sveiki, labdien kickieši
gribēju ieiet war3 pašaudīties. atzīšos, ka no tā moda neko nesaprotu, bet ar laiku gribētos iemācīties un saprast kas ko kā.
čatā iemetu jautājumu pārējiem par to, vai 200 killi un 7 nāves 10 minūšu laikā ir normāli. saņēmu atbildi ka visticamāk tā var būt, lai gan ar savām acīm man ir grūti noticēt, jo tam cilvēkam nav steam un kā mēs tādus cilvēkus saucam - man likās ka tas ir nonsteam talants.
un no tā mazliet uzcēlās diskusija par to, ka varbūt vajag topiku lai vairāk zinošie uz šo brīdi varētu paskaidrot visas rases un kas kā strādā, kas ir kas.
saprotu ka paskaidrot var arī pm'os, bet iespējams ka kāds to nezin vai negrib, un šo topiku varētu izmantot kā diskusiju priekš tiem kas nezin.

Linkus uz topikiem tev jau iedeva, pilnīgi visa informācija par rasēm, par shopiem, banku, bindiem ir atrodama tur, pat vairākās valodās. Ērti izkārtots, izskaidrots un tomēr šāds topiks, kurā spamos visu to kas jau tajos topikos ir pieejams.
Nav svarīgi steamed vai nonsteam. Tu trāpiji vienā no kartēm kura ir ļoti pateicīga killu vākšānā. Un rezultāts kuru norādiji, nav pat diezko labs.

Tikko pats izšāvu vienu mapi un rezultāts ir zemāk pankūciņ.
Šādus rezultātus 200:7 redzēsi diezgan bieži. war3 ir apmēr 15 spēlētāji kas ir skilloti šāvēji tieši iekš war3, puse no viņiem ir nonsteam , bet sen jau pārbaudīti un tīri spēlētāji , takā par to neuztraucies!
Kā jau Evils minēja , topiki par un ap war3 jau ir, kur tiešām vairākās valdoās ir viss ļoti labi izskaidrots.
Bet gadījumā ja vēlies palīdzību vai padomus droši uzraksti man pm.

Šādus rezultātus 200:7 redzēsi diezgan bieži. war3 ir apmēr 15 spēlētāji kas ir skilloti šāvēji tieši iekš war3, puse no viņiem ir nonsteam , bet sen jau pārbaudīti un tīri spēlētāji , takā par to neuztraucies!
Kur ir tie 15 aktīvi skilloti spēlētāji? Es redzu no tiem 15 spēlētājiem tikai aktīvus botus, kas savā starpā šauj

ar3 ir apmēr 15 spēlētāji kas ir skilloti šāvēji tieši iekš war3, puse no viņiem ir nonsteam
nopietni? tu gribi samelot par to, ka war3 ir patiešām aktīvs serveris? Es saprotu, ka tu negribi rast iespaidu, ka ''kickā viss ir slikti'' un kautkā tamlīdzīgi, bet nu šī ir vienkārši diršana. Nevis subjektīvs vai objektīvs vai vēl kautkāds viedoklis, bet tīrākā diršana.

Viens ir linki uz aprakstiem, taču nedomāju, ka tos atrast bija problēmas. Ielikšu tāpat te, lai paliek atsauce:
WAR3 discord
Race information
Shopmenu and rest of useful information
Rules and penalties
Map bugs
Vairāk aktuāli būtu, ja tie 15 spēlētāji padalītos ar:
1. Mīļāko rasi;
2. Ko maxot;
3. Mīļākajiem itemiem (konkrētai rasei/ vispārīgi);
4. Kāpēc tāda rase, kāpēc maxo vispirms to, kāpēc tādi itemi;
5. Kādu itemu pirkt, lai neitralizētu # itemu;
6. Ar ko spēlēt, lai izdarītu daudz damage/ ilgāk izdzīvotu.
No tā vismaz varētu saprast labas kombinācijas, ar ko spēlē TOP spēlētāji, ko izmēģināt pašam.
Visus aprakstus jau var izlasīt, izdomāt, ko pirkt/ nepirkt, taču no 0 sākot ir grūti, kad tev tikai saka "ir tēmas, ej lasi". Jāizlasa ir, lai saprastu. Var jau visu pēc kārtas mēģināt un skriet ar seju sienā, jo nekas nesanāk. Tāpēc noteikti arī daudzi atmet serverim ar roku, jo nesanāk ātri piemeklēt normālu kombināciju, tikai mirst nost un nevar nevienu nošaut. Būtu labi, ja varētu ienākt un palasīt pro ieteikumus. Kā nekā, katram jaunajam spēlētājam skaidrot pm, palīdzēt ar vienu un to pašu.., labāk uzrakstīt šeit:
Spēlēju ar #. Maxoju 1, 3, 2, jo... Pērku # un #, jo...
Ja man pretī ir #, tad spēlēju ar (vai pērku to) #, jo...
Es WAR3 nespēlēju.
Evils bija minējis čatā, ka vienmēr jāpērk necklace un maska, tad paliek 2 itemi, ko izvēlēties pašam (pēc spēles stila):
5. Mask of Death: Tev pienāk klāt 30% no šāviena trāpījuma HP. (Ja nodari 100 dmg, tad Tev pienāk klāt 30 HP, ja nodari 50 dmg tad 15 HP. utt.) - 1875$
6. Necklace of Immunity: esi pasargāts no pretinieka ultimate (viens necklace dod 4 imunitātes, nav ierobežots skaits, cik var pirkt). - 750$
Pie dažiem itemiem aprakstos rakstīts: "(Mūsu serverī no tā nav jēgas, nestrādā.)"
Šeit gan nezinu, vai tos var/ nevar iegādāties, vai tomēr sanāk iegādāties un tu zaudē naudu bez jebkāda ieguvuma.
Parasti TOP spēlētāji ir /team niks un viens otru neaiztiek, neitralizējot lielu konkurenci.
Esmu dzirdējis, ka daudzi uzreiz naudu liek bankā /d summa, lai viņiem to nenozagtu.
Sataisa /kit, lai ātrāk visu var sapirkt.
Vienu mirkli bija daudz banu ar iemeslu "serpent on spawn". Serpenti ir shadow hunter rasei. Ja labi novieto, killi nāk.
Šim itemam rakstīts, ka ieteicams visām rasēm, bet izlasot aprakstu, man nešķiet tik labs:
8. Periapt of Health: vari saņemt extra dzīvības (15 hp) Ļoti ieteicams visām rasēm. - 1000$
Man liekas, ka samērā normāls tanks sanāk (no itemiem):
Shopmenu:
5. Mask of Death: Tu saņem 30% no izdarītā dmg kā HP. (Ja nodari 100 dmg, tad Tev pienāk klāt 30 HP, ja nodari 50 dmg tad 15 HP. utt.) - 1875$
6. Necklace of Immunity: 1 necklace dod 4 imunitātes pret pretinieka ultimate (nav ierobežots skaits, cik var pirkt) - 750$
Shopmenu2:
3. Helm of Excellence: izvairās no 3 hs - 3750$
7. Ring of Regeneration: +1 hp ik 2 sek. (max 5) - 875$
Ja esi kā tanks, tad nevar tik labi pārvietoties, nav pārvietošanās itemu:
Shopmenu:
1. Rope: Ļauj ātrāk pārvietoties pa mapi. * Lūdzu, neizmantojiet to, lai taisītu MAP BUG's. Bind (tava_poga) +rope - 750$
2. Boots of Speed: +10% pārvietošanās ātrums. - 2000$
Shopmenu2:
4. Amulet of the Cat: tevi nedzirdēs ejot, skrienot, kāpjot pa trepēm - 1250$
5. Sock of the Feather: gravity - 1500$
Es gan neizvēlētos sock. Ja ir necklace, mask, tad vēl rope, claws/ring vai citu, atšķirībā, ko vajag.
Amulets izskatās bezjēdzīgs mazās mapēs, kur vislaik dzird šāvienus, kas ir skaļāki par soļiem.

Čau, neviens tev neko īsti nevarēja paskaidrot, jo ir slinki jenoti, akasi vienīgais centās kaut ko uzrakstīt, kaut nemaz nespēlē, cepums viņam.
Es tā kā esmu viens no tiem, kas ir dzīvojis war3 ļoti ilgu laiku, spēšu sniegt savu viedokli par šo war3 radušos situāciju, tieši tiks aprakstīts mans viedoklis par kick war3, jo tas atšķiras no citiem war3 modiem.
akasi savā postā bija jau iemetis link uz war3 rasēm, tad tur var palasīt skilus , kas katru rasi padara par īpašu.
Mans viedoklis ir šāds:
Ja tu kā spēlētāja esi jauna tieši šajā serverī un nedomā mest naudu priekš xp/naudas, tad es ieteiktu sākt spēlēt ar Orc, jo tieši šai rasei ir skils "Equipment reincarnation" , kas tev atgriezīs visus nopirktos itemus pēc nāves.
Ja šis skils tiek nomaxots, tad tev ir iespēja atgriezt itemus praktiski vienmēr, 5% iespēja, ka neatgriezīsies. Matemātiski runājot, tas sanāk 1x pa 20 nāvēm, bet zinot kick, tad viss ir iespējams.
Orc rases pirmais skils "Critical Strike" arī ir ļoti labs, to paralēli var uzkačāt ar "Equipment reincarnation", lai nomaxotu 1 skilu , vajag apmēram dabūt kaut kādu 150 līmeni, jo serveris neļaus kačāt tikai 1 skilu.
Kad tiek nomaxots "Equipment reincarnation" , tad jau var sākt iekrāt naudu bankā, bankas bindi < tur ir atrodami.
Kad nauda ir pietiekoši sakrāta, lai var atļauties uzlikt /kit uz automātisko pirkšanu, tad jau var doties pie nākošās rases.
Vēl ļoti viegls variants kā sakrāt ātri naudu: iegaumē mapes no citiem, kur var sēdēt 1 vietā, šaut botus , nemirt un krāt naudu, un vākt lādes, sakrāj 400k, kad zini to, ka būs laiks spēlēt, nopērc naudas zagšanu, kas ir uz 24h aktīvs un ar to itemu spēlē, un zodz naudu botiem. Novaktē, kad spēlētāji nav un tik uz priekšu, es iztestēju šo teoriju un ar jaunu niku, ar naudas zagšanu, sēdēšanu 1 vietā, lādes vākšanu, es tos 400k dabūju atpakaļ aptuveni pa 3 mapēm, it kā jau jā, ir garlaicīgi sēdēt 1 vietā, bet ja vajag naudiņu, tad ir nepieciešams upurēties UN ja negribi tērēt īsto naudu, lai pirktu spēlē naudu/xp, ja resets tāpat ir ik pēc 2 mēnešiem.
Katram jau ir savs viedoklis kāda rase ir labāka, blablabla, par to varētu diskutēt dienu un nakti, beigās neko nenoskaidrotu. Vislabākais moments, kad var ietestēt rases, ir pirms reseta. t.i. katrā pāra mēneša 9. datumā, jo tad visas rases tiek uzliktas uz max. Tad var arī saprast, kura rase iet pie sirds, kaut vai pie tā paša orc var palikt, jo man personīgi, ļoti patīk orc'a ultimate, nevienai rasei nav labāks.
Bet turpinot runāt par nākošo rasi pēc orc un kad nauda ir sakrāta, tad es ieteiktu spēlēt ar Human, jo tā ir vienīgā rase, kurai skils dos tev vairāk hp + human rasei ir paslēpts skils , kurš pat nav pierakstīts pie rasēm= x procentuāla iespēja atvairīt saņemto damage. (Nav ne jausmas, cik liela procentu iespēja tā ir, jo pat šobrīdējais main nezināja, ka human ir tāda spēja =D )
Ja gribi vairāk pabototies, tad droši var spēlēt ar Shadow Hunter rasi, bet tiksi smagi heitota, jo ar to rasi spēlē tikai tādi cilvēki, kurus mēs saucam par "botiem" un kuri bez tās rases ir 90% gadījumos pilnīgas nulles, jo tā rase ir overpowered as fuck. Main baigi iekomentējis, ka ar šo rasi jāprot spēlēt,hahaha, laikam rakstīja to topiku pirmajā aprīlī.
"Bullet Force" tiek nomaxots jau , kad ir sasniegts 20 skila level, kas nozīmē to, ka jau uz kaut kādu 30 level, tev 1 skils ir nomaxots, kurš pretiniekam mērķi rauj no tevis prom, kad šauj pa tevi. (15% iespēja)
"Hex" arī ir ļoti nāvejošs, jo ja tu trāpi cilvēkam un uz viņu iedarbojas "Hex", tad viņš neiegūst atpakaļ hp ne no šaušanas pa tevi ar mask vai ar rings, kamēr ir Hex'a iespaidā, kas nozīmē to, ka tev ir vieglāk uzvarēt dueļos, jo tev ir priekšroka un pretinieks tiek vienkārši iznīcināts.
Ja ir vēlme iemācīties izmantot rope un lidināties apkārt, tad ieteiktu paspēlēt ar Warden , jo tur ir skils "Ninja Rope" , kas tev iedos rope, nebūs nekas jāpērk, pakrāsi to skilu un katru reizi kā atdzīvosies, būs par jaunu x skaits rope pieejami.
Long story short kā izmantot rope: Vajag,protams, uzlikt bindu, lai varētu izmantot rope. bind poga +rope, man personīgi rope poga stāv uz "f", jo man tā ir parocīgāk.
Kā izmantot rope: Skaties uz debesīm, protams, ne brutāli straight up, bet gan kaut kādā 90 grādu leņķī, lai nav pārāk zemu un ne pārāk augstu, tad uzspied rope binda pogu, neatlaižot vaļā palecies un spied W burtu, teorētiski šajā momentā tev būtu jālido uz priekšu. Ja proti streifot, tas visu procesu atvieglos, jo ar rope pa gaisu var streifot, lielāka distance, lielāks ātrums, grūtāk tevi nošaut. Gan jau esi redzējusi kā es lidoju apkārt. =D
+ turpinot runāt par warden, tad warden ir pieejams skils "Blink " , kurš dod iespēju iegūt imunitāti no visiem skiliem un ultimate, kas ir serverī, tas nozīmē, ka shadow serpent wardi, human mīnas, elfa multi shot , neiedarbosies uz tevi, kas šo rasi arī padara par ļoti labu.
Pārējas rases arī ir foršas, it īpaši Undead , bet tas ir no paša cilvēka atkarīgs, ar ko tu vēlies spēlēt.
Protams, arī atkarīgs no tā, ar ko cilvēki serverī spēlēs. Piemēram, ja es ņemtu savu parasto human un serverī kāds atrodas ar elf, kuram ir augsts level, tad man nav izdevīgi spēlēt ar human, jo es tikšu "izvarots", tad tādā gadījumā es ņemtu warden, lai varētu gūt virsroku un nogalināt spēlētāju ar elfu, jo warden taču ir blink skils, kas nobloķēs elfa tizlos skilus.
Jo daudzas rases ir stipras pret citām, bet pret citām ir niecīgas. Undead ir labs pret visu, bet ja tev ir human/shadow hunter, tad tās rases par samazināt undead speed un nogalināt to spēlētāju ļoti viegli.
Daudz arī atkarīgs no mapēm, jo vienā mapē ir labāk spēlēt ar x rasi, citā ar y rasi, tāpēc daudzi paralēli kačā vairākas rases, tieši tāpēc, lai varētu izmantot nepieciešamo rasi priekš speciālas mapes.
Runājot par bindiem u.tml.
Man ir atstātas orģinālās radio1 un radio2 pogas (Z un X), war3 serverī tās atver shopmenu un shopmenu2 vaļā, caur turieni viegli nopērku ko vajag, jo esmu jau iegaumējis visu no galvas, neiespringstu.
Uz N burta stāv "bind "say /buykit"", lai kad ienāku serverī varu nopirkt ātri savu uzstādīto /kit, lai mani nevar nošaut galvā boti vai cilvēki, kas spawn camp'o.
Uz F burta stāv "bind f +rope", manā skatījumā "F" burts ir viens no parocīgākajiem burtiem, lai izmantotu rope, līdz ar to vieglāk uzreiz streifot arī, jo nekas nemaisās pa vidu.
Uz B burta stāv "hud_saytext", kas izslēdz man čatu, lai neredzu neko, ko raksta čatā, jo serverī ir pārāk daudz toxic cilvēku, besis lasīt , ko viņi tur raud 24/7 + uzsit fps augšā, nelagos tik daudz. (Jā, man potato pc) Bet man personīgi tāpat labāk patīk spēlēt mierā un klusumā.
Uz C burta stāv "bind c ultimate", blakus shopmenu bindiem, viss kā pienākas.
Bankas bindu man nav, jo es shopmenu3 nopērku Naudas zagšanas imunitāti, kas maksā tikai 50k un tas items ir uz 24h, katru x kā ienāku serverī, uzreiz to nopērku, tad arī nav jāuztraucas par naudas likšanu bankā, tizls un lieks process. 50k ir praktiski kā golden chest.
Runājot par itemiem:
Ja ar naudu ir pašvaki, tad divi main itemi, ko vienmēr jāperk ir Mask un necklace, ar mask atgūsi hp, kad izdarīsi bojājumus un necklace atvaira ultimates, nenomirsi no crypt lord, undead,orc, blood mage ultimate.
Mans personīgais /kit sastāv no 4 itemiem, jo tas ir max, kas var būt:
Mask, Necklace, Helm un Frost.
Mask un necklace jau paskaidroju.
Helm es izmantoju, lai boti man galvā nevarētu nošaut, jo botiem patīk tikai pa galvām šaut, bez helm ir neiespējami izdzīvot ar manu spēlešanas stilu, bet ja patīk sēdēt 1 kaktā un serverī ir tikai boti, tad bez helm iztikt var.
Frost ir ļoti noderīgs, ja serverī ir spēlētāji ar undead un nevēlies speciāli spēlēt ar Human vai shadow hunter, jo šis items,kad trāpi pretiniekiem, samazinās viņa ātrumu, kas tev dod uzreiz iespēju viņu nošaut, jo nevarēs skraidīt zigzagā apkārt un čakarēt smadzeni tev.
Bet te jau atkal atkarīgs no tā , ar kādu rasi spēlē, jo undead noteikti būs jāpērk boots un amulet, no amulet nav jēga, ja serverī ir tikai boti, jo viņi tāpat dzirdēs tevi, kaut tu pati savus soļus nedzirdi, kad skriesi. =D
Mans ieteikums tev, ja esi jauns spēlētājs war3 un ja vēlies tikt pie chesta, tad ir pāris varianti ko mēģināt darīt:
1. Mēģini pierunāt spēlētājus iet komandā ar tevi, BET ja esi komandā ar spēlētaju, tad tev dos mazāk xp par nogalinātājiem spēlētājiem, vienlaicīgi vari būt komandā ar diviem cilvēkiem, bet saņemsi mazāk xp, nekā, kad būtu viena pati.
2. Ja esi tuvu chest'am, tad nopērc papildus helm, lai tevi nevar nošaut galvā, kad skrien pie lādes, es tā agrāk bieži darīju, kad biju iesācējs šajā war3, ne vienmēr sanāca, bet bija reizes, kad sanāca, protams, pēc tam uzreiz tāpat nomiru. =D
3. Centies iegaumēt visās mapēs abas vietas, no kurām var lādi dabūt, jo ja nemaldos ,tad praktiski visās mapēs ir iespējams dabūt lādi no divām vietām, lai būtu lielāka iespēja citiem to iegūt, līdz ar to mazāka konkurence arī, jo 1 cilvēks nevar nosargāt vienlaicīgi divas vietas.
Es nez, tas laikam viss, gan jau kaut ko aizmirsu, bet tev gan jau jautājumu tāpat nebūs, jo nemaz neizlasīsi, bet ja ir vēl kas jautājams, tad droši uzraksti pm, paskaidrošu/palīdzēšu, jo uz sitiena tāpat visu atcerēties nevarēju.
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Es tā domāj ka pankeik jau ir izdzēsusi 1.6
Speelmanis1337-, spycka, ZeltaBlack, Kalvix, gary, Krisiittz, mqjors, Yinx, Литрый Хис, Exc, Laggato, Volcens, DayDreamLV, Kobe, pTb|SPYDER, arthurqee, Zelts*, dedushka, Latvians, Rubax, pankuksh, 🌿🌿🌿, luīze, akasi, 32x6JLsuPy, medalus, Chemijs, Draugs , chubbynalwayshorny, BANZAI, rok, ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ, cruelcin, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Hybrid Minds, Cool Dude, Pīle, alska, WickedLady, Jan4a, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Kiwi :], duck, Artiscythordius, milo humble, weedy, SPICELV, Eliminated, Breyke, zooniijsftw, X X X, NewbieEU*, kriptonit84, Falcon, Omega, mrc, Vinchester, dairis61, PaksPorgand, brzezinsky, Crack, wishuamerryc, Aut0ft, RokkY*, SHIT, Spridzeklis, AreZed, Rub sieva , ~*TuttiFrutti*~, arro, SintijaL, duum, MathaFaʞʞa, inar4xx, Minnia, Kamiks, tenblunt, ZnT, MENDIJA, Pickle Laura, Wunderschlange, pigmi , knejvs, cheburashka, 575, PooKa, Dzonis, Zane, love_me, Enemijs, Incorrigible qwz, Wolfyy, Krista, Deu, Gloks, Moxley