bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
blogs

10 lietas ko nedarīt zombiju apokalipsē!

Blogu izveidoja ALLAHU TRAMP • 2016. gada 08. aprīlī, 15:24

Hey , Hey Tauta!

 

Šoreiz pastāstīšu 10 lietas ko nekad nedarīt zombiju apokalipsē. Protams , zombiji neeksistē un cerams , ka neeksistēs kaut vai kaut kas tamlīdzīgs varētu notikt. Šis raksts domāts tikai ''Zombiju'' faniem tāpēc heiteri liekaties mierā :D

1. Baigi stulbi būtu , ja tevi ķertu zombijs/i , bet iedomājies , ja tev ienāktu prātā tos aizdedzināt. Jā , iznākums skaidrs tu vairs nebēgsi tikai no zombijiem , bet arī staigājošām lāpām. NEKAD TO

2. Neizmanto pistoli zombiju apokalipsē kā vienīgo ieroci! Iedomājies , ka tu nekad neēsi šāvis ar pistoli un kad zombijs/i uzbruks tu vienkārši viņam netrāpīsi pietam radīsi lielu troksni , kas piesauks vel vairāk zombiju. Vislabāk būtu kaut kas līdzīgs zobenam un pistolei , un pistoli lietot tikai kad nekas cits neatliek.

3. Nekad neizdomā atstāt garus matus (SIEVIETES) , jo iedomājaties jūs bēgat no zombijiem ar metru gariem matiem un , kas zombijam jāizdara , lai tevi noķertu? Protams , jāaizķer aiz matiem.

4. Aizmirsti par modi un tamlīdzīgām lietām. Viens apģērbs kuru nepārvilksi pēc katra traipa. Šī ir fak*ng zombiju apokalipse un , ja tomēr zombijiem interesēs mode viņi tieši tos arī mēģinās noķert.

5. Nodarboties ar seksu. Protams , var jau ar to nodarboties , bet iedomājaties , ja viņa paliktu stāvoklī un beigās viņa inficētos un bērns piedzimtu kā zombijs? Tas būtu grūti... nogalināt savu bērnu.

6. Nekad nepārbaudot nesaki , ka šeit ir droši. Vienmēr kad dodies paslēpties pārbaudi visu kārtīgi (apkārtni).

7. Neizdomā tikai slēpties pagrabā lūdzu. Viena ieeja , viena izeja. Nāks zombiji un bām neko darīt ... būs vien jākļūst par pusdienām.

8. Dodamies uz lielpilsētu , lielveikali ''yey'' . ganjau zombiji būs aizgājuši. Tikai lūdzu nedodies uz lielpilsētām kur ir simtiem tūkstoši cilvēku!

9. Tikai neēsi kretīns. Kāda jēga , pasaki kāda jēga būt vel kretīnam un likt citiem sevi ienīst...tu vienkārši sev pats dzīvi saīsināsi.

10. Neklausi ko rāda pa TV , piemērams , ka ir kāda izdzīvotāju nometne. Tu to nezini , varbūt viņa jau ir iznīcināta vai arī to izveidojuši tādi , kas sasauc cilvēkus kurus pēctam apzags un nogalēs!

 

Paldies , ka izlasiji līdz galam , ja raksts sasniegs 3    tad izveidošu arī otru daļu :)


2016. gada 16. aprīlī, 18:44
Meh zombiju nebūs skatoties pēc tā kas notiek pasaulē šaubos vai tiks piedzīvots 22 gadsimts
2016. gada 16. aprīlī, 18:43
Zombiji nepastāv, bet var pastāvēt, un gan jau pēc miljons gadiem arī pastāvēs.
2016. gada 14. aprīlī, 18:00
TAk ehaidi negevu via mašinganu un pleca un ej visus šaut :D vai nu uz mašīnas jumta uzlikt
2016. gada 14. aprīlī, 17:59
Bija interesanti.
2016. gada 11. aprīlī, 21:53
kas to lai zin :THINK:
2016. gada 11. aprīlī, 21:46
interesanti palasīt, bet tas tā pat nekad nenotiks :D tas fiziski nav iespējams :D
2016. gada 08. aprīlī, 18:55
AKdievs sausmas.