bilde ko parada kad esi afk par ilgu
2
blogs
0.05 ieiro.

Fortnite pārkāp PUBG spēles autortiesības

Blogu izveidoja Latgales Čalis • 2018. gada 03. septembrī, 15:42

Sveiki visiem!

Es atradu vienu rakstu, kuru es pārtulkoju ar tulkojāja palīdzību un domāju, ka tie kas to nezina, liksies, ka šis raksts būs dēļ jums interesants.

Avots no angļu valodas: Šeit

Pagājušajā gadā popularitāte popularizēja PlayerUnknown's Battlegrounds, ieviešot kaujas karaliskās šāvēja žanru masām. PUBG vadīto episkā spēļu popularitāte ieviesa savu cīņas royale režīmu Fortnite, šāvēja, kas tagad dominē Twitch plūsmas un ir kļuvusi par vienu no populārākajām spēlēm uz planētas. PUBG izstrādātājs Bluehole iepriekš atklāja, ka tai bija "pieaugošas bažas" par līdzību starp abām spēlēm, un tagad koraļļu kompānija PUBG, kas ir Bluehole meitasuzņēmums, ir iesniegusi prasību pret Epic Games Korejā.

 

The Korea Times ziņo, ka PUBG norāda uz autortiesību pārkāpumiem Epic spēlēs, un ir iesnieguši tiesas prāvu Seulas Centrālās apgabaltiesai, lai noteiktu, vai Fortnite ir kopējis PUBG. "Mēs iesniedzam prasību, lai aizsargātu mūsu autortiesības janvārī," saka bez nosaukuma PUBG amatpersona paziņojumā The Korea Times. Nav īsti skaidrs, kā Fortnite, iespējams, ir pārkāpis PUBG autortiesības, bet abās spēlēs ir tāds pats Unreal Engine 4, kuru izveidoja un licencējusi Epic Games.

 

Vairāk nekā 40 miljoni PUBG eksemplāru ir pārdoti, un šī spēle ir iekļauta arī Xbox One konsolei. Fortnite turpina pieaugt ar popularitāti, daļēji pateicoties tam, ka tā ir brīvi spēlējama, un spēlē tikai aprīļa mēnesī bija tikai 300 miljoni ASV dolāru. Nesen abu spēļu mobilās platformas ir ieradušās, lai panāktu veiksmīgu pāreju no datora vai konsole uz tālruņiem.

Paldies par lasīšanu!


2018. gada 07. septembrī, 20:37
2018. gada 03. septembrī, 16:22
Nesparotu, ko viņi tur pārkāpj? Tas, ka PUBG ievieš "event pass", nav idejas zagšana no Fortnite? - muļķības! To vienkārši visi noklusē. Neko viņi nepanāks ar savu sūdzēšanu tiesā :D (man kaut kā liekas, ka šī ir novecojusi informācija) :nez:
2018. gada 03. septembrī, 16:29
Tiešām debīls blogs man sanāca. Vnk sen nebiju kickā un aizmiesu, ka te ir aktīvi biedri :D
Ka raksīju blogus citos saitos, biedri skatija aptuveni pēc 1 mēneša vai arī vairāk :D
2018. gada 03. septembrī, 15:43
tas nav nekas jauns, sen zināms, debīlisms.