bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Filmas
2
0
topic
⚔️ STRAIGHT OUTTA COMPTON 🔫
emaymyska.
Biedrs
+ ZM GOD +
💎
1357 atbildes forumā
Online: 29d 6h 38m
Redzēts 20. februārī, 21:09
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 16. martā, 21:28

ķip velviens filmu apskats , sen no manis nav bijis neviens blogs , topiks utt . Kā jau esat pamanījuši , taisu blogus , topikus par reperiem , tāka arī šī filma īpaši neatšķirsies no iepriekšējas . 

Orģinalais Nosaukums - Straight Outta Compton

Izlaiduma gads -  2015

Žanrs - Vesture, Drāma , Biogrāfika.

Režisors -  F.Gary Gray

Galvenājā lomā -  O'Shea Jackson Jr ,  Corey Hawkins , Jason Mitchell

 

 

Stāsts par leģendāro reperu apvienību N.W.A no Komptonas - Kalifornīja , kura 80to gadu beigas (1988) veica milzīgu pagriezienu hiphopa žanrā. Stāstā vestīts par grūto dzīvi 80to gadu beigas un par milzīgo diskrimināciju no varas iestādem / policijas .

 

 

Filmā galvenie varoņi ir ļoti pazīstami reperi kā Ice Cube , Dr.Dre un Eazy-E kuri 80to gadu beigās kļuva par vienām no visu laiku ietekmīgākajam hiphopa personībām repa vesturē . Filmā piedalās arī Ice Cube dēls "O'Shea Jackson Jr " , kurš attelo pašu Ice Cube .

 

 

Filmai nav ne vaines , taču es gaidīju ko vairāk. Filma mani īpaši neizrāva, jo noskatījos to tikai ar trešo reizi , jo iepriekšējas divas es pusē iemigu . Tomēr ļoti labi aktieri , kas filmu padara reālaku un intresantāku . Iesaku noskatīties šo filmu , bet es pats dotu šai filmai   7/10 , jo tomēr filma nav tik lieliski, kā es cerēju . 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0