bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Banu apelācijas / Ban appeal
11
2
topic
Unban GLOX , KNAVE NEMAZ NESKATIES
Gloks
Lietotājs
Pavārs
Glox
867 atbildes forumā
Online: 76d 3h 58m
Redzēts 25. martā, 16:40
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. janvārī, 18:29

1. ******************************************** 
[CBAN] You are banned from this server 
[CBAN] You can complain at : ck.lv 
[CBAN] Banned nick : Glox ( Glox ) 
[CBAN] Time remaining : Permanent ban 
[CBAN] Reason : wh 
[CBAN] Ban IP : 80.217.225.211 ( 80.217.225.211 ) 
[CBAN] Ban Steamid : STEAM_0 : 1 : 43026695 ( STEAM_0 : 1 : 43026695 ) 
[CBAN] Admin : knejvs 
******************************************** 

2. 

http://www.kick.lv/bans/search/?ban_id=32890">http://www.kick.lv/bans/search/?ban_id=32890

3. https://failiem.lv/u/rbnjuuka    https://failiem.lv/u/dathpus8

 

4 . Pirma Demka

  1:18 - brutāls pre-fire pa vēl neieraudzîtu enemy. Piedevâm čells izgâja uz a1, skatoties pilnîgâ nekurienē, ar domu lai ķip "nejauši" ieraudzîtu enemy.
- Skatoties demku uz lielakas rezolucijas ir iespejams redzet vina roku A1..
02:22 -  tā vietā, lai reaģētu uz pirmajiem diviem ieraudzītajiem enemy, čalis nogaida sekundi un reaģē uz trešo, kas skrien virsū.
Paskaties kas vinjam man pa ieroci rokâs... Tas ka es nesavu nenozime ka man wh + 3 reali vareja dzirdet.
04:57 - neticami vienkāršs kill caur fullflash.
- Redzeju ka flash uzlido , meginaju notaimot kad izskrien , izshavu un dzirdeju ka paskid galva tapec parstaju saut.
06:04* - šoreiz izcili pārvietojamies caur fullflash. Vēl vienu momentu, un te ir skaidrs, ka čalim flash neko nedod.
- i mean , tu pats vari dzirdet savus solus pec tam kur tu dodies un ja atduries pret kko tu apstajies wnk , un plus minus zinot mapi vari aiziet kkur.
09:52 - indīgs check, pirmais enemy atradās off-angle spotā, bet pricels tieši uz baškas un laicīga reakcija.
* Itka var dzirdet ka vins skrien un apstajas.
11:25* -  atkal ļevijs check ar "reakciju", jo dziļāk ir dzirdams awp. Bet nu šis vēl nav stabils wh moments.
Bija vienkars rush no mida, iecekoju vai baze nav awp uz default spotu un ierushoju kaste. nesapratu kas tur par leviju  cheku.
13:06 - atkal fullflash un atkal darbojamies izcili. Ok, flash uzsprāga PĒC tam, kad enemy tika ieraudzīts, taču čuvaks pārstāj šaut divas lodes pēc enemy krišanas, kas nav iespējams, atrodoties zem fullflash.
- Man tur nebija full flash , bija daleji noflashots :) 
13:19 - karoč šis moments šķiet maza huiņa, bet patiesībā ļoti masīvs moments. Ejot šādi virsū a2, tīram spēlētājam mērķis ir piefiksēts pie kastes vai nedaudz pa labi no tās (nekustās). Respektīvi, ejot virsū, mērķis virzās pa kreisi, un tiek mērķēts vienā un tajā pašā punktā. Savukārt Gloxam vienā brīdī pirms enemy ieraudzīšanas tas mērķis sastingst un precīzi paliek uz skrienošo kubiku. Noskatoties uz x1/4, sapratīsiet manu domu. Normālā situācijā (bez wh) viņš ar reakciju uzvilktu to mērķi pa labi, nevis priekšlaicīgi "palaistu" mērķi brīvā kustībā.
Nesapratu par ko doma, manu prat moments ir pufelis.
18:49 - atkal fullflash. Viņš nav vienā līnijā ar enemy, pa mikrofonu tikai sadirš. Te jau jasna, ka nav flasha nemaz.
- nezinu kapec , bet kad speleju skrienot aiz Zkill man nenoflashojas vispar. 
22:25 - pārdomā mest HE un vēlreiz izchecko spotu, kad enemy bez pazīmēm pametis savu posteni.
Tu manu pratu lasi, es vienkarsi neizmetu HE, pirmstam vinu redzeju, kur problema. Info par viòu jau bija.

 

Otra demka .

Te man vispar trukst vardu , noskatijos demku 2x un neko nesaskatiju no tevis teikta.

EDIT: Knave ,neticu ka tu paspeji noskatities demkas 2x tik isa laika posma. neticu ka vispar ieskatijies

Pēdējo reizi rediģēja Gloks, 2018. gada 26. janvārī, 18:36.

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3433 atbildes forumā
Online: 131d 1h 22m
Redzēts pirms 7 stundām
Pievienots, 2018. gada 27. janvārī, 17:08
1
post

Labs ir, čell. Sākumā iespējams ir vērts atkal pieminēt, ka man nav nekādu antipātiju pret Gloxu, esmu daudz šāvis ar šo kēksu kopā arī ārpus kick dd2. Man arī šis bija pārsteigums, bet tomēr grozies, kā gribi, abos demo spēle nav tīra. Šodien jauna diena, noskatījos abus demo pilnībā bez wh, bez sevišķas atpakaļ tīšanas, un diemžēl diemžēl nekādi nespēju tevi attaisnot.

 

Trīs galvenās problēmas:

1) Brīžos, kad pusho un kāds enemy tevi gaida spotā, tev mērķis "aizpeld". Respektīvi kaut enemy visbiežāk sēž default spotā (spotos, kurus tu normālās situācijās izcheckotu), tu tajos brīžos neapzināti skaties nekurienē (taisni/grīdā). Izskatās tā, ka ej ar taustiņiem, bet ar otru roku, kas parasti ir uz pelītes, tu dzer alu. Taču brīžos, kad enemy knapi ieraudzīts, tā tiek izdarīti flicki, lai izskatītos, ka enemy ir nejauši saredzēts.

2) Tavi checki ļoti daudzos gadījumos ir nepilnīgi. Piemēram, 31:34 no otrā demo. Tu abus stūrus @b2 nemaz nenochecko līdz galam. Ja enemy ir iespiedies stūrī, viņš tevi ez savāc. Un tā ir visu laiku, bet nevienā no šiem momentiem tur neviena nav. Taču tad, kad tur atrodas enemy, tev aizmirstas pacheckot tās vietas.

3) Tev vienkārši ar vairāki masīvi 'iekrišanas' momenti, lai varētu palaist tevi brīvībā.

 

Iesaku paskatīties arī otrā demo momentus. Tie sarkanie momenti ir SMA - GI. Ļoti smagi. Tur jābūt vislidenākajai Latvijas čūskai, lai no tādiem izšmauktu cauri sveikā.

 

Runājot par pirmā demo skaidrojumiem:

 1:18 - Skatoties demku uz lielakas rezolucijas ir iespejams redzet vina roku A1..

Diemžēl, dārgais Glox, tieši ar MAZĀKU rezolūciju ir iespējams priekšlaicīgi saredzēt roku.  Domā, ka cs 1.6 grandi spēlē uz 640x480 rezolūcijas, jo viņiem nav ko darīt? Pārbaudīju uz max 1920x1080 rezolūciju, nekā neredz. Ir viens cits prikols, kas var līdzēt, lai priekšlaicīgi ieraudzītu enemy, bet tas nav nekādi saistīts ar rezolūcijas palielināšanu. Lai nu kā, iemet skrīnu ar pēc iespējami mazāku demo laiku, kur redzama enemy roka. Varbūt kļūdos.

+ Šajā momentā ir tas, ko runāju par mērķa "aizpeldēšanu". Tu tā aizraujies ar kubika uzmanīšanu, ka tavs mērķis paliek pilnīgi neloģiskā spotā. Un tev tas gadās bieži šādos brīžos pirms "negaidītām" sadursmēm. Ļoti tipiska wallhackeru kļūda.


02:22 - Paskaties kas vinjam man pa ieroci rokâs... Tas ka es nesavu nenozime ka man wh + 3 reali vareja dzirdet.

Okej, šo varētu pat izsvītrot. Es biju iztēlojies, ka tajā skrienošajā barā tas trešais nav lāga dzirdams, tomēr varu ieskaitīt.

Tomēr atkal. xD Tu savāc to vienu no pirmajiem diviem ieraudzītajiem. Par to otru pilnībā aizmirsās, un tjomu nemaz necheckosim. Zili brīnumi, ka enemy ir pazudis.


04:57 - Redzeju ka flash uzlido , meginaju notaimot kad izskrien , izshavu un dzirdeju ka paskid galva tapec parstaju saut.

Šis ir ļoti, ļoti veiksmīgs kills, ja reiz tā. Ja šis būtu viens no retajiem momentiem, tad nemaz nerakstītu, tomēr unreal.


06:04* - i mean , tu pats vari dzirdet savus solus pec tam kur tu dodies un ja atduries pret kko tu apstajies wnk , un plus minus zinot mapi vari aiziet kkur.

Aiziet drīkst, nekādu problēmu. Bet tu nekavējoties checko tālāk visus spotus, pricels izcili tieši uz durvīm. Pilnīgi nekādu pazīmju, ka esi fullflashed.


09:52 - Itka var dzirdet ka vins skrien un apstajas.

Paturot prātā, ka netika izdarīts nekāds flick, tas ir vnk samērā precīzs check uz čali, kas neatrodas default vietā.


11:25* - Bija vienkars rush no mida, iecekoju vai baze nav awp uz default spotu un ierushoju kaste. nesapratu kas tur par leviju  cheku.

Ir runa par awp, kas atrodas a1 tunnel dziļumā. Ja tu iepriekšējo momentu izcili uz skaņu lasīji, tad kāpēc tagad neej pēc skaņas, bet kā mīzals pa priekšo checko nedzirdētu fujaku? Piedevām šis prefs atkal ir bez flick un ļoti laicīgs.


13:06 - Man tur nebija full flash , bija daleji noflashots :) 

Sāksim ar to pauzi longā. Kā to var izskaidrot?

Otrkārt, apskaties free look aiz sevis. Tur ir 0% iespēja, ka nav fullflash, bratan. Gadījumos, kad flash ir virs tevis, pat aizgriežoties, nevar izvairīties no 0.5sec akluma. Tu nebiji ne aizgriezies, ne kā citādi.


13:19 - Nesapratu par ko doma, manu prat moments ir pufelis.

Kā skolā mēdza teikt - izlasi uzdevumu divreiz. Noskaties uz x1/4, tad sapratīsi. Ja vēl neaiziet, tad piedāvāju pavisam īsu demo.


18:49 - nezinu kapec , bet kad speleju skrienot aiz Zkill man nenoflashojas vispar. 

Šis ir ļoti diskutabli, bet par šo varam aizmirst, jo HLTV ar savu noflash nespēj neko pierādīt šajā momentā.


22:25 - Tu manu pratu lasi, es vienkarsi neizmetu HE, pirmstam vinu redzeju, kur problema. Info par viòu jau bija.

Vislabākais ir tas, ka tu viņu redzēji aizejam goosā, līdz ar to tas ir viss info, kas tev ir. Tad izvilki HE, atrazdamies aiz sienas. Viņš spotu pamet, tu nomaini HE un atkal dodies checkot. Šī, protams, var būt sakritība, tikai ne tad, ja ir tik daudz citu momentu un ja tavas kustības TIK sinhronas ar enemy kustībām.

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 3h 40m
Redzēts pirms 9 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 27. janvārī, 18:07
1
post

kick_glox dēmo.

11:18 - Sākot no ši laika, Tu skrien uz b2 tu pamani,ka Tev šauj cīrulis un pēkšņi neredzēdams otru pretinieku,kas pa trepēm jau skrien Tu viņam izšauj prefā? Hmmm stabils prefire
22:22 - Kas par faking smoke check? Vai nu nosmoke vai kubs.
23:05 - Watafāk vecīt? Tu skrien a1 nenočekojot pa labi uzreiz tēmē uz bedri,kur ir pretinieks un jau vienkārši gaidi viņu? stabili kubs,jo visā demkā Tu katrreiz izčeko tur.
30:03 - Okey Tu nošauj divus pretiniekus Centrā. Centrā ir divi smoke,caur kuriem nu nekādīgi nevar redzēt pretinieku,tu prost iešauj viņa prefā. Stabils kubs
40:11 - Vārbūt šis moments nav tik īpašs,bet kā Tu nojauti,ka tur atrodas pretinieks un ka viņi ir veseli 2? Un kad šāvi otru kāpēc Tu velc viņam līdzi tēmekli,kad šis cenšās mukt prom? 50/50 
41:08 sākot Tu skrien uz b2,ķip uz TS respu,bet te sāc čekot pa kreisi un pēkšņi pa labi un pagriezies,jo redzi ka pretinieks Tev skrien virsū. Hmm nu varbūt šis vēl tā +/-

51:30 - Tu skrien uz C,nošauj to čali kas Tev ar usp šauj okei,bet kā Tu zini,ka pretinieks atradās tieši aiz kastes? Visa dēmo garumā Tu nekad tur neesi čekojis un defojis,bet šoreiz Tu to izdariji?!!!!
57:51 - Okej vienkārši?!:D Tu skrien pamani pretinieku skapī sāc pa viņu defot un tad Tu redzi,ka šis pušo Tev virsū un Tu sāc mukt prom?Un fascinē tas,ka Tu prost vēl viņam velc līdz ar tēmekli nu ķip def kad šis sāk pušot / stabils kubs
 

Man apnika meklēt momentus no viena dēmo,ja sāktu vēl meklēt no otra tad vienkārši es nomirtu no bada.
 


⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 22m
Redzēts 2023. gada 21. oktobrī, 21:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 27. janvārī, 18:17
0
post

  1:18 - brutāls pre-fire pa vēl neieraudzîtu enemy. Piedevâm čells izgâja uz a1, skatoties pilnîgâ nekurienē, ar domu lai ķip "nejauši" ieraudzîtu enemy.

- parādi man lūdzu screen ar jebkuru rezolūciju, kad tur redz roku.

 

04:57 - neticami vienkāršs kill caur fullflash.

- es tajā hltv demo neredzu bija tur ff vai nē, ja bija, tad nu to var pieskaitīt pie lucky šāviena, bet nesaprotu par kādu galvas plīšanas skaņu tu runā...

 

09:52 - indīgs check, pirmais enemy atradās off-angle spotā, bet pricels tieši uz baškas un laicīga reakcija.

- neko pārdabisku nesaskatīju, dzirdēt varēja, ka tur notiek kustība, mērķis arī bija savā vietā, kur tam parasti jābūt čekojot.

 

11:25* -  atkal ļevijs check ar "reakciju", jo dziļāk ir dzirdams awp. Bet nu šis vēl nav stabils wh moments.

- neko nesapratu, ko ar šo gribēji izcelt.

 

13:06 - atkal fullflash un atkal darbojamies izcili. Ok, flash uzsprāga PĒC tam, kad enemy tika ieraudzīts, taču čuvaks pārstāj šaut divas lodes pēc enemy krišanas, kas nav iespējams, atrodoties zem fullflash.

- nu pieņemsim viņs nebija zem full flash, tāpēc spēja noteikt, ka viņš ir miris.

 

13:19 - karoč šis moments šķiet maza huiņa, bet patiesībā ļoti masīvs moments. Ejot šādi virsū a2, tīram spēlētājam mērķis ir piefiksēts pie kastes vai nedaudz pa labi no tās (nekustās). Respektīvi, ejot virsū, mērķis virzās pa kreisi, un tiek mērķēts vienā un tajā pašā punktā. Savukārt Gloxam vienā brīdī pirms enemy ieraudzīšanas tas mērķis sastingst un precīzi paliek uz skrienošo kubiku. Noskatoties uz x1/4, sapratīsiet manu domu. Normālā situācijā (bez wh) viņš ar reakciju uzvilktu to mērķi pa labi, nevis priekšlaicīgi "palaistu" mērķi brīvā kustībā.

:facepalm:

 

18:49 - atkal fullflash. Viņš nav vienā līnijā ar enemy, pa mikrofonu tikai sadirš. Te jau jasna, ka nav flasha nemaz.

- kāpēc rakstīt momentu, ja neredz hltv nemaz fleshus.

 

20:40 - interesanti, ka izdomā tur tieši paskatīties, jo nekad iepriekš tai vietai nepievērsi uzmanību.

 

22:25 - pārdomā mest HE un vēlreiz izchecko spotu, kad enemy bez pazīmēm pametis savu posteni.
- to mierīgi varēja definēt arī tā, ka viņš redzot ka enemy ir rokās granāta, viņš aiziet aiz stūra, bet iespējams izlīda atpakaļ ar granātu lai uzmestu un tieši tajā brīdī viņš domā nošaut.

 

 

Gaidu screen par pirmo momentu.

Gloks
Lietotājs
Pavārs
Glox
867 atbildes forumā
Online: 76d 3h 58m
Redzēts 25. martā, 16:40
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 27. janvārī, 18:38
0
post

  1:18 - brutāls pre-fire pa vēl neieraudzîtu enemy. Piedevâm čells izgâja uz a1, skatoties pilnîgâ nekurienē, ar domu lai ķip "nejauši" ieraudzîtu enemy.

- parādi man lūdzu screen ar jebkuru rezolūciju, kad tur redz roku. 

Ja godigi tad es esmu parskatijies , atvainojos , tikai del ta melna punkta padomaju ka roka.  Tas plus minus vinigais izskaidrojums no manas puses par sho momentu

20:40 - interesanti, ka izdomā tur tieši paskatīties, jo nekad iepriekš tai vietai nepievērsi uzmanību.

Ja tu runa par to kas aiz kastes, tad biju cela uz tuneli , bet ieraudziju emkas glau tapec aizlidu tur.

 P.S un par otro dmeku , ko es neemsu pateicis vel te apelacija bet chata , mes ar Kraimu monitoringojam viens otra

 

 

EDIT: Man vairs nav ko piebilst savu emsu pateicis , par monitoringu un punktu , jus pashi varat izveleties ticer vai ne , gaidishu tikai gala lemumu, un caru ka vins bus pec iespejas atrak,

 

Pēdējo reizi rediģēja Gloks, 2018. gada 27. janvārī, 19:58.

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12157 atbildes forumā
Online: 452d 0h 13m
Redzēts pirms 39 minūtēm
Pievienots, 2018. gada 27. janvārī, 19:50
2
post

Ja jau visi kaut ko raksta, es arī ierakstīšu. :shlop:

Man atsūtīja viens labs draugs šādu tekstu:

 Nu es vairāk gribu skatīties no psiholoģiska viedokļa. kāpēc viņš sākumā minēja, ka nesaprot neko par 2. demku? un pēctam saka, ka monitoringoja? prāta aptumsums iepriekš bija? un es kkad sen puba, kad speleju vnk specos sēdēju, specoju viņu un viņš reāli spēlēja tā, ka unreal, moš viņš tur baigais pro vai kas, bet baigi visu zināja, kur kas ir
 un šaubos, ka viņš tik loti tryhardo, priekš sūda puba.
 + tas, ka sēž ts3, ir kas novērš uzmanību  un nevar uz skaņu tikai spēlēt, ja kaut kas fona runā.

Ok, ķeramies klāt pie demkām, man,protams, labs draugs arī sarakstīja momentus.

1demo:

1:18 - Tātad, noskatījos 3 reizes gan normālā atrumā, gan speed 0.3. Abās reizēs redzams kā glox uzfliko uz pretinieka pirms tas ir vispār pamanāms... ok, ok... Es uzskatu, ka šitas bija tāds diez gan blatant wh... KAUT GAN, vienmēr ir iespēja, ka cilvēks izdomās tā izdarīt, bet ne šoreiz - uzskatu te ir izmantots wh 100%.
2:22 - nekas īpašs.
4:57 - caur steamed hltv nevar redzēt flashus, tāpēc nezinu vai bija pilns fullflash vai aptuveni 90%. Uzskatu, ja bija fullflash, tad sanāk tā, ka glox nošauj čali fullflashā, reaģē tikpat ātri kā bez flasha un vēl nomaina uz nazi un uzsprejo it kā nebūtu flash bijis... ja tomēr būtu bijis fullflash tad viņš paslēptos pēc killa... noflash??
6:04 - nekas īpašs
9:52 - Noskatoties slow-mo pārliecinājos vai nebija nekāda laicīga prefire, prefire nebija... Demo var dzirdēt, ka kāds atrodas catwalk jeb a2. Iespējams, ka viņš domāja, ka pretinieks skrien virsū, tāpēc mērķēja vietā, kur visbiežāk skrien. Otru nepaņēma, izskatījās, ka negaidīja, ka būs vēlviens. - neuzskatu, ka šeit bija wh.
11:25 - Pirmais čalis, kuru nošāva bija diez gan grūti pamanāms. Reakcija bija ļoti ātra priekš tā, ka šo cilvēku bija grūti pamanīt. Nošāva vēlvienu, bet aiz durvīm nepaskatījās, it kā zinādams, ka tur nebija vairs neviena, kas varētu skatīties muguru. - mazas aizdomas.
13:06 - It kā nekas īpašs, ja čalis tika redzēts pirms fullflasha, iespēja arī reaģēt tik ātri skatoties kill feed un redzot cik ātri tika nošauts cilvēks, bet parasti cilvēki negriežas atpakaļ uz sienu, lai paslēptos tik koordināti, bet parasti aptuveni zinot kur jāiet nekustina peli un dodas, kur vajag, jo tā taču vislabāk saprast vai peli nepakustini pa daudz un neaizej tur kur nevajag.
""<--- Un starp citu tā pauze longā pirms sadursmes arī ir viens "wtf", bet pieņemsim, ka čalim kaķis uz galda uzlēca."" - Šito es arī domāju, kāpēc, lai tādu pauzi taisītu? - komentārs īsti neko neliecina par wh.
13:19 - Skatoties bez palēlinājuma izskatās, ka cilvēkam vai nu nebija vieta vairs uz paliktņa, gribēja nomainīt peles pozīciju un ierāudzīja pretinieku. Palēlinājumā skatoties nesaskatīju neko tādu, it īpaši tad, kad otro reizi pretinieks pīkoja, domāju, ka viņš wh taču nebūs paspējis izslēgt, kamēr šaudās. - neuzskatu, ka wh.
18:49 - Neko nevaru komentēt, jo neredzu ne flašus, ne dzirdu, ko saka.
22:25 - Ok. Nesaprotu šo momentu, parasti cilvēki lienot ārā sākumā skatās uz goose, bet glox izdomā skatīties saita vidū, bet, protams, iespēja tāda, ka viņs neprecīzi nomērķēja uz goose "kur gribēja skatīties lienot ārā," bet par to stipri šaubos, jo nomērķēja galīgi garām. Tas, ka noķēra īstajā brīdi ir iespējams. - 10% wh.
 

2demo:

3:29 - Uzskatu, ka nav iespēju sadzirdēt pretienieku, it īpaši, kad kāds komandasbiedrs runā pa vidu. Gaidīšana + prefire, nesaprotu? Iespējams wh.
03:56 - Parasts moments, ir redzams, ka pretinieks atkāpjas, tas liek domāt, ka viņš mūk un tāpēc gloks met he. Neko nesaskatu.
12:13 - nedaudz dīvains crosshair movement, bet paļaujoties uz skaņu iespējams, ka centās prefirot.
15:44 - Nesaredzu neko tik ļoti īpašu šeit. Čalis noflašo kādu. Viens atkāpjas, to, kas atkāpjas pēc būtības visgrūtāk būtu nošaut, tāpēc viņš iet pēc tā, kas ir fullflashā un vistuvāk. Beigās sastop vēl 2 spēlētājus, kuri ir fullfashā, tos nošauj. - neko nesaskatu.
15:51 - Pirmais, ko es darītu, paskatītos aiz kastes, jo neticu, ka no tā skatupunkta var redzēt vai tur kāds ir. Iespējams viņš vienkārši paļāvās izjūtām? - neko īpašu neredzu.
16:14 - Noskatījos šo momentu pāris reizes, nav izskaidrojams kāpēc glox šāva prefire, kaut nebija redzama neviena mazākā daļa no pretinieka ķermeņa. - Wh
18:21 - Pavisam viegli izskaidrojams, čalis dzirdēja pretinieku, tāpēc pagāja tuvāk malai, lai nonāktu labākā pozīcijā pēc iespējas ātrāk.
22:14 - Neizprotu, kas šeit tik ļoti izsaka wh? Viss, kas šeit, pēc manām domām, ir tikai tas, ka nepaskatījās a1, kur vienmēr pretinieki ir bijuši. - 20% iespējamība, ka wh.
25:37 - Neko īpašu nesaskatu, nogāidīja līdz izlien pirmais, tas otrais bija tāds nedaudz aizdomīgs, it kā nedaudz aizdomīgs, bet ne īpaši. Es nedomāju, ka cilvēks zinot, ka pretinieks ir aiz durvīm labajā pusē apstāsies, lai pārbaudītu vai kāds ir starp durvju spraugu. - neko īpašu neredzu.
26:10 - Reakcija pārāk ātra, lai pēkšņi bez čekošanas ieraudzītu pretinieku un nošautu to. - aizdomīgs moments.
28:48 - ok. Jau laikus skrēji paslēpties, jo zināji, ka skaņa nāk no a1? Neticu tam, ka tu dzirdēji. - diez gan iespaidīgi reaģēja - wh.
30:02 - Neko tādu īpašu nesaskatu. Iespēja, ka tas duck bija lai labāk ieņemtu pozīciju skatīties durvis, bet pamanīja pretnieku. - nekas ļoti aizdomīgs.
37:05 - Nekas pārdabisks, tik domāju, kāpēc, lai tu skatītos tikai vienu pusi, ja tu neredzi nevienu? -wh?
41:17 - Saprotu, ka tu iespējams zināji, ka pretinieks būs aiz kastes, bet kā tu zināji, ka neviens nebūs kreisajā pusē un to, ka aiz kastes ir divi? - wh
43:02 - Pārdabisks prefire? -wh.
 

Šeit līdzīga situācija un arī tava atruna par monitroingu, nav nekāda jaunā, bet tipiskā atruna, tāda pati kā ''man brālis spēlēja ar wh, unban pls''

Pēdējo reizi rediģēja Latvians, 2018. gada 27. janvārī, 19:54.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3433 atbildes forumā
Online: 131d 1h 22m
Redzēts pirms 7 stundām
Pievienots, 2018. gada 27. janvārī, 19:53
0
post

No sākuma tur "var redzēt uz lielāku rezolūciju", tad "padomāja, ka punkts ir roka". Labi. Tajā skrīnā tur vnk nekā nav, lmao.

Otrajā demkā ir gana daudz momentu, kas nevar būt uz montoringu, kaut vai pats pats pēdējais.

 

Un lolwut, es joprojām nesaprotu, ko tu dari BT amatā, haha. Es schokkuram veselas divas reizes PM esmu rakstījis momentus ar spēlētājiem, kurus esi unbanojis, un viņus pēc tam pārskatīja un banu atstāja.

Remember-ME
Lietotājs
Čūpis
1480 atbildes forumā
Online: 27d 4h 17m
Redzēts 2022. gada 06. aprīlī, 21:07
Pievienots, 2018. gada 27. janvārī, 20:22
1
post

Tātad ar Capture , Čemija un BT atļaujām speciāli izskatīju šim indavīdam demo.

Sākšu ar vispārējo pārskatu , kurš likās pavisam savādāks kā capture un knevs, jo sākumā nekādus aizomīgos momentus nesaskatīji, un domāju ka viņi ir kļūdijušies, bet demo turpmākā gaita man lika pārdomāt, protams, ir situācijas , kuras var izskaidrot un kuras ir veiksmīgas sagadīšanās, bet ir situācijas , kurām es personīgi nevaru atrast paskaidrojumu.

parastie momenti lai tikai piekasītos netiks iezīmēti

ar bold momenti kuri ir skarbi, bet iespējams ir atrisinājums

sarkanie- viennozīmīgi neiespējami izskaidrot /vismaz man/,

12:17 Izskrienot uz a2 platformas , šauj par tālāko enemy kaut vai vispirms ieraugi pavisam citu, bet moments ļevījs , jo var norakstīt uz dbldduck.

 20:29 Ieskatās ik pa laikam sienā, jo saprot ka enemy var nākt no abām pusēm, enemy ,kurš tika kill nebija izdevis nevienu skaņu, varēja dzirdēt tikai kad skrien pa Ts base uz B pusi, lejējo nedzird, bet Tu sadzirdēji, it kā sagaidīji, bet nu pieņemt vēl šo arī varētu.

22:12 Skrienot R pa C , Varēji pamanīt enemy pie smoke/platforma/, nezinu kāpēc , bet Tu neredzēji līdz....  22:16 Nu nezinu cik ļoti labi okulāri tiek pirkti, bet tur knapi 2x slowā varēja pamanīt head , bet Tev sanāca pamanīt spēles brīdī. 22:22  Lūk, iepriekš kā minēju varēja pamanīt enemy, bet Tu neredzēji, bet pēc tam kā skaidri zinādams uzreiz pa taisno ej ar pric uz viņa kaut vai viņš visu savu raundu ir pavadījis camp base,  un skaņa nekāda, bet Tu jau biji pārliecināts ka tur ir.

22:39 Kas bija tas? Tu atkal it kā izmanto R piegājienu caur b2, bet atkāpies pēdējā brīdī ieraugot enemy, apkārt ir burst skaņas un nevar dzirdēt tur kad viņš nāk caur C durvīm, bet Tu brīnumaini sadzirdi.

22:43 100% full flash , jo nokrīt tieši pie Tevis, bet Tu spēj tik patiesi reaģēt kad vari uzreiz chekot pārējās vietas, bet to es noteikt nevaru .\

30:11- Viņu varēja redzēt caur smoke, bet Tu nešāvi kāpēc?! Man izskaidrojuma nav

33:48 Pats pa pic saki kad viens ir aiz kastes, bet kā tik precīzi varēji pateikt, man nav ne jausmas, jo apkārt ir skaņu bardaks .

37:05 Skrien, ieraugi ka enemy tur stāv, un pēkšņi apstājie nevaru saprast iemeslu, jo citus iepriekšējos raundus skrien tur kā vecis , bet atšķirība citos raundos tur neviens negaida Tevi un vari droši skriet.

45:55 Kārtējā reize kad srien R, bet ieraugot kad enemy Tevi gaida aiz stūra apstājies un maini  pa 180 grādiem kursoru uz citu pusi, neizskaidrojami.

 52:39 Te ir vienkārši moments ,kuri izskaidrot nav iespējams, enemy redzēt nevar , pat 2x slowā, bet Tu uzreiz taisot dblduck fire uz kubu, neizskaidrojami, jo visa demo laikā tu pa to vietu taisi pirmo x fire. Kaut vai tā ir def vieta.

54:46-  Ideāla redze, knapi varēja pamanīt enemy kad viņš tur ir , bet Tu skaidri saredzēji un noreaģēji ideāli.

Pieminēšu kad tur WoLLver1N spēlē ar wh, ja kāds demo ir skatījies , pievēršat uzmanību, šī persona pric velkā pa sienām, taisa prefire utt.

Rezumē par visu demo, sākums tīrs un low spēlēšana, vismaz manā redzējumā , ik pa laikam sāk uzrasties labāka spēles taktika un neizskaidrojami momenti, spēles sence vienveidīgs. Bet ir brīži kad tiek slēgāts.

Ja ar 2 pārliecinātiem momentiem un 6 diezgan pastipriem moementiem nav pietiekami nezinu kas notiek?!

Mans personīgais lēmums slēgāts.

Varbūt veltīgi esmu izmetis apmēram 3h sava brīvā laika, bet nu skatījos visu ar neitrālu skatījumu.

Pieminēšu ka monotoring var noņemt pāris šos momentus, bet ne visus. Par kuru arī cik saprotu ir jābūt sodam.

Pēdējo reizi rediģēja Remember-ME, 2018. gada 27. janvārī, 20:25.
Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12157 atbildes forumā
Online: 452d 0h 13m
Redzēts pirms 39 minūtēm
Pievienots, 2018. gada 28. janvārī, 17:33
2
post

Nav ko lieki vilcināt šeit laiku.. 

Bans paliek.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0