bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sasveicinies
0
0
topic
Sveicienos ;)
bdmkuu
Lietotājs++
Čaks Noris.
405 atbildes forumā
Online: 9d 7h 41m
Redzēts 2018. gada 13. septembrī, 19:15
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 03. februārī, 03:07

Takā parasti nekad nav izdevusies šo "sasveicināšanās topiku" veidošana tad iespējams, ka šis būs kārtējais savervelejums, kurā būs ļoti daudz teksta un puse no jums to nemaz neizlasīs, bet nezinu varbūt tomēr kas sanāks, tapēc iesaku lasīt visu tekstu. Tiem kuri izlasa Liels paldies.

Tad nu iesāksim ar to vienkāršāko jautājumu. Kas tad es esmu?
Lūdzu.
Es esmu jaunietis savos brieduma gados,  Tad nu jau 16 gadus sauc mani par Ingaru uzvārdā Rudņrvu. Dzīvē esmu diezgan interesanta persona ar kuru domāju, ka nevienam nebūtu garlaicīgi, jo patīk vienmēr uzmest kādu joku un tamlīdzīgas lietas, bet ja ir nepieciešamība varu būt arī pats nopietnākais cilvēks kompānijā. Latvijā es nāku no pilsētas kuru sauc par Rīgu, no kuras labprāt aizvāktos beidzot, bet diemžēl tā dzīve niekārtojās tā, kā gribētos vaine?

Tagad nedaudz par vaļaspriekiem.
Tāds lielākais no tiem ir protams futbols, jo ja kāds uzaicina paspēlēt tad cenšos nekad neatteikt, jo kā nekā tā vispār ir ļoti interesanta spēle, kamēr tu pats to spēlē, bet ja jāskatās tad tas man vairs nepatīk. Nākamais ir protams labi pavadīts laiks, kuru es vienmēr cenšos izbaudīt par visiem simts, tas ir ja ārā ir skaista diena tad mājās nu es nenosēdēšu. Vienalga esmu viens, vai ar kādu kopā es vienmēr labā laikā atradīšos ārpus mājas. Tad jau šeit varam pieminēt arī šo tā saukto Counter - strike, jo agrāk tas tik tiešām bija viens no lielākajiem un spilgtākajiem laika pavadīšanas veidiem.
Par cs es šeit nerunāšu, tam es pievienošu atsevišķu atkāpīti. Protams nekur arī nepazūd labi pavadītie piektdienu vakari/naktis, kad ar draugiem kopā tiek iztemts diezgan iespaidīgs daudzums visdažādāko veidu alkahols.

Nu tad tagad par to cs un par to, kapēc tad īsti es esmu šeit.
iekš vituālās pasaules es esmu pazīstams kā "BDMKU" Ganjau, kā visur citur agrāk arī šeit atradīsies vecie labie kopā šāvēji. Tad nu ja to rēķinam gados, tad tas varētu būt jau kādi nu vismaz 8 gadi, bet precīzi nepateikšu, jo neviens jau nevarēja iedomāties, ka pienāks tas laiks, kad tev būs jāpasaka tā diena, kad tu sāki spēlēt. Nu šo gadu laikā neesmu kļuvis par nekādu super skilloto spēlētāju, jo nekad tā riktīgi neesmu piegājis šij spēlei, bet nu šaut es māku, tā teikt ne slikti, ne pārāk labi, bet māku. Protams vēl jau šeit varētu piemest, pagarināt tā saukto krāniņu, savu pieredzi ar administrēšanu, bet tas jau ir pavisam cits stāsts un tikai sabojās šo sasveicināšanos.

Paldies visiem lasītājiem <img class="bbc_emoticon" src="https://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/smile.gif" alt=":)" title=":)" />..

bdmkuu
Lietotājs++
Čaks Noris.
405 atbildes forumā
Online: 9d 7h 41m
Redzēts 2018. gada 13. septembrī, 19:15
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 03. februārī, 17:45
0
post

Gadījumā uzvārdā neielaidi kļūdu? <img class="bbc_emoticon" src="https://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/smile.gif" alt=":)" title=":)" />
Esi sveicināts pie mums un veiksmi turpmāk. 

Kļūdas nau ;)

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 13 ( 1793 skatījumi )
Tessa&Hardin, Сhrееру©, juliet, Latgales Čalis, hehegeeva, Mhm, sсhoKKur-, Amors, bdmkuu, deftones, Tvinks , FANTOMS, LatvietisNU