bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Foruma Spēles
4
0
topic
Interesanti stāstiņi
Columbus Georgia
Jauniņais
Kolumbs
27 atbildes forumā
Online: 1d 5h 19m
Redzēts 2019. gada 28. jūlijā, 12:39
Pievienots, 2018. gada 09. jūlijā, 12:32

Labdien kick.lv projekta dalībnieki :)

Tātad es izdomāju tādu spēlīti kurā nebūs vienkārši lēti posti un būs nedaudz jāparaksta :)

Tātad spēles gaitas:

Rakstam stāstu, kurā ir iesaistīti iepriekšējā lietotāja dotie vārdi (vārdu skaitam ir jābūt 12,  7 kas atbilst minimālajām prasībām).

Stāsts var būt smieklīgs,šausmīgs, romantisks u.t.t  Galvenā prasība, tam ir jābūt loģiskam, nedrīkst būt aizvainojoš citam dalībniekam, nedrīkst saturēt  atklātus rupjus vārdus,piemēram: (Mēsls--->Mē*ls).

Iepriekšējam stāsta veidotājam ir jāpievieno dziesma, kuru klausoties ir interesantāk lasīt jūsu stāstu.

Vispārējie noteikumi:

1.Jums ir jāuzraksta vismaz 12 loģiski teikumi.  7.loģiski teikumi

2.Teikumam jasastāv vismaz no 10 vārdiem8 vārdiem

3.Bez aizvainojumiem

4.Postu intervāls:10   3

Neteikumu pārkāpšana: +2warn   +1warn

(Noteikumu nezināšana neatbrīvo no atbildības)

 

Piemērs:

Iepriekšējā stāsta veidotāja dotie vārdi : 

Automašīna; necenzēts; spilgts; traģiski; CocaCola, audio sistēma; sieva; mēness; laiks;  lietuss; logitech;  video!

(Dotos vārdus drīkt locīt! Automašīna- automašīnai, automašīnu, automašīnas u.t.t)

(Dotie vārdi var būt izmētāti, nav obligāti secībā, dotos vārdus tekstā vajag izcelt)

 

Stāsts:

2016.gada 14. jūnījs, kārtējās sacīkstes Liepājā.

Šogad piedalās ļoti daudz automašīnu, pērn piedalījās 1200 autovadītāju, šogad jau dalībnieku skaits ir sasniedzis 1600, abrīnojami! Jā, bet ....

 

Lūk šādi ir apmēram :) 

Pirms izveidojat topiku, lūdzams ar baļļu sistēmu 1-10 novērtēt iepriekšējo biedru!

Lai visiem izdodas un cerams ka jums patiks.

Manis dotie vārdi jums-

Siltums; gaisma; pērkons; sprints; mehānisms; virsotne; pietura; garstāvoklis;  membrāna; dzīvnieks; aizvainojums; sēta

 

 

 

 

 

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Columbus Georgia, 2018. gada 11. jūlijā, 20:49.

luīze
Skatās sākumlapu
Moderators
JB Admins
Meitene zeltene
JB konk. rīkotājs
luīzīte
4314 atbildes forumā
Online: 161d 6h 5m
Redzēts pirms 6 minūtēm
Pievienots, 2018. gada 09. jūlijā, 23:27
0
post

10/10 laikam, var redzēt, ka esi centies kaut ko domāt, kaut ko rakstīt. :D

Siltums; gaisma; pērkons; sprints; mehānisms; virsotne; pietura;

STĀSTĀ VEIDOTIE FIZIKAS UN SPORTA LIKUMI VAR NEATBILST PATIESĪBAI, NESŪDZIET MANI TIESĀ!

 


 

dziesma, ko klausīties - 

random dziesma, kas man sāka skanēt, gan jau te iederās. :D


  Kādā siltā vasaras dienā notika skriešanas sacensības sprintā. Taču tās bija pavisam savādākas skriešanas sacensības. Sacensību dalībniekiem uzdevums bija pavisam savāds, tajā bija iekļauta 80% fizika un tikai 10% procenti sports, pārējie 10% procenti bija komandas darbs.

  Tātad, kāpēc fizika, kādā sakarā fizika? Kā zinām skrienot rodās mehāniskā enerģija, tāpēc bija jāprēķina cik daudz radās mehāniskās enerģijas skrienot sprintā vienu minūti. Izdzirdot šo neparasto jaunumu, sacensību dalībnieki bija šokā, jo fiziku viņi galīgi nesaprata! Taču galvenā balva bija - 2000 eiro, kuru sacensību dalībnieki sadalītu savā starpā.

  Pēctam viņus sadalīja komandās - kāda nu kuram komanda gadījās. Vienam komandā bija čalis, kas pat nezin kur un kā ir ieradies, viņa sejā varēja redzēt kā ir izdzēris pāris glāzītes priekš veiksmes, otram profesionāls šāvējs @cs, kurš skolā mācījies uz gulbīšiem, jeb divniekiem, trešajam vispār.. par to labāk nerunāt, pat zeķes vienādas nejēdza uzvilkt un izvilkt kreklu no šortiem pēc tualetes apmeklējuma. Kura komanda nu gan uzvarēs? (bija trīs komandas, katrā pa diviem cilvēkiem)

  Pirmā komanda - pamatīgi sadzēries cilvēks + sportists, kurš ir trīs reizes uzvarējis valsts mēra sacensībās. Protams, sportists bija dusmīgs par savu komandas biedru, jo nu ko gan tu vari padarīt ar iedzērušu cilvēku? Sportists padevās jau pie pirmās dzērāja dziesmas. Viens pats viņš neko nevarētu izdarīt, jo tas nebūtu iespējami - veikt mērījumus, pierakstīt to visu, izvirzīt hipotēzi, utt. Sportists nokaitināts devās mājas, protams, pirms tam pasakot kādu skarbu vārdu sacensību rīkotājiem un savam komandas biedram.

  Otrā komanda - profesionāls cs 1.6 spēlētājs + pēc izskata vāja sieviete, bet toties skaista gan. Sieviete uzreiz sāka rīkoties - ņēma dotos papīrus, sarakstīja visu vajadzīgo - darba piederumus, izvirzīja hiptēzi, neatkarīgo, atkarīgo un fiksēto lielumu, izvirzīja problēmu, utt. Vīrietis nespēja padomāt par darbu - skatījās tik uz skaisto sievieti, jo ar sievietēm viņam dzīvē nav veicies, jo nevienam nepatīk viņa atkarība no spēlēm, un sievietes balsi dzirdējis tikai cs'ā, varbūt tas ir bijis tik mazs puika? Bet tas lai paliek noslēpumā. Sieviete gribēja ļoti uzvarēt un palika mazliet dusmīga, ka vīrietis tik skatās uz viņu, tik ļoti stulbi skatās un neko palīdzēt nevar, pat neatbild uz jautājumiem, takā iegrimis būtu savās domās. Pāris nonāca pie prakstiskās daļas - skriešanas. Norunājuši, ka skries vājā sieviete un vīrietis būs atbildīgs par hronometru, precīzu laika izmēri. Sieviete sāka skriet, vīrietis uzņēma laiku, protams, dažas sekundes vēlāk, tādējādi nomērot jau nepareizu laiku. Aizskatījies atkal uz sievieti, paskatījies hronometrā - tūlīt sāksies jau trešā minūte! Sievietei bija jāskrien tikai viena minūte. Vīrietis uzsauca sievieti, lai beidz skriet. Varēja redzēt, ka vājajai sievietei nav spēka turpināt šo eksperimentu, kā arī sacensības, tēvs viņai tāpat bagāts, kam viņai to naudu! Sieviete padevās. Vīrietim bija vienalga par sacensībām, jo viņš iepazinās ar skaistu sievieti, beidzot! Šī komanda arī izgāzās, bet toties laimīga komanda!

  Trešā komanda - tizls cilvēks ar cilvēku, kas skolā mācījies viduvēji, bet tomēr kļuvis par sportistu. Kamēr nebija sācies pētījums abi vīri runāja - noskaidroja, ka abi nemaz nav tik stulbi, kaut ko no fizikas abi atcerās, toties, tas tizlais vīrs, kurš patiesībā ir ļoti gudrs, vinnējā 8. klasē fizikas olimpiādē! Kad sākās šīs sacensības abi uzreiz kopīgi aizpildīja ''laboratorijas'' darba pirmo daļu, tur problēmu nebija. Praktiskajā daļa viss gāja labi - fiziķis precīzi izmērija laiku, sportists izcili noskrēja. Fiziķis aprēķināja potencionālo un kinētisko enerģiju, tādējādi iegūstot mehānisko enerģiju, ko viņiem vajadzēja. Ķērās pie pēdējās daļas - vai hipotēze apstiprinājās, tabulas, grafiki, secinājumi, ar to gan gāja mazliet grūtāk, jo sākās šausmīgs lietus un pērkons. Taču viņi tika kaut kā galā. Nodeva rezultātus.

  Beidzot uzspīdēja saulīte, beidzot atkal bija gaisma. Pēdējie dalībnieki jeb trešā komanda bija šokā, uzzinot, ka ir vienīgie nodevuši rezultātus un ir vinnējuši. Vinnētāji nostājās uz vienīgās pieejamās augstākās virsotnes stadionā - kāda pakalniņa, kuram tur nebūtu jābūt, bet viņš tur ir. Esot dažus centimetrus augstāk no zemes vinnētāji saņēma savu balvu 2000 eiro -, kuru, protams, abi sadalīja vienādi - katram pa 1000 eiro. Arī abiem uzvarētiem bija bezmaksas brauciens uz pieturu, lai nokļūtu mājās.

  Abi uzvarētāji palika pa draugiem, tomēr par attāliem. Jo abi dzīvoja ar 200km attālumu, protams, reizi dažos mēnešos satikās. Pirmā komanda - dzērājs un lielais sportists vairs nesatikās, nekad mūžā. Sportists guva lielus panākumus Eiropā, kā arī vēlāk pasaulē. Dzērājs, nu dzērājs, kā dzērājs, to neviens nezin, pēc sacensībām mistiski pazudis.. Otrā komanda - laimīgais pāris, šis pāris nebija laimīgs sacensībās, bet kopdzīvē gan bija laimīgs pāris. Abi ir kopā jau dažus gadus, drīz būs kāzas. Protams, plāno arī jau bērnu. Vīrs iepazīstināja savu sievu ar spēļu pasauli, kura viņai ļoti iepatikās, ka ar to sieviete sāka pelnīt naudu - streamot twitchā kā spēlē dažādas spēles un lēnām aug tajā platformā - gan naudas ziņā, gan skatītāju ziņā. Šis pāris tomēr bija visveiksmīgākais pāris, kā arī laimīgākais no visiem.

 

MAN NOKRITA ROKAS ŠO RAKSTOT

Nākamie vārdi - skola, skolotāja, skolēns, mācību grāmata, mīlestība, kriminālsodība, šķiršanās.

Pēdējo reizi rediģēja luīze, 2018. gada 09. jūlijā, 23:30.

MateYz
Lietotājs
Spešel for MateYz
Matejs
155 atbildes forumā
Online: 3d 10h 35m
Redzēts 2021. gada 21. decembrī, 20:04
Pievienots, 2018. gada 15. augustā, 19:09
0
post

8/10 stāsts nebija tik aizraujošs , bet stāsta apjomi gan ir milzīgi :D

skola, skolotāja, skolēns, mācību grāmata, mīlestība, kriminālsodība, šķiršanās.

Arī tāpat random dziesma , kura pieņemsim man patīk :D

Kādās mazas lauku skolas 10. klasē mācījās skolēns Jānis ,  kuram ļoti patika viņa skolas sociālo zinību skolotāja  , bet viņš nekādīgi nezināja , kā pievērst viņas uzmanību . Vienu dienu sociālo zinību stundā stundas tēma bija par cilvēku attiecībām un mīlestību , kurā nu jau 10. klasē viss bija izstāstīts pa sīkumiem . Stundas beigās ,starbrīdi šķirstot sociālo zinību mācību grāmatu , Jānis atrada rakstiņu "Kā pareizi iepazīties ar meiteni" . Apmierināts ar savu atradumu viņš sāka to lasīt un pēc raksta izlasīšanas sev apsolījās ar šo skolotāju iepazīties . Pirmais ar ko bija jāsāk , bija jānopelna nauda , jo rakstā teikts , ka meitenes / sievietes  ( kā kuram ērtāk :D) uzmanību var pievērst dāvinot puķes vai kaut kādu jauku dāvanu . Divas dienas pastrādājot pie sava kaimiņa Jānis nopelnīja vajadzīgo summu visskaistākajam puķu pušķim , kurš bija pieejams tirgū un šo rožu pušķi uzdāvināja skolotājai , cerībā , ka viņa piekritīs ar Jāni satikties . Par sliktu Jānim skolotāja viņam atteica , jo Jānis vēl nebija pilngadīgs . Jānis visu dienu staigāja noskumis , taču vakarā ar jauniem spēkiem nolēma nepadoties un no visiem spēkiem censties iegūt skolotājas uzmanību , tā katru dienu viņš strādāja un katru dienu skolotājai dāvināja pa vienai rozei , šoreiz viņš dārgu pušķi nepirka . Tā viņš darīja 6. dienas un 7. dienā klāt pie rozes skolotājai viņš uzdāvināja ļoti skaistu kaklarotu , skolotāja saprasdama , ka Jānis neatkāpsies piekrita ar Jāni aiziet uz krogu , kurā skolotāja ar Jāni labi pavadīja laiku . Tad ar laiku Jāņa un skolotājas attiecības kļuva arvien tuvākas . Jāņa vecāki pamanīja , ka Jānis ir sācis vēlu nākt mājās un noraizējušies par dēlu vaicāja , kāpēc viņš tik vēlu atgriežas mājās , savukārt Jānis negribēja atklāt , ko viņš dara un vienkārši atbildot , ka ir bijušas darīšanas  aiziet uz savu istabu . Pēc tā , ko dēls vecākiem atbildēja viņi kļuva vēl satrauktāki un nolēma nākamajā dienā pavērot dēlu , kur viņš dodas . Spiegojot savu dēlu , viņi redzēja , ka viņš ar savu sociālo zinību skolotāju , sadevušies rokās  dodas uz viņas māju . Pēc tā vecāki sapratuši , ka viņu nepilngadīgais dēls satiekās ar sievieti , kura bija daudz vecāka par viņu dēlu , viņi to tā nevēlējās atstāt un nākamajā dienā , dēlam nezinot , aizbrauca uz pilsētu un uzrakstīja iesniegumu policijā par sociālo zinību skolotāju . Policija sākusi šo lietu izmeklēt tik tiešām atklāja , ka abi satiekās . Tā kā pilngadīgi cilvēki nedrīkst veidot attiecības ar nepilngadīgiem cilvēkiem skolotāja ieguva kriminālsodību un tādā veidā skolotājai bija jāšķiras ar 8. gadu brīvību . Skolotāju iesēdināja cietumā , bet Jānis uz mēnesi aizmuka no mājām ,jo nevēlējās savus vecākus vairs redzēt , jo tā bija viņa mūža mīlestība , tad , kad Jānim kļuva 18 gadi viņš par skolotāju neaizmirsa un nedēļā divas dienas apciemoja savu mīlu , vedot viņai pārtiku un citas nepieciešamās lietas . Par labu uzvedību skolotājas cietumsodu samazināja uz 4. gadiem . Kad skolotāju izlaida no cietuma abi divi apprecējās , nopirka sev māju par  ,Jāņa nopelnīto naudu , un dzīvoja ilgi un laimīgi , jo neviens viņu attiecībām vairs punktu pielikt nevarēja .

The End .

Stāsts un stāsta varoņi ir izdomāti .

P.S atvainojos , ka viss ir vienā čupā bez rindkopām , ceru , ka tas lasīšanu nepadarīs grūtāku .

Pēc vārdiem , ko tu devi šim jābūt aptuveni tam , ko tu vēlējies dzirdēt :D @luīze

 

Kas neriskē,tas nedzer šampanieti.

"Jūs liliputi,Jūs liliputi,Jūs liliputi,bet Es starp jums kā Gulivers"

MelnaisPletnis
Jauniņais
Fateris
24 atbildes forumā
Online: 8h 44m 02s
Redzēts 2022. gada 03. oktobrī, 12:34
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 21. novembrī, 18:29
1
post

.

Milky
Jauniņais
Zefīriņš♥
29 atbildes forumā
Online: 5d 22h 27m
Redzēts 2021. gada 17. septembrī, 14:37
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 03. decembrī, 14:08
1
post

Reiz bija viens puika vārdā - Sencīts.

Viņš bija tik populārs kad visi viņa draugi no priekiem mētāja gaisā.

( Galīgs pesonisms nav ko teikt ) bļ*

Lietotāji skatās šo tēmu: 0