bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
3
0
topic
DR Updeita ieteikumi
Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 30. augustā, 18:43

DR Updeita ietiekumi un labojumi

 

Aptuveni pēc 1-2 nedēļām tiek plānots dr.kick.lv servera resets, līdz tam es nesteidzoties paralēli citām lietām gribētu uztaisīt serverim nelielu updeitu.

 

Tā kā serverim šobrīd maina nav un es pats personīgi serverī aktīvi neesmu spēlējis vispār kopš iepriekšējā reseta - es gribētu zināt jūsu viedokli - ko vajag uzlabot, ko vajag salabot.

 

 

Obligāti ņemiet vērā ka te iet runa par nelielu updeitu, nevajag ietiekt taisīt papildus shop4 vaikalu vai ko tādu ko vienu pašu būtu jau jātaisa vismaz nedēļu.

 

 

Updeits:

* superspeju cooldown - man tieshi tada bija ideja agrak, sataisit tādu sistēmu ka 1 spēlētājs stundas laikā nevarētu pirkt vairāk par kādām 5 superspējām.
* Salabot mapju topus

* samazināt visu superspējui spēku - mazāku ātrumu, daudz īsaku brīdi lai var lidot un kāpt pa sienām
* Pārbalancēt bankas lai naudu pelnītu lēnāk un lēnāk sasniegtu 20+ līmeņus
* Salabot lai nolifes dodas noteiktajā laikā, šobrīd bieži nedodas vai dodas par biežu.
* Uztaisīt ka nolifes sēžot specos dodas 2x mazāk, banku izmaksas ja sēž specos dodas nevis +100%, bet +50% lai iedrošinātu spēlētājus spēlēt, nevis vnk atstāt vienmēr afk.
* Lai mape nemainas kad laiks sasniedz 0, bet gan round beigas
* Lai saldēšanu un awp nevar nopirkt 1 reizē
* Naudas izņemšana - ka nevar iekrāties nauda bankā vairāk kā no 24h izmaksām.
* raktuves sabalancet - lai dod mazāk dmd uz beigām, jo viņu ir par daudz
* salabot respawn upgrade
* Dueļos lai būtu pirms sākumā pāris sekundes
* vienādojumu balvas atkarībā no bankas lvl

 

TIEM KURI PALĪDZĒS APKOPOT IETEIKUMUS IEDOŠU NELIELAS BALVIŅAS SERVERĪ UZREIZ PĒC RESETA

 

tas arī viss kas man nāk prātā.

Pie reizes atgādinu ka šobrīd ir serveros iespēja dabūt adminu bez pietiekuma pie -kk- tiem kuri serverī aktīvi spēlē un kuri labi uzvedas un parāda sevi kā ļoti centīgus. Pirms reseta variet sagaidīt no manis ka vajadzēs adminus jo es skaipā uzrakstīšu simtiem dr servera veterānu un ļoti ceru to sagaidīt arī no jums :)

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 13. septembrī, 01:38.

47th
V.I.P.
3461 atbildes forumā
Online: 53d 18h 9m
Redzēts 2020. gada 19. aprīlī, 14:44
Pievienots, 2017. gada 30. augustā, 19:15
0
post

Priekš kam šito serveri updeitot? Tu domā ar mazu update un reset atgriezisies cilvēki? Varbūt, bet pēc īsa laiciņa visi būs prom.
Šobrīd populārāki ir pat default-ish DR serveri, šis visiem ir apnicis, reāli neredzu jēgu ņemties ar viņu.
 

Protams, ka šis neko nemainīs, bet es reāli mēģinātu tiekties pēc iespējas vairāk atpakaļ uz default serveri, kur reali, nav nekādu banku, raktuvju, nolife, nekādu modeļu, kuri visiem apnikuši... Varbūt atstātu kaut kādu maziņu DR shop ar punktiņiem un viss, pievienotu taimeri katrai mapei - cilvēki vismaz mēģinātu iziet mapi pēc iespējas ātrāk, kaut vai tas neliekas nekas kruts. Izveidotu 20 sekunžu respawn, katra raunda sākumā, ja nu tu nokrīti kaut kādā stulbā veidā - nebūtu pat jēga taisīt retry, lai atdzīvotos. Varbūt vēl kaut ko mazu un ar to pietiktu..


Pirms jūs man diršat, ka es pat neesmu to dr spēlējis - ejat ieskrieties, varat heitot, man po. Izteicu savas domas un viss.



 

 

Saldenieks
Lietotājs
349 atbildes forumā
Online: 27d 22h 25m
Redzēts Vakar, 21:44
Pievienots, 2017. gada 30. augustā, 19:33
0
post

WOWOWOWOWOWWOWOWOWOWWOWOWOWOW. 

Tātad vajag noņemt to, kad mape mainās, lai atļauj izspēlēt raundu līdz galam, jo dažreiz sanāk nopirkt atdzīvošanos un mape mainas un es esmu bezjēdzīgi iztērējis 1 life.

Vēl vajag uztaisīt tā lai nevar nopirkt sasaldēšanu un awp reizē, jo dažās mapēs stikls ir pārāk plāns, atļaujot ct sasaldēt teroristu un viņu nošaut.

Dueļa laikā vajadzētu noņemt nazi, jo zbal kad citi nezina noteikumus un dur ar nazi dueļa laikā.

Vajadzētu uztaisīt tos dueļus tā kā jb piem shot vs shot lai nevarētu izshaut kamēr otrs nav izšāvis savu šotu :)

Tā kā šis ir maziņš updeits un neko lielu tu neplāno darīt, tad pagaidām nav citu ieteikumu.

By d grace of gad thank you

Pēdējo reizi rediģēja Saldenieks, 2017. gada 30. augustā, 19:50.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 30. augustā, 19:34
1
post

Saldnieks:

* lai round iet lidz galam kad mainas mape - japjap, vajag, iznemu jo bija problema kkada, būs jāpaskatas.

* saldēšanu un awp reizē bloķēt - piekrītu ka tas ir stulbi, laikam būs jātaisa ka sasladēts spēlētājs nevar būt ievainots vispār, lai arī round beigās to neizmantotu nepareizi

* Dueļi kā jb shot by shot - ideja laba, sho taisot jb man bija visu /lr sistēmu jāpartaisa gandrīz no nulles, tas ir pārāk liels darbs, uzrieiz kad to jb taisiju jau apsveru domu to taisit dr, bet nu pārdomāju, jo pārāk grūti :D

 

 

Kāpēc tu esi tik pārliecināts ka vairākumam spēlētāju patīk defaultie serveri?

Pamatā defaultie serveri patīk tikai veciem/l33t spēlētājiem kuriem spēles jēga ir tikai lēkāt bhopu un mudīt teroru, bet kicka serveri pamatā balstās uz ideju lai tie būtu interesanti visiem - lai serveros būtu jēga spēlēt nevis tikai par to kurš uzvarēs roundu, bet gan par to kuram būs lielāks lvl, kurs pirmais savāks bandas, uzlabojumus, utt.

Ja šo balansu notur normu robežās, ka tas netraucē skilotajiem spēlētājiem ownot nūbiņu tad parasti laimīgi ir gan skilotie, gan jauniņie un visi kopīgi var spēlēt.

Ja es šobrīd izņemtu visu no servera ārā un atstātu tikai ka ct skrien un terors spaida pogas, un ka beigas ir /lr, tad serveri paliktu varbut 1/3 cilveku kuri paspeletu paris mapes jo vairs nebūtu jega spelēt jo vnk apniktu skraidit pa mapi jo nav vairāk nekāda spēlēšanas mērķa.

Dēļ šī es arī nekad netaisu klasiskus serverus, jo viņi nav interesanti vairākumam spēlētāju, un ja serveris nav pilns tad viņi nav interesanti arī klasikas cienītājiem, līdz ar to tādi serveri ir lemti nāvei.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 31. augustā, 03:06.

47th
V.I.P.
3461 atbildes forumā
Online: 53d 18h 9m
Redzēts 2020. gada 19. aprīlī, 14:44
Pievienots, 2017. gada 30. augustā, 19:43
0
post

Spēlēšanas mērķis? VISOS TAVOS SERVEROS IR RESETI, kāda jēga sastādīt mērķi, ja atkal būs resets pēc reseta.
Vai tad šis serveris ar visiem taviem super-puper efektiņiem, nav lemts nāvei? Labi ja 10 cilveki salasās un lielāka daļa specos savus sūdus krāj, sūdi, jo tie tapat pazudīs resetā. Spēlēšanas mērķis deathrun - lēkā caur lamatām, nošauj teroristu, bet tavs mērķis ir krāt bankas lvl un citus mēslus, kuri tāpat pazudīs, GG. man vairāk nav ko piebilst.

 

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 30. augustā, 19:45
1
post

Nuu ja tev tā nepatīk bankas, tad es tavā vietā nevis teiktu visu izņemt, bet gan domātu kas ir "tas kas visvairāk traucē spēlēt klasisko dr"

un tad domāt kā to varētu samazināt un ieteikt to.

Piemēram ja tu uzskati ka serverī pārāk bieži pērk superman vai speed, tad vajag ietiekt samazinat viņu spēku vai arī uzlikt ka tos var pirkt daudz retāk.

 

Man liekas loti stulbi ka tu gribi lai vnk visu serveri iztira un atstaj vnk tukshu klasisku serveri, es meginu atrast kompromisu

Pizhikz.
Lietotājs
spalvainais
2489 atbildes forumā
Online: 49d 15h 29m
Redzēts Vakar, 20:27
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 30. augustā, 20:07
0
post

Agrāk biju tik liels dr spēlētājs. Iespējams, ka pēc reseta atkal atsākšu, bet tiešām lielākā problēma bija tā, ka - jo vairāk sēdi afk, jo labāks tu biji, kas principā padarīja visu tik ļoti bezjēdzīgu. Dr tiešām kādu gadu neesmu spēlējis, tāpēc visas lielākās problēmas esmu aizmirsis.

 

* Varbūt ir iespējams uztaisīt, ka tās visas superspējas maksā nevis konkrēti 2k, bet gan proporcionāli tavai bankai. Respektīvi - jo lielāka banka, jo vairāk maksā superspējas. (Nu, piemēram, superspēja maksā 1% no tā, ko tu diennakts laikā nopelni). Varbūt tas samazinās to, ka spēlētāji ar lielāku bankas lvl var atļauties katru raundu pirkt superspējas.)

* Superspējām varbūt var uztaisīt tāu kā cooldown jeb enerģijas atgūšanas laiku. Pašlaik ir tā, ka tiklīdz tu pieskaries zemei, tā atkal vari izmantot spējas, bet bet varbūt uztaisīt, ka ir jāpagaida kāds laiciņš, lai "atgūtu spēkus".

* Atsaucoties uz 1. punktu, kur viss ir proporcionāli bankas lvl - arī sms shopu varbūt uztaisīt tādu. Pašlaik ir tā, ka tu vari iegādāties konkrētu naudas summu, bet varbūt tā summa varētu būt propocionāla bankas lielumam un līdz ar to shopā likt nevis 5k, 15k utt, bet gan 6h ienākumi, 24h ienākumi utt. Tāpat tas varētu būt arī ar nolife un dimantiem. Tas varbūt nebūtu tik svarīgi spēlētājiem, bet beidzot dr sms shopam būs kāda jēga arī sezonas vidū, nevis tikai restarta sākumā. Un projektam kāda naudiņa vairāk, par kuru reklamēt serverus.

* Hm, varbūt bankas nauda ir kaut kā "jāizņem" no tās bankas? Pašlaik ir tā, ka tu nedēļām vari nespēlēt, bet nauda tev tik krājās un krājās, ko arī lielāku banku spēlētāji izmanto un serverī pat neieiet. Varbūt šis būtu tāds kā stimuls kaut reizi dienā ieiet serverī? Ja naudu laicīgi neizņem, tad viņa pazūd vai kkas tāds. Principā tas pats arī ar raktuvēm. Nu, es nezinu. :D

*Ja pareizi atceros, tad raktuves pēkšņi ar kkādu līmeni kļuva pārāk devīgas/ražīgas un beigās visiem tie dimanti ir pārāk, pārāk daudz. Šo vajadzētu sabalansēt.

*Respawn upgrade tā arī ir bezjēdzīgs joprojām. (lai gan neesmu pārliecināts)

 

Daudz ko noteikti esmu piemirsis, jo kā jau teicu, ir pagājis vismaz gads kopš neesmu spēlējis dr. Varbūt kaut kas ir par daudz priekš ātra update, bet es domāju, lai labāk tas resets nav kaut vēl mēnesi, bet lai serveris ir sataisīts. Nav jēga kko bišķ izdarīt un tad atkal uz pāris mēnešiem atļaut visiem spēlēt un pa to laiku aizmirst atkal to, ka bija jātaisa.

 

EDIT:

* pielabot dueļus, lai tiem tāpat kā jb serverī sākumā būtu pāris sekundes, kurās nevar uzbrukt, jo atceros, ka bija "bugs" ka uzreiz izšaujot gandrīz vienmēr varēja ts iešaut tieši galvā.

* sīkums, bet vienādojumu rēķināšana ar lielāku banku neko nedod. ja tas būtu kaut cik atkal samērots atbilstoši bankas lvl, tad varbūt cilvēki vairāk sēdētu serverī, lai rēķinātu, iegūtu ātrāk naudu arī ar lielākiem bankas lvl un mazāk afk sēdētu.

Pēdējo reizi rediģēja Pizhikz., 2017. gada 30. augustā, 21:29.

                            

Noodels
Jauniņais
48 atbildes forumā
Online: 1d 20h 46m
Redzēts 2019. gada 13. martā, 11:54
Pievienots, 2017. gada 31. augustā, 00:22
0
post
Dr serverii vajadzētu izdarit taa ka nevar tikt pari soenām , jo daudzi smaucas utt
Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 31. augustā, 00:39
0
post

Pizik, paldies par ieteikumiem <3

* superspeju cooldown - man tieshi tada bija ideja agrak, sataisit tādu sistēmu ka 1 spēlētājs stundas laikā nevarētu pirkt vairāk par kādām 5 superspējām.

* sms veikalu - nepiekrītu tam ka tiem kuriem ir lielākas bankas būtu no sms veikala jāsaņem vairāk kā tiem kuriem ir mazākas bankas, tas tieši padarītu bagātākos vēl bagātākus un nabagākos nabadzīgākus. Es ļoti sen gribēju taisīt ko tādu ka šīs sms veikala cenas mainās no tā cik visiem cilvēkiem serverī ir bijusi nauda, tā lai piemēram par 6.40 eiro varētu saņemt aptuveni 5-10% no naudas cik ir iztērējis visbagātākais spēlētājs serverī pa visu spēles laiku bankās un uzlabojumos.

* Naudas izņemšana - SUPER ideja, obligāti būs šo jātaisa, ka nevar iekrāties nauda bankā vairāk kā no 24h izmaksām.

* raktuves sabalancet - okej, paskatīšos

* salabot respawn upgrade - okej, paskatīšos

* Dueļos lai būtu pirms sākumā pāris sekundes - sataisīšu

* vienādojumu balvas atkarībā no bankas lvl - laba ideja

 

 

CantStopLV

vai daudzās mapēs vai tad tā ir? vai vari nosaukt kādu par kuru tieši iet runa?

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 31. augustā, 03:07.

Noodels
Jauniņais
48 atbildes forumā
Online: 1d 20h 46m
Redzēts 2019. gada 13. martā, 11:54
Pievienots, 2017. gada 31. augustā, 00:44
1
post
Īsti nezinu tas mapes , jo nespeleju bet kad nesen biju pirms 2ned to redzeju
ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4789 atbildes forumā
Online: 121d 5h 24m
Redzēts Vakar, 13:46
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 31. augustā, 03:00
4
post
ZnT par dr main! :)
Unicorn
V.I.P.
Veterāns
|| ♛Čigāns♛ ||
Uni🅿orn
2382 atbildes forumā
Online: 68d 18h 48m
Redzēts 8. martā, 00:11
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 31. augustā, 09:17
0
post
Vajag labāk lai vispār noņem to, ka tie kas sēž 24/7 afk, tiem lai vispār neko nedod. sakarā ar dueļiem, uztaisi kā JB- lai nav nazis, lai nepieskrien un nenodur. Sataisi normāli funkcijas, kuras nestrādā izņem.

Image result for Unicorn Gif signature

Komisarchiks
Lietotājs
Unicorns bots
2203 atbildes forumā
Online: 31d 20h 26m
Redzēts 4. februārī, 00:27
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 31. augustā, 12:36
0
post

http://prntscr.com/gfayir <---- visi statusņiki, sarosās. :D

Es nezinu, man jau patiktu, lai būtu klasiskais deathrun, kur nebūtu šitie te slap un vēl viss kas, nu, borja jau pateica visu, bet... ja izņems shopu, banku, nu, visu, tā lai būtu klasiskais, tad tauta 60% nebūs, bet tā kā es esmu dzirdējis, ka daudziem nepatīk kicka dr, jo viņš ir pārbāzts, tad nu... varētu pamēģināt kaut ko lieku izņemt.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 31. augustā, 14:29
1
post

Unicorn

Jau augšā rakstīju ka tiem kuri sedes afk dos mazak bonusus ka tie kuri spele, kēda jēga ieteikt lai nedod neko.

Lai nav nazis - ko? kāds nazis lai nav, kāpēc lai nebūtu kādam nazis? kad kurs kuru nodur dr?

nesaprotu par kādām funkcijām tu runā ko jātaisa.... ļoti nesaprotami ieteikumi...

 

Komisar/boress - tieši to jau es borzam saku - iesakiet lietas kuras uzskatiet ka serveri padara tik nespēlējamu, bankas un veikalus es ārā neņemšu, bet kādus itemus vai uzlabojumus samazināt vai pat izņemt es varētu.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 13. septembrī, 06:43
0
post

Cik es no visa secinu - vairāk un vairāk parādas cilvēki kuri grib klasisku serveri

Protams ir jāsaprot arī tādu lietu ka servera bāze ir cilvēki kuriem tas liksies garlaicīgi, bet nu mums ir jāmēģina atrast kādu līdzsvaru, lai tie kuriem patīk klasika, lai viņi varētu spēlēt vienkārši dēļ spēlēšanas, un lai tiem kuri spēlē dēļ bankām, lai viņi spēlētu dēļ bankām.

Lieta ir tāda ka bankas un visi veikali nenozīmē uzreiz ka serverim ir jābūt pokemoniskam, es jau tagad sākot taisīt updeitu sāku ar to ka samazināju visu superspēju spēku aptuveni 2 reizes, lai speedy skrien lēni, lai superman lido tikai ap ~500 unitiem, lai spiders var pārkāpt pāri augstai sienai, nevis pār pusi mapes. Papildus tam izveidoju sistēmu lai varētu limitēt pilnīgi visu, lai 1 spēlētājam nevarētu ļaut vispār izmantot shopmenu3 vairāk kā X reizes dienā un tamlīdzīgi, pamatā ar šo vajadzēs limitēt un labot līdz visi būs kaut cik laimīgi.

Vēl ir palicis izdomāt to kā sabalancēt bankas, neviens negrib lai spēlētājiem būtu miljoni naudas, bet jāizdomā ko tad spēlētājiem darīt pēc pirmajiem banku lvl, jo šobrīd ir tā ka ja cenas samazinās tad būs izdevīgāk taisīt vairākus accountus un pirkt katrā pa bankai.

vajag idejas risinājumam.

 

Šķiet ka servera pašā sākumā bija sistēma ar banku aptuveni tāda ka banka vienkārši dod % no naudas kura spēlētājam ir, bet problēma ar to bija tāda ka ja lika pat 1% dienā, kas sākumā ir ļoti maz, vēlāk tas ir ļoti daudz, kā arī banku ir jāvar uzlabot augstāk. Šis neder.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 13. septembrī, 06:52.

named0ne
Jauniņais
nul
6 atbildes forumā
Online: 10h 23m 14s
Redzēts 2018. gada 11. februārī, 15:37
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 17. septembrī, 01:51
1
post

Vispār diezgan viegli pat iedomāties ko darīt lietas labā ^^

Bankas ņemam nost - nevar nopirkt vairāk par naudu, bet par icentiem, bet vēljoprojām izmaksā naudu, par kuru vari pirkt superspējas utml

Pievienot klāt mūziku, nu varbūt tas nav oriģināli, bet tādā serverī kā deathrun tiešām iederētos lādzīga mūzika.

Vajg 1x nedēļas nogalē uztaisīt laimīgo stundu - jārunā ar visiem par to, bet tā ka piemēram šajā stundā tu vari pirkt visas super spējas bez maksas, nu visas tās mazās figņas, pa to laiku cilvēki sarosīsies, ja tas turpināsies vairākas nedēļas, manuprāt es pat tādā gadijumā aizšautu paprikoļoties uz dr ^^

Man liekas ka akcija beigusies jau domu izklāstīšanā, bet who knows 

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 17. septembrī, 02:58
0
post

Kā jau minēju bankas ārā neņemšu, servera spēlētāju bāze ir tieši spēlētāji kuriem patīk papildus fīčas, pat ja puse spēlētāju grib lai to izņemtu, pārējā puse spēlētāju ir pārāk daudz lai to varētu atļauties zaudēt. Vajag atrast veidu kā limitēt "pokemoniskās" lietas ko var darīt pat tie kuriem ir pārkačātas tās bankas, kuras būs tagad grūtāk dabūt, un to jau tieši arī daru - limitēju visu ko var pirkt, padaru vājāku visu ko var nopirkt.

Vajag kārtīgus ieteikumus, nevis ieteikumus ka vnk vajag izņemt ārā svarīgākos pluginus lai klasikas cienītājiem būtu foršāk un viss...

named0ne
Jauniņais
nul
6 atbildes forumā
Online: 10h 23m 14s
Redzēts 2018. gada 11. februārī, 15:37
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 17. septembrī, 12:06
0
post

Tā muļķīgi būšu skaidrojis, ne jau tā ņemt ārā, bet tā ka bankas var uzlabot tikai ar icentiem, bet naudas plūsmu no bankas atstājam, tikai samazinam.

Un tikpat labi varam mainīt no tām milzīgajām summām uz mazāku ciparu, bet ar tādu pašu nozīmi nu realistiskāk pieņemsim tu tur kad banka izdod saņem nevis 1000000 un vēl, bet 10eiro un tamlīdzīgi, tas padarītu spēli interesantāku

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 17. septembrī, 15:09
0
post

vot, ar tām bankām ir problēma tāda ka gandrīz neiespējami sabalancēt kā savādāk

šobrīd ir ka pirmajos lvl vajag kādas 100 stundas lai atgūtu ieguldīto naudu, tas nav daudz rēķinot ka tie ir kkādi 10$ stundā

Tālāk uzlabojot vajag jau lai šis cipars % no ieguldījuma cik atgūst paliek kā ir, vai arī minimāli samazinas tikai, savādāk visi taisīs fake accountus, tieši tas pamatā arī ir, ka ir izdevīgāk taisīt 1000 acountus un uzlabot uz 1 lvl, bet nu tas % tiek uzturēts perfektā balansā lai nebūtu jēga taisīt daudzus fake accountus.

Šis ir nummur 1 iemesls kāpēc jau kopš sākuma vispār ir bijis iespējams dr serverī sapelnīt miljonus - jo to nav iespējams apturēt.

Runājot par to ka bankas varētu uzlabot tikai par centiem.... izklausās baigi sellout :D sanak ka visi izņemot tos kuri pērk būs "bomži"

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 19. septembrī, 17:06
0
post

Taisi daudz banku līmeņus. Kādus 50-70 līmeņus. Sākumā vajag tikai naudu, pēc tam nolife, pēc tam dimantus, pēc tam lifes, pēc tam sms palīdzību.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 26. septembrī, 00:25
0
post

Tika izdomats pavisam savādāks veids kā turpmāk strādās banku sistēma.

Ir papildus valūta - "investīcijas" - visa nauda ko saņem no bankas ir "investīcijas"

Par investīcijām var pirkt tikai uzlabojumus.

Ko tas mainīs?

To ka nebūs vairāk lieku miljardu ko tērēt superspējām un sodiem katru roundu, ja gribēs uzlabot tālāk banku, nevis tikai krāt naudu uzlabojumiem, tad ar specos sēdēšanu nepietiks, jo banku izmaksām vāksies tikai investīcijas nevis nauda.

Pamatā ar šo beigsies viss servera pokemonisms, noteitki ka būs vēl jādomā visādus veidus kā smuki sabalancēt naudas, limitēt daudzumus ko var pirkt, bet nu būs forši.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0