bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sasveicinies
0
1
topic
Labdien no Huseins
Huseins
Jauniņais
2 atbildes forumā
Online: 39m 17s
Redzēts 2020. gada 15. aprīlī, 23:12
Pievienots, 2014. gada 04. septembrī, 18:02

Sveiki, visi!

Pat nezinu ar ko lai sāk. Kr4 sākšu ar real life:

Mans dzīves niks ir Kaspars Sniedze. Man drīz būs 40, bet pagaidām ir 21. Mācos JAK (Jēkabpilī koledzā) augstskolā. Pabeidzu 4 gadus tur profenē kā datoriķis, izdomāju tur patusēt vēl 2 augstskolā, nu jau kā datortīklu administrators un tehniķis (nu jā - datoriķis). Eju tur 2. kursā. Sanāk Jēcī esmu nokodis jau 5 gadus un tgd 6to sāku. Gājis man tur ir visādi. Dzīve kojās ir interesanta vai zin.

Tāds neliels P.S. Vienā tusā Jānis (S!n) laida ar pervačku laikam un viņa prasīja, kurā kursā viņš mācās (viņš bija izmests) un viņa atbilde - Es jau sen absolvēju. Mūsu kurss norēcās līks. Ar Jāni arī ir bijuši visādi pārdzīvojumi un piedzīvojumi, un sūdi ... jā.

Esmu viens no tiem cilvēkiem, kam padodas pa druskai no visa. Esmu pāris gadus dejojis tautiskajās dejās, bijis un Dziesmu Un Deju Svētkiem arī. Tgd aizraujos ar modernajām dejām - Shuffle, Jump Style, bik C-walk, ir doma mācīties sambu. Pagājšgad vasarā sāku mācīties gīču spēlēt. Kkā nevaru tam nopietni pieķerties, bet nu 5 dziesmas esmu iemācījies nospēlēt (nu arī nodziedāt protams) un vienu es pats uzrakstīju savai meitenei. Kādreiz aktīvi rakstīji dzeju. Bija doma rakstīt grāmatu, bet šo domu atmetu, jo sapratu, ka ja es kkādos 20 gados to izdarītu visi uzskatītu mani lohu sīku :D To domu es atmetu, pagaidīšu, kad man būs savi 30 vai zin, un tad jau varēs domāt. Ļoti patīk filozofēt, ja godīgi man tāds konkrēts emociju stienis sacēlās, kad ieraudzīju, ka šeit ir tāda sadaļa. Žēl, ka tukša tikai, bet nekas. Rakstu ar S!n (Jāni) un Trollzor (Ojāru) blogu kopistiski. Linku nelikšu, ja nu šeit ļoti piekasās pie reklāmas, bet ja kādu interesē PM man. Patīk gatavot ēst un eksperimentēt ar jaunām receptēm. Ļoti patīk volejbols un man diezgan labas gremdes sanāk, jo esmu 1,96m garš. Var tā patīkami iefrēzēt.

Un tgd būtiskā jeb game life :D

CSu spēlēju jau no mazām dienām. Laikam tagad būs 11 gadi. Bet nekāds skilainis neesmu, jo spēlēju ar pauzēm lielām un visu laiku domāju pamest to spēli, bet atriežos pie viņas jau 6 gadus. Laikam es neatmetīšu 1.6 kamēr vien tāds pastāvēs. Protams parālēli man vnm patikušas arī jaunās spēles, tāpēc jau kopš laikiem kad 512MB RAMs bija izredzētajiem, man ir bijuši gameru datori, nu monitors gan man ir CTX (tā ir vēl vecāka versija CRT), bet tā kā viņam var uzlikt 85 hercus un CSā arī protams tas nozīmē 85 freimus, tad es noteikti nemainītu to pret mūsdienu krepeci lēno, kas vairāk par 60 nevar izspiest. Nu tas, protams, ir cilvēkiem kas zina, kāpēc vajag freimus pielāgot monitoram un kuriem atbildes laiks kko izsaka. Man ir daudzi pēc šāda teksta teikuši, lol dauns tak uzliec videnei max performance un noregulē freimus. Es arī kādreiz domāju, ka 100FPS vajag un, jo vairāk, jo labāk, bet kad sāc interesēties par tīklu tehnoloģijām, saproti, ka esi pilnīgs auns un visi uzskati ir B.S. :D

Nāku es ar Jankas uzaicinājumu. Tā esmu noobā servera admins pagaidām. Kad projekts aizsākās biju burtiski viss. Man bija visas pieejas (nu protams attālino iespēju robežās) serveri es otram Kasparam nepalīdzēju regulēt. Bet nu cik varēju tik palīdzēju. Tad vienu momentu bija ... nosauksim to par brakedownu, un es ieskaitot dahuja cilvēki aizgājām, bet dažādu apstākļu sakritības dēļ atgriezos atpakaļ. Tā kā tur visi bija jaunie, domāju nebūtu godīgi vnk Kasim paprasīt visus amatus atpakaļ, tāpēc pieteicos BT. Protams, Kasis uzreiz iedeva BT un ACC serv :D Nu OK. BT diemžēl es zaudēju, jo es protu ahuenna izprast cilvēkus un viņu motīvus, tāpēc daži cilvēki saņēma unbanu, lai gan es demo neskatījos, un tad man sanāca kašķis ar Sarkano (pie mums tas ir WEB administrators) un viņš mani nahrenizēja. Paliku par adminu tur. It kā jau man ir iespēja dabūt atpakaļ visu, bet negribās īsti. Nezinu.

Daži teiks, ka esmu lohs pārbēdzējs. Nē. Iemesls, kāpēc man patīk šis komūns ir tāds, ka šeit var parastie mirstīgie nopirkt AWP. Diemžēl Kaspars spekulē uz mazajiem pidariem ar mammas telefoniem, tāpēc VIP tur ir lēts un ar OP spējām, tāpēc, ja esi skilainis, tev tur nav cerību izārdīties, ja pretī nostājas kādi 4 VIPinieki. Pareizi jau viņš dara, serverim ir jāpelna, bet nu no cilvēciskā faktora esmu biki sarūgtināts.

Cerams iejutīšos šeit, un nākotnē domāju te pieteikties uz ACC, jo tajās reizēs, kad spēlēju ir bijuši nepatīkami starpgadījumi ar čīteriem.

,.,
Jauniņais
106 atbildes forumā
Online: 20h 4m 44s
Redzēts 2020. gada 18. aprīlī, 03:31
Pievienots, 2014. gada 05. septembrī, 21:55
0
post

Čau. :)

Zarinjsh
Jauniņais
27 atbildes forumā
Online: 6h 28m 19s
Redzēts 2016. gada 18. augustā, 13:27
Pievienots, 2014. gada 06. septembrī, 19:49
0
post

Sveiks Kaspar, veiksmi Tev! :)

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 5 ( 1846 skatījumi )
Tessa&Hardin, ,.,, HUSEINS88, Sin4a, ANormalStick