bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Banu apelācijas / Ban appeal
1
0
topic
2 APELĀCIJAS + SŪDZĪBA
yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 18. janvārī, 05:07

Apelācijas nav priekš manis bet gan priekš 2 cilvēkiem, jo esmu pārliecināts ka abi šie spēlētāji nečīto un to arī var pierādīt abi demo.

 

Apelācija 1

Konsoles izraksts: nav mana apelācija

Spēlētāja niks: kafali50

Admina niks: Xtcent

Demo laiks līdz kuram kafali50 spēlēja: 15:50

Skrīni: nav mana apelācija

Links uz banu: te

.dem no HLTV

Demo apraksts: spēlēja ar skautu. Admins iegāja specos dēļ 1 aizdomīga momenta, taču viņu tajā spotā varēja dzirdēt VISU LAIKU šaujot ar AWP, tikai spēlētājs nesaprata bet skatoties demo var ļoti skaidri dzirdēt. OK, spēlētājs pačekoja to spotu un ieraudzīja adminu, tika nošauts vairākas reizes. Vēlāk spēlētajs atkal uzkāpa tur pat un šāva caur kasti, admins laikam palika dusmīgs un ielīda specos. Spēlētājs tika nobanots nepatiesi un es tam piebalsoju.

 

Apelācija 2

Konsoles izraksts: nav mana apelācija

Spēlētāja niks: LLIaTau'__MILIY

Admina niks: Xtcent

Demo laiks līdz kuram LLIaTau'__MILIY spēlēja: 12:42

Skrīni: nav mana apelācija

Links uz banu: te

.dem no HLTV

Demo apraksts: te īsti nav ko skaidrot, līdzīgi kā pirmajam. Ienāca serverī ar M4, pa visu mapi varēja dzirdēt adminu ar AWP. Spēlētājs nošāva admins, admins palika dusmīgs un iegāja specos, spēlētājs tika nobanots nepatiesi. Vispār neviens aizdomīgs moments nebija.

 

Sūdzība

Admina niks: Xtcent

Ko izdarīja: nepatiesi nobanoja 2 spēlētājus un vispār neizrāda interesi specojot. Uz haļavo bano, jo tika nošauts un no sava skata punkta uzskata, ka netika redzēts.

Komentārs: dažs teiks "oj yostu Tu tak viņu pieņēmi, nu ķip FREE ADMIN TOPIKĀ izteicies pozitīvi un ka esi par viņa pieņemšanu".

Jā, es tā teicu un tas ir manis rakstītais, bet es jau nedomāju, ka šāda situācija būs, ar nevienu šāda situācija nav bijusi pagaidām. Un nemaz neizskatās, ka admins ir pretimnākošs. Es kaut kāds random lietotājs varu palīdzēt spēlētājiem dabūt unbanu - spēlētājiem, kuri nesaprot neko no foruma vai ir no ārzemēm un nesaprot valodu + tulkotājs nepareizi tulko vai ko tādu. 

Pasakot pliku "here's your fucking link to unban appeal topic, go make it" neskaitās kā pretimnākoša rīcība.

 

Admins arī varētu paskaidrot šo situāciju, ja reiz ir iesaistīts. :)

Pēdējo reizi rediģēja yostu, 2019. gada 18. janvārī, 05:09.

Xtcent
V.I.P.
Lietotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
1397 atbildes forumā
Online: 66d 3h 48m
Redzēts pirms 22 stundām
Pievienots, 2019. gada 18. janvārī, 05:28
1
post

Runājot par kafali50

specos pavadīju 3 kartes, šī bija ceturtā kuru spēlēju.

1# karte - cs_italy šajā kartē nekādu dižo uzmanību nepievērsu, bet jā nemaldos šajā kartē oriontējoši 10min pirms kartes maiņas bija aizdomīgs moments. Šajā kartē nospēlēju pats kādas 7minūtes iespējams, pirms iegāju specos jo izlēmu uzpīpēt.

2# karte - de_dustybleek šajā kartē cilvēks ļoti agresīvi spēlēja, plusā šķita kā ģaišreģis atsevišķos momentos zin kur atrodas pretinieks. Tāpat likās dīvaini kā savas team mates viņam sagādā lielāka probēma nogalināt, nekā pretiniekus.

3# karte - big_city2 Principā visa demo laikā nekā īpaši aizdomīga nav, tik nespēju konkrēti atcrēties vai tieši  šajā kartē, vai tomēr tai pašā "de_dustybleek" bija brīdis kad cilvēks vienārši bēra un uztaisīja -3 Tāpat runājor par šo karti, vēlreiz atkārtošos, neko diža nebija, bet bija brīži kuri likās dīvaini, īpaši kad spēlēja famas un vizinājās ar mašīnām.

Runājot par karti - cs_carzzz Piekrītu "yostu" teiktajam par skaņām. Tāpat tur ilgi nepavadīju specos, 3 kartes jau vēroju viņu un neredzēju jēgu. Iespējams mazliet pasteidzos, kā rezultātā redzu kā jā, mana kļūda. Bans sekoja pēc izdevušās wallbang ar scoutu. Tāpat bija vēl pāris momenti, bet to visu var novelt uz skaņu. Rezultātā ņemot visu uzreiz pēc visām kartēm ko biju vērojis, arī ņēmu un uzliku banu šim cilvēkam.

"Pasakot pliku "here's your fucking link to unban appeal topic, go make it" neskaitās kā pretimnākoša rīcība."

Negribas itkā baigi kaut šeit iebilst, bet nu tomēr. Jā nebūtu cilvēkam palīdzējis, viss drizākais viņš nebūtu nemaz izveidojis bana apelāciju. Pēc tā kā viņam paskaidroju kur jāiet un kas jāraksta arī sekoja bana apelācija. Nebiju viennaldzīgs, jo pats galu galā uzliku banu.

Tāpat varēji pievienot linku uz unban tēmu - https://www.kick.lv/forums/topi…/unban-xtcent/

 

Runājot par "LLIaTau'__MILIY"

personīgi izskatījas kaut kas uz silent pusi, tāpat mēs visi esam tikai cilvēki un varam kļūdīties.. Tāpat šai gadijumā šis jau ir mūsu pašu lv spēlētājs, un unban pieprasījumu kaut kā neredzu. Kā arī par šo banu nespēju neko daudz komentēt, jo viņu īsti neatceros kaut viņš bija šodien. Spēlētājs likās aizdomīgs, un uzliku banu.  Tāpat kamēr cilvēks nav uztaisījis unban pieprasījumu, būšu parliecināts par savu. Demo no HLTV šajā gadijumā nav vēlēšanās atkārtoti skatīties.Jā reiz sekoja bans, tad ir jābūt arī kādam konkrētam momentam, pēc kura sekoja bans. Kā arī šajā gadijumā nesekoja bans dēl kaut kā "vai viņš mani nošāva"

Tāpat personīgi atbildot yostu atver vēlreiz hltv demo un parliecinies vēlreiz vai nespecoju spēlētāju pirms bana. Tāpat vienmēr esmu bijis pretīm nākošs, lielisks pierādījums kaut šodien ar spēlētāju no Turcijas.

 

Jā arī esmu kļūdījies, tād vienīgais ko varu ir lūgt atvainošanos. Visi esam cilvēki un kļūdīties ir normāli. Kā teikt "kas neko nedara, tas nekļūdās" 

Paldies.

Pēdējo reizi rediģēja Xtcent, 2019. gada 18. janvārī, 06:06.
Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 17h 16m
Redzēts pirms 6 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 18. janvārī, 19:33
0
post

kafali50https://www.kick.lv/forums/topi…t/?post=277847

LLIaTau'__MILIY - Arī nesaskatīju "čītus". Atbanots.

 

Xtcent - Šie divi bani bija tiešām galīgi nekādi. Domāju, ka adminu vēl neņems nost, bet, lūdzu, paspeco ilgāk un pārliecinies vēl 10 reizes, pirms bano. Kā arī, LŪDZU, bano ar konkrētu iemeslu (piem. wh, vai silent aim utt.). Izņēmums var būt, ja ir tiešām acīmredzams aims vai kas tāds.

 

TC.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0