bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
3
6
topic
Tiek meklēti jauni moderātori
Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 46m
Redzēts Vakar, 10:32
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 22. janvārī, 18:11

Ir atvērusies vieta 2 jauniem moderātoriem

Nesen pieņemtie visi 3 moderātori ir atlaisti/aizgājuši, būtībā ir 1 kopīga lieta visiem kāpēc tas notika - aktivitāte/motivācija. Īpaši nevēlos publiski apspriest kas un kāpēc, tā ir viņu pašu darīšana, bet galvenais ir saprast to ka moderātoram pienākums galvenais ir nevis tikai pieskatīt forumu kad ir laiks to darīt, bet gan regulāri visas dienas garumā pasekot aktivitātem, domāt jaunas idejas un tās realizēt un ja ir klusums tad kko izdomāt ko padarīt.

 

Ļoti svarīga lieta ko vajag saprast "heiteriem" ir tāda ka moderātori dara tikai labu projektam, visi moderātori ir pelnījuši milzīgu paldies par vissu un var tikai pateikt ka žēl ka nesanāca, un es aicinu kopīgi dot iespēju jauniem cilvēkiem, iespējams ka būs kandidāti ļoti šaubīgi, bet nu iespēju būs jādod - gribam vai nē, bet mēs ar administarātoriem netikam galā.

 

Īsumā vēlos pastāstit par to ko es prasu no moderātoriem:

- Moderātors droši drīkst paņemt kādu brīvdienu, bet par to ir japabrīdina lai pārējie zin ka vajag aktīvāk tajā brīdī pasekot forumam.

- Moderātori netiek paverdzināti vai pārstrādināti, bet es sagaidu katru dienu ka būs redzams ka kaut kas ir ticis izdarīts, kaut vai kāds sīkums, ja es ienākšu forumā un redzu ka 4h neviens nav nevienā topikā neko rakstījis dienas vidū es piesiešos moderātoram - kāpēc viņš neko nedara lietas labā.

- Ja es neredzēšu kaut 1 interesantu rakstu vai konkursu nedēļā es piesiešos moderātoram.

- Es iedošu sarakstu ar kādām 10 lietām ko ikdienā ir jādara - ja es redzēšu ka nekas no tā vairākas dienas netiek darīts - es piesiešos.

 

Šis darbs nav grūts, bet viņš prasa palielu uzmanību.

Šo visu garo penteri uzrakstīju tāpēc lai nākamie kuri pieteiktos par moderātoriem - zinātu uz ko viņi parakstās, kā arī tie kuri mīl dot ANTI, saprastu ka jau šaubies tad liec REC, nevis ANTI un no šī projekts nevar ciest, bet tikai iegūt, un steidzami vajag palīdzību :)

~Evils~
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 327d 5h 34m
Redzēts Vakar, 14:22
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 22. janvārī, 18:16
0
post

Reāli viss ko tu pateici ir tas, ka vajag muļķīti kas spamo katru dienu foruma spēlēs, moderatori nav vajadzīgi, ir vajadzīgi aktivitāšu rīkotāji. 
Kā arī 100x teikšu lietotājiem viss pohuj, konkursos aktivitāte smieklīgi zema, pat ar gigantiskām balvām :D 

Un ko īsti tu gribēji pateikt ar to, ka mēs administratori netiekam galā, ar ko mēs netiekam galā? Kas nav izdarīts? Foruma spēles nav saspamotas, lai būtu redzma "aktivitate forumā" viss pārējais ir izdarīts.

Pēdējo reizi rediģēja ~Evils~, 2017. gada 22. janvārī, 18:18.

Obijs
V.I.P.
Lietotājs
2312 atbildes forumā
Online: 251d 11h 19m
Redzēts 21. aprīlī, 02:54
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 22. janvārī, 18:20
1
post

ZELTA VĀRDI JEVIL AKA WHITE BIRDIE... Arī uzskatu ka moderatori nav vajadzīgi un administracija tiek galā paši. Un visas neaktivitātes ir tikai un vienīgi dēļ lietotājiem, jo paši nezin ko grib... 

 

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 46m
Redzēts Vakar, 10:32
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 22. janvārī, 18:21
2
post

Bet, evil, aktivitāte krīta nevis paša no sevis, bet tāpēc ka samazinās aktīvo lietotāju skaits - tas samazinās tāpēc ka samazinās foruma aktīvitātes.

Ja palielinās aktivitātes, tad palielinās lietotāj skaits un palielinaš arī dalībnieku skaits.

Respektīvi - tu negribi rīkot konkursus jo tajos maz piedalās, tāpēc vajag rīkot vēl mazāk konkursus dēļ kā būs vēl mazāk kas tajos piedalīsies :D Tu burtiski ieej vnk cilpā kura var novest tikai pie tā ka vispār nosprāgs projekts un neko nevajag darīt :D

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 22. janvārī, 18:22.

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 22. janvārī, 18:25
1
post

Hāāā, nejēgas kas pakāsa modu.

Konkursu rīkotāji rīko aktivitātes un konkursus, kāpēc viņi nav moderatori? Nē, neliec viņiem modu, a to Tev prāta pietiks...

Nekur citur nemeklē moderatorus lai spamo webu, moderatorus meklē lai viņi uztur kārtību webā. A, šis kick ir, aizmirsu.

Ņem, dod modu kādam no viņiem, daudz posti.

~Evils~
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 327d 5h 34m
Redzēts Vakar, 14:22
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 22. janvārī, 18:30
0
post

Vispār piredze rāda, jo retāk kaut ko uztaisa, jo lielāka interese. 
+ chemij nosauc kaut vienu labumu kādēļ vajadzētu kickā postot? Ok bez domu izteikšanas kāda ļoti saistoša tēma.  Bet piemēram foruma spēles kāds labums no postošanas? Tu teici, ka sataisiji, ka par postošanu nāk klāt ieiro, nešķiet, ka kautkas nāktu, viss ir tieši tā pat kā iepriekš tikai saki, ka nāk bet to just nevar negrama. 

Ko es gribu ar to pateikt, jo vairāk modi, jovairāk stūlbi konkursi / spēles, jo vairāk sūdi par kuriem visiem nospļauties, jo no tā nav nekāda labuma. 

Ja vel lvl profilos dotu kko tad būtu interesanti postot, bet arī tas jau vairāk kā gadu vienkāŗsi bezjēdzīgs papildinājums webā, gluži kā karma. Kas mainā sno tā man ir + 1000 vai -1000? 

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 23m
Redzēts 18. aprīlī, 20:38
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 23. janvārī, 14:36
1
post

Topiks ir bezsakars, tāpat kā tavs domas kādam ir jābūt moderatoram, ja tu gribi, lai forumā tie rīkotas aktivitātes jaunas idejas, ta meklē konkursa rīkotājus, aktivitāšu rīkotājus, ja tu gribi moderatorus, tad meklē moderatorus, kas vēlas pieskatīt forumu. Tu neesi aizdomājies kāpēc te moderatori brūk vienmēr? Varbūt ir vērts pasēdēt un padomāt? KK pareizi pateica, liec pirmajiem top5 lietotājiem moderatoru, jo viņi aktīvi posto, tas taču moderatora pienākums ja? Un tās muļķības, kas vislaik tiek pieminētas, ka administratori tiek ar visu galā vienkārši vajag kādu diplomu izsniegt, jo ne katrs ko tādu var izdomāt...

 

Izmantošu momentu, par cik šāda tēma tika pacelta par moderatoriem, tad nu es tiku norakstīs dēļ tā, ka man nav brīvas laiks 24/7 sēdēt forumā un čekot, lai aktivitāšu saraksts neapstātos vismaz uz 1h, kaut gan viņš labi zināja, ka būšu aktīvs tikai pēc darba, un tas viņam bija paskaidrots pirms es saņēmu statusu. Kaut gan statuss varbūt būtu palicis, ja kā jau te pieņemts, es būtu piekāpies čemijam un neuzstājis uz savu viedokli.

 

Lai veicas jaunajiem moderatoriem, esat noliferi un celiet kick aktivitāti, savādāk jums šeit neizdzīvot.

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5483 atbildes forumā
Online: 351d 12h 24m
Redzēts Vakar, 20:27
Pievienots, 2017. gada 23. janvārī, 14:58
1
post

KK screen shots nekam neder ;0 jo:

 

1. KK - viņam jau ir pieejas un statusi. Viņš jau pāris aktivitātes veidoja, pacēla, bet vairāk īsti neko neveido ;/

 

2. Slaviks jeb Piwrix - nu viņa daudzreiz mainīgā aktivitāte čakarē un arī tas, ka viņš nezkaitāmas reizes ir atteicies un atkal pieteicies statusiem. Bet viņš ir viens no saraksta, kurš varbūt ko izdarīs vēl. Un viņam ir pieteikums jau gatavs.

 

3. Evil - viņam arī ir pieejas un statusi. Un viņš arī šo to veidoja un šad tad izveido vēl, bet pārsvarā war3 giveaway un tos galeriju konkursus.

 

4. Chemijs - viņam ir pieejas un statusi. Bet viņš ņemās ar, ko citu.

 

5. Enemijs - es? hahaha ;D jūs trulie heiteri un tie sīkie pakaļskrējēji tik ieheitosiet, nekas nesanāks. Un arī nekas nesanāktu, jo man vienalga, es negribu neko darīt, es slinks, jo es tā arī vairs neesmu izdarījis to, ko gribēju, tas ir, ka nav nekādu apskatu no manis vairs, slinkums un sliktais garastāvoklis vainīgs.

 

6. Rihs - viņam jau sen sen sen ir bans.

 

7. Evija - viņa jau sen ir nozudusi un viņa nav tā kura ko darītu ;0 visi posti no forum spēlēm vien tik ir.

 

8. Znt - viņam ir bans, bet viņš varētu būt kandidāts uz mod, jo teica ka viņš daudz ko foršāku un labāku izveidotu. Varētu tad dot tomēr iespēju, bet tad tik jādod unbans un jāprasa vai viņš vispār nāks atpakaļ un ko darīs. ;0

 

9. Klaus jeb cupuys - arī iespējams varētu būt kandidāts priekš tā, varbūt ... nezinu ko teikt par viņu ;0 aktīvs jau ir forumā un serveros.

 

10. UBBPP - tas ir tas snaipers, kurš savus postus dabūjis no saviem sporta topikiem pirms kādiem 100 gadiem par kuriem visiem bija pofig un no forum spēlēm. Atgriezās, bet re atkal nozuda ;0 nesanāks.

 

Vienīgi tad piwrix, znt, sirius ir derīgie - bet kā redzam, piwrixam ir problēmas ar aktivitāti un statusu noturēšanu, znt ir bans, un sirius .... nu par viņu gan nezinu ko teikt.

 

Vai arī tad - Chemij sāc pats veidot konkursus forumā, kk un evil arī sākat viedot un turpināt citus konkursus, vai kā savādāk uzturēt to aktivitāti.

 

aaa un vēl ;D lolwutam un vēl citiem ir taisnība ... ja tu gribi aktivitāti, meklē vairāk konkursu rīkotājus, aktivitāšu rīkotājus, nevis tieši moderatorus, kuriem drīzāk ir jāuzmana kārtība forumā nevis jāveido aktivitātes.

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2017. gada 23. janvārī, 15:09.

            

sneiks
Lietotājs
I'm a savage.
1137 atbildes forumā
Online: 58d 11h 4m
Redzēts 2023. gada 12. martā, 00:07
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 23. janvārī, 21:26
0
post

Piekritišu augstāk minētajam, visu ko tu nosauci, galīgi neizklausijās pēc moderātora amata.

Tas ko tu nosauci izklausās pēc konk rīkotāju.

Manuprāt Moderātoru pienākums ir apturēt spamu, aizvainošanu iekš čata, un apbalvot ar bridinājumiem cilvēkus kas tos ir pelnījuši.

Turklāt pēc tavis izveidotā topika mazliet varam secināt laikam, kapēc kickā nekad nav bijuši patstāvigi ilgi moderātori :P

 

 

exdent
V.I.P.
The Notorious
580 atbildes forumā
Online: 19d 14h 51m
Redzēts 5. aprīlī, 00:52
Pievienots, 2017. gada 25. janvārī, 14:56
0
post
lolwuts jau visu pateica. kickā moderators - " konkursu un aktivitāšu rīkotājs "

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 46m
Redzēts Vakar, 10:32
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 25. janvārī, 15:14
0
post

Enemy, tavs apraksts kadidātu ir ļoti labs, bet es nepiekrītu daļai ka aktivitāti var pacelt tikai konkursu un aktivitāšu rīkotāji, es uzskatu ka vajag moderātorus lai domātu citus veidus kā to panākt, kā arī es periodiski papildus uzdevumus iedodu.

Tas ir burtiski adminsitrācijas uzdevums plānot kā projektu attīstīt, nevis aktivitāšu rīkotāju - kā arī es neuzskatu ka vispār kāds gribētu pieteikties uz tādu stutusu "aktivitāšu rīkotājs" jo viņš izklausās stulbi :D

ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4790 atbildes forumā
Online: 121d 5h 37m
Redzēts 21. aprīlī, 13:23
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. februārī, 16:28
0
post

ē, paldies enemij par Tavu uzrakstīto. Un tagad man ir unbans :D

Vispār biju aizmirsis, ka te jāieposto :D

Anonymous
Lietotājs++
Jeršovs
521 atbildes forumā
Online: 5d 18h 27m
Redzēts 2022. gada 30. septembrī, 18:23
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. februārī, 16:53
1
post

Meh. Atsākot spēlēt 1.6 un atgriežoties kickā pēc diviem gadiem un lasot šo topiku saprotu tikai to, ka moderatoru ir pelnijis tikai Enemijs. 

Čatā ir tik bieži palīdzējis ar neskaidrībām un zibēnīgi ātri. Respektīvi-viens no aktīvākajiem forumā, ja ne pat aktīvākais.

#Enemij4MOD

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 46m
Redzēts Vakar, 10:32
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. februārī, 18:59
1
post

Manuprāt Enemijs derētu tikai un vienīgi kā čata pieskatītājs, neesm ievērojis ka viņš kaut ko citu ikdienā aktīvi darītu, tas nav domāts aizvianojoši, domāju ka Enemijs pats piekritīs.

Un čata pieskatītājs nav vajadzīgs :D kā jau minēju, pieskatīt kļūdas un likt warnus ir sīka daļa moderātora darba kura šobrīd vispār nav aktuāla vai problemātiska

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 05. februārī, 19:00.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0