bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Apskati
4
0
topic
Top 5 pasaules cietumi ! Iespaidīgi.
love_me
Lietotājs++
est 199x
924 atbildes forumā
Online: 73d 4h 10m
Redzēts Vakar, 17:04
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 04. decembrī, 23:13

Sveiki kick`ieši. Es īstenibā ilgi domāju par ko, es varētu uzrakstīt un tieši šodien skatījos video par cietumiem, kas tur notiekas un kādas viņiem tur ir ikdienas dzīves. Ja godīgi sakot, briesmīgi. Ja es tādā nokļūtu, es sen būtu uztaisījis pašnāvību, lai gan paši ieslodzītie to neļauj darīt, jo viņiem no tā nav nekāds labums, bet ja paliec dzīvs, vismaz ir kāds par kuru varētu paņirgāties, izvarot un izmantot kā spēļmantiņu..

 

Sāksim ar piekto vietu : 

 

#5 - SanPedro, atrašanās vieta Bolīvijā pilsētā LaPaza.

Interesants šeit ir tas, kad jums pašiem par savu naudu ir jāpērk kamera, ēdiens, ūdens, principā viss, lai izdzīvotu, ja jums viņas nav, jūs gaida pavisam netik labi dzīves apstākļi kā jūs vēlētos. Ja Tev, ko vajag, maksā - Maksāt var vairākos veidos, pirmais jau nu protams ir nauda, otrais veids ir seks, trešais guli ārā, kur jau tā nav vietas, bet ja gadījumā sanāk izvēlēties trešo variantu, jūs vienalga ātrāk vai vēlāk paņems pie dziesmas, jo ieslodzītajiem, nepatīk netīrība un bomži. Tiklīdz jūs tiekam atzīmēts, viņi uzskata jūs par savu privātīpašumu " līdz jūs neatdodiet viņiem parādu ". Bet, kur to naudu, dabūt, ja nav ne radinieku, ne paziņu. Vai ne?

 

Ceturtajā vietā es ierindoju : 

#4 - Krusta cietums, atrašānās vieta Krievija pilsētā Sanktpēterburga.

Viens no pārpildītākajiem cietumiem pasaulē, šajā cietumā ir paradzēta vieta priekš 3000 ieslodzītajiem, bet viņā uz doto brīdi atrodas tuvu 10'000 ieslodzīto. Uz katru no viņiem nav vairāk par 4kvadrātmetriem platības.

Kā? Tas burtiski ir nekas. Krusta cietumā, ieslodzītajiem ir atļauts mazgāties vienreiz dienā, noteiktā laika, ja nepaspēj, pats vainīgs. Tieši tāpat ir ar ēšanu, ja nepaspēj pats vainīgs. Pats Vladimirs Putins bija bildis, kad vajadzētu šo cietumu slēgt, jo viņa esot par mazu, un viņa vietā uzcelt viesnīcu. Haha, skan labi ne?

 

Trešajā vietā es ierindoju :

#3 - Sarka salas cietums, atrašanās vieta Gernsijā sarka salā.

Šis te ir pasaulē viens no mazākajiem cietumiem. Pēc bildes jau šķiet, kad tas ir kautkāds joks, bet nē, tas ir pavisam īsts cietums. 

Viņa ietilpst divi ieslodzītie, kas ir notiesāti uz netik ilgu laiku, vieņiem tiek dota vēlviena iespēja, lai saprastu savas kļūdas, bet ja tomēr viņs to nav izdarījis tad viņš tiek nosūtīts uz pavisam citu vietu, kur viņam liks un piespiedīs saprast savas kļūdas, ja redz šādā veida viņš to nespēja izdarīt.

 

 

Otrajā vietā es ierindoju :

#2 - ADX atrašanās vieta ASV pilsētā Kolorādo

Viens no pasaulē labāk aprīkotajiem cietumiem. Viņā esot vismodernākās drošības ierīces, lai ieslodzītajiem nebūtu izredžu izmukt no tā. Kas vēl ir interesanti šajā cietumā - Tu nedrīksti komunicēt ar citiem ieslodzītajiem, ne vairāk par 9 stundām nedēļas laikā. Vai spējat iedomāties? Parunāt tikai stundu dienā. Vai jautāsiet - Viņi var paši ar sevi sarunāties, var, bet cik ilgi Tu tā izturēsi? Nedēļu, divas līdz nesajuksi prātā? Labs sava veida spīdzināšanas paņēmiens. Šajā cietumā pat ir bijuši daudzi bandīti no pasaulē zināmās Al Queda bandas.

 

Nu un pirmājā vietā protams :

#1 - Alkatrazas cietums, atrašānāš vieta Kolorādo Sanfrancisko ( līča vidū ).

Šis cietums atrodas līča vidū, viens iemesls ir tam, kad tur tiek turēti pasaulē bīstamākie noziedzinieki, otrs lai viņiem būtu nereāli no turienes aizmukt.

Šo cietumu ganjau, kad esat rezējuši daudzās spriedzes filmās, jājā šajā cietumā tika veiktas filmēšanas, es proti nezinu kā viņi to varēja, bet viņiem tas kautkādā veidā ir sanācis. Šajā cietumā piecus gadus pavadīja pats Al Capone, ganjau kad esat dzirdējuši par tādu.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Es pieminēju vienu interesantāko lietu no šī piecinieka, o nu nebiju līdz galam pārliecināts vai jums vispār interesēs, bet ja nu gadījumā šāda tēmas jums patīk, es ar prieku turpinātu viņās taisīt.

Jā zinu šurtur ir gramatika pieklibojusi, bet nu Latviešu valoda nav mana spēcīgākā puse diemžēl :D

Cerams, ka jums patika un ja tomēr tā bija, spiežam " THUMBS_UP " un tad jau redzēs kā man tālāk būs.

 

 • HAPPY ENERGY •

 

CROUPZZZ
Jauniņais
154 atbildes forumā
Online: 2d 9h 22m
Redzēts 2022. gada 14. augustā, 14:56
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 04. decembrī, 23:23
0
post

Hmmm, nedaudz atgādina SPOKU rakstiņus.

RCHWZKY
666
240 atbildes forumā
Online: 25d 13h 34m
Redzēts 8. martā, 18:39
Pievienots, 2017. gada 05. decembrī, 13:00
0
post

Alkatrazu (kā cietumu) aizklapēja 1963. gadā. Nezinu, ko tu domāji ar to filmēšanu, bet tur nekam sarežģītam nevajadzētu būt, dabuj atļauju - dodies un filmējies.

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3433 atbildes forumā
Online: 131d 1h 22m
Redzēts pirms 7 stundām
Pievienots, 2017. gada 05. decembrī, 15:08
1
post

Es pirmo vietu dodu Azkabanas cietumam. No tā spēja izbēgt tikai Siriuss Bleks.

Pēdējo reizi rediģēja Capture, 2017. gada 05. decembrī, 15:10.

def.
Jauniņais
Majorčik
136 atbildes forumā
Online: 3d 3h 9m
Redzēts 2023. gada 18. februārī, 13:29
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 21. janvārī, 17:08
0
post

Man maloh dīvaini palika ;D sūdus nedarīt ārzemēs un viss būs cotka )

Lietotāji skatās šo tēmu: 0