bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Foruma Spēles
2
1
topic
[Spēle] Gadalaiku plūsma
༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 2m
Redzēts Vakar, 21:13
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 19. februārī, 02:47

(Ļoti vēlams izlasīt šīs spēles noteikumus, pirms tajā postot)

Uzdevums:

* Jāieposto jebkas, kas Jums rod asociācijas ar doto gadalaiku, jāieliek attēls (.jpg, .bmp, .png vai .gif), kurā redzama konkrētā gadalaika ainava un jāpaskaidro (jāpamato), kāpēc tika likts uzsvars (izvēle kritusi) tieši uz šādu ainavas izvēli - kā minimums 15-20 vārdos.

* Attiecībā uz attēlu - jāseko līdzi iepriekšējo postotāju gadalaikiem (t.i. - ja ir pavasaris, tad nākamā būs vasara, tad rudens, nevis kautkā ačgārni). Jāposto ir obligāti ainava, kurā iemiesojas šis gadalaiks, nevis vienkārši vai atsevišķi elementi, kas raksturo gadalaiku  - sniegpārslas, krāsainas koku lapas, pienenes, u.tml.

 

Piemērs:

 

 

------------------------------------------------------- Noteikumi --------------------------------------------------------

* Nedrīkst postot ekosistēmas jeb ainavas, kas neattiecas uz mērenās klimata joslas platuma grādiem. Lai dotu aptuvenu skaidrojumu, lasam sekojošo attēlu: 

 

Tātad:

        1. nedrīkst būt arktiskie (Antarktiskie) tuksneši, jeb polārās ainavas. Mēreno klimata joslu raksturo, kā minimums - jauktie un lapkoku meži, kas nozīmē - šajās teritorijās pirmkārt ir apstākļi, lai šie meži vispār varētu augt.

        2. nedrīkst būt savannas, ekvatoriālie meži (džungļi, lietusmeži, mūžameži), tuksneši - smilšu, māla vai akmeņu, un nekādas sīkas nianses, kas raksturo šos apvidus, piemēram, oāzes.

       3. nedrīkst būt augstkalnu apgabali.

       4. Nedrīkst būt taiga.

-------------------------------------------------------Citi noteikumi--------------------------------------------------------

* Attēli nedrīkst atkārtoties - nedrīkst kopēt citu postotāju ainavas, ja tas būs uzkrītoši redzams - būs brīdinājums to izlabot. Vēlams iespēju robežās nepostot visāda veida attēlus, kuros redzama abstrahēšanās - tātad, iztiksim bez photoshopiem u.tml.

* Nedrīkst kopēt viedokļus. Katram jāizsakās unikāli, atsevišķi.

* Postu intervāls - 2

* Nedrīkst apzināti izjaukt gadalaiku secību pēc ainavām un asociācijām. (+1 warn) Ja tas notiek - atsāk ar ziemu, pārkāpēja postu ignorē. 

* Visi pārējie foruma noteikumi. Shitpostošana jeb lieka postošana tiks sodīta. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tātad, sākšu es:

 

Man patīk ziema, jo šajā gadalaikā ir pamatā zema gaisa temperatūra, kas ļauj izbaudīt dabas skaistumu savdabīgā, skarbā - veidā, kā arī, ļauj nodarboties ar ziemas priekiem, piemēram, slēpošanu.

Image result for winter landscapes

Šajā ainavā parādās tas, ko savā raksturojumā nosaucu par skarbu dabu. Galu galā, ja tā ir daba, tad tā ir arī skaista. Ainavā ir skaidri redzams, kā tas izpaužās - visu nosedz sniegs (nevis salna). 

 

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 2020. gada 19. februārī, 05:46.

akasi
Administrators
Konkursu rīkotājs
Papucītis
awkward vibes
11945 atbildes forumā
Online: 210d 0h 41m
Redzēts pirms 11 stundām
Pievienots, 2021. gada 05. oktobrī, 18:23
0
post

Foruma spēle slēgta neaktivitātes dēļ.

 

Slēgts

Nina Dobrev Vampire GIF - Find & Share on GIPHY

Lietotāji skatās šo tēmu: 0