bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
4
0
topic
Pagātne vai tomēr pārbaudītas vērtības. (WAR3)
Silh
Jauniņais
52 atbildes forumā
Online: 1d 7h 21m
Redzēts 2019. gada 19. martā, 22:37
Pievienots, 2018. gada 03. maijā, 19:47

Attēlu rezultāti vaicājumam “war3 cs 1.6”

Labvakar, drošvien jāsāk ar to, ka daudzi nemaz nezin mani vai vispār pirmo reizi redz šajā projektā, tas ir saprotams, jo pēdējo reizi šeit biju pirms 3 gadiem aptuveni. Stādīšos priekšā, mani sauc Dāvis, man ir 21 gads, mācos un strādāju Rīgā, tas tā, lai vismaz kaut ko Jūs par mani zinātu. :) Ar ko, lai sāk? Esmu viens no tiem cilvēkiem, kuriem patīk jau pārbaudītas un vecas lietas, kas aizrauj. CS 1.6 ir viena no manām pirmājām datorspēlēm tiešsaistē ar ko aizrāvos bērnībā, es domāju arī daudzi no klātesošajiem varētu man piekrist un teikt tāpat. Viens no modiem, principā, mans favorīts ir bijis un ir WAR3. Jūs teiksiet tā ir pagātne, tagad cs 1.6 nav tik populārs, kāds bija pirms pāris gadiem, jā to nevar noliegt. Taču 1.6 vēl dzīvo un vēl ir spēlētāji, kuri aizraujās tieši ar šo spēli. Bet mans mīļotais mods WAR3 vairs dzīvo, principā Latvijā šis ir pēdējais aktīvais un dzīvais komūns, ja agrāk to bija vismaz 5-7 aktīvi strādājoši ar savu auditoriju, tad tagad šis ir palicis pēdejais. Tādeļ šī ir principā vienīgā iespēja to atdzīvināt. Esmu bijis sākot no parasta admina beidzot ar administrātoru daudzās vadošajās komūnās savā laikā. Ja, kāds vēl nav līdz galam sapratis par ko iet runa, tad es vēlētos dzirdēt Jūsu un administrācijas domas par WAR3 servera atvēršanu, ko Jūs par to domājat. 

Jūs teiksiet, jā mums ir WAR3 serveris +CSDM. Manuprāt, šis csdm mods padara spēlēšanu garlaicīgu, nomirsti, atdzimisti, nomirsti, atdzimsti, skrien, šauj, nošauj, nomirsti, atdzimisti utt. uz riņķi. Nekāda prieka sacensties vai parādīt savu skillu. Respektīvi, mazāk lietu, kur tu vari sacensties un būt labāks par citiem spēlētajiem, vienīgi ranks, ne par mapes uzvaru, ne par komandas uzvaru, ne par ko citu tu nesacenties, tikai par ranku. Ļoti pliekana tā spēlēšanas garša no tā visa sanāk.

Vēl kāda svarīga lieta, protams, mūsdienās ļoti lielu lomu spēlē nauda, tās atkal ir izmaksas, hosts utt. Mans piedāvajums atvērt to uz testa laiku, piemēram, KZ servera vietā, jo, manuprāt, to serveri atdzīvināt būtu ļoti sarežģiti. Nostādīt mērķi, vai serveris testa laikā ir sasniedzis nostādīto mērķi vai nav un attiecīgi rīkoties izejot no situācijas, piemēram, pārbaudes laiks 3 mēneši. Pēc tā lūkoties, cik lielu patstāvīgo auditoriju serveris ir savācis.

Garš tas teksts mazliet sanāca, bet priecāšos, ja kāds izlasīs visu līdz galam un izteiks savas domas.

Ar cieņu, Dāvis.

 

yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 03. maijā, 19:49
0
post

piekritīšu tev, kz ir useless, labāk to aizstāt ar war3, bet šobrīd jau tiek taisīts gg serveris cik sapratu..

divi-viens
Jauniņais
Guru
13 atbildes forumā
Online: 1d 13h 11m
Redzēts 2020. gada 24. decembrī, 23:46
Pievienots, 2018. gada 03. maijā, 20:03
0
post

Piekritīšu, ka war3 un war3 + csdm ir nesalīdzināmi, bet tie ir pavisam savādākam nolūkam.

War3 + csdm kā tas ir pašlaik ir vairāk paredzēts, lai vienkārši atlābinātos un ieietu mazliet pašaudīties ar dažādiem skilliem. Ja serverim nebūtu csdm fīčas, tad tas paliktu vairāk competitive - kaut kas vairāk uz parasto pub/dd2 pusi, tikai mazliet interesantāk.

Manuprāt nevienam no šiem serveriem nav ne vainas, es gan dodu priekšroku +csdm, jo ne vienmēr ir vēlme spēlēt tik nopietni, lai komanda tevi nenolamā pēc tam. =D

 

Pēdējo reizi rediģēja divi-viens, 2018. gada 03. maijā, 20:03.

Latvians
Skatās sākumlapu
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 454d 20h 48m
Redzēts pirms 13 minūtēm
Pievienots, 2018. gada 03. maijā, 20:11
0
post

Man jau personigi šķiet ,ka parastais būtu garlaicīgs, jo tur nomirstot būs jāgaida, kad kāda komanda uzvarēs. Bet šajā kas ir šobrīd tik jāskrien un jāšauj, ir ko darīt.

Šeit varēja balsot par kick'a nākamo serveri, vari droši tur izteikties arī, ja vēlies.

Varbūt, tik varbūt varētu uz test atvērt. Bet nu tagad tāpat tas nenotiks, jo čemijs taisīs gg (GunGame) serveri un diez vai, ka ņemsies ar diviem modiem vienlaicīgi.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 2h 5m
Redzēts Vakar, 21:44
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 03. maijā, 20:27
0
post

Īsi un kodolīgi sakot - tas kādu serveri nosaka nevis tikai tas ka to grib vairāki cilvēki, bet arī tam vajag ļoti daudz laiku, līdzekļus, nervus, plānošanu, tas ka tas var paņemt cilveķus no cita servera tādā veidā liekot tam ciest smagi, utt. No malas var likties "a kas tad tur, cilvēki grib, tātad jāver serveri, kaut kādu citu tur var aizvērt" un gatavs, bet reālitāte tur ir 1000 faktoru kurus jāņem vērā, kuri nosaka precīzi kad drīkst vērt, ko drīkst vērt, ar ko jārēķinas ja tādu ver, un arī naudas boostiem kuru pats vienmēr nevaru sponsorēt priekš jums utt.

Nesen bija tieši topiks, kurā bija iespēja visiem izteikties par nākamo modu, vēl gan tur nav gala vārds pateikts, bet stabili balsojums ir par GunGame serveri.

War3 servera tēma jau pirms tā arī tika pacelta, bet serverim pagaidām nav pietiekošs atbalsts, itsevišķi ja vēl ņem vērā ka tas paņems cilvēkus no esošā war3 servera.

Ja šāda moda serveris tiktu vērts, tad ne ātrāk kā 30 dienas kopš gungame servera atvēršanās, līdz ar to šobrīd jākoncentrējas uz lietām kuras ir svarīgas, nevis uz to kas varbūt būs pēc pusotra mēneša.

Paldies par viedokli/ieteikumu

Lietotāji skatās šo tēmu: 0