Chemij,
administrātori,
moderatore,
lietotāji.
Pēdējā laikā bieži saskaros ar šo problēmu, un man neliekas ka es esmu vienīgais:
Mani jautājumi ir šādi:
1. Kas ir 502 Bad Gateway kļūda?
2. Kāpēc šāds paziņojums lec, un nevis vienu x, bet gan gandrīz katru reizi, kad cenšos pievienoties kick.lv mājaslapai?
3. Kādi risinājumi/darbības tiek plānotas, lai novērstu šo problēmu?
4. Ko darīt, ja 502 Bad Gateway kļūda turpina parādīties, neskatoties uz mēģinājumiem to novērst? (ieteikums ir vienkārši pārlādēt 20x kamēr savienojas?)
5. Vai 502 Bad Gateway kļūda var būt saistīta ar tīkla problēmām?
6. Vai serveris ir pārslogots, un tāpēc rodas šī kļūda?
Priecātos, ja atbildes sniegtu administrācijas pārstāvji, vai arī pats Chemijs, izklāstot visu sīki un smalki, lai es un jebkurš cits lietotājs, varētu saprast situāciju.
Paldies.

Čemijs sataisīja nesen šo beidzot, čatā pats to teica.
Lieta slēgta
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Ja topika butu 2 mēnešus atpakaļ tad tas būtu bijis ļoti noderigs, bet tagad vienkārši lieki veltiji laiku tam.
Tā pat kā es tagad tēreju laiku šim liekajam postam.

Kurš tad īstenībā salaboja kicku?
Ko par to saka ChatGPT

@Omega, ja esi noilgojies pēc Bad Gateway manā sortimentā ir daži piedāvājumi.
Ar cieņu, kick.lv administraktors.

1. Google it
2.3.4.5. Nezinu, es biju vairākas reizes centies ar šo cīnīties un to izmeklēt, likās ka arī salaboju pirms aizbraucu atkal strādāt uz kuģi, bet parādījās atkal. Nezinu kas to izraisa, kapec, ka salabot, kad salabosu.
6. Nop, visa veida resursi ir ar rezervi un parādoties šai problēmai nekas nav manāmi mainījies.
Galvenais liekas joprojām kaut kas saistīts ar hostinga firewallu, bet diemžēl hostingam ir krimināli slikts supports, tik slikts ka pat nav jēgas ko prasīt parasti
Drīzāk ka kamēr nebūšu mājās no kugja, neko izmeklēt tālāk šajā sakarā nevaresu
BANZAI, Gloks, Jan4a, Pickle Laura, Pīle, ZeltaBlack, ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ, Omega, akasi, Spridzeklis, alska, Kalvix, 🌿🌿🌿, maar4a, 575, WickedLady, SHIT, Krisiittz, Chemijs, gary, love_me, Latvians, duck, cruelcin, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, pTb|SPYDER, luīze, Venta, pankuksh, Enemijs, Hybrid Minds, Kiwi :], HSkill, Moxley, Rub sieva , PaksPorgand