Niks - KenT1k
Ip- KenT1k [81.198.173.203:27005] [STEAM_0:0:500592963]
Paskaidrojums- Čalis vienkārši neprot spēlēt jailbreak, kāds viņam pieiet tuvumā novāc, + bija knife diena , viņš dažus ar ak-47 nobēra.
Demo- http://failiem.lv/u/rkmrksg
serveris- Jailbreak.
Pārkāpuma veids- Vairāki fk + vairāki free dmg.

MA1M vai Dy21 paskataties paši demo, jo es nedzirdu balsis, galīgi čupā.
Bet tas, ko secināju no tā ko redzēju:
20:30 - Knife diena, nu KenT1k nekā neteica, tākā drīkstējāt skriet virsū. Ir FK.
22:46 - Cietuma diena. Bija FreeKill bet netīšām, jo nošāva nepareizo čali, jo viņš bija blakus čalim kuram bija awp. Nu ir FK.
29:25 - Cietuma diena. Nezinu kāpēc tevi nošāva. Tu čatā rakstīji, ka viņš nekā neteica. Nezinu vai tur ir vai nav FK.
28:13 - Cookie tika nošauts un tu teici FK. Nedzirdu vai Cookie paskaidroja. Bet varēja dzirdēt ka tev blakus kāds šauj ar kalašu, un varēja redzēt ka kāds pēc tevis šauj CT. Un kad nošāva Cookie, viņam blakus mētājā kalaš. Nu tur nav FK.
Nu tur pa vidu bija kādi 2-3 Free Damage, bet tas tā. Un ja ir Free DMG, nesaki FK, jo tas nav tas pats :[.
Nu cik es redzu 2 vai 3 FK. Tākā MA1M vai Dy21 paskataties paši, ja dzirdat ko spēlētāji pa mic saka.

Par cik arī es iekš demo arī neko nedzirdu, pieturēšos pie enemy sacītā un likšu banu uz 2 stundām.
Var vērt ciet.
mawkurs123