bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Banu apelācijas / Ban appeal
0
0
topic
jb
Pilsonis.
Lietotājs++
1803 atbildes forumā
Online: 23d 6h 55m
Redzēts 26. martā, 22:45
Pievienots, 2018. gada 26. decembrī, 19:42

konkursa noteikums ir tikai viens. NOŠAUT PĒC IESPĒJAS VAIRĀK CILVĒKUS GALVĀ. nu ja tāda ir misija tad es šāvu visus cilvēkus galvā, jo konkursa rīkotājs nebija norādījies kuras komandas pārstāvjus šaut nost. tāpēc palūdzu uclikt savus konkursa status atpakaļ, jo neko neesmu pārkāpis. nākošreiz rīkojat konkursu kur rakstāt "Nošaut pēc iespējas vairāk pretējās komandas spēlētājus galvā" vai kaut kā tā.

ja apsargs ielsēdz ieslodzītajiem boksu un viņš viņu nodurs/nošaus galvā viņam arī vajag anulēt konkursu? neviena apsarga nebija serverī, bija tikai ieslodzītie un admins ieslēdza boksu. draudzīgi šaudījāmies, šāvu galvā lai ātrāk nošautu viņus. ko man vajadzēja šaut pēdās 20 lodes vai galvā 3 lodes?

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 454d 22h 17m
Redzēts pirms 5 stundām
Pievienots, 2018. gada 26. decembrī, 19:53
0
post

Es zinu, ka man nav ļauts komentēt, bet nu, tas ir tā vērts. ;d

2.7. Piedaloties konkursos (/konk) ir kategoriski aizliegts traucēt citiem spēlēt, vai ari apiet afk kickerus vai cita veida sistēmas lai iegūtu priekšrocības kuras godīgi spēlējot savakt nevar. Ja ir kādi jautājumi, par to kas ir atlauts un kas nav atļauts, sazinieties ar administrāciju pirms to dariet. Brīdinājuma nebūs, būs uzreiz diskvalitifikācija no konkursa!

Nebija ct, tika ieslēgts bokss, šāvāt viens otram galvā un kačājāt konkursu, tā nav godīga spēlēšana, bet gan konkursa farmošana. Tādējādi tu pārkāp to punktu^ , loģiski domājot, tu esi pārkāpis to punktu, kas nozīmē, ka tev pienākas Diskvalifikācija. Neeeeezinu vai tev bija baigā jēga taisīt topiku, jo varēji to paprasīt main'am vai  čemijam/kk.

ja apsargs ielsēdz ieslodzītajiem boksu un viņš viņu nodurs/nošaus galvā viņam arī vajag anulēt konkursu?

Bič, u d#mb or what? Tie ir sasodīti pāris killi, max  kādi 5-10. Bet nu ne jau visu nakti sēdēt serverī un farmot konkursu iegūstot 150+ killus.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Pilsonis.
Lietotājs++
1803 atbildes forumā
Online: 23d 6h 55m
Redzēts 26. martā, 22:45
Pievienots, 2018. gada 26. decembrī, 19:55
0
post

 Piedaloties konkursos (/konk) ir kategoriski aizliegts traucēt citiem spēlēt,

es viņiem traucēju? nē! jo viņi čatā nebilda ne vārda un šaudījās visi.

tā nav apzinīga konkursa kačāšana, jo bieži vien pat pirms šitā konkursa naktīs vai dienās daudzi admini ieslēdz boksu un visi draudzīgi šaudās lai laiks paiet interesantāk kamēr kāds ieiet ct:))

Pēdējo reizi rediģēja Pilsonis., 2018. gada 26. decembrī, 19:57.
Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 16h 54m
Redzēts pirms 5 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. decembrī, 20:00
0
post

Latvians visu tev pa punktiem sarakstīja un tā visa ir taisnība. Tādā veidā tika apieta konkursa sistēma un par to tev pamatoti tika anulēts rezultāts!

 

Un nākamreiz šāda tipa sūdzības veido pēc parauga!

 

TC.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0