bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Foruma Spēles
4
0
topic
Piektdiena 13 + pilnmēness = bailīgie dzīve gadījumi :)
Riepa
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 19d 20h 56m
Redzēts 2023. gada 06. oktobrī, 22:14
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 13. septembrī, 15:28

Sveiki bailīgie kikieši, redzot ka iepriekšējā spēlē visi raustijās un pat neizkodēja spēles noteikumu bet domaja par vēderiem un titijiem. :D Izdomāju ka varētu atbrīvoties no somas satura un atdot labākajam "Real Scary story".

 

 

Noteikumi:

1. Iepostojam vienu iz dzīves bailīgāko notikumu.

2. Stāstam jāsākās ar :" Bija Piektdiena 13tais ..... pilnmēnes - "

2. Skery rīl laif storiju vērtē pārējie, laikojot dislaikojot.

3. 13 lietas no somas satura, atdošu visvairāk novērtētajam stāstam autoram.

4. Konkurs beidzas 22.09.2019

 

Somas saturs šobrīd:

 

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 2h 30m
Redzēts 28. janvārī, 03:53
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 13. septembrī, 15:40
0
post

Bija piektdiena, trīspadsmitais. Biju visu dienu nostrādājis savā darba vietā un devos mājās. Laiks? Laiks bija drēgns, vējains, tumšs...kā jau vakarā pēc 12h maiņas kurā neesi neko ēdis.

  Pa ceļam uz mājām es gāju garām McDonalds restorānam un biju ļoti izsalcis, izlēmu ieiet. Bet apskatot maciņa saturu, tik pat ātri nācās no viņa iziet ārā. 

Sēdēju uz soliņa, domāju kur lai dabū kādu kapeik lai nopirktu paiku jo līdz mājām vēl tālu... un tad kā zibens spēriens man galvā iešāvās lieliska doma un es izmantojot telefonu iegāju internetā, adreses lauciņā vadot www smscredit lv un ielogojos savā profilā. Uzspiedu uz summiņu 50eur un gaidīju apstiprinājumu jau ar smaidu uz lūpām un burgeriem manās fantāzijās. Gaidīju minūti, gaidīju desmit līdz atnāca ziņa. Ziņa kas salauza manu sirdi, ticību augstākajiem spēkiem. Ziņas teksts? "Atvainojiet, bet Jūsu sliktās kredītvēstures dēļ mēs Jums nevaram piešķirt aizdevumu". Nu neko, jāiet mājās.

  Tā nu tukšu vēderu devos mājās, laiks vilkās, izsalkums ņēma virsroku un galvā jau parādījās depresīvas domas., katru sekundi kuru pavadīju ceļā, es domāju tikai par vienu... savu ledusskapi, grālu uz prieku, laimi un nebeidzamu baudu.

Nonācis mājās es biju noguris, bet tas nepapturēja mani, ar milzīgu paātrinājumu es devos uz virtuves pusi, nenovilcis ne jaku, ne apavus, ne parūku. Es skrēju pie sava vienīgā, mīļā, pie savas ikdienas motivācijas rādītāja.. ledusskapja. Es to satvēru un sajutu tā maigo rokturi, to harizmātisko auru ko tas izstaro, un tad es to atvēru! VIŅŠ BIJA TUKŠS. Es nezināju kur likties no bēdām. Acis asaroja, vēders izdvesa jocīgas skaņas... līdz es aizmigu 

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

Riepa
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 19d 20h 56m
Redzēts 2023. gada 06. oktobrī, 22:14
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 13. septembrī, 15:48
0
post

Bija Piektdiena 13, pilnmēness - aizbraucām ar čomu medībās, pats biju vēl jauns un nesen ticis pie pirmās bises, bet čoms diezgan pieredzējis un jau iegādātu karabīni. Sarunāts darīt ejam katrs savā lauka malā, apmēram 500m viens no otra, gaidam melnos. Un tik tiešām ir pilnmēnes pulkstens 01:00 un dzirdu šāvienu kas noteikti ir mans kolēģis. Parasti pēc šāviena atskan zvans no autora un saprotami izskaidrota situācija un izdomāts, ko daram. Bet šoreiz viss tik gludi nav jo jau 20 minūtes nav zvans un zinot ka kolēģis parasti trāpa un viss ir labi esmu jau pie auto, kad pēkšņi atskan zvans un elsojoša kolēģa  balss saka, mani vecīt saplēsa un es asiņoju.... sauc ātros fiksi !!! pēc kā saruna pārtrūkst... wnk fck :0

Zinu kur viņa koordinātes, bet ir nakts + dzeks ir 2 m 110kg - tatad liels lops noteikti saplēsis. Dodos steigā pie viņa zvanu ātrajiem un nonākot vietā kur vajadzētu būt saucu, bet neviens neatbild. Pastaigāju vēl sauktdams un dzirdu ka tomēr kolēģis tepat vien ir un atsaucas (laikam uztraukumā dzirde sudīga).

....Tieku pie viņa klāt, lauka vidū labībā nomīcīt liels laukums viss asinīs , karabīne mētājās un guļ man čoms uz liela rukša ar nazīti rokās,šoka stāvoklī  un saka, vecais paskaties vai šis pa galam... protams ruksis jau bija padzisis. Un tad sekoja interesantakais, apskatīties kolēģa saplēstās kājas.... skats diezgan labs- visa āda kā ar žileti sagriezta, labi ka netrāpīja pa artērijām. Sasējām kāju un stiepu ārā uz ceļa pie mašīnas kur jau gaidīja ātrie. Nodevu mediķiem un veiksmīgi pēc nedēļas slimnīcās draugs bija uz pekām.

Bet, kas notika .... ruksis -> šāviens -> ruksis krīt-> iet skatīties un pārlādē ieroci-> ruksis pielec kājās un mauc virsū (80 - 100kg) ->tēmējam -> spiež gaili un šāviena nav, bet ruksis jau kājās :( vnk ar ieročiem jāmāk apieties un pārlādējot karabīni vienmēr aizslēgu jāatvel līdz galam, lai no aptveres tiek paķerta nākošā partona.

Viss beidzās veiksmīgi :D

Bastaardio777
Jauniņais
vagoninjsh
34 atbildes forumā
Online: 43d 3h 20m
Redzēts 2023. gada 24. martā, 18:41
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 13. septembrī, 16:09
1
post

paldies par ierakstu paceeli gariigo :)

 

Brīdināts. (c) Kiwi :]

Pēdējo reizi rediģēja Kiwi :], 2019. gada 13. septembrī, 23:13.
Riepa
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 19d 20h 56m
Redzēts 2023. gada 06. oktobrī, 22:14
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 22. septembrī, 21:17
0
post

Paldies vienīgajam dalīniekam @Fūdiņš par piedalīšanos, sazinies ar mani kad esmu online, lai saņemtu savas 13 lietas no somas:)

Lietotāji skatās šo tēmu: 0