bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
blogs
+0.20 ieiro

Mūsu īstās mājas - Marss?

Blogu izveidoja Cilveks • 2016. gada 15. augustā, 17:08

Tātad pastāv teorija ka mūsu... Autors: Jāņa oga Mūsu īstās mājas - Marss?1.

Tātad, pastāv teorija, ka mūsu mājas nemaz nav planēta Zeme, mēs šeit esam emigrējuši no citas planētas. Šī planēta patreiz tiek ļoti pētīta un tai gatavo cilvēkus ekspedīcijai. Šī planēta ir mūsu kaimiņš un Grieķu mitoloģijā no turienes nāk vīrieši un planēta ir izrūsējusi vistiešākajā nozīmē. Un planētu šo sauc par Marsu. Jā, ir cilvēki, kas uzskata, ka mēs esam dzīvojuši uz Marsa pirms uz tā notika katastrofa, kas iznīcināja visu atmosfēru, padarot šo planētu par ledus bluķi ( par šo katastrofu, precīzāk, katastrofas teoriju taps raksts ). 

Scarono teoriju apstiprina... Autors: Jāņa oga Mūsu īstās mājas - Marss?2.

Šo teoriju apstiprina fakts, ka cilvēkam ideāli būtu 25 stundas diennaktī un tieši tik gara ir viena Marsa diena. Pluss, mūsu atmosfēra un šīs planētas gravitācija arī mums īsti neder, jo vecumdienās mūs piemeklē artrīti, muguras problēmas un citas kaulu problēmas, kuras īpaši nejaukas paliek atmosfēras spiediena nomaiņas rezultātā un lietus laikā. Un padomājiet arī par pašu Marsu, zinātnieki ir pārliecināti, ka Marss savu atmosfēru zaudēja ļoti ātri - vienas dienas laikā vai pat vēl ātrāk. 

Kad notika aptuvenā... Autors: Jāņa oga Mūsu īstās mājas - Marss?3.

Kad notika aptuvenā Marsiešu emigrācija uz šīs planētas. Vadoties pēc teorijas, tas notika ļoti sen atpakaļ, tajā laikā dinozauri vēl staigāja pa šo planētu. Tiek pieņemts, ka šīs emigrācijas rezultātā arī dzima leģenda vai pat jau teorija par annunakiem - dieviem, kas nokāpa no debesīm, pirmajiem šīs planētas iemītniekiem, skolotājiem un radītājiem. Arī atlanti tiek pieskaitīti pie annukaku kārtas, tikai jau kā vēlāks to evolūcijas atzars, jo pēc leģendām, annunaki bija daudz garāki par mūsdienu cilvēkiem un dzīvoja krietni vien ilgāk. Un uz Marsa mēs, tiešām, būtu krietni garāki dēļ gravitācijas. Klimata, atmosfēras, gravitācijas nomaiņa piespieda šīm būtnēm sarauties un saīsināt savu dzīves laiku.

Ar laiku marsiescaroni... Autors: Jāņa oga Mūsu īstās mājas - Marss?4.

Ar laiku marsieši evolucionēja un palēnām saka aizmirst par savām īstajām mājām, sāka pierast pie šīs planētas, bet, tomēr, atstāju šādus tādus artefaktus, kas nokļūstot līdz mūsdienām, lauž zinātnieku prātus. Pēc šis leģendas notika masīva degradācija, kuras rezultātā tik attīstītā rase gandrīz nolaidās līdz dzīvnieku līmenim, jo šeit viss bija jāceļ no sākuma un notika gan tehnoloģijas, gan informācijas zudums. Katra nākamā paaudze kļuva "debīlāka"un "debīlāka". Tad ieradās tie, kas nebija notrulinājušies ( vai tā jau bija cita rase ), kas kaut ko iemācija šiem neandertāliešiem, atstāja savas ziņas un, protams, tā degradētā būtne viņus uztvēra kā īstus dievus un sāka tos pielūgt. Tad atkal notika attīstības periods ( visa Antīkā Pasaule sākot no Senās Ēģiptes, Divupes, Babilonijas uzplaukumu un beidzot ar Romas Impērijas grūšanu ). Šajā periodā cilvēki apguva eksaktās un humanitārās zināšanas, pieauga kultūras līmenis, radās megalītiskas celtnes.

 

Scaronajā periodā arī ir... Autors: Jāņa oga Mūsu īstās mājas - Marss?5.

Šajā periodā arī ir ļoti daudz gleznu, artefaktu, kas parāda, ka starp mums dzīvoja "dievi", kas nolaidās no debesīm. Par fenomenu, kāpēc senajām civilizācijām, kuras šķīra tūkstošiem kilometru un tajā laikā tik mierīgi ceļot nevarēja, radās tik daudz līdzīgu mītu, stāstu, leģendu un kāpēc senās civilizācijas visapkārt pasaulei ir sabūvējušas piramīdas, es vēlāk uztaisīšu rakstu. Ja runā par Marsu, tad arī tur var atrast piramīdas, ja ļoti grib sameklēt ( un ir liecības, kas uz Mēness arī ir antīkas būves ). Piemēram, lūk, analogs mūsu Gizas piramīdām, kuras astronomiski precīzi veido Faraonu dunci, jeb Oreona jostu - piramīdas vai līdzīgi veidojumi uz Marsa. Par piramīdām var runāt ļoti daudz, jo tās pašas par sevi ir mistiskas figūras.

Kā arī lūk veidojums uz... Autors: Jāņa oga Mūsu īstās mājas - Marss?6.

Kā arī, lūk, veidojums uz Marsa, kuru dēvē par "Marsa seju" un uz kuras regulāri var fiksēt kaut kādus nelielus uzplaiksnījumus. Zīmīgi, ka šī 'seja' ir pavērsta Zemes virzienā un skatās kaut kur Ēģiptes rajonā. Iespējams, sens vēstījums no mūsu "brāļiem" par mūsu sen zudušajām mājām.

Jebkurā gadījumā mēs pat... Autors: Jāņa oga Mūsu īstās mājas - Marss?7.

Jebkurā gadījumā, mēs pat pusi nezinām par mūsu vēsturi, par mūsu vēsturi un kāpēc nepafantazēt par šādu teoriju? Reālais var kļūt par nereālo un nereālais par reālo. Lai kā nu būtu, mūsu planēta ir unikāla, tā ir skaista un mums nevajadzētu šeit uzvesties kā barbariem - visu postīt, ņemt visu tikai priekš sevis un lietot savām vajadzībām. Šīs ir mūsu mājas un šeit dzīvot mūsu bērniem un mazbērniem. Lai jums jauka diena!:)

 

izmantotie avote: http://spoki.tvnet.lv/mistika/M…s-Marss/801106


2016. gada 12. septembrī, 16:44
par teorijām reizēm varētu teikt, ka cik cilvēku, tik viedokļu, toties teorijai salasās bariņš, lai to atbalstītu jeb piekristu, noliegtu vai izveidotu savu..
2016. gada 04. septembrī, 17:07
tāds bullshits, nu wtf :D
Šis būtībā saka ka evolūcija neeksitēja, ka cilvēks atlidoja no marsa, tak muļķības, tur nav ko fantazēt, atrada pāris sakarības cilvēkam un dzīvošanai uz marsa, kāmēr var nosaukt miljons sakarību kuras nav :D
2016. gada 03. septembrī, 19:27
viss ņemam chemiju uz marsu līdz un drotojam :D
2016. gada 30. augustā, 13:56
tur nav kick
2016. gada 26. augustā, 21:05
Labākā planēta ir zeme.
2016. gada 25. augustā, 16:04
Paldies par šo jauko rakstu.
2016. gada 23. augustā, 04:12
Njā, interesanti
2016. gada 18. augustā, 05:54
Emm Vikipedija?
2016. gada 16. augustā, 03:07
marss? A why? Planēta zeme labāka.
2016. gada 25. augustā, 12:26
Braucam peetit marsu!
2016. gada 15. augustā, 22:56
Bija interesanti palasīt.