bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
8
0
topic
Jah
Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 26. aprīlī, 22:42

Tātad, klausos Jah Khalib miksiņu un esmu pumped up par savu 3.vietu nažu konkursā. Necerēju tikt uz pjedestāla, bet pateicoties faniem, atbalstītājiem esmu ticis pie bronzas medāļa.

 

Tad nu, kamēr pa TV iet Jurrasic Park un fonā skan Jah Khalib, nevaru izlemt ko te tieši rakstīt. Varbūt iesākumā,kādu vērtību Jūs uzliktu kicka projektam? Čemijs teica ka tirgus vērtība esot 5k...bet tā kā ir ielikta arī sirds un dvēsele, tad vērtība esot 10k. Jūsu domas?

 

Nākamais sāpīgais temats... Kickā nav drāmu. Kur Dinča, a? Mūsu mīļā saulīte norietējusi uz visiem laikiem? Vai šeit vispār ir kāda kura spēj viņai turēt līdzi? Kejkejs jau sen ir zaudējis ķērienu, Sinča palikusi pieklājīgāka, kaut kā garlaicīgi, ne? 

 

Tikko beidzu skatīties hokeju, Avangards uzvarēja, vai Hārtlijs pacels kausu un atstās armijniekus tukšā? Ko teiks kika sporta eksperti par šo?

Turpinot par hokeju, tikai 1 latvietis tiks NHL playoff, vai tas nozīmē ka mums uz PČ kastē būs NHL vārtusargs? Uzbrukumā no SJS būs samērā produktīvs uzbrucējs? Cerams jau ka jā, jo ja spēles redzēt LIVĒ īsti nesanāks, tomēr gribētos kaut caur TV redzēt kādu brīnumu, ne?

 

A to puzles konkursu ir jēga rīkot? Kiwi čempion, iedodiet viņam mūža awardu un aizliedzat piedalīties, lai citiem ir kāda cerība.

Un tas gatavošanas konkurss Jums neliekas mega lame? Nekāda tematika, nekā. Mamma pagatavo pusdienās kartupelīšus ar vistiņu, pieliec lapiņu ar uzrakstu "kick.lv" and uzvara rokā. Pirkstiņš uz leju no manis.

Dambretes, pokera turnīriņi gan šķiet jauki. Pirksts gaisā.

AKASI, NEXT PICOTW TAISI DĀMU SLAPJO T KREKLU FOTO KONKURSU PLSSSSSSSSS. 

Kas mums te kikā vēl ir? Ā, jaunie leveli, aka bija resets, miljons opcijas pieliktas klāt. Jūsu domas? Man īstenībā nepatīk. Personīgi es tad būtu labāk sācis no nullītes, nevis ticis izmests kaut kur pusceļā uz Liepāju pie Mārčas. Un kāda pie velna vispār ir jēga no KARMAS? ČEMIJ, KĀDA JĒGA? Izdomā kaut ko, vai izņem tādu figņu ārā,savādāk no saules baterijām pagrabā jēga ir lielāka.

 

Zeme ir apaļa, man ir liela pakaļa un soma ir palikusi ļoti garlaicīga. Vai man vienīgajam? Mistiskās lādes redzu tik pat bieži cik Devils dienas bez promilēm. Tirgū kicks tās ir iemetis par cenu kas līdzīga jaunākā Iphone cenai LMT internetveikalā.

Vai nav laiks jauniem itemiem, kādai kombinācijai, vai jebkam kas nav nidavillllrsaar cimda kombinācija no kuras iedod 50 safīrus?

 

ČEMU AIZVIETOT AR ZOLĪTI!

 

 

 

Pss, aptaujas jautājums. Kura ir Jūsu mīļākā Jah Khalib dziesma? 

Pēdējo reizi rediģēja Fūdiņš, 2021. gada 26. aprīlī, 22:46.

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12858 atbildes forumā
Online: 265d 5h 34m
Redzēts pirms 6 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 26. aprīlī, 22:44
0
post

Rah>Jah

𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡
V.I.P.
Papucītis
12119 atbildes forumā
Online: 296d 7h 47m
Redzēts 2022. gada 30. novembrī, 00:10
9 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 26. aprīlī, 22:45
0
post

Par to zolīt čist butu afigena, varetu celt lielo piķi

 canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu  
santiz
Lietotājs
so low
9206 atbildes forumā
Online: 235d 23h 30m
Redzēts 30. aprīlī, 23:02
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 26. aprīlī, 23:32
0
post

Kinda taisniba, kinda ne.

ja na svoem vibe na

Hazard
Biedrs
twenty one hazards
7007 atbildes forumā
Online: 252d 22h 40m
Redzēts 1. aprīlī, 00:03
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 26. aprīlī, 23:48
0
post

 

man patika šī, atceros, arī vienīgā datorā no viņa. neesmu pievērsies šim mūzikantam baigi.

whenever , kad kikā ir drāma, visi, kas tur ir iesaistīti, tēviņi , mātītes, vai kādi tur vēl trešie dzimumi, ir tendence aizvainot vienam otru līdz krokodilu asaru līmenim, bet tajā pašā laikā CAN'T GET ENOUGH OF IT , tā ir drāmas formula. uzdirsiens , uzdirsiens , adresu sūtīšana , adresu sūtīšana, mērīšanās, salabšana beigās. DON'T GET ME WRONG, pats esmu bijis liecinieks un dalībnieks lielai daļu drāmu šeit. Gandrīz kā Stokholmas sindroms, kaut kas uz to pusi, kad ķīlnieks iemīlas pāri darītājā. OOO Dinča dabuja banu, bļee, bet man viņa tak tā besīja, bet es tomēr gribu viņu atpakaļ, jo man taču patīk dirsties. OOOOO Hazardu vajag izbanot, bet tajā pašā laikā, pēc tam tiek izsludinātas 10 dienu sēras KIKĀ #RipHazard #RipDincha #sad #akasiresns #topateicubeziemesla 

 

Par somas itemiem jāāāa, ŠOOOO TĒMU VIENMĒR ESMU gribējis saprast, pagrozīt, palabot. Tas , kā pūķa itemiem vienmēr cenas ir tik augstas , (nu dažiem vismaz) kādreiz tā nebija, Tāpat tiem elementiem un daudziem citiem itemiem . +++++ Arī vienmēr esmu domājis par to visu jucekli , kas ir tirgū. Daži bitcoini, elements, pluss, puzles gabals. Kāds pretīgs , neforšs , neizsmalcināts , neglīts tēviņš vai mātīte uzclicis 100 Ieuro cenu???  "OJ , Bet es to prikolam, varbūt kāds nopirks" GET OUTTA HERE. Tas ir neizsmalcināti un neforši, jo ir ļoti daudz itemi, kas tur stāv entos mēnešus, un viņus NEVIENS NEKAD NEPIRKS, vajag itemiem tomēr uzstādīt to gala cenu, cik var likt. Savādāk pretīgi ap sirdi paliek un kikieši paliek neforši.

KĀAAA  ARĪĪĪĪĪĪ, vienmēr man ir gribējies, lai Veikalā var nopirkt visas Krutās lādes, vai arī citus itemus nevis tikai atslēdziņas, NAV FORŠI, gribas arī citus itemus pirkt, UN NE JAU Pa 100 euro vienu lādi Chemij :nunu: . Nav forši. Tak jādod iespēju arī citiem, bomzīgākajiem kikiešiem kaut ko iegādāties nevis cerēt, tikai uz peļņu. KUR TAD izcilība, uzticība? Savādāk ja neko nevar atļauties nopirkt, nav forši.

CMON, TAK NAV JĒGA LASĪT ŠITO GARO NEFORŠO TEKSTU . 

#HazardCancer #GaiduUzbraucienus

:blush:

 


 i cøuld take the high road but i knøw that im going løw ♪


 

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 26. aprīlī, 23:57
0
post

Dziesma ir nice, Hazi. Viena no maniem favorītiem.

 

Sēras gan nebūs? Sēros tikai tad ja kādu populāru, pieejamu kika dāmu nobanos, tad visi simpi (besij tas vārds) sēros. Man personīgi Dinča besija, par banu nesūdzos, bet mums vajag jaunu drama queen ap kuru tēviņi varēs luncināt savas astes un pacelt aktivitāti vismaz forumā/čatā. 

 

Par itemiem, yeahhhhhh, nu bļin, maksimālā cena ir smieklīgi augsta, bet minimālā ir vēl smieklīgāk augsta. Tad sanāk ka kicks pats cenšas pacelt cenas, lai gan doma esot bijusi viņas kaut kā samazināt? Bet štrunts par to, ir jau tagad skaidrs ka nekas netiks darīts lai cenas samazinātu. Lielākā cena tirgū, lielāks % aiziet kickam komisijā = pats kicks ir ielicis lādes par Ferrari cenu. Smieklīgi un skumji.

 

Es nezinu kā superaktīvistiem, bet man vispār nekas nedropojas, tikai akmeņi, vīrusi un safīri. 

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

MENDIJA
Meitene zeltene
Lietotājs
Kaķu tante.
4245 atbildes forumā
Online: 139d 6h 22m
Redzēts 2023. gada 22. augustā, 14:20
Pievienots, 2021. gada 27. aprīlī, 10:09
0
post

Tāaaaaks. 

Nu,jā. 

Par somu runāt vispār nav jēgas... un pārējam kinda Tev piekrītu! 

 - ja vienīgi par puzli gribu izteikties... Sintija vakar pateica zelta frāzi '' Visiem ir vienādas iespējas puzli ātri salikt, tikai vajag pacietību''. Virtuāls cepums Sintijai. 

Nevar liegt konkrētam cilvēkam piedalīties. Tad jau, piemēram, maar4a,Kamiks nedrīkst pokerā piedalīties, vēl kāds nedrīkst dambreti spēlēt un vēl 5 purni nedrīkt DD2 gaļaas vakarā piedalīties,jo redz viņiem padodas. :D Iespējams, Tu par šo piedūries un tā, bet neesi pirmais,kas šādas frāzes met ārā. Ko gan darīt,ka mums patīk likt un mēs tur varam stundām sēdēt, uzstādot labu laiku ? :nez: :tuctuc: 

 

Ā, par kulinārijas konkursu pilnībā piekrītu. Ja nav tēmas, tad tur ne tikai mamma var uztaisīt est, bet arī Wolt/Bolt var nākt palīgā. Meh. Ja nav tad nav, ja ir - tad vajag kvalitatīvi veidot kko. :like: 

 

Bet jā, te vispār ir palicis meh, jo pandēmija norimusi un ša vasara...  Te drīz svilpos vējš. :yep: 

Pēdējo reizi rediģēja MENDIJA, 2021. gada 27. aprīlī, 10:17.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0