bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
2
0
topic
Ieteikums @ Zm+War3
Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12162 atbildes forumā
Online: 456d 22h 40m
Redzēts pirms 2 stundām
Pievienots, 2017. gada 06. novembrī, 18:10

Čau!

Gan jau, ka pēc pāris mēnešiem Čemijs uztaisīs beidzot arī zm servera lielo resetu, tad nu nāku es ar pāris ieteikumiem , kurus pie reizes varētu sataisīt, kamēr taisīs resetu.

Tātad sākšu, protams, ar to, ka nikus maina, jā zinu, ka par to viņš jau zin (es tikai atgādinu) šodien atkal redzēju kā spēlētājam nomainās niks http://prntscr.com/h6xr5f

Tad nākošais manā sarakstā ir tas, ka bieži vien pēc tiem raundiem , kad ir Armaggedon,Apocalypse Vai Nightmare Mods, serveris atpaliek no visa (Ir sācies jauns raunds, bet tu nevari izvelēties wep un uzspiežot tab, lai iečekotu visu, tur rāda, ka visi vēljoprojam ir miruši) nu domu saprati,sākumā domāju, ka tas tikai man , jo potato pc, bet beigās izrādas, ka tā ir visiem.

Dodamies uz priekšu. Es tā vienu dienu spēlēju un iedomājos, ja jau Extra item'os vipi var nopirkt Nemesi un Surivor, tad varētu arī pielikt tajā list'ā klāt Sniper un Assassin, jo nu sliktāk nekas nekļūs.

Ja jau iesāku runāt par Sniper modu, tad ķeramies klāt pie nākošā. Tad ,kad ir kāds pārvērsts par Sniper, spēlētājs ar Deimon zombie var izraut tam sniper'am awp no rokām ārā, tad nu tā vai nu uzliec kaut kādu bloku tajā dienā (tāpat kā ar surivor), kad nevar izraut wepu no rokām ,vai arī uzliec tā, ka viņš to awp var pacelt atpakaļ.

Protams, jaunas mapes arī noderētu, redzēju, ka kāds bija jau uztaisījis topiku ar zm mapēm, saprotu, ka būs čakars ar tām mapēm, jo viņas ir jāiztestē un pārējais, vecās mapes vienkārši garlaicīgas palikušas + ja nekļūdos ir divas mapes, kur boti netiek iekšā, tās varētu izņemt, jo reti, kad zm serverī savācas normāls daudzums ar cilvēkiem.

Man šķiet, ka tas arī ir viss, bet visticamāk es kaut ko aizmirsu, ja atcerēšos, edit'ošu topiku un pierakstīšu klāt.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0