bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
0
0
topic
Par JB uzlabošanu un FUn iespējam
Drupijs
V.I.P.
Whuuut?
381 atbildes forumā
Online: 1d 8h 32m
Redzēts 2016. gada 21. augustā, 22:21
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 21. februārī, 00:33

Tad nu sveiki. Esmu novērojis ka Kicka JB serverī nav intresanta spēlēšana, pēc manas uzstveres, ir garlaicīgi :/

TAd nu Mani ierosinājumi.

Es vēlētos lai uztaisītu Kautko līdzīgu Saimonam.

Jūs esat ct. Un jums ir jauzraksta " say: /galvenais" , lai būtu Galvenais CT kurš vadīs un dos pavēles Ieslodzītajiem. Galvenajam CT arī parādīsies Menu uz Atdošanu Galveno CT citam vai nu ņemt Fun dienu vai Brīvdienu vai Cietuma dienu.

Atdošana Galvenā CT izvelnē - lai pārādāš CT kuram velies atdot vadīšanas Lomu. Vienā Round to var izdarīt tikai vienu reizi.

Fun dienas sastāvēs no visām jau esošajam dienam.

Brīvdiena dos visiem spēlētājiem brīvdienu kurā Ts arī var ievainot CT vai otrādak, ja pārkāpj noteikumus uzbrūkot CT vai paņemot Wepu.

Cietuma Dienā, dienu vada galvenais CT kā vēlas. Un Ct arī ir jaklausa ja viņs viņiem kautko saka izdaŗīt,

Kā arī vēlētos lai noņemt Iespēju Atlauzst durvis, jo ja ir Daudzi spēlētāji viņi lauž durvis vaļā un reali naw iespēja saprast ko cCT Saka vai kautkā tā, un ne jau visi māk noregulēt katras skaņas skaļumu, kas arī aizbioede daudzsus spēlētājus.

Vēlētos, lai ieliek Skinus kā ieslodzīto piemēram ar drēbēm kuras ir svītrainas, un CT iedo SKinu lai izskatāš kā Ments.

Lai shopa ieliek Pastirpinātu knife, kā piemēram NC diena ja ir, lai CT būtu spējigs nopirkt šadu kNF kurš maksā 10k ;) Un Lai NightCrawlers spēj rāpties pa sienām, jo tas ir NC galvenais uzdevums, Un ka NC var izvēleties kas ir. Ct vai Ts.

Vis pārējais jau ūtu forši un tā. bet ir jauzlabo spēles gaita lai tā kļūtu intresantāka, nevis tikai krutaka un labāk uztaisītāka.

Galvenais jau ir lai spēlētājiem būtu intresanti, gan vadīt piedalītiees šajās spēļu Dienas un pārējais.

Šeit būš neliela bilde kā es esmu to iztēlojies.

protams izakiet katrs savas domas, varbūt papildieniet manis teikto <img class="bbc_emoticon" src="https://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/smile.gif" alt=":)" title=":)" />

:P :D

_*UnDerTaKeR*_
Jauniņais
188 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 2014. gada 05. maijā, 17:56
Pievienots, 2014. gada 22. februārī, 14:45
0
post

Piekriitu Lienukam, tikai es domaaju nevis saimons un tur tie saimons saka, bet driizaak taas pasa fiicas ko piedaavaaja lieniite, tikai visu bez saimons saka!!! <img class="bbc_emoticon" src="https://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/smile.gif" alt=":)" title=":)" />

 

Par skiniem domaaju orginaali ir buut bez skiniem, BET veel orginaalak buutu ar saviem KICK skiniem! Tikai saku! <img class="bbc_emoticon" src="https://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/smile.gif" alt=":)" title=":)" />

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 5 ( 1793 skatījumi )
luīze, Klaus, ANormalStick, sneiks, Dalī