bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Counter-Strike 1.6
9
0
topic
Manas domas par LECH
muwa
Lietotājs++
1tapsquad
flakkus
446 atbildes forumā
Online: 9d 13h 22m
Redzēts 2023. gada 20. septembrī, 06:58
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. jūlijā, 16:29

Sis ir tikai manas domas par LECH, es biju mazliet par skarbu, jo bija besis, kad pamodos. no hate pls thx laik and subcraib for more minecraft pvp videos and free giftcard giveaways 201% real no scam

 

kraims
Jauniņais
Blasphemy
41 atbildes forumā
Online: 18d 11h 19m
Redzēts 2021. gada 20. augustā, 23:17
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. jūlijā, 22:03
0
post

Nu raksti, lecha boyfriend. 

Tas ir reali tā kā dzīvē. LECH tēlo kruto, aiziet satiekās dzīvē, nomīž un pasauc vēl kādu varoni, kas var viņu aizstāvēt.

Tu esi nonamers un vienmēr būsi. Ej labāk dzīve kautko varbūt sasniedz, "lielais" puik.

"nonamers" - Teica to, kaut kāds cheatu koderis, kas neko jēdzīgāku par basic cheatiem nevar uzkodēt, kas pat mēslaino vacu nevar bypassot. Tipiski puberi un noneimeri teiks to "Tu esi nonameris". Tas ir da best vecīt, tu rullē. Go and have fun. Man apnika kaut kādiem pro rakstīt. cya 

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 46m
Redzēts pirms 2 stundām
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. jūlijā, 22:04
0
post

Nevilkšu šo garāk - bans paliek.

Redzu ka te joprojām ļoti viedokļi atsķiras, arī mans viedoklis šī izskatīšanas laikā ir vairākas reizes mainījies, bet lai nu cik vēl varētu to kratīšanos nosaukt par "pats krata" visam ir savi limiti...

Bans paliek tāpēc ka - nav iespējams kratīt peli precīzi uz katru lodi, es saprotu ka lj lecot var uztaisīt līdz 13 streifiem pa mazliet ilgāk kā sekundi, bet to ka var katru šo sekundi ne tikai pagreizt peli uz 1 sanu, bet vēl pagreizt atpakaļ tieši uz to punktu kur ta bija pirms tam un tā - 6x sekundē ... nop.

Otrais iemesls tāpēc ka šī raustīšanās nekad nenotiek kad tu nešauj, kā var būt tāda precizitāte ka tu savu "kustināšanu" beidz tieši tajā brīdī kad pēdējo lodi izšauj vienmēr.

 

Lai dabūtu unbanu - nofilmē savu labo roku spēlējot kādā csdm serverī, es vēlos redzēt kā notiek šī kratīšana, un kā tu vari to darīt tik precīzi un sākt kratīt ar pirmo lodi, un beigt kratīt ar pēdējo lodi, un sprajot vienlaiīgi vēl tik precīzi.

TC

 

Paldies ezglggwp par lielo palīdzību.

 

Lech palūdza atvērt tēmu, atvēru.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 06. jūlijā, 00:34.

RobbaN
Jauniņais
1 atbildes forumā
Online: 11h 52m 21s
Redzēts 2022. gada 08. aprīlī, 18:36
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 06. jūlijā, 00:46
0
post

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

+1 brīdinājuma punkts. Bezjēdzīgs posts @Chemijs

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2017. gada 06. jūlijā, 00:52.
LECH
Jauniņais
13 atbildes forumā
Online: 1d 0h 41m
Redzēts 2017. gada 06. jūlijā, 13:19
6 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 06. jūlijā, 03:14
0
post

Tātad! ezglggwp, draudziņ. Neviens te nav ieradies mani aizstāvet. Ne krime, ne kāds cits. Pat neesmu nekādam prasījis, lai kāds atbild manā vietā šajā topikā. Teicu, kad atbildēšu pats ar savu viedokli, tad arī atbildēšu. Kā krime, tāpat arī es ierēcu par šo vienu lielo murgu. Kā jau tev biju palūdzis topiku uztaisīt, lai katrs, kas vēlas, var par šo visu pasākumu izteikt savu viedokli. Tas, ka jūs abi apmainaties ar viedokļiem, un tev liek domāt, ka viņš mani aiztāv vai ko tādu, tad tā nav. Tas parāda tikai to, ka jūs abi mēraties ar saviem i-krāniem, kuram garāks. Runājot par mīzšanu, es par saviem vārdiem atbildu, tā kā līdz šim neredzu, ka kādam būtu pārmetis, ko sliktu, tāpēc neredzu jēgu tam teikumam tevis teiktajā. Kā arī gribēju pateikt vel vienu lietu: "Neaiztieciet mani, neaiztikšu jūs".

Tagad runājot par momentiem.

04:11 - Nezināju, ka pretinieks atrodas bedrē. Apskatoties TAB, redzēju, ka palicis tikai viens pretinieks, pie reizes apskatījos radaru, kurā redzēju, ka b plantu savi komandas biedri ir jau ieņēmuši un tāpat arī daudzi jau bija pie A planta, tāpēc izejot no bankas izgāju uz A1 uzreiz, lai ietu uz A plantu, bet atcerējos, ka nepaskatījos bedri, līdz ar to pagriezos atpakaļ un gāju bedres pusi, giežoties uz bedri, pats vel nebiju skatījies uz bedri, mazums pretinieks no bankas mugurā iznāk. Tieši, kad biju jau pie bedres, tieši tad arī pamanīju pretinieku un satrūkos ieraugot viņu, līdz ar ko nostrādāja reakcija un adrenalīns, satrūkšanās dēļ, tāpēc nesaskatu šeit neko pārdabisku.

05:02 - Redzu, ka esi šo video ierakstījis ar ex_interp 0.1. Kaut ex_interp atbild par pretinieka interpolāciju, bet kā movementā, tā arī saušanā, var saskatīt dažādību specjot pretinieku ar ex_interp 0.1 un 0.01. Varbūt atšķirība ir neliela, bet toties tā ir redzama.
Pats esmu demo skatījies, specojis spēlētāju serverī, ar interp 0.1, gan 0.01. Ar 0.1 skatoties, tiešām var padomāt, ka spēlētājs spēlētu ar nospread un trigger vai aimu, ka mēŗkis uziet uz galvas un tad tikai nāk šaviens no ieroča, līdz ar ko arī raustītos monitors. Tāpēc skatoties ar slowmotion un interp 0.1, varētu padomāt, ka tur būtu trigger, ka mēŗkis uziet tikai uz galvas hitbox un tad tiek tikai izšauts.

05:08 - Runājot par trijiem fragiem uz A1. Pirmais frags kuram es iedevu flick, šo spēlētāju es biju dzirdējis, ka viņš nāca uz manu pusi vai bija, kaut kur tuvumā, tāpēc es biju izgājis un iedevu flick. Neko pārdabisku es neko šajā fragā neredzēju. Otrais frags, kas bija pie A planta galā augšā, pie brūnajām durvīm. Kā jau teicu, ka ar slowmotion un interp 0.1 var tiešām redzēt, ka tur mērķis tiek vilkts uz pretinieka un monitors kratās un izskatās pēc trigger vai aim, bet ar 0.01 interp gan monitors tā nekratītos, un kā lai es pretinieku nošauju, kas ducko uz vienu un otru pusi, nevelkot mērķi pēc iespējas tuvāk viņa ķermenim? Pretinieks jau pats uz mērķa neuzies un neteiks nošauj mani, tāpēc duckotājus nav tik viegli nošaut, kā tos, kas nelieto scroll, tāpēc arī izskatās, ka mērķis tiek vilkts uz kermeņa hitbox un skatoties ar interp 0.1 izskatās pēc aim vai kā tāda.
Un par trešo spēlētāju es nezinu, kas tur tāds ir. Informācija man nebija zināma par viņa atrašanās vietu, tāpēc viņš pēc c4 uzlikšanas varēja būt jeb kur. Varēja aiziet a2, varēja aiziet uz gusju, varēja plantu vispār uzlikt uz ct resp un pats aiziet midā, tāpēc, es skatījos aptuveni uz plantu un gaidīju, kad viņš izlīdīs, līdz ar to viņš izlīda, deva par sevi informāciju, tāpēc man nostrādā reakcija, un pēc iespējas tuvāk vilku mēŗki, cik varēju uz viņu pusi un šāvu. Tā kā demo ir ar skatīts ar interp 0.1, tad pie katra momenta var piekasīties.

07:15 - Nesaprotu, ko tu tur saskatīji. Ja man būtu biji tas trigger vai aim, tad izejot ar deagle būtu nošāvis pretinieku ar vienu lodi, bet tā kā es tēmēju pēc iespējas precīzāk galvai un visas lodes aizlodija garām un pretinieks aizmuka, tad nesparotu, kas te aizdomīgs.

07:26 - Nekā aizdomīga te arī nav, pretinieka ieroci redzēju, bet viņu pašu ne, kāpēc lai neizšautu caur kasti un nenogalinātu pretinieku?

07:45 - Runājot šeit par diviem kiliem midā un par trešo durvīs.Kā jau iepriekš minēju slowmotion un interp 0.1, tāpēc arī izskatās, ka mērķis uziet uz pretinieka hitbox, tad tikai uzšauj un monitors noraustās pēc tam. Nekā pārdabiska arī šeit nav.

08:03 - Par šo momentu jau biju teicis, ticat vai nē. Par pretinieku nekādas informācijas man nebija, tāpēc ieejot tjomkā pie sevis nodomāju, ka viņš varētu ieiei b2, tāpēc ejot iekšā tjomkā, skatījos uzreiz uz b2, kur viņš, protams, nebija, bet gan aiz labās sienas tumšajā stūrī, līdz ar to es nezināju, kur viņš ir, iznākot viņam no tā stūra, es atkal satrūkos, tāpat kā ar to pirmo momentu bedrē, tāpēc no satrūkšanās, peli noraustīju reakcijas rezultātā un adrenalīna palielināšanās gadījumā.

Tā kā savu viedokli esmu izteicis, administrācija var rīkoties tālāk, slēgt topiku vai atstāt diskutēšanai tālāk.

Kā jau teicu, man nekas nevienam nav jāpierāda par manu spēlēšanas prasmi, gribiet ticiet, gribiet neticiet. 

Ja spēlētu ar palīgprogrammām, tad mana dvēsele nebūtu mierā ar to un tad es vispār neatrastos šeit.

Peace

iluuzy
Jauniņais
25 atbildes forumā
Online: 1d 10h 38m
Redzēts 2020. gada 02. decembrī, 13:10
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 06. jūlijā, 09:56
0
post

šeit jau vairāk tas izskaidrojums būtu uz taviem momentiem, kā tu zini kur kāds ir or smthg like that takā Tevi nopaļītu uz kubiem, bet šeit jau runa iet par tavu aimingu nevis wh, bet nu labi par šo visu cirku pie visa vainīgs" ex interp " wuuhu unbanned lech. 

R2BxuMx.jpg

muwa
Lietotājs++
1tapsquad
flakkus
446 atbildes forumā
Online: 9d 13h 22m
Redzēts 2023. gada 20. septembrī, 06:58
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 06. jūlijā, 10:39
0
post

 

Es jau teicu 100reizes, LECH, iekš video un arī šeit, ka tas moments ar bedri un ka tu randoma tur pachekoji, bet no sakuma aizgaji longa - tur nav nekas tāds un es to neņēmu vērā

Kā arī, es nekur neteicu, ka tev ir esp/wh. 

Visas vietas, kur tu skaties , es pats zinu, ka tie ir def spoti kur skatities un ari pec skanas/logikas visu redzet.

Un lūdzu beidz iesaistīt ex_interp, ja tu nezini pat ko tas dara. 

Nevajag izskaidrot, ka tu zināji, kur viņi ir vai tā. < tur viss ir legit.  Mani vairāk interesē tavas kratīšanās metodes. 

Kautkādā akadēmijā mācījies? xD

ā, un teikšu vēlreiz un arī pēdējo reizi, triggers strādā, tad, kad crosshairam priekšā pieiet enemys/entitys un viņš to reģistrēs un automātiski izšaus. Ar triggeru TE nav NEKĀDA sakara, kā arī nekur tādu nepieminēju. Labi, nospread tur nav, jo sapratu, ka tas ir high fov ar high smoothu un silentu, kas jau ir fixots, tāpēc arī kratījās ļoti.

Ja vēlies, es varu atkal recordot ahujeno epizodi, kur izmantoju kaut ex_interp 0.01, kas tipiski neko nemainīs. 

es bez slowmo varēju iztikt, bet man te sūdzētos, ka daudzi neko neredz tur, jo viss ir tik ātrs un nevar saprast par ko es runāju.

Lieta tāda, ka ar to bedres momentu, tu sāki šaut random bedrē, kur neviena nebija un arī tas čalis kas nāca no t spawn, arī viņš nebija izgājis. Tas nozīme, tu sāki šaut un randoma bērt pirms viņš pat bija izgājis. ^_^

ā, un par tiem "satrūkšanas" momentiem, es nezināju, ka tu satrūcies tikai tad, kad izšauj, kas ir pārdebiski neiespējami un nevar vispār noticēt tavam story. 

Iedomājies, ja es sabīstos, tu obviously sāksi kratīt peli vai sabīsies pirms tu izšauj, vai arī tev baigi labais taimings, kad kratīt peli?

Manas domas nav mainījušas pat par 1 lietu.

Lieta tāda, es zinu, tādus kā tevi, kuri uzraksta b1g story un arī uzraksta, lai visi justu līdzi tev un tu būtu "nevainīgs".

"Kā jau teicu, man nekas nevienam nav jāpierāda par manu spēlēšanas prasmi, gribiet ticiet, gribiet neticiet. "

"Ja spēlētu ar palīgprogrammām, tad mana dvēsele nebūtu mierā ar to un tad es vispār neatrastos šeit."

Pēc manām domām, tu esi banots gandrīz katrā LV komūnā un tagad tu raksti šeit savu b1g story, kurš ir 200% real, lai būtu kur turpināt čītot.

 

 

LECH
Jauniņais
13 atbildes forumā
Online: 1d 0h 41m
Redzēts 2017. gada 06. jūlijā, 13:19
6 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 06. jūlijā, 13:04
0
post

Redzu, ka tu esi visu zinošais par čītiem, cik te es esmu ilgi bijis, nebiju te manījis tādu kā tevi, kas visu zina par čītiem, kaut arī ja biji, tad iepriekš baigi nerunāji par to. Salasījies kaut kādu murgus kodētāju forumos par čītiem un tagad atradies baigais koderis, tikai pats vac banus rauj  un citiem te batonus ausīs spraud par to, cik tu labi visu redzi un zini, bet citi neko neredz un nezina. Katrs var koderu forumu izlasīt no A-Z un arī Chemijam, kā arī citiem sastāstīt visādu bullshitu, kā katrs čīts strādā, tā kā nevajg. Kad tu video runāji par aim kā viņš strādā, reali pasmieties varēja, jā =D. Bet nu jā, pašam vac bani no saviem ļevajiem, uzkodētajiem hakiem un kaut te ļečī virsū, būtu labāk vispār muti nevirinājis. Par fastcup runājot, nezini visu, kas tur bija un kā bija, bet izdomā savu versiju kā notika un atkal spraud visiem savu versiju ausīs. Tā kā daudzi tavam bullshitam ir noticējuši un esi ar to pārliecinājis, cepuri nost.

muwa
Lietotājs++
1tapsquad
flakkus
446 atbildes forumā
Online: 9d 13h 22m
Redzēts 2023. gada 20. septembrī, 06:58
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 06. jūlijā, 13:25
0
post

Nu vecīt, es neesmu noname's.

Es te esmu reģistrējies kopš pagājšgada, kamēr tu, 2017 Maijā.

Es aktīvi spēlēju serveros un uzturos forumā, ja tu neesi mani pamanījis, nav mana problēma.

Ja tu nezini, kāpēc bija VAC ban's un par ko, lūdzu neraksti, pašam arī kauns nav.

Man ir īsti pofig, kas tev bija ar to fcup. Bans ir? Ir.

Vari arī līst atpakaļ uz savu fcup ar jaunu acc, ar savu colorcube. 

Runājot par tavu kodēšanas bullshitu, ko te raksti.

Lūdzu, tad ej un lasi visu no A-Z un būsi ļoti kruts un varēsi lielīties cik liels blatotājs esi. 

 

slēpts
Jauniņais
148 atbildes forumā
Online: 47d 8h 52m
Redzēts 2020. gada 18. decembrī, 05:46
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 06. jūlijā, 14:59
0
post

godīgi sakot, pretīgi paliek lasīt. galvenais, ka pats mauc ar čītiem, bet pietiek nekaunības vēl citus apvainot. kāds uzņēmīgs cilvēks varētu izveidot video par tevi ar visu momentu analīzi, būtu ļoti jautri. tikai īstens čītaks var tik pārliecinoši atrast un pamatot citu spēlētāju momentus.

muwa
Lietotājs++
1tapsquad
flakkus
446 atbildes forumā
Online: 9d 13h 22m
Redzēts 2023. gada 20. septembrī, 06:58
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 06. jūlijā, 15:08
0
post

liela nekaunība ir bustot čiteri.

b1g, shitlord tu esi. 

un jā, es vēlētos, lai kāds mani analizē <3

Pēdējo reizi rediģēja muwa, 2017. gada 06. jūlijā, 15:08.

Komisarchiks
Lietotājs
Unicorns bots
2203 atbildes forumā
Online: 31d 20h 26m
Redzēts 4. februārī, 00:27
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 06. jūlijā, 16:05
1
post

Starpcitu, ezglgglwp, tu tikai pēdējā laikā sāc aktīvi spēlēt un piereģistrēšanas laiks, ja godīgi, nav nekas tāds ar ko varētu braukt augumā. LECH spēlē aizdomīgi, bet ne tik aizdomīgi kā tu. Kā tas jāsaprot? Jāsaprot ir tas, ka Tu spēlē vēl aizdomīgāk un tavs aims arī ir diezko jocīgs. Noskatoties šo video, es varētu salīdzināt tavu un LECH'a aimingu un es nezinu, ko es tur atklātu. Varbūt atklātu to, ka Tev ir aimbots? Un kā Tu izskaidrotu kratīšanās, kad tiek veikts šāviens? Un vēl augsto hs procentu? + vēl daudzi pieminēja paškodētus čītus. Kāda iespēja, ka Tu viņus neizmanto kickā? Tā iespējamība ir 50/50. Arī LECH'am ir tā pat.

Klaus
V.I.P.
Lietotājs
JB Monster
ⒸⓊⓅⓊⓎⒸ
9794 atbildes forumā
Online: 119d 17h 5m
Redzēts 2022. gada 18. aprīlī, 00:00
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 06. jūlijā, 16:11
0
post

watafak komisar, kādu tu murgu sarakstiji.

 

 

 

 

muwa
Lietotājs++
1tapsquad
flakkus
446 atbildes forumā
Online: 9d 13h 22m
Redzēts 2023. gada 20. septembrī, 06:58
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 06. jūlijā, 16:12
0
post

Jā, es saprotu tevi. 

Tavā vietā es nedomātu tā.

Es kickā esmu ieviesis naudu un reputaciju, nedomāju vai ir vērts to pakāst, lai tikai pačītotu serveros, no kā nav nekādā jēga. 

Bet, ja tomēr kāds domā, ka es kickā ko izmantoju, lūdzu, jums ir opportunity taisīt vidakus/likt demo un sazin vēl ko.

Un kā arī domāju, vajadzētu slēgt šo topiku, jo laikam te viss ir skaidrs.

 

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 06. jūlijā, 16:43
0
post

Tak ko te runāt. Āksts norauj banu par aim, vēl te dienām runāt. Kas Tu kāds Ivans no Liepājas ka jāceļ tāds kipiš? Raksti apelāciju ja gribi, a bet Tev nav demo jo cs pārinstalēji. Veiksmi.

Bans paliek.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 147 ( 25579 skatījumi )
ksa, Pīļuks, Kiwi :], Venta, MENDIJA, cr3ww, bnation-, Hazard, tehshine, muwa, Churix, cerealkiller, Witch, denzens, Kizit, kaishi, BANZAI, alska, 1337, hUr, akasi, Andzh, not hns, kraims, cruelcin, sсhoKKur-, pankuksh, Tessa&Hardin, yostu, stn, Nurmachimaevmakachev, EXIT.-, Lachubliezejs, Seth, Rubax, ZombikOzy, `MEXX`, +_+Foršais_Mākonis_LV+_+, Capture, additional, Kubi, G$ SHOOTER, Beyondz, 1213, bullets aim far, Remember-ME, Kanazews, Alus, Dinarzz, Prometajs, Ashais, kaimins, mimiC, REDFOO, Fantograms, RobbaN, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., Chemp1k, Mhm, Fuk`dantE., luīze, Klaus, Omega, lemony, nisker, ANormalStick, iluuzy, love_me, rufffffs, ⛔lolwut?, Shmaro, Daņiks, kepsis, tuis, tHEBEAST, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, therealLECH, zebrinskis, eto je LECH, xVeins, Amors, ketamine, adjustable, Akyle, FROSTJAW, mauķelīte , esportinsh, Opaps96, Mohit, $ KRISTA $, Enemijs, Unicorn, 0nion_man_LV, Paldies., theroxos1, Release, cruelcin šļura, skyya, Fally, Dainukss, Delimo, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, yoko 777, Foxxy`s Poxxy`s, Mihuils.....tepat , Kvass, ~Evils~, Forestiņš, dest, slēpts, lucifers, Sandis., rswN-, HOPSIN, dudi, TedLV, Pizhikz., FIGDETMATRIXXX, VagineX, KLTM, PANDAROO, es milu xd, Salah, Alfreds_InTower, [TM] Faggot*, Komisarchiks, 2nf*, Saldenieks, Jogijs, MelodijAa., LECH, Bulis1983, Sajma, Королева, Chemijs, Abeliitee, Gigna, Jan4ezz, Bušs ?, Obijs, xXMedoxX, PikaChu, Sentro, Kokaīns, sneiks, knejvs, GlicK