bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sasveicinies
1
0
topic
Eloo no Sizona.
Sizon
Jauniņais
1 atbildes forumā
Online: 2h 59m 28s
Redzēts 2022. gada 03. janvārī, 16:17
Pievienots, 2018. gada 19. janvārī, 20:56

Čau visiem!

Mani sauc Ralfs, dzīvoju es Ventspilī jau nu 18 pilnus pilnus gadus un vēl mazliet. Savu uzvārdu un bildi nevēlos minēt, vismaz patreiz, varbūt ar laiku, patreiz vēlos palikt vairāk, vai mazāk anonīms ;) Sasveicināšanos pēdējo reizi rakstīju, godīgi sakot pirms vairākiem gadiem, jo cs 1.6 nespēlēju un nevienā citā komunā tā īsti neuzturējos, ja nu vienīgi ID pakustināt muti chatboxa ik pa laikam :) Nu jau vairāk kā gadu nenodarbojos ar patstāvīgu sporta veidu, jo kaut kā sanāca, ka viss pieriebas un pametu treniņus. Esmu nodarbojies ar sportu visu bērnību, sāku ar basketbolu, notrenējos 5 gadus un sapratu, ka nav mans sporta veids, pēc tam trenējos airēšanā 4 gadus.. No airēšanas aizgāju prom, dēļ 9.klases eksāmeniem, jo bija jaiet uz papildstundām, lai sagatavotos uz eksāmeniem un uz treniņiem tā diži nevarēju tikt, kas pielika arī punkti, lai aizietu prom. Mans hobijs ir spēlēt video spēlēs, ko drīzumā vajadzētu mainīt uz ko citu, jo pilngadība jau ir sasniegta un drīz taka vajadzētu iesoļot īstajā dzīvē, bet nu vēl ir laiks, jo mācos 11. klase un gads vēl ir gads priekšā, lai savā mēra izārstētos no datora atkarības :D Par tādu KICK jau biju dzirdējis pirms 7 gadiem vismaz, ja ne vairāk. Nezinu vai šis ir tas pats komūns, kas ļoti sen bija, vai vienkārši paņēmis name.. bet ya, ļoti, ļoti sen spēlēju ZM+war3 Kicka, kad lodes ieročiem bija jāpērk par ammo pakām. Par kick.lv reborn uzzināju tikai nesen, principā pirms nedēļās. Draugs pasauca spēlēt zm serveri, iegāju un sapraotu jau uzreiz, no kurienes šis serveris ir nācis..

InGame mans niks ir tāds pats kā formā - Sizon, agrāk spēlēju ar nick ::.Kiss.My.Ass.::(pirms vairākiem gadiem, jo cs vismaz 2 gadus nebiju spēlējis). Esmu ļoti liels zm+war3 vai zm+gunxp entuziasts.  Pirms cs spēlēju MTA, pa retam OldSchool Runescape. Esmu bijis gandrīz visos daudz maz zināmajos latviešu komunos, kam ir bijuši labi un kvalitatīvi zm serveri. Pats pirmais serveris bija triple(iztiksim bez reklāmas), kas nu jau gadus 5 vismaz vairāk nav, nezinu kāpēc aizvēra ciet, pats šeit biju multi admin.. Serveri bija pilni un cilvēki pirka vipinjus, bet owner vienā dienā vienkārši aizklopēja ciet neko nepaskaidrojot. Pēc triple devos uz ma***a(nevēlos reklamēt, bet gan jau visi saprata). Šo serveri un komunu pametu līdz ar zm servera aizvēršanu.. līdz ar to mani tur vairs nekas neturēja, ja nu vienīgi mans forma status. 

Kurā vietā tu parasti atrodies rezultātu dēlī? (killu, score, topu)-- atbildot uz šo jautājumu, jau negribi baigi sevi lielīt :D, bet uzskatu, ka esmu diezgan liels zm servera pro, jo 99% atrodos top augšā. šodien pat uzstādīju 112/3 score, kad serveri bija 17-20 cilvēki. Un jam saturas zm top. 

Principā mani redzēsiet 80% gadījumā zm serverī un formā tikai 20%, jo kaut ka sen vairs nevelk postot visos topicos pēc kārtas, lai dabūtu postus.. Bieži vien apskatos topic un man vienkārši nav ko atbildēt un aizveru ciet. Iekomentēju tikai tad, ja man tiešam ir ko teikt par šo tēmu

Cerams, ka kaut ko uzzināsiet par manīm.. Grūti gāja rakstīt, jo latviešu valoda nav tas mīļākais priekšmets un sasveicināšanos rakstījos ļoti sen atpakal, bet GL%HF .

Tiekamies ZM+war3 ;)

Pēdējo reizi rediģēja sсhoKKur-, 2018. gada 19. janvārī, 23:23.
Сhrееру©
Lietotājs++
Tarzāns
Mjausis
9966 atbildes forumā
Online: 122d 1h 47m
Redzēts 6. februārī, 06:50
Pievienots, 2018. gada 27. janvārī, 13:41
0
post

Sveicināts! 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0