bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Filozofēšnas stūrītis
0
5
topic
Слава Україні! Героям слава! Slava Ukrainai! varonim slava!
FLWL
Jauniņais
40 atbildes forumā
Online: 15h 10m 40s
Redzēts 2021. gada 10. augustā, 17:09
Pievienots, 2014. gada 05. septembrī, 22:58

Skatos Filozofēšanas forums tukš un tieši tapēc esmu šeit , lai aizsāktu kādu tēmu!

 

Visi ir informēti par Ukrainas un Krievijas nesaskaņām gan politiskā gan militārajā jomā tapēc kas ir noticis nevienam nav jāstāsta. Vairāk interesē jūsu domas par šiem asiņainajiem mēnešiem kuri notiek Ukrainas austrumos. Ceru ,ka šeit būs sakarīgi cilvēki ar sakarīgiem viedokļiem.

 

Pēc tautības skaitos pa pusei Ukrainis un tādēļ arī šoruden mainīšu pasei Tautību - Ukrainis par godu un respektu pret valsti. Šajā zemē man ir ne tikai daudz draugi , bet arī radi. Māsīcas , brālēji , oma , onkulis un citi. Mana māte pati ir Ukrainiete un dzimusi Ukrainā. Tur viņa nodzīvoja 17.gadus , bet nejau par šo ir stāsts. Stāsts ir par to ,ka Krievija ir pārkāpuši savas robežas. Iznīcinājusi tautas lepnumu , atņēmuši Krimu , nogalinājuši Ukraiņu dēlus. Putinam ir vienalga , galvenais ,ka Krievijai labi. Viņš atņems pat kaimiņiem visu , lai tikai pašam būt labi.  Ko jūs domājat par šo parazītu? Kas notika ar Nīderlandi? Visiem ir skaidrs ,ka lidmašīnu notrieca Saparātisti , bet Nīderlandes galva pažēlojot Putina meitu tomēr atstāj valstī. Pēc manām domām tas bija pareizi , jo dzīvību mirušajiem neatgriezīsi , bet ja tomēr Nīderlande būtu gājusi Putina ceļu , tad Putins būtu rīkojies vēl skarbāk pret šo valsti. Protams doma bija nevis nodarīt pāri Nīderlandei , bet gan Ukrainai - liekot milzīgo atbildību par nokritušo lidmašīnu viņu teritorijā. 

Kas notiek ar Nilu Ušakovu? Lasīju šodien delfos komentārus un visi viņu ienīst tik pat cik Putinu. Pēc manām domām Vladimirs Putins ir pelnījis nāvi , bet runājot par Nilu - viņš nostājies pareizajā pusē neapdraudot Latviju. Pēc manām domām ja karš sāktos , tad Latvijai karš nedraudētu , jo : 

1. Esam Eiropas savienībā

2. Amerikai ir draugos ar mums

3. Ušakovs ir draugos ar Krieviju

Turpinot par Sankcijām  - Kas notiek ar Ameriku un Eiropu ? Viņi Krievijai draud ar Sankcijām uz ko Krievijai ir uzspļaut , jo viņiem ir liels brālis Ķīna , bet Krievija tajā pašā laikā draud ar Atomkaru.

 

Tālāk par Latviju - Tie kuri nelasīja , tad Latvija drīzumāiegādāsies 123 kāpurķēžu kaujas mašīnas. Arī tur komentāros visi nostāj uz to ,ka Uk izdevīgi mums viņus notirgot , bet ja tomēr kautkas notiks , vai tiešām stāsimies pretī ienaidniekam ar rungu vālēm? 

 

Katrā ziņā esmu par mieru gan valstī , gan pasaulē , bet tomēr ja 3.pasaules karš sāksies , tad , lai veicas Ukrainai , jo viņi nav slepkavas kas lien citā zemē , bet gan sargā savu valodu, nāciju un tautu!

 

Jūsu domas un filozofija par Ukrainas - Krievijas nesaskaņām!

juliet
V.I.P.
Meitene zeltene
Lietotājs
609 atbildes forumā
Online: 35d 14h 12m
Redzēts 2023. gada 18. martā, 19:00
Pievienots, 2014. gada 07. septembrī, 20:34
0
post

Es nezinu no kurienes Tev ir šāda informācija par to, ka Krievija sākusi iznīcināt Ukrainas lepnumu, atņēmuši Krimu, nogalinājuši Ukrainas dēlus un tam līdzīgi. Cik es esmu klausījusies un skatījusies ziņas pa dažiem krievu kanāliem, šī mieru iedzīvotāju apšaude ir sākusies pavisam citu iemeslu dēļ. Cik es dzirdēju, tie paši Ukrainas augstākstāvošie (deputāti, ministri u.c) paši uzsūta tos ķēmus, lai apšauda miera iedzīvotājus, jo tie redz nevēlas runāt Ukrainā ukraiņu valodā, svinēt šīs valsts svētkus u.c. Ziņās pat bija video, kur pēc apšaudes viens vīrietis no sava dzīvokļa filmēja sievieti, kas bija vēl dzīva (neviens viņai nesniedza palīdzību, jo baidījās, ka atkal būs apšaude) un tas vīrietis, kas uzņēma to video pats apgalvoja, ka nevēlas runāt ukraiņu valodā utt., un piebilda, ka tas nebūtu labākais veids kā sodīt miera iedzīvotājus. Ja spēšu atrast to video, editošu un ielikšu šajā pašā postā.
Vēl kas.. Ziņās bija pat ielikts sarunas fragments, kur pāris ministri sarunā pa telefonu norunāja jaunas apšaudes laiku un vietu. Es sēdēju ar atvērtu žokli un klausījos visu miera iedzīvotāju žēlabas utt. Man ir tik žēl to iedzīvotāju..  
Runājot arī par to pašu Andri Bērziņu, kas baidās atļaut ukrainas miera iedzīvotājiem apmesties Latvijā kamēr Ukrainā notiek apšaudes un tam līdzīgi. Es nesaprotu dažreiz cilvēkus.. Vai tad miera iedzīvotāji taisīs apšaudes valstī, kurā atļāva apmesties? Taču nē, no kuras dirsas mūsu prezidents to izrāva..
Jā, puse rakstītā tavā topikā ir taisnība, bet tavu trešās rindkopas rakstīto es nesapratu. Krievijai te galīga sakara nav. ASV arī jau sāk gatavotot visu vajadzīgo karam, paklausies ziņas. 
So, šodien mazliet parakņājos delfos, izlasīju ko līdzīgu, kas Tev ir rakstīts topika saturā. Man ir kauns, godīgi, par savas tautas pārstāvjiem. Diemžēl viena idiota dēļ ir jācieš visai valstij. 
Var aizdomāties arī par to, cik daudz ir nošauti nevainīgi korospondenti... 

Noskatoties šī video beigas var labi dzirdēt kā sieviete nosauc Ukrainas deputāta uzvārdu..
https://www.youtube.com/watch?v=dWggvDfYoNk

Pēdējo reizi rediģēja juliet, 2014. gada 07. septembrī, 20:48.
NIKE.
Jauniņais
Es smirdu
736 atbildes forumā
Online: 9d 4h 33m
Redzēts 2018. gada 10. februārī, 18:22
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2014. gada 08. septembrī, 07:48
2
post
Klau tu neesi nojudzies? Kadus melus tu te raksti. Bezjedzigs topiks. Un ir zinams ks Ukraina ir pasludinats tas miers.
S!n
Jauniņais
dragonskillPromaster
254 atbildes forumā
Online: 2d 2h 19m
Redzēts 2021. gada 05. novembrī, 18:01
Pievienots, 2014. gada 08. septembrī, 08:08
0
post

Neiesaku skatīties vispār tv, gan krievu gan citos kanālos,bieži ir dezinformācija,bet par krieviem runājot,viņu valdībai vienmēr ir bijis raksturīgi sniegt dezinformāciju un sakūdīt tautu

Labāk siltā miklā aliņā,nekā sausā raupjā dūrītē.

anony
Jauniņais
1 shot, 1 kill. Ur mad, I...
230 atbildes forumā
Online: 2d 12h 32m
Redzēts 2021. gada 08. martā, 01:44
Pievienots, 2015. gada 20. janvārī, 19:29
0
post

Mums karš nedraudētu jo ASV ir mūsu draugs un Ušakovs ir draugs ar Krieviju. Es gar zemi :DS:D:S:D:SD:SD

StacKKruumS
Lietotājs
*WEB_spameris*
186 atbildes forumā
Online: 5d 11h 37m
Redzēts 2019. gada 12. aprīlī, 16:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 20. janvārī, 19:58
0
post

Pats ar domām esmu Ukrainas pusē... Krievijas valdību neieredzu, bet nevaru neko apgalvot...

 

Tas ko rāda TV ir pilnīgs murgs... Krievu kanālos viena propoganda, pārējos otra... visi sev par labu dara, kas ir pilnīgi loģiski. Ja krievi teiktu, ka viņi nevis sūta savus "miera uzturētājus" , bet atklāti pateiktu, ka cenšas ieņemt daļu ukrainas tad cilvēki sāktu protestēt. Krievu tauta jau nav stulba, neviens negrib 3. pasaules karu, lai arī cik labi viņu valsts būs bruņota. Tagad nekas nenotiks kā agrāk, kad cilvēks pret cilvēku cīnijās. Tagad tikai viena poga un atomenes lido un pirmie mērķi būs tieši visas šīs labi bruņotās valstis, nevis kaut kāda latvija, Lietuva, Igaunija vai kkas tamlīdzīgs.

 

Pārējās valstis tikmēr nedaudz pārspīlēti izplata informāciju par to, cik krievi slikti u.t.t un tad taisa sankcijas, jo viņiem tas ir izdevīgi... Uz tā paša krievijas uzliktā pārtikas embargo kāds neželīgi nopelnīja, jo mūsējiem preces vairs nebija kur likt... Par kapeikām pārdeva...

 

Nevar neko zinat, ja paši neesam tur bijuši un redzējuši...

Pēdējo reizi rediģēja StacKKruumS, 2015. gada 20. janvārī, 19:59.

Slowly getting to the top!

Apocalypse
Lietotājs++
#L9
[✖‿✖]
2348 atbildes forumā
Online: 25d 4h 12m
Redzēts Vakar, 19:30
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 20. janvārī, 21:24
3
post

Visi Raksta KKo Tik Gari...

Putins Low.

 

?
Jauniņais
458 atbildes forumā
Online: 4d 10h 18m
Redzēts 2015. gada 16. martā, 20:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 05. februārī, 18:18
0
post

atbilstoša dziesma tēmai , lūdzu.

https://www.youtube.com/watch?v=NWxISwEBU0U

Pēdējo reizi rediģēja ?, 2015. gada 05. februārī, 18:19.

Kreker
Jauniņais
23 atbildes forumā
Online: 3h 20m 51s
Redzēts 2015. gada 01. martā, 13:05
Pievienots, 2015. gada 07. februārī, 22:51
2
post

Ukraina - stulba nacistu tauta, kuri meigina kaut ko izdariiit Krievijai.  Bet ASV manipulee ar Ukrainu kaa grib un kad grib, un kur grib.

zaf
Jauniņais
MC Paduse
298 atbildes forumā
Online: 4d 12h 19m
Redzēts 2019. gada 10. aprīlī, 19:15
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 07. februārī, 22:56
0
post

Kreker, lūdzu, lūdzu, lūdzu nekad vairs nelieto klaviatūru. Kaut ko tik maksimāli stulbu es neesmu lasījis jau nedēļām. 

KranlauzisOlsitejs
Jauniņais
Krāns
36 atbildes forumā
Online: 14h 12m 03s
Redzēts 2016. gada 28. februārī, 11:04
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 08. februārī, 11:04
0
post

Tas ir vairāk kā skaidrs ka Krievija Ukrainā karo. Krima Krievijas sastāvā ir neapstrīdams fakts tam, tie kas to nesaprot man jūsu ir žēl.

Un pat ja sāktos 3. pasaules karš uz nekādu ASV palīdzību varat necerēt, neviens mums nepalīdzēs. Viss būs atkarīgs no tā cik ilgi noturēsimies paši, ja spēsim noturēties pietiekami ilgi, tad ,iespējams, ASV nāktu palīgā redzot ka šeit var izveidot pietiekami spēcīgu armijas bāzi tiešā Krievijas tuvumā.

Kara gadījumā pasaulē būtu 3 ievērojami spēki ko būtu vērts ņemt verā. Eiropas bloks(Vācija, Francija, Lielbritānija un varbūt vēl kāda valstiņa). Tad noteikti būtu ASV, kura būtu kopā ar Kanādu un trešais spēks būtu Krievija. Protams, būtu vēl visādu mazāku savienojumu utt., bet kā mēs zinām viss ir atkarīgs no lielajiem, bet ne vienmēr. Visticamāk būtu austrumeiropas bloks (Baltijas valstis, Polija, iespējams pat Ukraina) šis bloks ir tas kurš ir vistiešākajās briesmās no Krievijas. Manuprāt, kara iznākums būtu atkarīgs no tā kurā pusē nostātos Ķīna un pat varbūt Japāna. Daudzi teiktu ka Ķīna un Krievija izveidotu bezierunu savienību, bet ievērojot tagadējas tendences, ne sūda Ķīna attālinās no Krievijas un Ķīnai pat būtu lielāks labums nostāties pret Krieviju(Ķīnas eksports balstās uz ASV, Eiropu un karojot pret Krieviju, iespejams, iegūt pat zemes, kas Ķīnai ir vitāli svarīgi). Karam turpinoties Eiropas bloks apvienotos ar ASV cīņa pret Krieviju. Ķīna pievienojoties Krievijai izlīdzinātu svaru kausus, bet pretējā gadijumā krievzemei dirsā būtu, jo cīnīties trīs frontēs tā nav spējīga un ātri vien zaudētu. Krievijas zaudejuma gadijumā, Krieviju neviens neokupētu, bet, manuprat, vienkārši noslēgtu kārtējo bezjēdzīgo līgumu ar valdības maiņu un demokrātijas ieviešanu bcz Murica. Pašreizējo valdību apcietinātu un viss būu laimīgi. Bet nē, atmobumbas boom boom un nav nekā.

Protams, ir vairakas variācijas kas notiktu un kā bet tās visas ir manas pārdomas ka varētu attīstīties kara gaita :D

Es esmu Krānlauzis, Krānlauzis Olsitējs.

DIMON
Jauniņais
Sazo
18 atbildes forumā
Online: 9h 55m 27s
Redzēts 2018. gada 31. maijā, 23:29
Pievienots, 2015. gada 09. aprīlī, 05:50
0
post

Klausaties... Jūs vispār zinat vēsturi ? Krievija nav atņēmusi krimu , krievi paņema to kas viņiem pieder. 

Oficiāli Krima nekad nebija ukrainā , krievi vienkārši iedeva šo zemi koplietošana , bet kad Ukraina saka dristies , vi\ni vienkārši paņema to kas viņiem pieder ... 

 

Ja tu draugam iedevi palietot kādu veco mobilo , bet kad sastridies ar viņu tu gribi atgūt to telefonu vaine ? 

Bet nu tad taja gadijuma tu neesi zaglis , tu esi tas kas censhas atgriezt savu mantu ... 

Tieši tāda pati situācija notika ar Krimu ... 

 

Ukraiņi pierada ka var lietot un saukt zemi par savu , kautgan ta nemaz nav .... 

attach
Jauniņais
11 atbildes forumā
Online: 2h 40m 43s
Redzēts 2021. gada 07. aprīlī, 13:58
Pievienots, 2015. gada 02. jūlijā, 14:45
0
post

Sāksim ar to kad Krievija atņēma mums krimu un grib iebrukt Latvijā . Pa ziņām jau teica viņi jau lēnām gatavojās iebrukt latvijai . Johaidi ka neviens laikam neskatās ziņās . 

​AIM DOWNLOAD .

Lietotāji skatās šo tēmu: 0