bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
9
3
topic
KIKS MIRST? KUR VISA TAUTA? KAS NOTIEK?
Gigna
Meitene zeltene
173 atbildes forumā
Online: 18d 12h 51m
Redzēts 2022. gada 21. decembrī, 11:03
Pievienots, 2017. gada 29. janvārī, 03:00

Labdien.

https://www.youtube.com/watch?v=Cwkej79U3ek">https://www.youtube.com/watch?v=Cwkej79U3ek ieslēdziet šo fonā, lai jautrak lasīt.

Man šonakt kaut kā dikti neguļas un beidzot ir laiciņš par šo atklāti runāt.

Visi jau noteikti ir pamanījuši, ka mūsu foršajā kikiņā zūd aktivitāte. Webā cilvēku maz, serveros arī. Webā neviens negrib piedalīties altivitātēs, kaut kādus tizlus jautājumiņus intervijai nevar iesutīt veselu nedēļu, PAR TO ES JŪS HEITOJU.

Bet tagad ne par to, iemesls neaktivitātei webā ir mistiks, kaut gan to var izskaidrot ar to, ka visi mazie kas te agrāk sēdēja izauga un saprata, ka dzīve ir ārā nevies aiz monitoriņa.(tas tāds lowlow uzbrauciens visiem, ka esam noliferi) Čemijs baigi izgudroja metodi kā var uzturēt aktivitāti webā, VAJAG MODUS, SO GENIUSS MUCH WOW. Nezinu kā jūs, bet es domāju, ka modi nav paredzēti, lai uzturētu aktivitāti webā, bet gan, lai uzturētu šeit kārtību. Visi jau teica, lai tad uztaisa citu statussu, spameris, spamos visos topikos pēc kārtas, kneivs varēs dabūt vēl +1 statusu, davaj taisiet augšā. Bļin, no tās bezjēdzīgās spamošanas var palaist garām tiešām svarīgus topikus, kā arī visas spēles or something mērķis pazūd, visi kaut ko raksta tikai, lai iedirstu kaut ko, tik ļoti daudz stulbu topiku kur tupi jāspamo, nu nav intereses nekādas jebogu.

Kā arī man baigi patīk mūsu "administrācija" jebac slinkākus ļautiņus neesmu redzējusi, ja nu vienigi sevi. Tā attieksme arī gremdē visu aktivitāti. Pizģets forši aiziet pie adminiem un lūgt balviņas, lai taisītu konkursus, viens tevi pasūta pie otra, tas atkal pie pirmā un tā visu laiku, beigās palike pie viena, bet tad, kad konkurs jau notika, otrs pasaka, ka tādas balvas nebūs. Jā, Čemij un KK, es par jums runāju. Šādas attieksmes dēļ neviens nekur negrib piedalīties un konkursu rīkotājiem nolaižas rokas. Kā arī visiem jau tās pašas balvas jau ir mazsvarīgas, jo visur vienmēr jābūt kādai balviņai, nevar jau tāpat vien for fun piedalīties. Atceros, ka es taisīju vakaru nomirušajā pubā, balvu nekādu nebija, bet pietiekami daudz cilvēku bija.

Man arī tik nenormāli patīk, kā visi ņem vērā lietotāju ieteikumus, nesen bija jb updeits, protams, ka neviens neņēma vērā ieteikumu par fun dienu ierobežošanu, to nav grūti izdarīt, aizej pieraksti vienu teikumiņu pie noteikumiem. Lai ari ko kāds teiktu, visu laidīs gar ausīm. Kā arī tā atsaucība no adminu puses ir tik brīnišķīga, bieži ir tā, ka civēks brēc vismaz 10 minūtes, ka serverī ir čīterītis, visiem pofig. Vai nu ņemiet vēl adminus vai nu es nezinu, nolasiet morāli tagadējajiem. Tas jau nav normāli, kā arī man patīk tas fakts,ka dd2 adminus iedeva bez pieteikuma, es saprotu, ka tikko atvērās un vajag uzreiz, bet bļin, pieteikumu uzrakstīt ir 3 min.... Varbūt bija kāds labāks kandidāts.

Tagad vērsies vaļā csgo serveris, tas jau ir labi, jo 1.6 ēra jau iet pavisam uz beigām, visi tagad visādus owervachus spēlē un vēl hz ko. Bet es varu saderēt, ka tur arī nokritī aktivitāte pēc nedēļas vai divām. Kikam stabili stāv 3 tukši serveri, aktivitāte 0. Tad mūsu dd2 arī vienmēr tukšs vai pustukšs. War3 un csdm arī ir diezgan tukši, tur pamatā puse ir boti. Un jūsu buusti neko nemainīs, cilvēki būs tajā serverī tikai to pirmo dienu, kad būstu nopirksiet. Kika serveri ne ar ko neatšķiras, basic af. Bet nē, atradīsies jau kāds, kurš sāks bļaut kāds mums jb unikāls, ar kaut kādām cigaretēm un loliem..... Varēja kaut ko patiešām noderīgu izdarīt.

Nezinu kādus secinājumus no šī visa var veikt, jo pati īsti nesaprou par ko te psihoju, bet gan jau katram kādas pārdomas radīsies, es vismaz ceru, ka atradīsies kāds, kurš iztērēs savas dārgās 10 min lai izlasītu. Ja viss šādi turpināsies, tad kiks prost nomirs. Da nē, dzīvos uz būstiem, līdz brīdim kamēr Čemis nebankrotēs.

Pēdējo reizi rediģēja Gigna, 2017. gada 29. janvārī, 03:09.

𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡
V.I.P.
Papucītis
12119 atbildes forumā
Online: 296d 7h 47m
Redzēts 2022. gada 30. novembrī, 00:10
9 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 29. janvārī, 03:21
0
post

uhhh , nav kur piekasīties. Sākšu ar konkursiem, man personigi nav nekādas problēmas nav bijušas ar balvu saņemšanu, bet zinu spēlētājus, kuriem tā ir liela problēma. Runājot pa konkursiem, jā tur gandrīz neviens nepiedalās, lai vai kā c​hemijs to gribētu, bet aktivitāte ir maza, varbūt piedalīsies kādi 10 c​ilvēki, ja ieliktu maxsimāli lielas balvas.
​Runājot par administrāc​iju, c​itēšu viena lietotāja teikto "kic​ka administrāc​ija ir alkoholiķi" , nē nu man nekas nav pret, lai jau lieto, kā nekā Latvija ir viena no valstīm kur ir augstākais alkohola patēriņš vidēji uz c​ilvēku, bet man nepatīk tas, ka viņi ir pārāk dziļi ielīduši Reinim dirsā, ka viņš bieži vien nespēj pats pieņemt lēmumus, jo ir tāds evils... līdz kaut kas viņam nepatīk, tad viņš uzliek savus norādījumus, kā vajadzētu darīt, ja tas nenotiek tad atsakas no saviem statusiem, kurus dabuj atpakaļ, tad kad grib, tas nav normāli, jā ok sapratu vienu reizi, nevis ēm kādas 10?
​Runājot par adminiem, katrs admins ir savādāks, c​its vairāk visu uztver pie sirds, c​its ir vienaldzīgāks pret notiekošo, bet ok, nerunāšu pa c​itiem, tik par sevi. Pēdējā laikā tie kas lamājas, tos gagoju reti, jo tas tak ir kicks.
c​sgo? šito jau paredzēju ka tas tāds notiksies, kā nekā uz servera atvēršanos ieradās 4 c​ilvēki, tā vismaz dažs labs stāstija, pubs tālu netiks.

​#Likethistopic
​#csgoRIP
​#NostArAlkoholu
​#SlavikParMod

​Gan jau daudz, kas neloģiski skanēja, bet #yolo

 canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu  
Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 29. janvārī, 03:24
1
post

Nepiekritu nevienam vardam kas te ir pateikts, aktivitate serveros ir super, kapec tu skaties uz 3 tuksajiem serveriem kad ir 4 pilni un mta serveris meneshus turejas pilnakais lv un csgo veras, nav neviena projekta lv kur butu 4 pilni 1.6 serveri.

Kapec tu iesaki pienemt spamotajus un pec tam saki cik slikti tas ir ka spamo? Tu nezini moderatora uzdevumus, tikai pamata punktus kurus, protams, uztveri burtiski.

Par to ka vel piekasies ka uz calladmin neiet admini, tad perc sms acc un palidzi nevis sudzies, ir daudzi admini kuri cenšas, arī es pats visu dienu paraleli visam parejam vel skraidu pa serveriem un man vel jaklausas ka slinke man aizradis ka slikti admineju vai ari ka administratori maz dara tikai tapec ka tev 1 konkursam nevareja noteikt kadas balvas dot?

Kapec tu vispar pacel konkursu balvu temu - tas ir sikums kurs skar tikai konkursa rikotaju, un sliktakaja gadijuma vinjam javelta 10 minutes lai uzrakstitu vienam un otram cilvekam un pagaiditu kamer mes izdomasim - tiesi iemesls kapec balvu noteiksana ir tik sarezgita ir tapec ka atseviskos konkursos to rikotaji nesavac speletajus un prasa mizligas balvas, delj ta mums nakas katru konkursu kopigi parrunat un izskatit.

Shis topiks ir vezis un loti aprobezots

 

Ta attieksme vnk iesparda "cau es uztaisiju 1 konkursu kura maz piedalijas un admini leni atbildeja, tapec admini ir slinki un neko nedara, no ta es secinu ka projekts mirst un pirms es to saku man to nevajag parbaudit, tas ka admini censas uzlabot aktivitati ir slikti jo nav redzams rezultats, tapec es pati varu turpinat lietas laba neko nedarit un vel beigas nosodit cilveku darbu kuri pa brivu katru dienu ieliek darbu lai raditu labaku vietu kur man atpusties"

 

Džast šat ap :D

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 29. janvārī, 10:52.

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 22m
Redzēts 2023. gada 21. oktobrī, 21:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 29. janvārī, 03:31
0
post

Labvakar temas autore

 

Negribās piekrist tavam teiktajam par kick aktivitāti, jo kickā vienmēr ir bijusi aktivitāte, kāpēc? jo mums tak ir brīnišķīga administrācija, kas tiek ar visu galā, visu viņi domā, pilnīgi visu, saistībā ar forumu,kārtību,serveriem,lietotājiem, kolektīvu, statusiem utt. Jautāsiet kā viņi to dara? Viņi ir dievi. Serveru aktivitāte ir diezgan stabīla salīzinājumā ar citiem cs projektiem, neskaitot tos neaktīvos serverus, kas bojā statistiku. Runājot par modiem, tad šeit arī iebrauci auzās, jo kickā jēdziens moderatori, ir pavisam savādāka nekā tā ir vairums projektu, jo kick ir īpašs, te visu dara administratori. Šāda apjoma projektam vajag vismaz 3 adekvātus moderatorus, nevis nolaiferus, kas spēs sēžot uz poda uzturēt aktivitāti forumā, tas ir murgs vienkārši...Ja gribi aktivitāti, tad tam ir paredzēti konkursa rīkotāji, kam nav nemazākā sakara ar moderatora pienākumiem... Konkursu balvas nav vienīgā lieta ar ko rodas domstarpības, kā saka 2 galvas gudrākas par vienu, bet ne šeit, jo tās 2 administrācijas galvas ir nedaduz saspiestas, un trešā bez viedokļa...kad rīkoju konkrusu (protams atvainojos, ka pametu, bet nav iespējams šeit ko vadīt) bija maksimāli grūti izdomāt balvas, jo čemijam nepatīk ka dala spinus, ieiro utt, kk nepatīk lielās balvas, evilam nepaz neprasīju, jo viņš norok visu vēl nesākušos. Kā arī konkursos nav galvenais balvas, bet piedalīšanās, lai celtu jums trūkstošo aktivitāti, tāpēc jau mēs šeit ierodamies, ne? Ja visi nīdēs un paļausies uz to, ka kāds iesūtīs un es pasēdēšu maliņā, tad tā nekur nevar tālu tik un tas , ka katru dienu 10x jāspamo čatā un jālūdzās, lai kāds piedalās ir galīgs murgs. Runājot par jb update, tad tur tika izskatīti iespējamie varianti, ko varēja izlabot pēc lietotāju lūgumiem, vismaz man tā liekas, vai arī kā tas ir pieņemts, čemis visu taisīja, kā viņam izdevīgak. Tiem update bija jābūt jau sen, bet tad tika kārtotas citas nevajadzīgas lietas, bet tagad, kad vajadzētu piekopt ko citu, čemis izdomā tos jb update... Adminus arī varētu iedalīt 2 grupās, tie kuri cenšas atsaukties uz calladmin un ienāk serverī, kādu nobanot, jo rūp tomēr tas serveris, bet citiem ir galīgi pie dirsas, kas notiek ar sevreri un visi tie calladmin, jo galvenais ka ir statuss un pieejas, lai var mierīgu sirdi paspēlēt tad, kad viņam sagribās, jo pie sāniem tak būs acc..., bet tad kad kāds grib tiešām palīdzēt serverim, tiek atteitks, jo tak adminu pietiek, vne? 

ā man zb rakstīs nāk miegs un īsti tu vairāk neko nepiemineji uz ko varētu atbildēt. Kick nebankrotēs jo ir labi sponsori un protams nenomirs, jo administrācija ar visu tiek galā, nav iemesla te kam nomirt. 

#piwrixparmoderatoru

Pēdējo reizi rediģēja ⛔lolwut?, 2017. gada 29. janvārī, 03:32.

Klaus
V.I.P.
Lietotājs
JB Monster
ⒸⓊⓅⓊⓎⒸ
9794 atbildes forumā
Online: 119d 17h 5m
Redzēts 2022. gada 18. aprīlī, 00:00
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 29. janvārī, 09:04
0
post

Koa slikta aktivitate serveros??

Vakar pasaktijos uz visie monitoriem War3 20 cilveki dd2 22 cilveki jb 17 surf 0 :D (tatad tads skaits ir maz)

Tad cho vel

Un ja tavai intervijai neuzdot jatajumus tas nenozime ka kick miris prost interviaj suds

Slikti admini tak tu tiko pasha teici bla bla bla cilveki izaauga utt un blin nevar jau visu pieskatit dd2 admins ir tikai gaziks un kk un es nu slinka maiss chemijs vel

Bet vienlaikus es nevaru jb un dd2 skatities + man tagad cs go uz kakla ir

Aj TOpik fignja

Tc

 

Un ta ka gazikam ban rakstu vinja vieta

 

Webā aktivitāte ir drausmīgs, jo visiem ir pilnībā pohuj par visu, administrācija arī kaut ko ta iedomājušies no sevis, kā lolwuts teica, kak bi kick dievi.. Gigna, nu un, ka susuram un knave, kad atvērās dd2 uzlika adminu bez pieteikuma, tu ķip gribi pateikt to, ka vajadzēj gaidīt fuckin' 48h kamēr izskatīs tos sūda pieteikumus, meanwhile iekš dd2 pilns ar mudakiem, kuri čīto.... ā un vēl, piemēram kā bļeģ kaut kāds evils, izbano uz 30dienām par kaut kādu spamu iekš MTA FORUMA... kuram ar galveno kick.lv forumu nav nekāda sakara... tik pat labi, stulbie lohi saspamo kaut kādu herņu vai sāk dirsties iekš weba, viņi ienāk ts3 un es viņus nahuj nahrenizēju banā, tak bļeģ kur jums ir prāts vienkārši, ur lodžik gavno.. #ripkick, sen jau dirsā aizgājis un ar katru dienu dziļāk un dziļāk iet.. ok, kaut kādu huiņ uzrakstīju

 ā un vēl, par tiem moderatoriem ir stulbakais ko varēj izdomāt, čo za huiņa, kāds viņiem tur sakars ar aktivitāti.. vot lolwuts un exdents ir divi piemēri.. viņi rīkoja kaut ko ta jaunu, bet cilvēki piedalījās? nē, ļoti maz, jo visiem ir pohuj, ka tik truls spams un nesaprot kas, kur, kā... tak, ko, lai vēl ieheito un nodirš.. amm vo, čemij, beidz skatīties caur dirsu un reiz ieskaties realitātē.. kick mirst labu laiku, meanwhile tu domā, ka kick dzīvos ilgi utt, max 2gadi! pat tik lielam laikam negribās ticēt.. tak tam čo da nav ko stulbu ierakstīt vairs... #PiwrixParMod un nahrenizēt evilu, kurš pats domājot, ka ir "labs" priekš kick'a un nebojā reputāciju.. wait.. kickam tak nav vairs nemaz nekādas reputācijus, jau kādu labu laiku... ok, whatever...

P.s piekritu susuram intervija suds

Pēdējo reizi rediģēja Klaus, 2017. gada 29. janvārī, 11:38.

 

 

 

~Evils~
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6556 atbildes forumā
Online: 326d 9h 56m
Redzēts Vakar, 21:54
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 29. janvārī, 11:39
0
post

Jep ar aktivitāti ir čābīgi, jep lietotāji un chemijs vainigs. 
Lietotāji, jo - viņus nekas neinteresē, pat mazākās lietas kā piemēram bildes iesūtīšana ir par daudz no viņiem prasīts. 
Kāpēc chemijs vainīgs? Tāpēc, ka viņš vienmēr pie visa ir vainīgs + melo daudz, paris mēnešus atpakaļ atkal jau teica, ka ir sataisijis, to, ka par postošanu nāks klāt ieiro, kāds ir jutis, ka kautkas nāk? Es nē, tā pat kā 10 iepriekšējās reizes kad viņš teica, ka nāk. dienā +100 postus uzmaucu un pat 1 centu nedabuju, vai nav apisiens? Uzskatu, ka ir. 

Par tiem pašiem blogiem, daļēji chemijs ir vainīgs, aizsāka maksāt par blogiem, bet kādēl samaksa velkās ar nedēļām? mbe man tie 15 centi ir vajadzīgi rītdien priekš vipu nevis pēc 3 nedēļām. 
Tas ir iemesls kapēc es neaizraujos baigi ar blogu taisišanu, ja reiz maksā tad pacenties to izdarīt vismas līdz dienas beigām.

Par balvu lielumiem. Pilnīgi piekrītu ur murgs, vienu dienu chemijs neļauj vipus solīt, nākošā diena skaties ir topiks kur balvās vipi, tas pats ar spiniem, velns man neļauj, pēc pāris dienām kādam citam ir ļāvis, vai tāda uzmešana nenosit gribēšanu kaut ko veidot? Un kā vel nosit, un viņš vel atļaujās čīkstēt, ka švaka aktivitāte. Kā avr nebūs ja mūzdien uzmet, cik var paciest tādu ņirgāšanos. 

Kā arī nespēju vel iebraukt tajā lolwuta administracijas slavēšanā, visu laiku liekās, ka domā kko sliktu, ja tā ir tad varbūt uzraksti, ko mēs nepareizi darām, kas tev nepatīk mūsu darba, esi taču vecis.
Čemijam vienmēr ir tās atrunas, ka visi ir vainīgi, jā varbūt visi ir vainīgi, taču, ja paskatās kurš vairāk, kurš mazāk, es uzskatu, ka viņš pats ir visvairāk vainīgs pie tām pašām aktivitātes problēmām. 

Pagaidām apnika drukāt, ja vel kas būs papildināšu..

Pēdējo reizi rediģēja ~Evils~, 2017. gada 29. janvārī, 11:42.

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5483 atbildes forumā
Online: 351d 7h 51m
Redzēts Vakar, 22:03
Pievienots, 2017. gada 29. janvārī, 12:41
0
post

Es labāk uzslēdzu šo https://www.youtube.com/watch?v=QDG8W6ZmS8I

Nē nē, man tava teskta izlasīšana aizņēma 5min nevis 10. Pārējā izlasīšana vairāk aizņēma.

 

Klaus / Curuys ... lūdzu raksti normāli, neko saprast nevar.

Vismaz gazika teksts jēdzīgi uzrakstīts.

 

Es gribētu, ko uzrakstīt un teikt, bet man nemaz īsti nav ko teitk :/

 

Aktivitāte konkursos jau sen sen sen ir pilnīgi grīstē, pārsvarā laikam pēdējos 2 gados +/-. Es pārstaigāju konkursu sadaļas un jūs to darot arī ievērosiet, ka normāli nekādu konkursu nav bijis, pārsvarā tikai tie Giveaway un uzmini statistiku, nu un tie Evila bildes, video konkursi. Citi konkursi tur ir kā retums manāms un daži pat tiek nenotiek, jo neviens tā arī nepiesakās. Kā piemēram lolwuta bilžu konkurs, pilnīgi neviens bildi neiesūtīja. Knave kulinārijas un votw, arī tik kādi 2-4 cilvēki piedalījās.

8ball - arī aizgājis grīstē. Senāk konkursā piedalījās 16 spēlētāji, bet tagad, pilnīgi knapi var savākt 8.

gfx konkursi - paint, photoshop utt .... pēdējie konkursi bija 2015. gada beigās, pats pēdējais 2016. gada sākumā tika aizklapēts, jo neviens nepiedalījās.

 

Njā, es personīgi arī esmu vainīgs, jo nepiedalos nemaz konkursos baigi, tik kādā retajā piedalos. Bet es personīgi uz balvām nekad neskatos, es piedalos ja gribu piedalīties, vai arī kā kulinārijas konkursā, tas bija spontāni.

Jau pa vēlu, nekas nesanāks, neizdosies nekādu dižo aktivitāti uzcelt, daudzi foršie lietotāji jau ir prom un daudziem jau sen ir uzmetusies vienaldzība. Iemesli ir dažādi.

Viens iemels gan man liekas pilnīgi stulbs - nepiedalās, jo vada konkrēta persona .... pilnīgs stulbums. Vienā otrā vietā varēja pavērot, ka daž labs tika izmests no konkursa vai bija diršanās, bet tiek vainots vadītājs un cits spēlētājs, bet īstenībā pats spēlētājs bija vainīgs, ka čakarē pretiniekus. Tas tiek tēmēts uz tevi lolwut saistībā ar iepriekšējiem 8ball.

Un tad beigās šī pakaļ skriešana citiem to ietekmē, kā viens negrib piedalīties, tā pārējie pakaļskrējēji negrib piedalīties. Un tas atkal ar 8ball saistīts, jo re pēkšni tāpēc ka Knave nesaskaņotais 8ball topiks tika aiztaisīts, tā viens otrs ieheito, jo viņš nevada un tāpēc negrib pieteikties.

Pilnīgs idiotisms.

 

Par tām balvām ar stulbums, ka viņi nespēj izlemt kur kādas vajag un viss vairāk idiotiski, ka viens sūta pie otra un otrs pie viena, un tā uz riņķi. Un tad vēl varēja manīt, ka pesen daudzi čatā dirsās par to pie kura vispār jāiet runāt par konk izveidi un balvām, citi un es saku chemijs, jo viņš ir īpašnieks, bet citi saka kk, jo viņš ir administrators. Kas tas par stulbumus, nekā saprast tad nevar, un tad arī nav vēlmes nemaz neko veido.

 

Bet arī vai vajag to aktivitāti? Jau cik ilgi, kādu gadu, divus mēs sēžam un slinkojam, nekādu normālu konkursu nav, it kā čīks pīkst daži ka vajag ... bet vai tiešām vajag? Pēc manām domām nevajag, jo lielākā daļa jau ir pieradusi pie tā, ka nekas netiek normāli rīkots. Laigan varētu izveidot konursu, ja tas notiek un piedalās ok, ja nepiedalās neviens, nu tad nekas, aiztaisat, neņemat to pie sirds baigi, tad arī būs okey. un pēc kāda laika vēl pamēģinat izveidot, ja atkal nesanākt, tad tiešām atmetat ar roku ;0

 

Par interviju ... njā, tas ir tā negaidīti, ja pietam ņem vērā, ka intervējamā ir mūsu mīļā Ieviņa. Bet nu es un vēl kāds minējām, ka mums nav ko vaicāt, jo privāti jau esam ļoti daudz iepazinuši viņu. ... Laigan intervijas liekas interesanti, tomēr man personīgi par tām ir vienalga, es tā arī nekad neesmu spējīgs piesēsties un paklausīties tās. Ja tās būtu rakstiskās intervijas, tad tās gan iespējams izlasītu ;0

 

Par tukšajiem un pustukšajiem serveriem, man gan pilnīgi vienalga, man tur nav ko teikt.

 

Kicks savā ziņā jau ir miris sen, pirms gada vai pat pirms diviem gadiem, kad jēdzīgie lietotāji nozuda, kad jēdzīgie lietotāji zaudēja statusus, kad jēdzīgie konkursu rīkotāji un dalībnieki nozuda. Ja tā drīkst teikt, tad tas bija ar konkursiem un aktivitāti saistīts, bet re PICOTW neviens nepiedalījās, pat intervijai ar Ieviņu neviens neiesūta neko, tad nu laikam tagad tiešām kicks ir pavisam zemu nokrities savā jau tā mazajā aktivitātē, mēs tiešām esam baigi nomiruši, bet mēs nenomirsim, jo mēs pie garlaicības šeit jau esam pieraduši, mēs ar to esam tā kā samierinājušies, vismaz es, jo mēs vēl šeit sēžam, kaut kas šur tur tiek spamots, kādi pāris konk jau notiek, čatā vēl diršamies un serveros spēlējam.

Njā, viens otrs tomēr čīkst un pīkst par neaktivitāti šiet, bet diemžēl šie pīkstuļi paši nemaz neko nedara, lai to uzlabotu. Es piemēram vispār par to nepīkstu, tikai chemijam simto reizi saku, ka sen jau viss kaput un nekas vairs nesanāks ;D.

 

Kaut kādu murgu te sarakstiju, jo pilnīgi nezināju, ko normāli uzrakstīt, bet arī šis topiks ir tāds murgains, bez īpaša mērķa (sorry).

Laigan man liekas, ka topiks ir izveidots, jo Gignai besis par to, ka neviens nesūta jautājumus intervijai ;0 , jo reāli, mēs jau sen zinam un redzam, ka kick ir miris, jo kā minēju, ar konkursiem sen sen jau švaki, bet tagad laikam arī ar intervijām būs švaki.

            

Aivarity
Jauniņais
58 atbildes forumā
Online: 2d 10h 23m
Redzēts 2018. gada 24. februārī, 18:20
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 29. janvārī, 13:09
0
post

Nu neteiksim ka slikta aktivitāte konkursos,dažreiz ielienu paspēlēt cs 1.6,vai ielienu webā,bet tā jau cilvēki lien webā sēž,vai tajā pašā Cs 1.6 spēlē,nevar jau visu laiku sēdēt un spēlēt Cs,sorry kā tā,lai gan vairāk gribētos veltīt laiku Cs un webā! Darbadienās tāpat veltu diezgan sava laika kikam un konkursos gan patīk piedalīties ja ir iespēja:) Bet tas ka mazi piedalās cilvēki konkursos,tas diezgan ir bēdīgi,bet tā kokursi ir okey!

Nebojāsim repotāciju!

 

Attēlu rezultāti vaicājumam “tupac smoke weed”

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 29. janvārī, 13:25
0
post

Evil, nepiekritu tam ka mekleju kadu ko vainot, es nevis kadam piekasos, bet mekleju idejas un jaunus veidus ka kaut ko mainit, es pat lietotajus nevainoju pie ta ka vini nav ieintereseti ko darit, es meginu saprast ko vajag darit savadak nevis bazt viniem seja konkursus un ceret ka tikai no ta kas mainisies.

Par to ka konkursu balvas vajag sakartot es piekritu, bet shis topiks nav ieteikums, tas ir aizvainojums projektam.

Blogu attalgojumus es jau pedejas paris nedeljas izmaksaju laicigak, ja majaslapa butu moderatori kuri rikotu aktivitates tad man butu vairak laika un energijas tos izskatit, kad tiksu lidz web updeitiem jus ar kk varesiet tos ari novertet un izdalit pashi ieiro.

Parak daudzi uzskata ka vares kicku atgriez tadu kads vins bija agrak, bet tas nav iespejams jo vnk cilvekiem ir citas intereses un vajag saprast kadas tas ir un uz ko vajag kicku parveidot

 

Starp citu gigna, ja tu tiešām uzskati ka jb nav unikāls, tad man nav ko piebilst, jb serverī burtiski desmiti tukstošu rindiņu koda sakodēts no nulles speciāli serverim lai viņš nebūtu kā citi, viņš nav bāzēts uz pilnīgi nevienu citu pluginu, pasaulē nav neviena tik liela jb servera paškodēta, pat ne tuvu.

 

P.S.

Atvainojos Gigna ja es tevi aizskāru, jo visdrīzāk ka aizskāru, bet tev ir jāsaprot ka tas ko tu saki ir ļoti ļoti aizvaiojoši un man jau ir mazliet apnicis aizstāvēties, iztēlojies kā būtu ka tu meģini kaut ko izdarīt lai citam būtu labāk, bet pretī saņem nevis paldies vai atsaucību, bet gan brutālu kritiku kura balstās tikai uz pāris atsevišķiem atgadīumiem.

 

Vēršu tēmu ciet, ar prieku privāti izrunāšu un kaut palīdzēšu tev ātri atrisināt tavas problēmas šobrīdējās cik varēšu.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 29. janvārī, 16:51.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0