bilde ko parada kad esi afk par ilgu
1
blogs
+0.15 ieiro

Kā izdzīvot zombiju apokalipsē : Pamācība priekš 'iesācējiem'

Blogu izveidoja ALLAHU TRAMP • 2016. gada 03. jūnijā, 11:53

Sveiki dārgie kick'ieši

Tākā viens cilvēks no cita portāla man čīkstēja , lai izveidoju atkal zombiju rakstu...Ceturto tad šeit tas ir ''Kā izdzīvot zombiju apokalipsi "Pamācība priekš 'iesācējiem'

Bet nu sāksim rakstiņu 

 

Zombiji  zombiji  visur... Autors: Daivids Kā izdzīvot zombiju apokalipsē : Pamācība priekš 'iesācējiem'1.

Zombiji , zombiji , visur mūsdienās ir zombiji! Visur kur mūsdienās tu skatīsies ir kaut , kas saistīts ar zombijiem :

Filmas - Pasaules karš Z , 28 Dienas Vēlāk , Miroņu rītausma utt.

Seriāli - The Walking Dead

Grāmatas , pilns ar pamācībām internetā un rakstiem, video utt.

Pasaki kur nav zombiji? Pat XXX video varētu būt zombiji  

Pat nepieminēsim Rudy Eugene (Netulkoju vārdu) , kas mēģina visiem iestāstīt , ka 'zinātnieki' jau ir palaiduši vai palaidīs vīrusu speciāli , lai 'attīrītu' planētu no mums...

 

1 Netiec sakosts Ja tev ir... Autors: Daivids Kā izdzīvot zombiju apokalipsē : Pamācība priekš 'iesācējiem'

1. Netiec sakosts. Ja tev ir iekodis zombijs tad attā , jo tev vairs nav iespējas izdzīvot , ja nu tev gadijumā nav paķērusies kāda 'pretvīrusu' dzira. Tad atliek tev tikai divas iespējas , pagaidi , nē trīs iespējas :

1. Izdarīt pašnāvību

2. Uzsprasīt saviem draugiem , lai tevi nogalina (Labākā iespēja pēc manām domām)

3. Varbūt tu pat pats gribēji kļūt par zombiju ''Hei draugi ziniet ko? Es būšu zombijs!'' Neuztraucies , droši vien tavi draugi tevi nobeigs kad būsi zombijs ļoti piesardzīgi un ātri - bez liekām sāpēm.

Bet , protams , tu vari nevienam nepateikt , ka esi sakosts un apdraudēt pārejos , domāju , ka lielākā daļa tieši tā būtu darijusi , jo vienkārši cilvēkam ir iebūvēts izdzīvošanas instinkts un mēs - cilvēki mēģināsim izdzīvot cik ilgi vien varēs (Nerunāju par tiem īpašajiem - pašnāvniekiem)

2 Scaronis noteikums domāts... Autors: Daivids Kā izdzīvot zombiju apokalipsē : Pamācība priekš 'iesācējiem'

2. Šis noteikums domāts visām sievietēm (un arī vīriešiem kam patīk ģērbties sieviešu apģērbā). Nekādas augstpapēžu kurpes un garās kleitas. Izturīgas sporta kurpes , kas domātas skriešanai tikai! Jo ziniet , būs daudz jāskrien un nedomāju , ka ar tām augstpapēžu kurpēm Jūs ātri paskriesiet. Bet , protams , ja zombiji nav iemācijušies 'skriet' tad vari mēģināt.

Zombijiem pārsvarā ir grūti uzkāpt pa trepēm neskaitot tos , kas ir kā traki , nenormāli traki pēc cilvēku miesas. Bet kad viņi izdzirdēs ''F*ck , mana potīte,'' tā būs viņiem kā mūzika ausī un tad tiešām viņi centīsies tev tikt klāt. Tāpēc vēlreiz. Velc kurpes ar kurām tev būs ērti kāpt pa trepēm , rāpties pa sienām , skriet pa ceļu , mežu ... Nu tev vajadzēs ļoti labas kurpes , kas derīgas visam kam   

 

3 Un scaronis ir... Autors: Daivids Kā izdzīvot zombiju apokalipsē : Pamācība priekš 'iesācējiem'

3. Un šis ir visbriesmīgākais noteikums kāds var būt... Tieciet vaļā no resnīšiem vai vienkārši apaļīgiem cilvēkiem kam sports nav uz Tu. Viņi vienkārši palēlinās tevi un tu pats sevi ievilski daudz lielākā riskā nekā biji. Ja tev liekas 'Tak don't ya worry kad vajadzēs bēgt atstāšu , lai apēd' tā 90% nebūs. Tu sadraudzēsies ar viņu , jo citas iespējas nebūs , jo nebūs tev iespējas tad izvēlēties draugus. Un kad būsiet draugus diezvai gribēsiet savu 'draugu' atstāt nāvē.  Tāpēc uzreiz , ka redzi , ka kāds apaļīgais izdzīvotājs tuvojas tad uzreiz ej uz citu pusi. Pietam nerunāsim , ka viņi patērē vairāk pārtiku , ūdeni kaut vai viņi bez tiem varētu iztikt daudz , daudz ilgāk.

Ja vēlies pārbraudīt vai esi derīgs partneris citiem izdzīvotājiem tad noskrien'zombiju maratonu' un , ja izrādās , ka neēsi tad...Ej uz diētu TAGAD , jo zombiju vīruss var parādīties tāpat kā LA (Los Angelos) zemestrīces! 

4 Cik vien ātri iespējams... Autors: Daivids Kā izdzīvot zombiju apokalipsē : Pamācība priekš 'iesācējiem'

4. Cik vien ātri iespējams savācies cik vien daudz vari visādus konservus un ūdeni , apģērbu , medikamentus. Lietas , kas nav vajadzīgas obligāti gatavot. Un pārvācies uz kādu vietiņu kur zombijiem būtu grūti piekļūt kā , piemērams , uz mazu salu. Neaizmirsti tikai par degvielu un ieročiem (pistolēm ar lodēm , daudz lodēm. Mačetēm...).Jo lielpilsētās vienīgā drošā vieta būs uz 100 stāvīgu mājas jumtu kur tev beigsies pārtika un ūdens...un tad atliks lekt no tās ēkas vai arī mirt bada nāvē (Manā vienā no iepriekšējiem rakstiem ir pieminēta 'bada nāve' kā viena no visbriesmīgākajām nāvēm).

5 Iegādājies laivu un atrodi... Autors: Daivids Kā izdzīvot zombiju apokalipsē : Pamācība priekš 'iesācējiem'

5. Iegādājies laivu un atrodi kādu ezeru no kura var dzert. Zombiji droši vien nezinās , ka viņi māk peldēt , bet iespējams , ka līdīs ūdenī... Tātad kad tev vajag bēgt ielec laivā aizpeldi līdz ezera vidum kur zombiji pat staigājot pa ezeru (zem ūdens) netiktu tev klāt un dzīvo laimīgs, parādi tiem zombikiem putniņu (vidējo pirkstu) , bet tikai tad , ja tie neprot peldēt. '' Tieši tā stul*ie līķi , es māku peldēt kā ar jums?''

6 Bumbu patversmes izklausās... Autors: Daivids Kā izdzīvot zombiju apokalipsē : Pamācība priekš 'iesācējiem'7.

6. Bumbu patversmes izklausās labi sākumā , bet , ja zombiji visapkārt šai bumbu patversmei sagrupējas tad tu pats sevi ieslodziji cietumā , apsveicu. Tu nomirsi no bada :) Izmanto šādas patversmes tikai , ja nekas cits neatliek. Tātad izveido sev patversmi , glābtuvi tā , lai pats pēc tam tiktu laukā , ja pēkšņi tevi ielenktu zombiji ap to vietu.

7 Nekad savā grupējumā... Autors: Daivids Kā izdzīvot zombiju apokalipsē : Pamācība priekš 'iesācējiem'

7. Nekad savā grupējumā neiecel līderi - psihopātu , kas galina zombijus prieka pēc nevis izdzīvošanas pēc. Vienmēr mēģini palikt kopā ar visiem citiem izdzīvotājiem nevis sadalīties kā bieži vien ir filmās. Tač labāk , lai paiet vairāk laiks nevis apdraudēt sevi vēl vairāk sadaloties. Jo ciparos ir spēks. Diezvai vai tu viens pret 120 zombijiem kaut ko izdarīsi...Bet 12 - Jūs pret 120 zombijiem varētu izdzīvot... Jo vairāk , jo labāk , ne?

8 Ja tiescaronām tev ir... Autors: Daivids Kā izdzīvot zombiju apokalipsē : Pamācība priekš 'iesācējiem'

8. Ja tiešām tev ir bailes no tā , ka varētu sākties zombiju apokalipse tad sāc jau tai gatavoties tagad. Padari savu māju izturīgāku , iebūvē nezin ko - visu , kas pasargātu no zombiju iekļūšanas , jo būtu tizli , ja tu braucot no darba uzzinātu , ka ir sācies zombiju karš un tev pat gluži nav kur glābties. Ne vienmēr arī var palīdzēt cik labs esi fiziski un gatavs zombiju apokalipsei. Ja esi , piemērams , koncertā kur ir tūkstošiem cilvēku un no vienīgās izejas zombiji sāk nākt. Ko darīsi? Neko kā tikai gaidīsi savu kārtu. Izdzīvotāji paliks tikai veiksmīgākie cilvēki , tāpēc gluži jēga nav īsti tai gatavoties pārāk traki , tikai ēdienu rezervītes atstāj.

9 Un vissvarīgākā lieta no... Autors: Daivids Kā izdzīvot zombiju apokalipsē : Pamācība priekš 'iesācējiem'

9. Un vissvarīgākā lieta no visām (pēc netikšanas sakostam) ir... Rezervju ēdiens , ūdens , lietas ar kurām var braukt ātrāk nekā skriet (velosipēds kā , piemērs) , ģenerātors , lai saglabātu ilgāku laiku elektrību , ieročus...Medikamentus...utt.

Vienmēr kaut kam trakam ir jābūt gatavam , pistole vismaz. Ja pēkšņi darbā pamosties (no pārlieku daudz darba var iemigt) no tā , ka tevi ēdienu paplātē kāds zombijs(miroņi neguļ , bet tu guli , kas ir vēlviens iemesls kāpēc būs grūtāk izdzīvot) uzlicis un sāk ēst vai arī , ka mājās pēkšņi ielaužas zombijs un tu kamēr meklē ieroci tikmēr jau esi ticis noķerts un apēsts vai pārvērsts vismaz par vienu no viņiem. Kā teicu. Pirmkārt jābūt ļoti gudriem , otrkārt viss atkarīgs no tīras veiksmes kur atradīsies kad sāksies šī apokalipse.

Mapi veidoja  Anonīmais... Autors: Daivids Kā izdzīvot zombiju apokalipsē : Pamācība priekš 'iesācējiem'

Karti veidoja - Anonīmais lietotājs

Tātad tu nevari palikt mūžīgi vienā vietā. Pietam , ja tur ir daudz cilvēki , tāpēc agrāk vai vēlāk tev būs jāpārvācās un nejau uz lielpilsētām vai Ķīnu. Kā redzi kartē šeit ir parādītas kādas tev ir iespējas katrā valstī izdzīvot. Pārvācies uz vietām kur ir pēc iespējas mazāk cilvēku un būsi mazliet lielākā drošībā nekā tad kad biji kur ir 1 000 000 cilvēku - vienā pilsētā   

 

Paldies , ka izlasiji rakstu līdz galam , neaizmirsti novērtēt ar   vai ej dillēs , jo pavadiju daudz laika strādājot ar šo rakstu. 


2016. gada 20. augustā, 02:38
ta turpini
2016. gada 12. jūnijā, 00:42
Cerams mēs varēsim izdzīvot :D
2016. gada 08. jūnijā, 21:47
Visi kuri gatavojas zombiju apokalipsei ir idioti
2016. gada 08. jūnijā, 21:59
Pamato kāpēc!?
2016. gada 08. jūnijā, 21:04
Jā.. bet "zombijs" nemaz nevar pastāvēt, ja ir apstājusies sirds un nenotiek asins cirkulācija, tas nozīmē ka ne tikai nevarētu neko pakustināt, bet pat smadzenēm nestrādātu zemapziņa un nespētu kontrolēt ķermeni. Vienīgais iespējamais veids būtu parazīts smadzenēs, bet tāpat, tas nemainītu to ka ikdienā ir jāēd sabalancētu ēdienu, nevis tikai gaļu, vai arī pēc mēneša vispār būtu spēku izsīkums.. apnika rakstīt :D es tikai cenšos pateikt ka zombiji kā filmas nav un nebūs
2016. gada 08. jūnijā, 21:13
Zincik ilgi šo rakstu veidoju??? 15 centi are you fucking kidding me :D
2016. gada 08. jūnijā, 21:19
Tāpec ka tu šo rakstu neveidoji kickam, bet gan citam portālam... ja vēlies aptuveni 3x lielākas balvas saviem blogiem tad liekot tajā portālā tev ir apakšā jāieraksta ka raksts ir ņemts vai arī ka raksts orģinālā ir publicēts www.kick.lv
2016. gada 08. jūnijā, 21:22
viens un tas pats. Pasaki jēgu kaut mazāko veidot šeit ļoti labus , pārdomātus , ilgtermiņa blogus? :D
2016. gada 08. jūnijā, 21:44
A jēga to darīt tajā protālā? :D tas pats stāsts, tikai tur aptuveni 2-3 reizes vairāk skatījumu un komentāru, es tikai saku ka ja gribi pilnu balvu, tad tev ir jāievieto rakstu vispirms kickā, un ja liek kur citur tad tev jāpieraksta ka raksts ir ņemts no tejienes
2016. gada 03. jūnijā, 12:13
Nu jaa, kaut esmu šajā komūnā tikai dienu, jau sapratu ka šeit ir ļoti kreatīvi un interesanti cilvēki.
Vispopulārākie blogi šodien
Autisms
Man ienāca prātā uztaisīt šitādu blogu, jo daudzi lieto šo vārdu nezinot ko tas nozīmē.Autisms ir dažādu  pakāpju psihiski traucējumi. Autisms izpaužās dzīvē no a...
6 komentāri
0
aye-aye
* Aye-aye (latviski ai-ai, bet viņš angliski krutāk skan) jeb slaidpirkstainis ir lemūrveidīgo pārstāvis, kas dzīvo Madagaskarā;* To sauc par aye-aye, jo būdams pārsteigts, tas izd...
2 komentāri
0
RuneScape's PvP aspect, which is known by the Duel Arena
Citing as a "developing group of experts and RuneScape Gold the latest technology", Jagex says it's not going to solely focus on dealers of gold or assets via RWT however additionally buyers....
0 komentāri
0
10 lietas ko nedarīt zombiju apokalipsē!
Hey , Hey Tauta! Šoreiz pastāstīšu 10 lietas ko nekad nedarīt zombiju apokalipsē. Protams , zombiji neeksistē un cerams , ka neeksistēs kaut vai kaut kas tamlīdzīgs varētu n...
7 komentāri
0
Atklāta jauna galaktika
Čau visiem es atradu interesantu tēmu, kur atklāja jauno galaktiku. Zinātnieki saka, ka tā ir iespējama viena no visuma pirmajām galaktikām. Tad patīkamu lasīšanu:)Izmantojot Habla teleskop...
2 komentāri
1
Cik tu esi vecs prātiņā? :D
 Mans rezultāts: 30Pārspējiet sīkie :D Smuki izdevas sataisit ka caur blogiem var jau testu aizpildit :) jej
78 komentāri
1
Homeless Guys Arm Wrestle For Money!
2 bezpajumtnieki cīnās roku laušanās par 100 dolāriem, gala iznākums ir visai aizkustinošs.Ņujorkā 2 bezpajumtniekiem piesolīja 100 dolārus tam, kas uzvarēs roku lau&scar...
8 komentāri
1
mēģināts nav zaudēts
 jā. šonakt porņuku vietā, es izdomāju pačakarēties ar jauno appu - garageband.tā kā man patīk visādi šitādi appi, nolēmu kaut ko arī uzcept.tiem, kam nav bail, ka ausis sāk...
7 komentāri
0
Bēgļi ienāk Eiropā .
Skats ir briesmīgs. Kā bēgļi ienāk Eiropā un ko tas mums nozīmē?Atklāti sakot jāsaka paldies Dievam, ka Latvijā nav redzami šādi skati, kā Vācijā, Grieķijā un citās Eiropas valstīs, kas ir ...
11 komentāri
0
Ko dara zvagžņu karu fani?
Kādai lielai tautai bez savas folkloras neapšaubāmi patīk visādi infantili komiksi par supervaroņiem un 'Zvaigžņu karu' sāga. Kāpēc šīs filmas saista arī latviešus, absolū...
3 komentāri
1
For Dase
Я буду другу твоему кости ломать, и буду тебя жестко ебать.Я буду клитор твой прокаливать, и буду в жопу тебя отжигать.Я буду в рот твой, свой хуй сувать, и в лицо твое сперму стрелять.Я буду бу...
21 komentāri
1
Vēl kaķīši
7 komentāri
0
Kapēc daudziem nepatīk ziemassvetki?!
Ir bieži dzirdēti apgalvojumi: «Es ienīstu Ziemsvētkus!» Tas var šķist dīvaini: kam gan nepatīk šie skaistie, baltie piedošanas svētki, mēs katrs tajos taču saņemam dā...
2 komentāri
2
Sievieti atlaiž no darba, jo viņa ir pārāk seksīga!
Šī krievu sieviete, kura ārpus darba ir DJ, zaudēja savu pamatdarbu, jo esot bijusi pārāk seksīga, vēsta viņas advokāts.Eleonora Verbitskaja strādāja kā birokrāts administratīvo pārkāpumu izp...
6 komentāri
1
Naudas statistika Latvijā.
 Pagājušajā gadā bankomātos Latvijā iemaksāti 2,67 miljardi eiro, liecina Latvijas Bankas apkopotā informācija. Naudas iemaksas bankomātos veiktas 8,37 miljonus reižu. ...
2 komentāri
0
Terminator 2 atgriežas 3D formātā
Būs grūti noliegt, ka vienīgais un īstais Terminators ir filmas otrā daļa Terminator 2: Judgment Day, kas tapusi Džeimsa Kamerona (James Cameron) uzraudzībā. Kamerons apvienojis spē...
1 komentāri
0
Fakti par Marsu
Sveiki kick'ieši!Varat droši neapstrīdēt faktus , jo tāpat nepiekā nenonāksiet. Faktus veidoju apskatot vairākas citas lapas kurās ir šie fakti pieminēti. Vienīgā lieta pi...
4 komentāri
0
Šo meiteņu dēļ, rokas slīdēs nedaudz zemāk.
Skaties un priecājies! Lai jaukas brīvdienas!           ...
21 komentāri
3
Melnā tirgus cenas.
Cilvēku orgāni, prostitūtas, eksotiski dzīvnieki, pasūtījuma slepkavas.... Ieņēmumi no nelegālajiem darbiem:Talibans (Afganistāna) – 200 000 000$ gadā no opija...
6 komentāri
0
Sapņu rotaļlieta bērnam alkoholiķim.
Par dažām lietām kas ir iekšā : 1 - elpu atsvaidzinātāji, 2 - Lukturīts, 3 - prezervatīvi, 9 - virve lai izkļūtu ārā pa logu. Par pārējo, es domāju, ka ir skaidrs
0 komentāri
0