievienojoties serverim. Situācija sekojoša,  vairāki spēlētāji šāva nost tikai zm komandas pirmo zombiju, tāpat viņš nemaz nepretojās un mierīgi stāvēja. Jautāju kas notiek, uz to atbildēja, karte ir liela, slēpties nav jēgas tāpat nav botu un vēlas savstarpēji kačāt xp, uz to momentu serverī bija 4 spēlētāji. Uz šo visu noskatījos 3 raundus, līdz viņi mani ievēroja un izkanēja "admins online, spēlējam normāli" ko tādā situācijā darīt? bonot visus četrus, vai arī aizrādīt? protams pastāv variants nobanot tieši to kurš tajā momentā atdevās, bet tas jau arī nebūs īsti korekti.

Nākamais jautājums ir saistibā ar saucamajiem spectatoriem (spec) kurš un cik ilgi drīkst sēdēt neaktīvs specos, vai nespēlēt un novērēt spēli? saskaros bieži ar to kā esot ar acc, mani met ārā cits serverī esošais admins.Vainu nonākam pie kaut kāda kopsāucēja vai pie kāda konkrēta noteikumu, kas šo ierobežo. Pēc tā pats esmu saņēmis kick no serveri, pats esmu sācis mest ārā kādus kas atrodas specos. Pēc tā protams saņemot pārmetumus uz savu pusi, ko es atļaujos, dabūšu banu utml. 

Tāpat ir milzīga problēma saucamo adminu starpā. Neviens nestrādā komandās, tomēr kā nekā tiek pildīts viens un tas pats darbs, nešķirojot sms admins vai esi dabujis bezmaksas caur pieteikumiem. Nespēju saprast kādēļ notiekās mūžīgā kaščēšanās, kāpēc nevar visu izrunāt kā adekvāti cilvēki. Biju adminējis arzemju komūnā, kur bija atsevišķi izveidota sadaļa kurā varēja rakstīt viens par otru sūdzību, un to neviens cits no malas neredz. Kā arī admins citu adminu nemaz nedrīkstēja banot, visu izlēma administrācija. Kāpēc šeit neko tādu nevarētu ieviest? Šeit tagad notiek tā kā viens otru pazemo un met virsū banu visu priekšā, tā nu tomēr nevajadzētu būt.

Tāpat no manu acu punkta šķiet īsti nekorekti likt spēlētājiem banus uz 5min par change_nick vai kas tamlīdzīgs. Tā ir tīrākā banu krāšanu, un priekš kam tas ir vajadzīgs? cilvēks piekonektējās iespējams pirmo reizi un saņem banu momentā. Domājiet viņš tās 5min gaidīs? protams negaidīs un meklēs citu server. Kāpēc neviens neizmanto komandu amx_nick? Tā jau serverī nav nemaz tik daudz to cilvēku, un no tie pašiem kas pievienojas kas izdomājuši pievienoties, atvadas. Ir liela daļa kam neinteresē ar kādu niku spēlē, viņi nāk tīri atpūsties, nevis pievērst kam tādam uzmanīnu.

 

Šādi varētu turpināt visu dienu, ceru kāds šim vispār uzmanību pieversīs, paldies.

daryl
Lietotājs
ZM Monstrs
Kevushkaa
1199 atbildes forumā
Online: 38d 13h 36m
Redzēts 25. februārī, 13:11
Pievienots, 2018. gada 14. martā, 16:10
1
post

Par to spectatoru jautājumu ir tā ka ja tu esi afk kā spec BOTU mapē tad tu aizņem vietu un tadejadi serveri spēle mazak cilveku protams ja neesi afk un speco kādu tad viss Ok

Vakar Nonskilled tev jautāja vairakas reizes tu neatbildeji tāpēc tevi izkickoja no servera.

 

Xtcent
V.I.P.
Lietotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
1397 atbildes forumā
Online: 66d 3h 41m
Redzēts 17. martā, 22:08
Pievienots, 2018. gada 14. martā, 16:24
3
post

Lieta ir sekojoša, cilvēku arī nav tik daudz lai traucētu kādam citam pievienoties, ar visiem botiem. Serverī ir pietiekoši daudz brīvu slotu lai varētu visi piekonektēties.

Līdz ar to nelien iekšā tēmā ja nesaproti par ko vispār iet runa. Tāpat tagad negāja runa par to kā tiku vakar izmests ārā no servera, tāpat man nav jādzīrdi viņā pukstēšana, tam ir jāizmanto čats ja reiz tas bija viņa iemesms. Ne visi klausās šaušanas skaņas, man pieņemsim fonā skan mūzika.

Pēdējo reizi rediģēja Xtcent, 2018. gada 14. martā, 16:26.
NonSkilledPlayer
Lietotājs
20 atbildes forumā
Online: 5d 12h 26m
Redzēts 2018. gada 28. jūnijā, 23:55
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 14. martā, 16:53
1
post

9.1 Vietās, kurās var ielīst vairāki spēlētāji.  - So pasakiet kaut 1 reizi kur kāds grib laist raunda sākumā kādu citu iekša. Beigās sanāk ka pats esi tupakā, ka tev priekša ir ZM un tu vairs netiec ārā. Visos serveros ir bijis šādi. Bet atceros agrāk FF`a bija labi pielikt izņēmums klāt. zm_toxic_house2 trubu aizliegts bloķēt.

11. Aizliegts nepildīt misiju. Sods - Slay / Ban līdz 2 stundām ko tad īsti nozīme nepildīt misiju? - Misija nozīme to ka tu mēgini tikt pie dzīvajiem human un  tos inficēt / novākt, nevis lidināties / skraidīt / vai vnk stāvēt kādā stūrī afk.

10. Nedrīkst sadarboties ar pretējo komandu, neinficēt vai nešaut zombiju. Sods - Slay / Ban līdz 24 stundam šaubos ka šeit gluži to izkontrolēs, jo ieej pa nakti iekšā online un tik redzi kā tie farmoti boti, tad jau botus ari ban lidz 24h? :D

Nākamais jautājums ir saistibā ar saucamajiem spectatoriem (spec) - Par spec runājot, šijā komūnā ir ikmēneša konkursi, kuros skaitās Online Time, bet ja tu 24/7 seedi specos, vai tad ir jēga no tevis serverī? Tulīt būs teksti " Bet specos tak neskaitās sekundes"  Adminiem to4na tās skaitās. + kur jēga tev sēdēt specos un kad no tevis ko vajag spēlētājiem, tad tu nespēj atbildēt u palīdzēt. Saprastu ja specos sēž ja kāds dara ko aizdomīgu, bet nejau atstāt 20 min afk, lai paskatītos video.

Tāpat ir milzīga problēma saucamo adminu starpā. Nevis nestrādā komandās, bet gan neatsaucās viens otram. + te iet klāt iepriekšējais punkts, kas arī ir brīžiem pie vainas.

Par amx_nick. Cik es pats biju provējis, man ar SMS`niku šī koanda nemaz nedarbojās kā vajag. Chatā parādījās ka tiek nomainīts nickname, bet ScoreBoardā tas pats vecais niks un Kill Feeda arī vecais niks.

PS. tavā atbildē Daryl`am es tev 7x Admin Chahta uzrakstiju " Xtcent tu kādu speco vai afk?"

Pēdējo reizi rediģēja NonSkilledPlayer, 2018. gada 14. martā, 16:55.

[url=http://www.kick.lv/cs/stats/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1117074][img]http://www.kick.lv/cs/stats/sig.php?player_id=1117074&background=random[/img][/url]

Kaapurinsh
Lietotājs
RUPEKLIS
50 atbildes forumā
Online: 2d 12h 8m
Redzēts 2023. gada 23. septembrī, 12:17
Pievienots, 2018. gada 15. martā, 07:29
1
post

Par pirmo ieteikumu ANTI , tas ir tāds stulbums atļaut cilveekam naakt tavaa spotaa kuru tu esi ieņeēmis pirmais .

Par speciem , tu katru dienu tur seedi un āfēko katru reizi kā esmu serverī , lielāko daļu es vienmēr tevi izkikoju, jēga no tevis serverī ja tu sēdi specos un āfēko ? :/

h2389w98j98fewjfw9qasdjiak
Lietotājs
왕이시여
1537 atbildes forumā
Online: 41d 8h 30m
Redzēts 2019. gada 26. augustā, 17:48
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 15. martā, 08:14
0
post

par  visu ANTi,topic garbage s.

emaymyska.
Biedrs
+ ZM GOD +
💎
1357 atbildes forumā
Online: 29d 6h 38m
Redzēts 20. februārī, 21:09
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 16. martā, 20:53
0
post

es saprotu , ka jūs dabūjat adminu un jūtaties svarīgi , bet nevajag taisīt bezjēdzīgus topikus , sūdzības tikai tāpec , ka nevarat atrisināt savas savstarpējas problēmas .

jautājumi tādi , itka būtu problēmas ar saprašanu.

wtf ? cirks prosta ! 

 

Pēdējo reizi rediģēja emaymyska., 2018. gada 16. martā, 20:55.

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0