bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sasveicinies
11
1
topic
Hey, hybrid is here!
Hybrid Minds
Biedrs
lelelelelekeke
11260 atbildes forumā
Online: 267d 18h 13m
Redzēts pirms 40 minūtēm
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 16. aprīlī, 22:32

Čau, čau, čau!

Laikam, ja jau savu kāju esmu spēris šeit, jāsāk ar oficiālu sasveicināšanos, cuz why not?

Labrīt, labvakar, labdien! Tātad, mani sauc Klāvs, un esmu 24 gadus jauns čalis, kurš ir dzimis Dobeles pusē, bet jau pāris gadus dzīvo Rīgā. Dzīves laikā esmu arī paspējis iegūt bakalaura grādu IT, kā arī iemācījies spēlēt šādus tādus mūzikas instrumentus, plusā iegūstot arī grādu mūzikā. Šobrīd, neskaitot trako laiku, kas notiek pasaulē, strādāju savā sfērā, un tehniski tas arī viss (yeah, my life is kinda boooooring). Dzīve, kā nu savus grožus tā ir iegrozījusi, ka arī esmu paspējis uz nelielu laika posmu bijis ārzemēs, bet cilvēku dažādības, un grūtībām (jebšo vairāk vēlmes trūkuma dēļ) iejusties, izlēmu atgriezties šeit, pārvākties uz Rīgu, un since then, I'm here! :)
Brīvajā laikā, lai arī man tas nav pārāk daudz, izbaudu to spēlējot volejbolu. Ar to esmu uz Tu jau vairākus gadus, kopš, ja nemaldos, 5 vai 6. klases, precīzi nepateikšu. Ir gājis kā pa kalniem, bijuši kritumi, kāpumi, dažādas traumas, no kurām noteikti trakākā ir bijusi 2x pārrautas krusteniskās saites, kas kopumā ir atturējušas mani no sporta uz vismaz 3 gadiem. Jā, dzīve ir interesanta!
Dzīves laikā esmu paspējis vairāk vai mazāk mēģināt visu - esmu beidzis mākslas skolas, dejojis, dziedājis, spēlējis orķestros, spēlējis futbolus, basketbolus, frisbijus, piedalījies Dziesmu svētkos, un arī darījis pilnīgu bullshit'u, par ko šeit gari neizplūdīšu. Bet nu, kad ir tas vecums, nav vairs īsti laika visam, ko esi darījis iepriekš, un ir nepieciešams izvērtēt prioritātes - kam ir laiks, un kam nav, tāpēc arī diemžēl, lielākā daļa no visa šī ir atstāts novārtā.

Par kick.lv jau zināju noteikti, pietiekami ilgu laiku, bet nekad nebija īsti motivācija, jeb vēlme reģistrēties, un kačāt nost cs'u, bet nu, par cik nekas labāks nav ko darīt - here I am again, heheh!

------------------------------------

Par savu geimera karjeru es varētu izplūst nedaudz, bet nu, centīšos atcerēties tādus lielos faktus.
Laikam, ja nemaldos, sāku spēlēt ar 1.5 versiju, jo tā bija pieejama vietējā datorsalonā, par cik 1.6 parādījās tur tikai nedaudz vēlāk, kas varētu būt.. 2004. gads? Ap to pašu laiku mājās parādījas dators ar interneta pieslēgumu, un varēju arī konstanti mājās drotot un neuztraukties par dzīves sīkumiem. 1.6 esmu nospēlējis pietiekami ilgu laiku, ja nemaldos, pēdējo reizi uzšāvu ap 2017. gadu, tātad vismaz 13 gadi. Ir sanācis spēlēt dažādos online turnīros, kādi kādreiz bija - cgc, gotgame, utmldz, vecajā zviedru #playpark, kā arī ir sanācis arī uzspēlēt pret tā brīža top klaniem - ala, eclipse, koxx, utmdz.
Adminējis, moderējis, bijis Banteam loceklis ari esmu bijis fare-share of places, gan top Latvjijas projektos, gan arī ne tik populāros, bet nu tagad esmu nobriedijs parādīt, kas lācītim vēderā šeit, uzšaujot veco labo cs'iņu!

oh yeah, bilde būs te. here

Paldies, ja izlasīji, novērtēju!

Stay juicy, un tad jau arī seeya at servers!

Peace, Hybrid Minds.

pigmi
WAR3 Admins
Lietotājs++
awkward vibes
8359 atbildes forumā
Online: 193d 21h 26m
Redzēts 1. maijā, 21:50
Pievienots, 2020. gada 21. aprīlī, 18:53
0
post

Talantīgs bez gala! :) Izlasot tavu čau topiku un pēc tam atverot tavu foto es pat nedomātu, ka Tu varētu spēlēt kādu no mūzikas instrumentiem un vēl piedalīties dziesmu un deju svētkos, bet ne velti ir teiciens: "Nespried par vīru pēc cepures". Noteikti Tev novēlu šeit jautri pavadīt laiku un noteikti tiekamies dd2 serverī! 

Btw esmu kaut kur tavu nickname redzējis jau iepriekš, ja atmiņa mani neviļ tad tas varētu būt heal. Respektēju ka ir kāds kas mūsdienās vēl ziedo savu laiku lai sasveicinātos tā padziļināti, īkšķis uz augšu no manis! 

Liels čau! :)

 

Cheriss
Jauniņais
382 atbildes forumā
Online: 11d 15h 29m
Redzēts 10. februārī, 13:33
Pievienots, 2020. gada 21. aprīlī, 19:39
0
post

HeLLo

»𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«
V.I.P.
Meitene zeltene
✞ 𝓓𝓲𝓮𝓿𝓲𝓮𝓽𝓮 ✞
5073 atbildes forumā
Online: 149d 14h 27m
Redzēts 15. februārī, 16:41
Pievienots, 2020. gada 21. aprīlī, 19:53
0
post

Sveiks! :happy:

Dziesmu un deju svētki  ir kaut kas fantastisks arī esmu piedzīvojusi šo burvību. Superīgi, ka esi aktīvs, izglītība ir svarīga un esi ļooti daudzpusīgs nav daudz tādu vīriešu.

 

Lai veicāks kikā, un uz tikšanos ts3 vai dd2 serverī. :)


Lietotāji skatās šo tēmu: 0