bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
3
1
topic
Talants Saeima @ZM
rewzk
Lietotājs
183 atbildes forumā
Online: 3d 3h 14m
Redzēts 2018. gada 02. aprīlī, 00:00
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 05. janvārī, 17:49

1. Izdarītais pārkāpums: Nepamatots slay, rupja runāšana ar spēlētājiem būdams administrators
2. Adrese uz demo vai ekrānšāviņiem (screenshot): Steamed
3. Demo momenta PRECĪZS laiks, vai arī katra screenshot apraksts: Pēdējais swarm round
4. Pārkāpēja IP adrese (uzzināt var ierakstot konsulē xlist): 83.177.153.202
5. Pārkāpēja niks: Saeima
6. Komentārs par notikušo: Atradies talants bļeģ, nopirka sms adminu, tagad domā ar savu i-peni mērīties? Nomierini savus nervus vai ej paārstējies šmara.
7. Mape, kurā tas notika: Zm_dust_banzuke
8. Serveris: ZM

 

Tātad "admins" Saeima swarm roundā nomira un visu laiku pavadija skatoties uz pārējiem, tolaik es tajā roundā biju nositis vairākus cilvēkus + izmantojis AP, lai pildītu misiju, vienā momentā, kad centos regenot hp skraidot pa mapi un skatoties, kur vēl ir izdzīvojušie sāk man nonsense dir*t augumā, ka es nepildot misiju utt, bet noskatoties demo pedejo round, var skaidri un gaiši redzēt, ka misija tiek pildīta un pirms tam tika savākti jau vairāki killi. Pēc frāzes "gaidi demo forumā" saņēmu rupju atbildi manā virzienā, pēc kā sekoja "man vienalga par tavu sūdzību". Pēc šīs frāzes var redzēt, cik attīstijies un piemērots administrātors ir serverī. Manuprāt, neesmu vienīgais cilvēks, kas pamanija tā mazā ibio attieksmi serverī un cik kompitents administrātors viņš ir šajā komūnā. Cerams šis topiks nebūs lieki veidots un Administracija darīs kaut ko lietas labā!!!

                                             

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12157 atbildes forumā
Online: 452d 0h 25m
Redzēts pirms 3 stundām
Pievienots, 2018. gada 06. janvārī, 10:28
0
post

Vakar ar adminu serverī parunāju, protams, viņš nespēj izturēt, kad visu laiku kāds viņam piekasās par visu, ja es nemaldos zm serverī ir tikai 2 admini,viņi abi nespēj visu nokontrolēt un sanāk dažreiz kļūdīties.

Par tēmu : Slay bija pamatots, jo tu zināji kur ir ct, vismaz viens kur bija, bet tu negāji virsū un gaidīji  visu laiku, kad warden ultimate atjaunosies, lai varētu to iegūt un hp dabūt atpakaļ. Un tāds mazs ieteikums jums abiem, vairāk jau tev- Savaldi muti, ja nespēj savākties izrubī čatu ar hud_saytext , lai  nebūtu nekādu problēmu, demo laikā tieši tu kaut ko piekasījies viņam un aizvaino, tev jau sen būtu jāsēž gagā/banā. :)

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0