Sveiciens jūsu mājās!
Straumes slavas kāpums turpina pārsteigt, no vienas balvas uz nākamo! Nesot Latvijas vārdu visā pasaulē!
Un lielais interviju skaits kopš pirmās pirmizrādes.. Vidēji dienā 2 intervijas.. katru dienu!
Ja nu kāds vēl nav redzējis, tad publiskais fuj! Kā vēl neesi noskatījies?! 🙄 Tad tieši tev šeit treilerītis:
Bet tie, kuri redzēja - parunāsim par filmu.
Kas patika?
Kas nepatika vai likās dīvains?
Ko domā par principu "bez vārdiem"?
Kādas atziņas izvilki no filmas? (Tās šeit varēja izvilkt vairākas.)
Kamēr skatījos, telefonā pierakstīju šādas:
Nesen kolēģe runāja ar neredzīgu cilvēku, tik aizrautīgi stāstīja par filmu. Viņš teica, ka gribētu noklausīties to. Viņa apmulsa un teica, ka tur jau īsti nav ko klausīties, teksta nav.
Interesanti:
Ginta X konts: https://x.com/gintszilbalodis - tur var redzēt Flow suni, kaķa balss autoru un daudz citu! Piemēram, kaķa reakcija: https://x.com/gintszilbalodis/status/1882307253417689265 <- iezīmē un atver, viņš aplauž.
Kāds izskatās īstais “Straumes” kaķis
Vēl citas Ginta filmas atrodamas: https://www.dreamwell.lv/

Man ļoti patika, ka filma bija bez vārdiem. Ja godīgi, par to iedomājos, tikai, kad filma jau bija beigusies, ka nebija nekādas runāšanas. Tas laikam pasaka, ka tie vārdi dažreiz ir lieki.
No Tava posta gribētos, lai tas cilvēks ar redzes zudumu tomēr noklausās filmu, interesētu kā likās. Jo lai vai tur nav vārdu, tur ir skaņa.
#loyalty

Labs topiks! 🍪
Noteikti viena no manām mīļākajām filmām. Lika daudzkārt aizdomāties, bet vienu gan nesapratu - kur pazuda sekretārputns un kas notika pašās beigās...

Vecmammai baigi patika, mammai likās laba, man likās okey.
It’s good, nothing bad to say about it, but was hoping for something more because of all that hype
Kamēr citi to ir noskatījušies vairākas reizes, man gan nav īsti vēlmes to redzēt otro reizi. Varbūt pēc gada pa TV, bet arī tik 1 reiz.
Kamēr citi saka ka šis aizdevās uz viņsauli, es teiktu ka viņš upurējās Dieviem, lai plūdi pazūd.
Tās mājas izskatījās kā no kādas Tibetas, bet uz to jumtiem dažādi Acteku veidīgu simbolu
Es tad īsti nesaprotu par to vali.
It kā filmas beigās plūdi pazūd un valis nobeidzas, bet tad ir beigu titru aina, kur viss ir ūdenī un valis aizpeld.
Daudzi min, ka pārējie īstenībā nomira, jo plūdi īstenībā nepazuda vai arī atkārtojās, un ka valis palika dzīvs.
Njā, es to īsti neizprotu.
"Ko domā par principu "bez vārdiem"?" - ir labi. Nav tēliem obligāti jārunā. Pietiekami var pastāstī ar rīcībām, emocijām, mūziku, utt.
"Kādas atziņas izvilki no filmas?" - nekādas. ... nu vienīgi, ka vajag sadarboties tautai, lai labi izdodas, bet būs vairāki savtīgi indivīgi, kuri var visu sačakarēt. ... man smadzene nestrādā uz dziļākām domām.

Filma laba nav pat ko piebilst vairāk.

Čau.
Neesmu redzējusi.
Atā.

So filmu es noskatijos pirms nedelas, Belgijas kkada random kiniti.
Kas patika? - Man loti loti patik dzivnieki, it ipasi kaki un suni. Reali grafika bija bomba, es pat sava PC tik labus nevaretu dabut. Ja meginatu es nemaz nevaretu tagad rakstit caur savu PC. Melni kaki man pie sirds pat ir gajusi dzives posma. Filmas jegu ari sapratu, kas likas diezgan vienkarsa, it ka butu lasijis kautkadu gramatu un redzu tagad to ka filmu.
Kas nepatika vai likās dīvains? - dazos mirklos likas ka pats kakis ir melns un pectam dazas malas aizgaja peleka krasa, nezinu kapec taa bija, varbut kino sudigs, vai ari kola ar citornu iesava pa galvu.
Ko domā par principu "bez vārdiem"? - perfekti. Ja butu kautkur pateikts ''uwu'' es izietu no kino ar lielaku prieku un ieliktu 0 / 5 zvaigznes
Kādas atziņas izvilki no filmas? Aizej noskaties filmu un pats/i redzesi

Vel neesmu skatijies,bet cilveki,kuri redzeja,pateica ka loti laba filma

Bet tie, kuri redzēja - parunāsim par filmu.
Blind fucks:
Vel neesmu skatijies,bet cilveki,kuri redzeja,pateica ka loti laba filma
Ka tik kādu papildus postiņu savākt, pretīgi.
So filmu es noskatijos pirms nedelas, Belgijas kkada random kiniti.
Hmm, tad jau Es arī varēju, pie mājas ir kino.
Runājot par pašu filmu:
Probably neskatīšos, jo neizraujos ar Animācijas filmām, ir reti izņēmumi + man nepatīk Animācijas stils, esmu ļoti izvēlīgs uz to, ja nepatīk kā izskatās Animācija, tad pat neiedziļināšos nekur.
Protams, malači, ka Latvija ar kaut ko citu arī var izcelties, ne tikai ar sportistiem, redzēju balvas pasniegšanas ceremoniju, forši.
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
Amors, ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ, akasi, Latvians, luīze, Moxley, 🌿🌿🌿, EXIT.-, cruelcin, Enemijs, Kiwi :], Pickle Laura, ZeltaBlack, Jan4a, 575, Andzumen, Spridzeklis, ZnT, Rub sieva , gary, HSkill, WickedLady, Krisiittz, mqjors, Capture, Ibetāa, Kalvix, maar4a, Bread Pitt 😎, HaRZz, Violexy, Sandis., inar4xx, tenblunt, alska, Kamiks, cr3ww, pigmi , pankuksh, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, Venta, Dzokelz